Geboortekaartjes met sterren en sterrenhemel

Out of this world, de geboortekaartjes met een sterrenhemel! Als je naar het heelal kijkt, besef je hoe bijzonder en prachtig het universum in elkaar zit. Een geboortekaartje met het heelal is dan ook magisch mooi om je kindje mee aan de wereld voor te stellen. In de geboortekaartjes trend Sterrenstof vind je de leukste geboortekaartjes: met het silhouet van een kindje, met een enorme maan, schitterende luchten van waterverf, wolken en natuurlijk heel veel sterren. Ook mogen de sterrenbeelden niet ontbreken bij deze kaartjes. Een geboortekaartje met sterrenbeeld maakt jouw geboortebericht heel persoonlijk. Familie en vrienden weten dan meteen of je baby bijvoorbeeld een vurig schorpioentje, een energiek welpje of een positief boogschuttertje is. 

Geboortekaartjes met de sterren maken

Blauw is een kleur die niet mag ontbreken op de sterrenhemel geboortekaartjes. De meeste tinten blauw op deze kaartjes zijn dan ook zo diep als de nacht. Als je liever voor een wat zachter geboortekaartje gaat: er zijn ook heel veel kaartjes met lieflijke tinten te vinden bij deze geboortekaartjes trend. Denk aan mintgroen of perzik als achtergrondkleur, met kleine sterretjes en een maantje rond de naam. Heel stijlvol zijn de witte geboortekaartjes met goudkleurige hemellichamen. Heb je jouw geboortekaartje gevonden? Dan kun je hem helemaal eigen maken in onze kaartmaker. Laat de geboortedatum bijvoorbeeld nog net iets meer opvallen, maak ruimte voor een lieve foto of verander het lettertype en de letterkleur. Met wat kleine aanpassingen maak je zo zelf een uniek geboortekaartje. Vergeet je geboortekaartje trouwens niet op te slaan in je account. Je kaartjes zijn dan na de geboorte van je kindje zo besteld.

Bekijk voor meer inspiratie ook onze geboortekaartjes pagina’s voor origineel, regenboogstoer of zwart-wit.

Gratis proefdruk geboortekaartje met sterrenhemel

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk bestellen van je kaartje. Kies je kaartje bijvoorbeeld met een broertje of zusje erop, klik op de knop Proefdruk bestellen naast de kaart en pas hem vervolgens aan tot je tevreden bent. Kies vervolgens het formaat en de papiersoort en rond je bestelling kosteloos af. Naast het geboortekaartje ontvang je ook onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Je ziet zo zelf of de papiersoort goed bij je sterrenhemel geboortekaartje past, of je tevreden bent over de kleuren en of alle informatie klopt.