Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 1 jaar getrouwd

Je eerste huwelijksjubileum is een mooi moment om terug te blikken op jullie trouwdag. Dit kan tijdens een kaarslicht diner voor twee, maar is misschien nog wel leuker met vrienden en familie erbij. Organiseer dus gerust een borrel, een etentje of een ander feestje en verstuur uitnodigingen met ‘1 jaar getrouwd’!

Uitnodiging feest 1 jaar getrouwd

Het is alweer 1 jaar geleden dat jij en je partner in het huwelijksbootje zijn gestapt: tijd om een feestje te geven. Een specifiek thema is hier niet voor nodig, al is het wel grappig om bepaalde elementen van je trouwdag erin te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan de kledingstijl, de decoratie of het soort eten dat werd geserveerd. Ook is het een leuk idee om ‘katoen’ in het feest te verwerken. Het eerste huwelijksjubileum wordt ook wel ‘katoenen huwelijk’ genoemd, iets dat ook te zien is aan onze jubileumkaarten voor een 1-jarig huwelijk.

💛 Verstuur ook eens een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum.

Uitnodiging met ‘1 jaar getrouwd’ maken

Heb je een uitnodiging met ‘1 jaar getrouwd’ gevonden? In de kaartmaker vind je verschillende tools om er een unieke draai aan te geven. Zo is het mogelijk om een trouwfoto op de voor- of binnenkant van de kaart te plaatsen en om de tekst helemaal naar wens aan te passen. De creatievelingen onder ons kunnen ook nog een video uploaden om de genodigden mee te verrassen. Misschien wil je alvast een sneak peek geven van de trouwfilm of ontvangers op een persoonlijke manier uitnodigen voor jullie 1 jaar getrouwd feestje.

💛 In dit artikel vind je volop leuke tekstinspiratie voor jullie jubileumkaart.

Uitnodigingen katoenen huwelijk versturen

De uitnodiging voor jullie 1-jarig huwelijksfeestje is af en de gratis proefdruk is in de smaak gevallen. Nu rest nog één taak: het versturen van de uitnodigingen. Heb je je trouwkaarten vorig jaar door ons laten versturen? Dan is het een kwestie van de genodigden aanklikken in je adresboek om de verzendlijst compleet te maken. Het is ook een optie om de ‘1 jaar getrouwd’ uitnodigingen eerst thuis te laten bezorgen, samen met enveloppen en andere extra’s. Wist je trouwens dat sommige jubileumkaarten over bijpassende sluitzegels beschikken? Hiermee kun je op een originele manier een tipje van de sluier oplichten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.