Ga naar de inhoud
Maak je kaart en steun een goed doel - Cards to care

Maak je kaart én steun een goed doel

Cards to care Kaartje2go

1: Kies en maak je kaart

2: Kies je gewenste donatie

3: Wij doen de kaart op de post

Dubbel goed doen met een kaartje

Via Kaartje2go kun je vele goede doelen in de zorg steunen. Bij elke kaart hoort een aanvullende donatie van 50 cent. Naar wens kun je die verhogen in een paar stappen of een vrij bedrag invullen. In samenwerking met onze partner Cards to care zorgen wij ervoor dat jouw donatie bij het goede doel terecht komt. “Beloofd!”

Dus ziek, bevallen, jarig, verhuisd, geslaagd of gewoon zomaar: een mooi kaartje is altijd welkom. U heeft keuze uit een grote collectie, zodat u voor iedere gelegenheid de juiste kaart vindt. Natuurlijk kunt u ook een eigen foto op de kaart zetten. En het mooiste is: u doet niet alleen de ontvanger een groot plezier, maar steunt met elke kaart ook het goede doel. Vandaar ons motto: dubbel goed doen met een kaartje!

Kaartje voor elke gelegenheid

Bij Kaartje2go maak je een kaart voor elke gelegenheid. Maak een mooie beterschapskaart, bekijk de hipste geboortekaartjes, of wens iemand succes of sterkte met een mooie persoonlijke kaart.

Kaartje2go maakt en verstuurt je kaarten met plezier. We zijn er trots op dat we als beste zijn getest door onder andere de Constumentenbond en Kassa. En vooral ook dat klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,8. De mooiste kaarten maak je zo, bij Kaartje2go!

Profiteer van korting bij meer kaarten en als je niet tevreden bent, dan krijg je van ons gewoon je geld terug. En mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

 

Beterschapskaarten

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig en snel een leuke beterschapskaart. Wens een bekende of geliefde nu beterschap toe met een persoonlijk kaartje. Bekijk hier de mooiste beterschapskaarten.

Trouwkaarten

De mooiste trouwkaarten maak je zelf bij Kaartje2go. Kies een leuke foto uit en maak een unieke, persoonlijke foto trouwkaart. Bekijk onze moderne en hippe trouwkaarten.

Kerstkaarten

Het duurt niet lang meer en dan is het kerst. Stuur jouw vrienden en familie een mooie kerstkaart. Kies en maak nu een van onze leuke, originele kerstkaarten uit.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.