Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Verjaardagswensen voor de jarige

Hoera, er is iemand jarig! Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.

Eerste verjaardagskaart gratis

Abraham tekst verjaardag

Je kunt het niet aan hem zien, maar onze Abraham is vandaag 5 x 10.

50 jaren van geluk

50 mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag!

Gefeliciteerd 30 jaar

Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Je wordt maar één keer 30 jaar. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd!

Tekst verjaardagskaart

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Zo jong als de kring met mensen om je heen

Je bent zo jong als de kring met mensen om je heen. Gelukkig ben ik al een aantal jaren 25. Graag gedaan en van harte gefeliciteerd!

Hieperdepiep verjaardagtekst voor kids

Hieperdepiep! Vandaag is [NAAM] jarig, wat een feest. We wensen je een magische verjaardag en vieren het feestje graag [DAG] met je mee. En we komen natuurlijk niet met lege handen. Wil je ons nog laten weten welke cadeauwensen je hebt? Een hele dikke verjaardagsknuffel van ons!

Tekst 18e verjaardag

Je rijbewijs halen kost geld, eindelijk legaal op stap gaan kost geld, je zorgverzekering kost geld; als je achttien wordt kun je maar beter rijk zijn.

Tekst 60e verjaardag

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is toewerken naar je pensioen. Tot die tijd nog even zweten, maar nu eerst een lekker taartje eten. Van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag.

90 jaren vol liefde

Negentig jaren vol liefde, leven, vreugde en soms ook verdriet. Wat een bijzondere mijlpaal, deze verjaardag. We wensen u dan ook een heerlijke, liefdevolle dag met fijne mensen om u heen.

Verjaardagswens voor mama

Gefeliciteerd lieve, mooie, grappige en gekke mama. Vandaag wordt je [AANTAL] jaar, en dat gaan we eens even goed vieren.

Verjaardagswens voor partner

Wat vliegt de tijd, alweer een jaar voorbij. Maar jij bent het nog steeds he-le-maal voor mij! Fijne verjaardag lieverd

Verjaardagtekst collega

Hé geweldige collega, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk heb je een gezellige (vrije) dag. Vergeet vooral niet de overgebleven taart mee naar kantoor te nemen!

Verjaardagswens sportieve jarige

Weer een jaartje erbij, het wordt steeds lastiger om die spierballen bij te houden! Hopelijk gun je jezelf een dagje zonder gym om uitgebreid je verjaardag te vieren. En tijdens je cheatday is een stukje taart ook helemaal geoorloofd. Maar als je die liever overslaat hou ik mij zeker aanbevolen. Van harte!

Christelijke tekst voor verjaardagskaart

Dit is de dag die de Heer heeft gemaakt, laten wij blij zijn en juichen. - Psalm 118:24

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Dure kaarsjes

Je weet dat je oud wordt als de kaarsjes meer gaan kosten dan de taart!

Verjaardagswens kinderen

Op je verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen, lekker laat opblijven en genieten van cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

Verjaardagswens tiener

Lieve [NAAM] Jeetje, [AANTAL] jaar alweer! Wat vliegt de tijd. We weten nog heel goed hoe je in je pamper door de tuin banjerde. Maar dat is helemaal niet cool om te vertellen natuurlijk, dus we laten het hierbij. We hopen dat je een geweldige verjaardag vol gezelligheid hebt. Heel veel liefs, [AFZENDER]

Tekst 40 jaar

Hoera, van harte! Wist je dat je 40 ook kunt zien als 18, maar dan met 22 jaar ervaring? ‘Always look on the bright side of life’ was nog nooit zo toepasselijk.

70 jaar: Hoe grijzer, hoe wijzer!

Hoe grijzer, hoe wijzer! We willen u van harte feliciteren met uw 70e verjaardag, wat een prachtige leeftijd. Geniet van de liefde en aandacht op deze mooie dag.

Verjaardag songtekst celebration

There’s a party goin’ on right here A celebration to last throughout the years So bring your good times, and your laughter too We gonna celebrate your party with you - Kool & The Gang – Celebration

Tekst voor papa's verjaardag

Hoe grijzer, hoe eigenwijzer! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag pap. Dat je nog maar heel veel jaren mag klagen over mama’s kookkunsten en dat ik mijn eigen banden niet kan plakken. Love you!

Fijne verjaardag opa

Net zoals als stroop bij pannenkoeken hoort, ijs bij slagroom en nootmuskaat bij sperzieboontjes, hoort u bij mijn dierbaarste herinneringen. Fijne verjaardag opa!

Verjaardag vergeten / te laat voorbeeldzinnen

Ik was je verjaardag heus niet vergeten, ik wou gewoon dat hij wat langer duurde! ‘Fijne verjaardagsmaand!’ - Dat is nieuw en hip, echt waar. Je ziet er nog zó goed uit dat ik vergeten was dat je een jaartje ouder werd. Je kunt het ook zo bekijken: dit is de eerste felicitatie van het nieuwe jaar ;) Onder het mom van beter laat dan nooit; van harte gefeliciteerd!

Muzikale jarige: Tekst en afspeellijst

Lieve [NAAM], Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Omdat jij zo’n grote muziekliefhebber bent, hebben we speciaal voor jou een verjaardagsplaylist samengesteld. Dit zijn onze vijf favoriete nummers voor jou: [LIEDJE 1] [LIEDJE 2] [LIEDJE 3] [LIEDJE 4] [LIEDJE 5] Laat je ons weten of je er net zo blij van werd als wij? Heeeel veel liefs en verjaardagsknuffels van [AFZENDER]

Bloemen hebben zoveel kleuren

Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren. Bloemen om geluk te wensen, verschillende bloemen voor verschillende mensen. Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart. Gefeliciteerd!

Er is er één jarig

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kan ik niet zien, maar dat ben jij wel! Ik vind dat zo prettig, ja ja, en daarom schrijf ik dit blij!

Speciaal vandaag

Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens. Speciaal voor jou: mijn allerbeste wens. Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij. Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij!

Proost op je leeftijd

Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag. We gaan het zeker vieren, 't wordt een hele fijne dag!

Tekst kinderverjaardag - Supergroot feest

Vandaag is er een supergroot feest Er is nog nooit zo’n groot feest geweest We zingen en dansen met taartjes en een lach En wensen jou een fijne [JAAR] verjaardag!

Tweeling tekst: Dubbel gefeliciteerd!

Hoera, dubbel gefeliciteerd! Wat ontzettend fijn dat jullie de mooiste dag in het jaar altijd met z’n tweetjes mogen vieren. We wensen jullie een heerlijke dag boordevol taart, cadeautjes, verjaardagsliedjes en confetti.

Sarah geworden - Brandgevaar!

Pas op, brandgevaar! Deze Sarah blaast maar liefst 50 kaarsjes uit dit jaar. Je zou het haar absoluut niet geven, daarom vieren we vandaag een feestje op het leven.

Verjaardagswens 80e verjaardag

Tel niet de jaren van het leven, maar de herinneringen die u zijn gegeven. We wensen u veel vreugde, gezondheid en liefde voor uw 80e levensjaar.

K3: Dit is jouw verjaardag

Ik zet cake en bubbels voor je klaar Draag een cadeaustrik in m'n haar Spring uit een taart voor jou! - K3 – Dit is jouw verjaardag

Gefeliciteerd beste vriend/vriendin

Gefeliciteerd met onze verjaardag! Ja, ik zeg onze. We zijn al zoveel jaar beste vrienden, dat ik het feestje gewoon met je mee vier. Tot straks! Ik neem taart mee, regel jij de drankjes?

Hoera, oma is jarig!

Hoera, oma is jarig! Een hele fijne verjaardag voor de vrouw met de lekkerste knuffels, en snoepjes, maar vooral knuffels.

Fijne verjaardag voor dierenvrienden

Een beestachtig mooie verjaardag gewenst voor de liefste dierenvriend die we kennen. Hopelijk is dit levensjaar ook weer gevuld met geitenplaatjes, kattenfilmpjes en puppyposters. Maar nu eerst tijd voor een paw-some verjaardagsfeestje!

Felicitatietekst Islamitisch

Moge Allah Azzawajal jou nog vele mooie, gelukkige en liefdevolle jaren schenken, je behouden op het rechte pad en je beschermen.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Nieuw
Leuke verjaardagskaart met vaasjes en geschilderde bloemen
Verjaardagskaart humor giraf cocktail bloemen zomer
Verjaardagskaart lippen stiften
Nieuw
Verjaardag bloemen en varens
Verjaardagskaart blije koe die in een grote taart springt
Kleurrijke verjaardagskaart vlinders en bloemen
Verjaardagskaart humor ouwe bok bier vintage bierlabel
Verjaardagskaartje lathyrus met klein bruin vogeltje
Grappige verjaardagskaart met een olifant en grote taart
Verjaardagskaart hippe vintage look vrouwelijke 3d ballonnen
Verjaardagskaart met 5 in elkaar gedraaide struisvogels
Verjaardagskaart grappig giraf cocktail zomer ballonnen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.