Ga naar de inhoudGa naar het filter

Memmedei kaart

Wil jij je allerliefste mem in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een Fryske Memmedei kaart! Want met een leafdefolle Fryske tekst komt je moederdagkaart extra persoonlijk over. Kies een leuke Memmedei kaart uit, schrijf er een lief Memmedei gedicht bij en maak hem af met een kleinigheidje. Fijne Memmedei!

Liever iets meer keuze? Bekijk dan al onze moederdagkaarten en pas de teksten aan naar je memmetaal.

Memmedei kaarten

Heb je een mem met wie je kan lachen, op wie je kan leunen of die altijd voor je klaarstaat? Memmedei is de perfecte dag om je moeder wat extra liefde te geven. Stuur haar bijvoorbeeld een mooie Memmedei kaart en laat haar weten dat je dankbaar of trots bent. En met een kaart in de Fryske taal zorg je ook nog eens voor een extra persoonlijke boodschap. Zo wens je je moeder een fijne Memmedei, en dat verdient ze vast!

Fryske memmedei kaart 

Een Memmedei kaart is de perfecte manier om je moeder te bedanken voor al die jaren van zorg, liefde en gezelligheid. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijke kaart met bloemen of kies er eentje met een foto van jullie samen. Je maakt de Memmedei kaart compleet met leuke teksten als ‘Ik bin sa wiis mei dy!’ en ‘foar de leafste mem’. Zo wens je je moeder een fijne Memmedei op z’n Fries!

🌸Stjoer in leaf Memmedei kado mei! Met een leuk kleinigheidje zal je je mem vast blij maken.

Fijne Memmedei!

Met een lieve Memmedei kaart bezorg je je moeder altijd een glimlach. En heb je de leafste beppe van de hiele wrâld? Vergeet je oma dan ook niet in de watten te leggen. Bijvoorbeeld met een lekker gebakje, een oma kaart of een mooie bos bloemen. We wensen je alvast heel veel plezier op deze speciale dag. Fijne Memmedei!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.