Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“M.v.g. Nynke”

“Ik heb vanmiddag de kaarten ontvangen en ben er erg blij mee! Ik kreeg jullie als tip van iemand die onlangs ook kaarten bij jullie had besteld en vond die zo leuk dat ik ook op jullie site ben gaan kijken. Nogmaals dank en tot een volgende keer.”

M.v.g. Nynke

“Met vriendelijke groet, Henny”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaarten die we besteld hadden. De kaarten zagen er keurig uit. Wij zijn zeer tevreden, en zullen zeker nog eens kaarten bij jullie bestelle!!”

Met vriendelijke groet, Henny

“Groetjes vanuit Rucphen!!”

“Ik wil even laten weten dat mijn kaartjes helemaal SUPER zijn. Ik zal het zeker doorvertellen.”

Groetjes vanuit Rucphen!!

“Nathalie”

“Ik heb de kaartjes ontvangen. Super! Donderdag gemaakt, vrijdag een proefje binnen en nabesteld en zaterdag alles in huis! Bedankt voor de snelle service!”

Nathalie

“Fam. De Clerck”

“Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van jullie kaarten, ik raad het ook vele mensen aan.”

Fam. De Clerck

“Vriendelijke groet, E. Verschuure”

“Hartelijk bedankt voor uw antwoord. Ik kan begrijpen dat u 'best getest' bent bij de Consumentenbond, want zoveel kaarten per dag en dan zó snel antwoord, dat noem ik écht service!”

Vriendelijke groet, E. Verschuure

“Familie Wolters”

“Bedankt! We hebben de kaarten vandaag ontvangen. We zijn er dik tevreden over!”

Familie Wolters

“Marielle”

“Bij deze een bedankje voor de perfecte service en supersnelle levering van onze verhuiskaarten. Het ziet er heel mooi uit! Er komt spoedig een tweede bestelling aan.”

Marielle

“Groetjes van een dankbare klant”

“Bedankt dat je mij hebt gered!! Het verstand is nu wat minder met de verhuizing, dus ERG BEDANKT voor jullie hulp met mijn verhuiskaarten!! PS ik zal iedereen vertellen over jullie fantastische service!!”

Groetjes van een dankbare klant

“Met vriendelijke groet, Alie”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Groet, van M.D. van Veldhuizen”

“De kaarten zijn binnengekomen ze zijn ontzettend leuk geworden. Heel hartelijk bedankt.”

Groet, van M.D. van Veldhuizen

“Met vriendelijke groet, A.J. Rossen”

“Bedankt voor de kaartjes, ze zijn goed aangekomen en ik ben er heel blij mee. Ik heb al verschillende vrienden ingelicht over jullie en ze gaan zeker gebruikmaken van jullie service.”

Met vriendelijke groet, A.J. Rossen

“Groetjes, Carin”

“Ik heb zojuist mijn setje kaarten ontvangen!! We zijn er erg blij mee en komen de volgende keer zeker weer bij jullie terug!! Superkwaliteit en service! Nogmaals dankjewel!”

Groetjes, Carin

“Uit: Woonvoordeel”

“Originele verhuiskaarten en alle andere kaarten maak je snel, eenvoudig en voordelig via Kaartje2go. De Consumentenbond heeft Kaartje2go als beste online kaartenservice getest!”

Uit: Woonvoordeel

“Uit: YES (week 49 2008)”

“Zorg dat niet alleen je vrienden, de gemeente en de belastingdienst, maar ook elke instelling waarvan je een rekening kunt verwachten, weet dat je bent verhuisd. Ga voor originele samenwoonkaartjes naar Kaartje2go.nl.”

Uit: YES (week 49 2008)

“Met vriendelijke groet, Maas”

“Tiptop in orde. De verhuiskaarten zijn vanmorgen door mij ontvangen. Bedankt voor de snelle toezending en prima service.”

Met vriendelijke groet, Maas

“Vriendelijke groet, G. van Spaarnewoude”

“De kaarten zijn super geworden. Een persoonlijk verhuisbericht. Ik ben zeer tevreden.”

Vriendelijke groet, G. van Spaarnewoude

“Vriendelijke groeten, Marina”

“De verhuiskaartjes zijn op woensdag 8 april toegekomen en zijn supermooi. Bedankt voor de goede service. Het zullen zeker niet de laatste verhuiskaartjes zijn die ik bij jullie bestel.”

Vriendelijke groeten, Marina

“Groetjes, Lenie”

“Het verhuiskaartje is goed ontvangen. Uit de enthousiaste reacties maak ik op dat de kaart helemaal geslaagd is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Groetjes, Lenie

“Met vriendelijke groeten, Daniel”

“Helemaal top!! 'Nummer 1 Consumentenbond' is geheel terecht. Mijn verhuisbericht is gered. Ik zal mijn verhuiskaart de volgende keer beter controleren ;)”

Met vriendelijke groeten, Daniel