Voorbeelden van onze verhuiskaarten

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig zelf de leukste verhuiskaarten. Dat vinden niet alleen onse vele bezoekers. Ook Vara Kassa en de Consumentenbond hebben Kaartje2go als beste kaartensite getest.
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verhuis kaartjes van onze bezoekers.

Verhuiskaart met verkeersbord

Een heel originele verhuiskaart maak je met dit verkeersbord.
Je kunt alle teksten aanpassen en zo je eigen kaart maken. Je kunt de woonplaats erop zetten, en daaronder het adres, en het huisnummer in het rode vakje. Of je kunt jullie namen op het verkeersbord zetten. De kaart is standaard als dubbele kaart uitgevoerd maar je kunt 'm ook als enkele kaart versturen. Met een dubbel verhuiskaart kun je een foto van je nieuwe woning nog aan de binnenkant toevoegen. 

Ook de mooiste verhuiskaart maak je zo, bij Kaartje2go!

Hip verhuizen

Tijdens je verhuizing te druk om verhuiskaartjes te versturen? Dan doen wij het toch voor je! Kies één van de standaard kaarten en upload een excelbestand met alle adressen. Wij drukken je kaarten meteen af en doen de verhuisberichten ook direct voor je op de post. 
Hier zie je een voorbeeld uit de standaard kaarten van Kaartje2go. Je hoeft alleen nog je nieuwe adres in de binnenkant van de kaart te zetten en de kaart is klaar om op de post te gaan!

Geschilderde verhuiskaart

Is je nieuwe huis schilderachtig mooi? Dan past daar deze kaart goed bij!
In de uitgebreide collectie van Kaartje2go vind je veel uiteenlopende stijlen. Deze leuke schilderachtige stijl geeft een mooie sfeer mee aan de kaart. Vul zelf de binnenkant in en de kaart is klaar om te versturen!

Volgens de Consumentenbond is Kaartje2go de beste keuze: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'. Waar wacht je nog op! Laat iedereen weten dat je gaat verhuizen.

Foto van je nieuwe paleis!

Gebruik een foto van je nieuwe paleis als basis voor je verhuiskaart! Iedereen kan meteen zien waar je komt te wonen en jij hebt een originele verhuiskaart. Maak een foto van je nieuwe huis en upload deze in de kaartenmaker van Kaartje2go. Je kunt vervolgens uit heel veel kaders en figuren kiezen die je foto kunnen opleuken. 
Je ziet hier een voorbeeld van één van onze klanten. Een leuk kader, wat figuren en een grappige tekst en de fotokaart is klaar om verzonden te worden!

Bewerk je foto zelf!

Je kunt nu ook je eigen foto's bewerken bij Kaartje2go! Ga naar de Fotostudio en maak kennis met de mogelijkheden die deze studio biedt! Heb je een foto van je nieuwe huis, maar vind je dat een beetje saai? Laad dan snel je foto in de Fotostudio en je kunt met een paar klikken de foto eenvoudig bewerken. 

Je ziet hier een spetterend voorbeeld van één van onze klanten. Origineel en eenvoudig, zonder kennis van computerprogramma's! Volgens de consumentenbond is dat één van de sterkste punten van Kaartje2go: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'.