Verjaardagswensen voor de jarige

Hoera, er is iemand jarig! Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.

 

Eerste verjaardagskaart gratis

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Een goede vriend

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Elke dag veel zon...

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Tekst verjaardagskaart

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Quarantaartje

Zullen we samen een quarantaartje eten? Wel op gepaste afstand natuurlijk!

Verjaardagsknuffel op afstand

Lieve [NAAM], Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We wensen je, ondanks de gekke tijd, een heerlijke dag. En omdat we niet langs kunnen komen sturen we je een dikke verjaardagsknuffel op afstand! Groetjes,

Het geluk van de 50-plus club

Zilveren haren Gouden tanden Suiker in het bloed Lood in de voeten IJzer in de gewrichten Natuurlijke gasbron Wat een rijkdom!

Sending you smiles

Sending you smiles for every moment of your special day. Enjoy this birthday to the fullest!

Bijzondere dag

Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Een toast

AANTAL mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag!

Er is er één jarig

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kan ik niet zien, maar dat ben jij wel! Ik vind dat zo prettig, ja ja, en daarom schrijf ik dit blij!

Ik wens je..

Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw

Vandaag is het jouw dag

Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag! Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat níet mag! Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach!

Voordelen van een corona verjaardag

Jarig zijn tijdens corona heeft ook een aantal voordelen: - Je mag de hele taart in je eentje opeten - Geen natte klapzoenen van vervelende tantes - Niemand ziet je reactie als je het cadeautje toch niet zo leuk vindt - Niet voor de tiende keer hetzelfde verhaal over je werk vertellen - Geen ravage opruimen wanneer alle visite weer naar huis is

Liever te dik in de kist

Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist Het maak niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen! - Stef Ekkel en René Karst

Dure kaarsjes

Je weet dat je oud wordt als de kaarsjes meer gaan kosten dan de taart!

Happy birthday monkey

Happy birthday to you I went to the zoo I saw a cute monkey He looked just like you

Bloemen hebben zoveel kleuren

Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren. Bloemen om geluk te wensen, verschillende bloemen voor verschillende mensen. Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart. Gefeliciteerd!

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Gefeliciteerd

Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Je wordt maar één keer 30 jaar. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd!

Speciaal vandaag

Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens. Speciaal voor jou: mijn allerbeste wens. Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij. Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij!

Jarig tijdens de coronacrisis

Het leuke aan jarig zijn tijdens de coronacrisis is dat je de hééééle taart in je eentje op mag eten.

Feestmask

Hé feestvarken! Zet je feestmask maar op, dan kan het feest beginnen. Dit wordt - met afstand - je meest bijzondere verjaardag ooit. We proosten vanavond online op jouw dag.

Weerbericht op je verjaardag

Het weerbericht op je verjaardag Warm en zonnig Af en toe een telefoontje met felicitaties Taart en kaarsjes Zeer hoge kans op kaarten en cadeaus en zo nu en dan het gevoel dat je heel oud bent…

Happiest of birthdays

I wish you: - Endless hugs and kisses - Another year filled with happy moments - Your entire gift wishlist - A house filled with balloons - The biggest piece of cake I basically wish you: the happiest of birthdays!

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.821 beoordelingen