Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Uitnodiging kerstborrel

Kerst is de tijd van ontmoeting en gezelligheid. Het is de tijd van lekker eten en gezellige borrels. En zo’n gezellige kerstborrel begint natuurlijk met een uitnodiging. Maak daarom nu alvast de uitnodiging voor een kerstborrel en laat het feestje beginnen.

Uitnodiging kerstborrel maken

Een uitnodiging voor de kerstborrel maak je zelf eenvoudig en snel. Begin met een kaart uit de kaartcollectie of ontwerp je eigen kaart. Nadat je een kaart hebt gekozen kun je de uitnodiging voorzien van een leuke tekst of een foto. Bijna alle elementen kun je aanpassen zo maak je al snel een persoonlijke en originele kerstborrel uitnodiging. 

Voordat je de bestelling plaatst wil je misschien eerst nog even kijken of de kaart aan al jouw wensen voldoet. Vraag daarom een gratis proefdruk aan en ontdek zelf onze uitstekende kwaliteit. Je ontvangt van ons een pakketje met voorbeelden zodat je alle papiersoorten kan bekijken. Bestel je voor 20:00 uur ‘s avonds, dan doen wij het pakketje nog dezelfde werkdag op de post.

Bekijk onze collectie met kerstkaarten

Kerstborrel met vrienden of familie

De kerstdagen komen er weer aan en dat is de tijd om familie en vrienden te ontmoeten. Eerste en tweede kerstdag zijn de uitgelezen kans om elkaar te zien en te spreken (bijvoorbeeld tijdens een kerstdiner). Maar een kerstborrel vlak voor de kerstdagen is ook een goed idee. Nodig je vrienden of familie uit voor een kerstborrel en maak er een gezellig feestje van.

Kerstborrel met collega’s

Een kerstborrel met collega’s is een mooie manier om het jaar af te sluiten. Drink samen met je collega’s lekker een drankje voordat de kerstdagen beginnen. Het is leuk om je collega’s van tevoren uit te nodigen met een persoonlijke uitnodigingskaart. De uitnodiging voor een kerstborrel met collega’s maak je zelf in een handomdraai in onze kaartmaker.

Een borrel kun je natuurlijk het hele jaar door geven. Daarom vind je hier nog veel meer borrel uitnodigingen, bijvoorbeeld voor een nieuwjaarsborrel.

Zakelijke kerstborrel uitnodiging

Wil jij een kerstborrel op het werk organiseren? Dan heb je wellicht wat vragen over hoe je dat het beste kan doen. Allereerst begint het natuurlijk met een gastenlijst. Nodig je alleen het personeel uit of komen er ook klanten of leveranciers op de bedrijfsborrel? Nadat je de gastenlijst hebt gemaakt is het tijd om een geschikte locatie en datum te kiezen. Deze informatie verzamel je vervolgens op de uitnodiging voor een kerstborrel, die je eenvoudig en snel bij Kaartje2go maakt.

Wat zet je op een uitnodiging voor je kerstborrel?

Het verzinnen van een goede tekst voor op de uitnodiging kan best lastig zijn. Daarom helpen we je graag een handje. Deze zaken mag je niet vergeten op de kerstborrel uitnodiging:

  • Op welke dag is de kerstborrel?
  • Op welk tijdstip vindt de borrel plaats? En tot hoelaat duurt de borrel?
  • Op welke locatie nodig je de gasten uit?
  • Moeten gasten vooraf reserveren?

Uitnodigingsteksten voor de kerstborrel

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, graag nodigen wij onze klanten, relaties, collega's en vrienden uit voor onze jaarlijkse kerstborrel.

************************

Het is weer de mooiste tijd van het jaar.

Dit vieren we graag met jullie samen.

Op 22 december geven wij een kerstborrel bij ons thuis vanaf 20.00 uur. 

Jullie zijn van harte welkom.

************************

Buiten giert de wind door de bomen, 

maar het is warm in mijn huis.

Ik hoop dat jullie met kerstmis komen

zorgen voor lekker feestgedruis.

************************

Lieve vrienden,

Het jaar is alweer bijna om, daarom willen we jullie graag uitnodigen voor de kerstborrel op: [ datum ] van [ starttijd ] tot [ eindtijd ]

Het belooft een gezellige avond te worden!

************************

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor onze feestelijke kerstborrel.

Datum: [ datum ]

Tijd: [ tijd ]

Waar: [ adres ] te [ plaatsnaam ]

Graag zien we je dan!

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14025 beoordelingen