Ervaringen met vriendschapskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Supergoede service”

“Vandaag werd ik gebeld door de geadresseerde die mij liet weten dat de kaarten vandaag bezorgd zijn. Uit uw mail begrijp ik dat ze nogmaals bezorgd gaan worden. Ik vind dit een supergoede service van uw bedrijf en wil u daarvoor ook hartelijk danken.”

Met vriendelijke groet, B. van Gemert

“Ik ben benieuwd!”

“Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik heb me aangemeld en ik heb net mijn eerste kaartje gemaakt en gratis laten versturen middels mijn actiecode. Het is volgens mij gelukt. Dankjewel, ik ben benieuwd hoe de kaart eruit ziet.”

Groetjes, Immy

“Alles is prima”

“Alles is prima, gisteren de kaarten keurig op tijd ontvangen! Dat is nog eens zaken doen!”

Gr. Herman

“Leuke kaarten”

“De kaarten zijn leuk geworden! Goede site, beter dan kaarten van een ander bedrijf!”

Groetjes, Nicole

“Bedankt”

“De kaartjes waren trouwens weer super. Bedankt en tot de volgende bestelling!”

Mvg, Gerard

“Persoonlijke kaart”

“Afgelopen week weer een kaartje verstuurd naar een vriendin die een feestje gaf, een leuke foto van ons tweetjes en wat leuke kaders en teksten en je hebt een superpersoonlijke kaart, die iedereen super vindt!”

Mvg, Ira

“Persoonlijke kaartjes”

“Het is een superservice van jullie dat de kaarten zo snel worden gedrukt en geleverd! Ik vind jullie site echt super!! Ontzettend leuk om op deze manier persoonlijke kaartjes te maken!! Jullie zien mij zeker weten nog vaak terug op de website!”

Groeten, Rixt

“Helemaal top”

“Jullie zijn met die snelle reacties helemaal TOP!”

Mvg, Danielle

“Supermooie kaartjes!”

“Supermooie kaartjes! Dankjewel. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.”

Groeten, Simone

“Echt super”

“Ik wilde jullie even bedanken voor de goede verzorging van de kaart. Ik had er een voor een vriendin gemaakt, de kaart zag er mooi uit. Verder heb ik kaarten gemaakt en die staan in de wacht, echt super. Leuk om te doen en makkelijk, ga zo door. Ik heb de link doorgestuurd naar vrienden, dus wie weet krijgen jullie nog meer klanten. Ik ben zelf via mijn ouders bij Kaartje2go terechtgekomen, die sturen ons ook leuke kaarten. Nogmaals bedankt.”

Groetjes, Anita

“Eerste exemplaar”

“Mijn eerste exemplaar heb ik net ontvangen, hij is prachtig, goede kwaliteit. Ik ga Kaartje2go zeker nog een keer gebruiken.”

Elles (via Facebook)

“Winkeltje”

“Jullie blijven de bovenste beste, de kaarten zijn geweldig en zoals gewoonlijk ook een snelle reactie op mijn mailtje. Mooi, het voelt vertrouwd, het is net alsof je hier een winkeltje om de hoek hebt. Houden zo! Ik verheug me op de kaartjes en de reacties van de ontvangers.”

Met vriendelijke groet, Jannie

“Via vriendin”

“De kaarten zijn top!! Vriendelijk bedankt voor de super goede service, van mij krijgen jullie een 10! Ik ga zeker in de toekomst nog meerdere kaarten bij jullie versturen. Ik heb het via mijn vriendin gehoord, ben blij dat ze me jullie heeft aangeraden!!”

Met vriendelijke groetjes, Mirjam

“Leuke reacties”

“Ik heb veel leuke reacties gehad op de kaarten die zijn aangekomen en ik ben dan ook erg tevreden over jullie site. Ik was getipt door een vriendin en nadat ik de zoveelste kaart van haar binnen had gekregen besloot ik me ook maar aan te melden! Succes verder.”

Met vriendelijke groet, Anike

“Heel speciaal!”

“Mijn vriendin belde mij op dat ze de kaart heel speciaal vond, met de vensterenveloppe leek het een cd, vertelde ze! Ik zal zeker jullie site doorgeven aan mijn vrienden en familie!”

Groetjes Riet

“Wat een service”

“Allereerst mijn complimenten, wat een service en wat supergoed bedacht van jullie. Ik kreeg een kaartje van een vriendin, het was zo'n leuk kaartje dat ik gelijk ging kijken waar dat kaartje vandaan kwam. Ik heb er toen zelf ook een gemaakt en verstuurd en nog gratis ook. Ik ga zeker nog meer kaartjes via jullie versturen, nogmaals complimenten.”

Patricia

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9469 beoordelingen