Ga naar de inhoud

Aparte kerstkaarten

De kerstman in zijn onderbroek! Rudolf het rendier met een glas bier in zijn hand! Wil jij graag een apart kerstkaartje sturen naar jouw familie en vrienden? Alles is mogelijk in de kaartmaker van Kaartje2go. Lachen!

Aparte kerstkaarten maken

Wil jij dit jaar je familie en vrienden goed te pakken nemen en ze eens flink laten lachen? Of hou je gewoon net even van wat anders dan een standaard kerstkaart? Maak dan je aparte kerstkaartje zelf door een foto op het kaartje te zetten. Wij leggen je graag uit hoe dit werkt:

 1. Scroll door de galerij, klik op het bijzonderste kaartje en kies ‘Kaart bewerken’.
 2. Upload een aparte foto en gebruik deze als foto of achtergrond op de kaart.
 3. Voeg de leukste kaders, figuren en teksten toe om de kaart nog persoonlijker te maken.
 4. Bestel de gratis proefdruk of laat de kerstkaarten direct versturen.

Tip: Lees eens onze kerstblog vol inspiratie door, zo ben jij klaar voor de kerstdagen!

Leuke extra’s bij je kerstkaart

Maak het kerstkaartje aparter door opvallende en leuke extra’s toe te voegen. Waar je dan zoal aan kan denken:   

 • Luxe papiersoorten
 • Gekleurde enveloppen
 • Sluitzegels
 • Video op je kerstkaart
 • Adresstickers
 • Tegeltjes en posters
 • De grappigste en apartste cadeaus

Met deze leuke en gekke accessoires kun jij de kerstkaartjes makkelijk een aparte twist geven. Kies bijvoorbeeld voor een niet veel gebruikte kleur enveloppen of gekke adresstickers met kerstman poppetjes. Leuk!

Gratis proefdruk

Twijfel jij of het gemaakte aparte kerstkaartje wel echt leuk genoeg is? Maak gebruik van de gratis proefdruk en ervaar zelf de kwaliteit. Ontvang het kaartje thuis in een leuk pakketje waarbij we je ook meer informatie sturen over onze kerstkaarten extra’s zoals onze enveloppen en papiersoorten. Zet het kaartje een paar dagen op de eettafel en kijk er goed na. Voelt het goed en is dit het kaartje dat je gaat sturen? Zo niet, kijk dan rustig even verder naar onze andere ontwerpen. Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze grappige, foute, waterverf en hippe kerstkaarten.

Aparte kerstkaarten bestellen

Yes, jullie zijn eruit dat jullie aparte kerstkaarten willen gaan bestellen via Kaartje2go! Wat voor opties heb je precies? Je kan ervoor kiezen om de kaartjes direct te versturen naar je familie en vrienden. Gebruik de handige adresverzoeker om de adressen van je geliefden makkelijk en snel te vragen. Zo staan alle adressen gelijk opgeslagen in je account voor de toekomst. Het is ook mogelijk om de kaartjes in een pakketje thuis te laten bezorgen. Zo kun je ze zelf rondbrengen bij je familie en vrienden. Leuk als jullie in dezelfde stad of dorp wonen. Merry christmas! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.736 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.