Voorbeelden van onze menukaarten

Geen inspiratie voor je menukaarten? Hier vind je originele voorbeelden voor je menukaarten.

Eigen kookkunst

Een menukaart voor een etentje wordt natuurlijk nóg leuker met een foto van je eigen kookkunsten! Maak een keer een foto van een pan met lekker eten wat je hebt gekookt, of een mooi opgemaakt bord. Wellicht ga je dit je gasten ook wel voorzetten?
Laad de foto in de kaartenmaker en maak de kaart helemaal af met tekst, kaders en/of figuren. Aan de binnenkant zet je dan het menu van de avond. In een paar muisklikken een origineel menukaartje!

High Tea

Geef je een high tea voor al je vriendinnen? Stuur ze dan een leuke uitnodiging! Type in het zoekveld 'high tea' en je vindt alle kaarten met dit thema. Aan de binnenkant kun je ze alvast een voorproefje geven van welke lekkere sandwiches, chocolaatjes en andere lekkernijen er op het menu zullen staan!

Originele maaltijd

De originele maaltijd moet je zelf wel (laten) koken, maar de originele menukaarten kun je wél maken bij Kaartje2go! Onze collectie bevat een grote verscheidenheid aan kaarten voor elke gelegenheid. 
Je kunt de menukaarten als setje naar je eigen adres laten sturen, dan kun je ze zelf op de tafel(s) neerzetten. Of je kiest ervoor om het menu van tevoren al bij de genodigden te laten bezorgen! Het water zal ze al in de mond lopen en ze krijgen nóg meer zin in je etentje! 

Voor een bruiloft is het ook leuk om de menukaart in dezelfde stijl als je trouwkaarten te maken. Maak daarvoor een nieuwe kaart met hetzelfde ontwerp op de voorkant, en zet aan de binnenkant het menu.

Onze menukaarten zijn ook zeer geschikt voor kleine restaurants of eetcafés, blijkt uit de reactie van meneer Fluister:
"De menukaarten van jullie zijn een uitkomst voor mij! Ik run een klein eetcafeetje, en gebruik zo nu en dan jullie menukaarten om mijn klanten iets speciaals voor te zetten (Hollandse stamppot week). Echt perfect dat ik ze zelf in de ochtend kan maken, en de volgende dag al in huis heb. Superkwaliteit voor een scherp prijs. Ga zo door!"