Ervaringen met zakelijke kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Kerstkaarten in 10 minuten”

“Wat een gemak. Wat een mooi product. Ik bestelde mijn kerstkaarten in 10 minuten. Met eigen foto en logo! Topservice voor een mooie prijs. Tot volgend jaar!”

W. Meertens, MBI

“Persoonlijke kerstgroet”

“Bij Kaartje2go kunt u met uw eigen foto’s en tekst een heel persoonlijke kerstgroet samen stellen. Kaartje2go gaat aanzienlijk verder dan veel andere initiatieven op dit terrein. Klanten kunnen er hun eigen foto, logo en teksten uploaden en vervolgens wordt deze informatie door het bedrijf in full colour op een stevige kaart gedrukt.”

Uit Bizz Management, december

“Vanuit de VS en India”

“Zelf een kerstkaartje maken en naar uw relaties versturen? Dat kan op Kaartje2go.nl. Deze website won in november een prijs, de Utrechtse Start, en draait nu al boven verwachting. Klanten komen zelfs uit de VS en India.”

Uit: De Zaak, magazine voor ondernemers

“Kerskaarten met ons eigen logo”

“We hebben vandaag de kerstkaarten met ons logo binnen gekregen. Ze zijn helemaal perfect. Heel erg bedankt voor de service. Helemaal top!”

Groeten, Alfons

“Kroon op jullie werk”

“Dit is het derde jaar dat wij onze kerstkaarten bij jullie bestellen. Topkwaliteit, en nog steeds super-eenvoudig. Zelfs het uploaden van een excelbestand met adressen is makkelijk. De verkiezing van de Consumentenbond is een mooie kroon op jullie werk. Tot volgend jaar!”

Mvg, transportbedrijf Terhorst

“Met eigen logo”

“Vandaag onze mooie kerstkaartjes, met eigen logo, ontvangen. Bedankt voor de goede service. Alvast een prettige jaarwisseling gewenst en veel succes in het nieuwe jaar!”

Met vriendelijke groet, Praktijk MARA

“Plezierig”

“Zaken doen met jullie is erg plezierig. De kerstkaarten voor mijn bedrijf zijn heel mooi geworden. Het adresseren ging lekker makkelijk, met excel. Ik zal jullie zeker bij mijn relaties aanbevelen.”

Hartelijke groet, Els

“Wat een uitkomst”

“Ik heb de kerstkaartjes goed ontvangen. Ze zijn naar mijn volledige tevredenheid. Wat een uitkomst, woensdag gemaakt en nu al in huis! Hartstikke bedankt.”

Met vriendelijke groeten, Paardensportcentrum Jan Dolfing

“Vallen in de smaak”

“De eerste set van 100 kerstkaarten hebben we gisteren ontvangen en ze vallen in de smaak. Leuk zo, met eigen foto en logo erop. Onze complimenten voor de snelle en goede service!”

Mevrouw Kamperman, Woonfriesland

“Echt geweldig”

“Nogmaals, ik vind het echt geweldig. Ik had al mond-tot-mondreclame gemaakt, mijn vriend heeft ook zijn zakelijke kerstkaarten bij jullie geregeld. Ik zal nu nog meer reclame voor jullie maken, want ik vind het echt een superservice!”

Groet, Stina, Atuu Travel

“Zakelijke kerstkaarten”

“Wij hebben op aanraden van een aantal zeer tevreden klanten van Kaartje2go, ook gebruik gemaakt van jullie concept. Wij zijn dik tevreden over jullie kwaliteit en afhandeling. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij, zeker voor de zakelijke kerstkaarten!”

Met vriendelijke groet, Monique

“Super, goed en snel”

“Ik heb de kerstkaarten nu al binnen. Ze zien er prachtig uit. Super, goede en snelle service!!!”

M.v.g. Yvonne, ABN AMRO

“Zakelijke mailing”

“Ik heb al meerdere malen 'grote' mailingen verzonden bij jullie bedrijf voor mijn eigen bedrijf en ben er erg tevreden over. Mooie kaarten en keurig verzonden! Ik heb dit vanavond ook nog maar even op Twitter vermeld. Ga zo door!”

Caroline (logopediste)

“Met eigen logo”

“Handig dat ik bij jullie mijn kerstkaarten zo snel kan maken! Het kostte me altijd veel teveel tijd. Ik kan bij jullie mijn logo aan de kaart toevoegen, en de kaarten meteen adresseren met een Excelsheet. Snel en gemakkelijk. En de kaartkwaliteit is inderdaad de mooiste. Tot volgend jaar!”

Groet, Gert Jan

“4e jaar”

“Dit is nu het 4e jaar dat ik mijn kerstkaarten bij jullie bestel. Mooie service. Het is snel, veel keuze en ik heb mijn kerstkaarten in een half uur voor elkaar. Het adresseren met excel is een fluitje van een cent. Bovendien: stukken voordeliger dan een andere kaartenservices. Kwaliteit is ook super. Terechte winnaar VARA Kassa test! Tot volgend jaar dus.”

Mvg John, Metgart BV

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen