Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Jennie en Jan”

“Wij zijn zeer tevreden met onze eerste bestelling. Hij voldoet voor 100% aan onze wensen. Wij zijn blij dat wij met jullie hebben kennisgemaakt.”

Jennie en Jan

“Hetty”

“Gisteren mijn verhuiskaarten ontvangen en ik ben er blij mee. Het resultaat is echt heel mooi en de levering is snel. Bedankt.”

Hetty

“Met vriendelijke groet, Nicole”

“Geweldig! Heel erg bedankt voor jullie supersnelle reactie en behandeling!! Super, echt een gigantische opluchting. Een groot compliment voor jullie goede en snelle service!!! Super en heel erg bedankt! Een zeer tevreden en blije klant!”

Met vriendelijke groet, Nicole

“Angelique”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ze geweldig zijn. Een heel mooi kaartje en mooie kwaliteit. Jullie kunnen rekenen op mijn mond-tot-mond reclame. Bedankt en tot de volgende keer.”

Angelique

“Groet Linda”

“Ik wil jullie graag een compliment geven voor de goede service. Helemaal compleet en zonder drukfouten. Ook de korting die beloofd werd is ingehouden op het totaalbedrag, erg netjes. Prijs-kwaliteit verhouding = top. Prima service, ga zo door!”

Groet Linda

“Met vriendelijke groet, Henny”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaarten die we besteld hadden. De kaarten zagen er keurig uit. Wij zijn zeer tevreden, en zullen zeker nog eens kaarten bij jullie bestelle!!”

Met vriendelijke groet, Henny

“Groeten Miep”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de nieuwe kaarten en de mooie opdruk. Ik ben er erg blij mee en ook met jullie snelle service. Ik zal jullie aanbevelen hoor.”

Groeten Miep

“Met vriendelijke groet, Herman en Anja”

“Vandaag de door ons bestelde kaarten ontvangen. GEWELDIG! Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de snelle en goede levering. Wij zullen in de toekomst zeker vaker kaarten bij jullie bestellen. Niets dan lof.”

Met vriendelijke groet, Herman en Anja

“Fam. De Clerck”

“Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van jullie kaarten, ik raad het ook vele mensen aan.”

Fam. De Clerck

“M.v.g. Sasja”

“Ah dat is leuk! Heel toevallig komt een collega haar verhuiskaart laten zien. Ik roep gelijk: "Hé, die is van Kaartje2go!", dat was ook zo. Ze is helemaal blij met jullie, niets dan lof! Fijn weekend!!”

M.v.g. Sasja

“Annelieke”

“We hebben de verhuiskaartjes ontvangen, dus het is goedgekomen. Dank voor jullie servicegerichte antwoord, dat hebben we erg gewaardeerd en komt goed over! Nogmaals vriendelijk dank!”

Annelieke

“Marcella”

“De kaartjes zijn ontvangen. Ik moet zeggen, ik vind ze in het echt nog mooier dan ik had gedacht. Ik zal dit in de toekomst zeker vaker gebruiken.”

Marcella

“Vriendelijke groeten, Fam. Franken”

“Hierbij willen wij jullie eventjes complimenteren met de goede levering! De kaarten zijn superleuk, wij zijn zeer tevreden!”

Vriendelijke groeten, Fam. Franken

“Lisette”

“Ik heb de kaartjes ontvangen. Ze zien er erg leuk uit, bedankt!”

Lisette

“Groet, Réan”

“Bedankt voor jullie reactie. De kaarten zijn overigens supermooi, we zullen zeker vaker gebruikmaken van de site.”

Groet, Réan

“Met vriendelijke groeten, Fam. v.d. Velden”

“Hiermee willen we onze dank uitbrengen voor de perfecte uitvoering van onze bestelling. Het was schitterend uitgevoerd. We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.”

Met vriendelijke groeten, Fam. v.d. Velden

“Uit: YES (week 49 2008)”

“Zorg dat niet alleen je vrienden, de gemeente en de belastingdienst, maar ook elke instelling waarvan je een rekening kunt verwachten, weet dat je bent verhuisd. Ga voor originele samenwoonkaartjes naar Kaartje2go.nl.”

Uit: YES (week 49 2008)

“Groetjes, Teun en Elsbeth”

“Hartelijk dank voor de mooie verhuiskaartjes. We zijn er erg blij mee. En de kaartjes zijn supergoedkoop.”

Groetjes, Teun en Elsbeth

“Groetjes Anita”

“De bestelling met verhuisberichten is gisteren aangekomen. Originele en stevige kaarten! Bedankt voor de snelle service.”

Groetjes Anita

“Diana van Bokhoven op Facebook”

“Super snelle afhandeling. Vrijdag verhuiskaarten besteld, zaterdag in huis mijn complimenten voor jullie team!”

Diana van Bokhoven op Facebook