Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Liefdevolle teksten voor op een kaart

Love is in the air! En dan is het altijd leuk om dat te bevestigen met een lief kaartje . Maar weet je nou echt niet hoe je de liefde wil beschrijven? We helpen je stiekem! Kijk maar naar onderstaande mooie liefde teksten en laat je inspireren.

Eerste liefde kaart gratis

366 dagen...

366 dagen, een bladzijde omgeslagen. Heb uren zitten denken, wat ik je zou kunnen schenken. Miljoenen sterren aan de hemel, een stukje van de maan, samen op een eiland, de zon zien ondergaan. Maar wat ik ook zal kiezen, welk groots of klein geschenk, weet dat jij de enige voor mij bent.

Dat liefde echt bestaat

Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Maar pas sinds ik jou ken, weet ik dat liefde echt bestaat.

Ik schreef je naam in de lucht

Ik schreef je naam in de lucht, maar de wind blies de letters weg. Ik schreef je naam in het zand, maar de golven namen hem mee. Maar toen ik je naam in mijn hart schreef, wist ik dat hij er voor altijd zal blijven.

Misschien ben ik gek

Misschien ben ik gek of een gestoord, maar in mijn hoofd klinkt slechts één woord. Je naam zit vast in mijn gedachten, op iemand zoals jij heb ik altijd zitten wachten.

Valentijnsgedicht - gek op jou

Ik ben gek op jou en ik wil niemand anders. Door jou is mijn kijk op het leven veranderd. Als we samen zijn voelt alles zo goed! Het is niet normaal wat je dan met me doet. Ik ben verliefd, dus ik leg me erbij neer, echte liefde bestaat, al heb ik altijd anders beweerd. Te bedenken dat ik alles heb wat ik maar wil, dat maakt me nu toch wel eventjes stil. Wie had ooit gedacht dat ik deze zinnen zou schrijven, en dat ik eerlijk ben als ik zeg dat ik voor altijd bij je zal blijven. Het is niet klef, ik meen het echt. Deze woorden heb ik nog nooit gemeend of tegen iemand gezegd. Maar alles wat ik nodig heb dat vind ik bij jou, en dat is dus waarom ik heel veel van je hou!

Nooit bezuinigen op liefde

Op deze 10 dingen moet je nooit bezuinigen: 1. Liefde 2. Kusjes 3. Knuffels 4. Complimentjes 5. Goede chocolade 6. Herinneringen maken 7. Romantische gebaren 8. Avonturen met je soulmate 9. Dekentjes voor op de bank 10. Een Disney+ abonnement

You

You want to know who i'm madly and deeply in love with? .. read the first word again.

Een kaartje vol liefde

Een kaartje vol liefde, omdat ik aan je denk. Een kaartje vol liefde, omdat niemand mij zo goed kent. Een kaartje vol liefde, omdat ik je mis. Een kaartje vol liefde, omdat jij de liefste bent.

Weet je nog

Lieve [naam] Weet je nog dat we… … dansjes deden op een festival … logeerpartijtjes hielden … urenlang kletsten over precies niets … een wedstrijd sushi-eten hielden … op backpackavontuur gingen Ik mis dat. Snel weer doen?

All of me

Give your all to me I’ll give my all to you You’re my end and my beginning Even when I lose I’m winning John Legend – All of Me

Romeinen 13:18

Wees elkaar niets schuldig, behalve liefde, want wie de ander liefheeft, heeft de gehele wet vervuld.

And, in the end, the love you take, is equal to the love you make

And, in the end, the love you take is equal to the love you make.

Er gaat geen dag voorbij

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik denk aan jou. Liefje, dat komt omdat ik heel veel van je hou Je geeft mij een gevoel dat ik niet kan beschrijven. Daarom ben jij degene bij wie ik altijd wil blijven. Ik voel mij koud en warm op hetzelfde moment. Ik wil dat je voor eeuwig de mijne bent.

Je bruist als champagne

Je bent fris als witte wijn, je straalt als een fontein, je bruist als champagne, en kussen... nou dat kan je!

Sterren

De hemel is bezaaid met gouden sterren, die blinken in het schijnsel van de maan. Maar het allermooiste van die vele lichtjes, zie ik nog altijd in jouw ogen staan.

Zomaar een gedichtje

Zomaar even een kaartje. Niet omdat het moet. Geen speciale reden, ook dát doet je soms goed! Als het nodig is, ben jij er voor mij. Ja, er is tóch een reden: Ik vind jou een kei! (Maria Riksten Brouwer)

Two hands

I know I'm a handful, but that's why you got two hands ;)

Zomaar even

Ik dacht aan jou, zomaar even. Daarom was het tijd om jou iets leuks te geven. Het kan niet persoonlijk, dus dan maar door de brievenbus: Een gezellig kaartje en een hele dikke kus!

Knuffelen - liefde op afstand

Lieve [naam], Ik wil je even laten weten dat ik aan je denk. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien en knuffelen. Want die knuffels van jou, die mis ik het meest!

Wat er ook gebeurt

Lieve [naam], “Ik hou van jou” Dat betekent dat ik er niet alleen ben voor de leuke dingen. Ik ben er voor jou wat er ook gebeurt

Als ik jou niet had

Als ik jou niet had… … bracht niemand mij een kopje koffie in bed … had ik niemand om series mee te bingen … was zaterdag niet standaard patatdag … voelde niet iedere dag als een feestje Jij hangt voor mij de slingers op, iedere dag opnieuw!

Hooglied 1:2,3

Jouw liefde is zoeter dan wijn, zoet is de geur van je huid, je naam is een kostbaar parfum.

Dan denk ik aan jou

's Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou... 's Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou. 's Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg. 's Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

Ik dacht dat liefde niet bestond

Ik dacht dat liefde niet bestond, dat het niet meer was dan een illusie. Maar toen ik jou voor 't eerst vond, kwam ik tot een nieuwe conclusie. Als de liefde niet bestaat, hoe kan ik dit dan voor je voelen? Ik weet dat jij mijn taal verstaat, dat moet toch wel op liefde doelen?

Kusjes overal

Een kusje hier, een kusje daar, kusjes overal. In je nek en in je haar, op je neus ook nog een paar!

The moment I opened my heart and let you in

The moment I opened my heart and let you in I saw this great love was about to begin. I opened my eyes to a vision of you I hoped and I prayed your feelings were true. Now, I think I have truly found an angel who walks upon the ground. I could search my whole life through and never find another you. You are so special that I wanted you to know I truly will never let you go. I love you.

Pizza teksten

I like you more than pizza And I really like pizza So I must like you a lot You're my favorite slice I'd share my pizza with you I'll give you a pizza my heart

Sexy cadeau

Ik wilde je een sexy cadeau sturen, maar ik paste NET niet door de brievenbus. Dus het is een kaartje geworden!

Voor de buurvrouw

Hallo buurvrouw, Hier even een kaartje van [naam] van nummer [huisnummer]. Hoe gaat het met u? Ik hoop dat u zich een beetje kunt vermaken nu we allemaal wat minder contact met elkaar kunnen hebben. Als ik iets voor u kan doen, hoor ik het graag. Boodschappen, even iets afgeven bij iemand.. Doe maar een briefje bij mij door de brievenbus, dan komt het voor elkaar. Groetjes [naam]

Beste vriendin ooit

Lieve [naam], Hier zomaar even een kaartje van mij. Ik wil je graag vertellen dat ik onze vriendschap waardeer. Je staat altijd voor mij klaar en dat maakt jou de beste vriendin ooit. Dikke kus!

Ik hou van jou internationaal

Engels - I love you Duits - Ich liebe dich Frans - Je t’aime Italiaans - Ti amo Spaans - Te amo Turks - Seni Seviyorum Zuid-Afrikaans - Ek het jou lief Marokkaans - Ana moajaba bik Pools - Kocham Ciebie

Jij bent mijn..

Jij bent mijn… … zonneschijn na regen … kers op de taart … salsadip bij nachochips … puntje op de i … ALLES!

Stuur je geliefde een liefdevolle kaart

Geïllustreerde kaart met vrolijke hartjes
Liefdekaart grote knuffel
Sending you a smile - kraft - zomaarkaart
Liefde kaart vier de liefde vier het groots
Liefdekaart met jou vliegt de tijd met leuke illustratie
Liefde handen hart
Liefde kaart ei love you
Grappige liefdekaart I love you very muts illustratie
Liefde kaart - Dikke kus door de brievenbus II
Liefde kaart ik hou van jou goud hartjes foto
Zomaarkaart liefs en een dikke knuffel daisy
Zomaarkaart in onzekere periode met pad en lief rijmpje
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.219 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.