Ervaringen met zakelijke kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Caroline (logopediste)”

“Ik heb al meerdere malen 'grote' mailingen verzonden bij jullie bedrijf voor mijn eigen bedrijf en ben er erg tevreden over. Mooie kaarten en keurig verzonden! Ik heb dit vanavond ook nog maar even op Twitter vermeld. Ga zo door!”

Caroline (logopediste)

“M.v.g. Yvonne, ABN AMRO”

“Ik heb de kerstkaarten nu al binnen. Ze zien er prachtig uit. Super, goede en snelle service!!!”

M.v.g. Yvonne, ABN AMRO

“Hartelijke groet, Els”

“Zaken doen met jullie is erg plezierig. De kerstkaarten voor mijn bedrijf zijn heel mooi geworden. Het adresseren ging lekker makkelijk, met excel. Ik zal jullie zeker bij mijn relaties aanbevelen.”

Hartelijke groet, Els

“Met vriendelijke groeten, Paardensportcentrum Jan Dolfing”

“Ik heb de kerstkaartjes goed ontvangen. Ze zijn naar mijn volledige tevredenheid. Wat een uitkomst, woensdag gemaakt en nu al in huis! Hartstikke bedankt.”

Met vriendelijke groeten, Paardensportcentrum Jan Dolfing

“Mevrouw Kamperman, Woonfriesland”

“De eerste set van 100 kerstkaarten hebben we gisteren ontvangen en ze vallen in de smaak. Leuk zo, met eigen foto en logo erop. Onze complimenten voor de snelle en goede service!”

Mevrouw Kamperman, Woonfriesland

“Groet, Stina, Atuu Travel”

“Nogmaals, ik vind het echt geweldig. Ik had al mond-tot-mondreclame gemaakt, mijn vriend heeft ook zijn zakelijke kerstkaarten bij jullie geregeld. Ik zal nu nog meer reclame voor jullie maken, want ik vind het echt een superservice!”

Groet, Stina, Atuu Travel

“Met vriendelijke groet, Praktijk MARA”

“Vandaag onze mooie kerstkaartjes, met eigen logo, ontvangen. Bedankt voor de goede service. Alvast een prettige jaarwisseling gewenst en veel succes in het nieuwe jaar!”

Met vriendelijke groet, Praktijk MARA

“Groeten, Alfons”

“We hebben vandaag de kerstkaarten met ons logo binnen gekregen. Ze zijn helemaal perfect. Heel erg bedankt voor de service. Helemaal top!”

Groeten, Alfons

“W. Meertens, MBI”

“Wat een gemak. Wat een mooi product. Ik bestelde mijn kerstkaarten in 10 minuten. Met eigen foto en logo! Topservice voor een mooie prijs. Tot volgend jaar!”

W. Meertens, MBI

“Uit: De Zaak, magazine voor ondernemers”

“Zelf een kerstkaartje maken en naar uw relaties versturen? Dat kan op Kaartje2go.nl. Deze website won in november een prijs, de Utrechtse Start, en draait nu al boven verwachting. Klanten komen zelfs uit de VS en India.”

Uit: De Zaak, magazine voor ondernemers