Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Bas”

“Hartelijk dank voor de snelle service. De kaarten zijn erg leuk geworden. We zullen het doorgeven aan anderen. Wij zijn in elk geval erg tevreden en zullen zeker als het nodig is weer een beroep op jullie doen.”

Bas

“Hartelijk dank, Ria”

“Wat betreft de kaartjes zijn wij erg tevreden. Ze waren erg mooi, duidelijk en snel klaar. We zullen dat zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.”

Hartelijk dank, Ria

“Angelique”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ze geweldig zijn. Een heel mooi kaartje en mooie kwaliteit. Jullie kunnen rekenen op mijn mond-tot-mond reclame. Bedankt en tot de volgende keer.”

Angelique

“M.v.g. Patrick”

“We hebben de kaartjes ontvangen en ze zien er prachtig uit. Jullie hebben ook een geweldig gebruiksvriendelijke website en veel aandacht voor de klant!”

M.v.g. Patrick

“M.v.g. Sasja”

“Ah dat is leuk! Heel toevallig komt een collega haar verhuiskaart laten zien. Ik roep gelijk: "Hé, die is van Kaartje2go!", dat was ook zo. Ze is helemaal blij met jullie, niets dan lof! Fijn weekend!!”

M.v.g. Sasja

“Met vriendelijke groeten, Eveline”

“Ik heb vandaag de kaarten in goede orde gekregen! Bedankt voor de service en reactie!”

Met vriendelijke groeten, Eveline

“Marcella”

“De kaartjes zijn ontvangen. Ik moet zeggen, ik vind ze in het echt nog mooier dan ik had gedacht. Ik zal dit in de toekomst zeker vaker gebruiken.”

Marcella

“Groetjes van een dankbare klant”

“Bedankt dat je mij hebt gered!! Het verstand is nu wat minder met de verhuizing, dus ERG BEDANKT voor jullie hulp met mijn verhuiskaarten!! PS ik zal iedereen vertellen over jullie fantastische service!!”

Groetjes van een dankbare klant

“Igor”

“We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. De kwaliteit is hoog, we vonden de kaartjes prachtig! Bedankt!”

Igor

“Zonnige groet, Saskia”

“Bedankt voor jullie snelle reactie! In januari heb ik bij jullie ook kaartjes besteld voor onze verhuizing. Echt supermakkelijk en keurig op tijd geleverd, grote klasse (dat mag ook wel eens gezegd worden).”

Zonnige groet, Saskia

“Mvg, Erik”

“Bedankt voor de perfecte service. Dit zullen we onthouden voor de toekomst!”

Mvg, Erik

“Groet, van M.D. van Veldhuizen”

“De kaarten zijn binnengekomen ze zijn ontzettend leuk geworden. Heel hartelijk bedankt.”

Groet, van M.D. van Veldhuizen

“Hartelijke groet, Selma”

“Onze bestelling is net bezorgd en ziet er geweldig uit.”

Hartelijke groet, Selma

“Uit: Woonvoordeel”

“Originele verhuiskaarten en alle andere kaarten maak je snel, eenvoudig en voordelig via Kaartje2go. De Consumentenbond heeft Kaartje2go als beste online kaartenservice getest!”

Uit: Woonvoordeel

“Groetjes, Lenie”

“Het verhuiskaartje is goed ontvangen. Uit de enthousiaste reacties maak ik op dat de kaart helemaal geslaagd is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Groetjes, Lenie

“Bedankt, Alma”

“Ik wil u even bedanken voor de goede service, de verhuiskaartjes zijn netjes bezorgd en zien er erg leuk uit.”

Bedankt, Alma

“Met vriendelijke groet, Alie”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Groet, Shanice”

“Wij gaan binnenkort samenwonen. We hebben bij jullie kaartjes besteld om naar familie en vrienden te sturen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen jullie in ons geheugen houden wanneer we weer kaartjes gaan bestellen!”

Groet, Shanice

“Groeten, Bauke”

“Ik heb de verhuiskaartjes in goede orde ontvangen. Ze zien er keurig uit. Bedankt voor de vlotte levering!”

Groeten, Bauke

“Met vriendelijke groet, Carla”

“Bij dezen wil jullie doorgeven, dat ik veel leuke reacties heb gekregen op mijn verhuiskaarten. Het was allemaal goed verzorgd. Bedankt en succes verder.”

Met vriendelijke groet, Carla