Ga naar de inhoudGa naar het filter
Houten kaarthouder

Houten kaarthouder

Een persoonlijk kaartje is een kunstwerkje, en verdient daarom een mooie plek in je interieur. En deze houten kaarthouder is de ultieme accessoire om je kaart in te bewaren. Zo word je elke dag herinnerd aan dat ene bijzondere moment. 

Houten kaarthouders bestellen

De optie om houten kaarthouders te bestellen is beschikbaar bij de volgende kaartsoorten: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, communiekaarten, kerstkaarten, bedankkaarten, menukaarten en verhuiskaarten. Je voegt houten kaarthouders heel eenvoudig toe aan je pakketje kaarten.

Zo werkt het:

 1. Kies en maak je kaart.
 2. Selecteer de verzendmethode 'Thuis ontvangen'.
 3. Na het kiezen van de papiersoort, envelopkleur en eventuele extra's, kies je op de volgende pagina voor het meebestellen van houten kaarthouder.
 4. Kies het gewenste aantal kaarthouders.
 5. Rond je bestelling af. We gaan voor je aan de slag!

Heb je een vraag over het bestellen van de houten kaarthouders? Neem dan gerust even contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag.

🎁 Kaarthouder cadeau geven?

Ook dat is mogelijk! Als je hier klikt, kom je terecht op de kaarthouder-cadeaupagina. Hier kun je een enkele kaarthouder toevoegen aan je kaart, en deze versturen als cadeau. Superleuk voor bijvoorbeeld een geboortefelicitatie, verjaardagskaart of felicitatie voor een jubileum.

Alles over onze houten kaarthouder

We snappen dat je staat te popelen om onze houten kaarthouders aan je bestelling toe te voegen. Of om zo'n houten rakker cadeau te geven bij een persoonlijke kaart. Toch geven we je graag eerst nog even wat praktische informatie over de houders. Wist je bijvoorbeeld dat je met deze aankoop een duurzame keuze maakt?  

 • Prijs: € 4,95
 • Afmetingen: 3 x 10 x 2 cm
 • Insnede van 2,2 cm met een hoek van 5 graden
 • Materiaal: Nederlands eiken
 • FSC® gecertificeerd
 • Sociaal geproduceerd

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.