Ga naar de inhoud

Zakelijke kerstwensen & teksten voor op een kerstkaart

Een zakelijke kerstkaart is een goede manier om zakelijke relaties te onderhouden en ze fijne feestdagen te wensen. Maar wat zet je nou op de zakelijke kerstkaart . Wij hebben een aantal teksten voor een zakelijke kerstkaart op een rij gezet.

Gratis proefdruk zakelijke kerstkaart

Aangename relatie ook het komend jaar

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

Zakelijke kerstgroet in het Engels

Merry Christmas and a happy New Year! We appreciate your valued co-operation this year and hope that we may look forward to improve our relationship in the year ahead.

Zakelijke kerstgroet in het Nederlands

Zalig kerstfeest & gelukkig nieuwjaar! Wij danken u voor de prettige samenwerking en wensen u voor het komende jaar veel geluk in goede gezondheid.

Nieuw jaar met nieuwe kansen

2023 staat alweer voor de deur. Een nieuw jaar boordevol nieuwe kansen. Laten we deze samen grijpen!

Wat een succes!

Beste NAAM, Wauw, wat was 2022 een succesvol jaar voor NAAM BEDRIJF! En daar heb jij natuurlijk ook aan bijgedragen. Wij sturen je deze kerstkaart dan ook als blijk van waardering van onze samenwerking. Laten we van 2023 net zo’n topjaar maken. Fijne feestdagen namens het hele team van NAAM BEDRIJF.

Kaart voor klantenbestand

Beste NAAM, Wij waarderen jou ontzettend. Daarom willen we je bedanken voor je support en vertrouwen in NAAM BEDRIJF in 2022. Geniet van de feestdagen en we zien je graag terug in het nieuwe jaar!

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Om 2022 feestelijk af te sluiten en 2023 goed te beginnen, willen we je uitnodigen voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Laten we samen proosten op een goed, succesvol en spetterend nieuwjaar. Dit moet je weten: [DATUM & TIJD] [LOCATIE] [ADRES] Hopelijk zien we je daar!

Nieuwe ronde nieuwe kansen (zakelijk)

Het jaar zit er alweer op, maar 2023 staat voor de deur Nieuwe ronde, nieuwe kansen! En we grijpen deze kansen graag samen met jou.

Tekst voor zakelijke kerstkaart of nieuwjaarskaart

We vonden het fijn dat u in 2022 onze klant wilde zijn. Wij hopen u in 2023 natuurlijk weer bij ons terug te zien. Wij wensen u hele fijne dagen en staan in het nieuwe jaar weer voor u klaar!

Zakelijke kerstgroet in het Frans

Joyeux Noël et Bonne Année! Nous vous remercions de votre coopération durant cette année et souhaitons continuer cette relation l’année prochaine.

Zakelijke kerstgroet in het Spaans

¡Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo! Apreciamos vuestra colaboración durante este año y deseamos mejorar nuestra relación en el próximo año.

365 zakelijke mogelijkheden

Beste, Het nieuwe jaar geeft ons maar liefst 365 nieuwe zakelijke mogelijkheden. Wij van NAAM BEDRIJF kijken ernaar uit deze met jullie in kaart te brengen. Spreken wij elkaar snel? Voor nu wensen wij jullie fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling. Kerstgroeten van het gehele NAAM BEDRIJF team.

Succesvol Nieuwjaar

Beste NAAM, Bedankt dat u ook dit jaar weer voor NAAM BEDRIJF heeft gekozen. Wij hopen u dan ook graag terug te zien in 2023. Voor nu wensen wij u heerlijke kerstdagen en een succesvol Nieuwjaar!

Transportbedrijf Nieuwjaar

NAAM BEDRIJF bracht uw goederen in heel 2022 van A naar B. En dat zijn we ook in 2023 weer van plan! Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en staan na de feestdagen graag weer voor u klaar.

Bedankje voor medewerkers

2022 was een geweldig jaar en daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd. Daarom willen we je ontzettend bedanken. We hopen dat je ook van 2023, samen met ons, weer een topjaar wilt maken.

Zakelijke kerstgroet in het Duits

Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr! Wir danken Ihnen für die gute Zusammenarbeit in der Vergangenheit und freuen uns diese im kommenden Jahr fortzusetzen.

Zakelijke kerstgroet in het Italiaans

I migliori auguri di Buon Natale e Buon Anno! La ringraziamo per La Sua gentile collaborazione avuta durante quest’anno e speriamo di continuare i nostri rapporti nei prossimi anni.

Zakelijke kerstkaart

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking in 2022. Wij wensen u alvast hele prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Thuiswerkers

Beste NAAM, Wat heb jij ook dit jaar weer een geweldige prestatie geleverd. Thuiswerken is niet altijd even makkelijk. En daarom willen we jou graag laten weten hoezeer we jou en je inzet waarderen. Mede dankzij jou was 2022 een succesvol jaar voor NAAM BEDRIJF. Bedankt voor alles en hopelijk zien we elkaar snel weer op kantoor. Fijne kerstdagen en alvast een heel gelukkig Nieuwjaar!

Bouwen aan succes

Een succesvol jaar bouw je samen. Daarom willen wij jullie graag laten weten hoezeer wij onze samenwerking op prijs stellen. Hopelijk kunnen NAAM BEDRIJF en NAAM BEDRIJF deze vruchtbare samenwerking voortzetten in 2023.

Op een succesvol Nieuwjaar!

Als NAAM BEDRIJF willen we u ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking in 2022. Laten we samen gaan voor een sprankelend en succesvol Nieuwjaar! Fijne feestdagen en tot ziens in 2023

Bedankje voor leden

Zonder onze leden was dit jaar niet zo’n succes geweest. Daarom willen we je onwijs bedanken voor je bijdrage. Hopelijk ben je er in 2023 ook weer gezellig bij. De beste wensen namens ons allemaal

Bestel nu een proefdruk van de zakelijke kerstkaart

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.362 beoordelingen

Niet gevonden wat je zocht?

Wij helpen je met plezier!