Feest 30 oktober 2023

Alaaf! 24 carnaval teksten voor op je kaartje

Carnaval tekst

Oeteldonkers, Lampegatters, Meestreechtenaren en andere feestgangers opgelet! Want nog even en carnaval barst weer los. Kun je niet wachten om te hossen, te verkleden en lekker gek te doen? Breng je vrienden en familie dan alvast in de feeststemming met een leuke carnavalskaart. En die maak je natuurlijk extra feestelijk met een originele carnaval tekst. Van carnaval spreuken tot grappige carnaval quotes: wij tippen je de leukste carnaval teksten. Wie ga jij een fijne carnaval wensen?

Carnaval quotes

Carnaval is in één woord keigezellig! En je wakkert de voorpret nóg meer aan met grappige carnaval quotes. Met deze doldwaze carnaval quotes kom je extra grappig uit de hoek. Zo heb je de perfecte carnaval tekst voor een feestelijke kaart.

🎉 De perfecte carnaval tekst gevonden? Kies er dan een mooie carnaval kaart bij!

Fijne carnaval wensen

Wil je je nichtje een fijne carnaval wensen? Of heeft je vriend de eer om Prins Carnaval te zijn? Dan is het hartstikke gezellig als je ze alvast een vrolijke carnaval kaart stuurt. Maar wat voor carnaval tekst past daar het best bij? Wij verzamelden negen leuke teksten om iemand een fijne carnaval te wensen.

🥳 Nog meer in de feeststemming komen? Kijk dan ook eens naar onze grappige kaarten.

Carnaval spreuken

Als we het over leuke carnavals teksten hebben mogen grappige spreuken natuurlijk niet ontbreken. Carnaval wordt namelijk al eeuwen gevierd, en met zo’n rijke traditie bestaan er ook volop grappige carnaval spreuken. Met welke carnaval tekst laat jij je dierbare lachen?

🍺 Dorst gekregen? Maak vrienden en familie blij met een uitnodiging voor een borrel!

Carnaval liedjes teksten

Muziek is een belangrijk onderdeel van carnaval. En dan hebben we het natuurlijk vooral over carnavalsliedjes. Ben je op zoek naar leuke carnaval liedjes teksten? Wij hebben onze favoriete teksten van carnavalsliedjes voor je verzameld. Plaats het refrein van je ultieme carnavalskraker bijvoorbeeld aan de binnenkant van je kaart!

De leukste carnaval tekst voor op je kaartje

Hopelijk sta je met deze polonaise aan carnaval teksten te trappelen om alle remmen los te gooien. Met een leuk carnavalskaartje zorg je in ieder geval al voor een flinke dosis voorpret. Dus kies een mooie carnaval tekst uit en maak je broer, vriendin of nichtje blij met een gezellige carnaval kaart. Het is namelijk al een feestje op zich om ze een fijne carnaval te wensen. Zo wordt carnaval dit jaar een onvergetelijk feest. Alaaf!

Ook interessant voor jou: