Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Piraten kinderkaarten

Helemaal fan van piraten? Stuur dan nu een stoer piratenkaartje met Kaartje2go. Probeer het nu. Eerste kaart gratis!

Piratenkaart van Kaartje2go

Een stoere piratenkaart maken is bij Kaartje2go heel makkelijk. In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen piratenkaart. 

Piratenkaart maken

Kies een kaart uit onze collectie stoere piratenkaarten of maak je kaart helemaal zelf. In onze kaartenmaker kun je zelf foto's en teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor kinderkaarten) en leuke figuren en kaders plaatsen om je kaart te versieren. Maak bijvoorbeeld een kinderkaartje met een foto van jou als kleine piraat.

Wat is een piraat

Piraterij is eigen het roven van goederen of het ontvoeren van mensen zodat ze daar losgeld voor konden vragen. Sinds het begin van de scheepvaart bestaat piraterij al. Sinds de handel met andere landen steeds vaker over zee ging, nam de piraterij natuurlijk ook steeds meer toe. Natuurlijk vielen piraten niet alle schepen aan. Het schip moest natuurlijk een waardevolle lading aan boord hebben. Wanneer een schip zwaarbewapend was, dan gingen ze dat schip liever ook uit de weg.

Is je kleine piraat jarig en wil hij een piratenfeestje geven? Kijk dan eens bij onze uitnodigingen voor een kinderfeestje!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.