Ervaringen met verhuiskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens een klacht. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

 

“Compliment”

“Een prachtig resultaat; zeer snelle service en dat tegen sterk concurrerende prijzen! Compliment!”

Wil

“Complimenten voor team”

“Super snelle afhandeling. Vrijdag verhuiskaarten besteld, zaterdag in huis mijn complimenten voor jullie team!”

Diana van Bokhoven op Facebook

“Vrolijk verhuizen”

“De bestelde en helemaal naar eigen wens gemaakte verhuiskaarten had ik de volgende dag al in huis. Wat zijn ze mooi geworden! Zo wordt verhuizen een stuk vrolijker! Bedankt. Heel erg bedankt.”

Joyce

“Helemaal blij”

“Ik heb voor het eerst gebruikgemaakt van jullie kaartenservice en ben erg tevreden! Afgelopen donderdag heb ik kaarten besteld en een dag later lagen ze al in de brievenbus. Ze zien er mooi en uit en prima kwaliteit, helemaal blij mee! Bedankt en veel succes verder.”

Met vriendelijke groet, Judith

“Leuke reacties”

“Bij dezen wil jullie doorgeven, dat ik veel leuke reacties heb gekregen op mijn verhuiskaarten. Het was allemaal goed verzorgd. Bedankt en succes verder.”

Met vriendelijke groet, Carla

“Vlotte levering”

“Ik heb de verhuiskaartjes in goede orde ontvangen. Ze zien er keurig uit. Bedankt voor de vlotte levering!”

Groeten, Bauke

“Super eindresultaat”

“Voor jullie, denk ik, leuk om te horen is dat het een super site is. Ik vond hem veel prettiger werken dan de andere met daarbij veel meer mogelijkheden. En het eindresultaat van de kaart ziet er super uit! Zodra alles definitief is bestel ik de kaarten.”

Groetjes, Jessica

“Zeer tevreden”

“Wij gaan binnenkort samenwonen. We hebben bij jullie kaartjes besteld om naar familie en vrienden te sturen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen jullie in ons geheugen houden wanneer we weer kaartjes gaan bestellen!”

Groet, Shanice

“Supermakkelijk”

“Bij dezen een mailtje om te laten weten dat we super tevreden zijn over de kaartjes die we bij jullie hebben besteld! Het bestellen was supermakkelijk en de kaartjes zijn de volgende dag al in huis, wat een snelle service! Ze zien er hartstikke mooi uit, top! Hartelijk bedankt!”

Groetjes, Paul en Ilja

“Verkoopt zichzelf”

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar wat een mooie kaartjes!! Jullie product verkoopt zichzelf door de mooie kwaliteit!! En de goede service eromheen en duidelijke communicatie. Ik zal jullie zeker aanprijzen in mijn netwerk! Dank en tot de volgende keer!”

Groetjes, Faten

“Zeer tevreden”

“Wij hebben afgelopen week een verhuiskaart bij jullie laten maken en we zijn zeer tevreden over het resultaat! Bedankt! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!”

Vriendelijke groet, Fred en Marrit

“Prima kaarten”

“De verhuiskaarten heb ik vandaag binnengekregen. Dank voor de moeite. Prima kaarten, prima service!”

K. Takken

“Mooie kaarten!”

“Wij zijn erg tevreden met de verhuiskaarten en de informatie die wij hebben ontvangen. De kaarten zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Onze bestelling had wat vertraging door perikelen bij PostNL maar ondanks dat heeft Kaartje2go ons vol vertrouwen bijgestaan met juiste informatie. Bedankt en graag tot een volgende bestelling.”

A.C. Bauer Velserbroek

“Gratis nieuwe set kaarten”

“Ik heb zelf mijn verhuiskaarten ontworpen via Kaartje2go. Later bleek dat ik de postcode van mijn oude adres had ingevuld. Ik baalde als een stekker. Toen ik dit meldde bij Kaartje2go en vroeg om een tegemoetkoming, gaven zij een enorme service door me geheel gratis een nieuwe set te laten bestellen. Dat vind ik nou eens service. Dat zie je niet veel meer de laatste tijd. Ik mailde mijn probleem op zaterdag en dezelfde dag kreeg ik al reactie, ook iets wat je bij geen enkel bedrijf meer tegenkomt.”

Elle (op trosradar.nl)

“Originele samenwoonkaartjes”

“Zorg dat niet alleen je vrienden, de gemeente en de belastingdienst, maar ook elke instelling waarvan je een rekening kunt verwachten, weet dat je bent verhuisd. Ga voor originele samenwoonkaartjes naar Kaartje2go.nl.”

Uit: YES (week 49 2008)

“Zeer enthousiast”

“Ik heb vandaag mijn setje kaarten ontvangen en wil u graag laten weten dat ik zeer enthousiast ben over de onwijs mooie kwaliteit van de kaarten en foto's!!! Mijn complimenten bij dezen en we gaan vast gauw meer bestellen! Dank u en alvast een fijn weekend.”

Groet, Sabine

“Postbode verzuimd”

“Vanavond zijn de verhuiskaartjes door de buren van vier huizen verder bij ons bezorgd. Zij hadden ze gisteren in ontvangst genomen van de postbode. Helaas heeft de postbode verzuimd om bij ons een bericht in de brievenbus te doen, dat zij op een ander adres bezorgd waren. De verhuiskaartjes zien er prachtig uit, perfecte kwaliteit. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling.”

Vriendelijke groeten, Neeltje

“Verhuiskaartjes zijn prachtig”

“Ontzettend bedankt voor de verhuiskaartjes. En ook bedankt voor uw vriendelijke mailtjes. De verhuiskaartjes zijn prachtig, en uw service is geweldig. Ik wens u hele fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar. U zult wel vaker van mij horen, als ik in de toekomst weer verhuiskaartjes bij u bestel.”

Met vriendelijke groet, Audrey

“Tiptop in orde”

“Tiptop in orde. De verhuiskaarten zijn vanmorgen door mij ontvangen. Bedankt voor de snelle toezending en prima service.”

Met vriendelijke groet, Maas

“Leuke verhuiskaartjes”

“De verhuiskaartjes zijn aangekomen. Ik wil jullie complimenteren met de leuke verhuiskaartjes en de vele mogelijkheden die jullie website biedt wat betreft het maken van verhuiskaartjes. En dat voor een betaalbare prijs! Ik zal jullie website en jullie product zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!”

Vriendelijke groeten, Sonja

“Persoonlijk verhuisbericht”

“De kaarten zijn super geworden. Een persoonlijk verhuisbericht. Ik ben zeer tevreden.”

Vriendelijke groet, G. van Spaarnewoude

“Goede service”

“Dank u voor de goede service. Wij zullen deze site zeker aanraden aan andere mensen en zeer zeker vaker bij u bestellingen plaatsen, mochten we iets nodig hebben. Nogmaals heel erg bedankt voor de verhuiskaartjes!”

Met vriendelijke groet, M. Wilders & K. van Vliet

“Supermooie kaarten”

“De kaarten zijn supermooi. Ik ga binnenkort ook mijn verhuisbericht maken. We zullen zeker vaker gebruikmaken van de site.”

Gr. Williebrord

“Aangenaam verrast”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De verhuiskaart is echt super. Onze eigen woning staat er strak op. Hoge kwaliteit en prima service.”

Wendy & Cees

“Echt supermooi”

“We hebben de adreswijzigingen vandaag binnengekregen. Ze zijn echt supermooi. En dat jullie de kaarten voor ons versturen is een superservice. We komen vast en zeker nog eens bij jullie terug.”

Groetjes, Fam. Steen

“Hartstikke leuk!”

“De adreswijzigingen zijn binnen en het is waar, ze zijn hartstikke leuk geworden. Onze complimenten voor de eenvoudige site, wij zullen er zeker nog eens gebruik van maken.”

Groetjes, Fam. Ganswinkel

“Prachtige verhuisberichten”

“Wij hebben vandaag de verhuisberichten in huis gekregen en wij vinden ze prachtig. Heel hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Fam. Wensink

“Supermooie verhuiskaartjes”

“De verhuiskaartjes zijn op woensdag 8 april toegekomen en zijn supermooi. Bedankt voor de goede service. Het zullen zeker niet de laatste verhuiskaartjes zijn die ik bij jullie bestel.”

Vriendelijke groeten, Marina

“Mooie verhuiskaartjes”

“Hartelijk dank voor de mooie verhuiskaartjes. We zijn er erg blij mee. En de kaartjes zijn supergoedkoop.”

Groetjes, Teun en Elsbeth

“Kaartje2go de beste!”

“Zo gemakkelijk een adreswijziging sturen. Ik ben 71, en ik heb zelden zo gemakkelijk op internet besteld. Het ziet er geweldig uit. Terechte nummer 1 van de Consumentenbond!”

Hartelijke groet, Willem

“Enthousiaste reacties”

“Het verhuiskaartje is goed ontvangen. Uit de enthousiaste reacties maak ik op dat de kaart helemaal geslaagd is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Groetjes, Lenie

“Zo voordelig en makkelijk”

“Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie verhuiskaartjes. We zijn er erg blij mee en ze zijn zeer goed gelukt. Zo voordelig en zo makkelijk te maken!”

Johan

“Helemaal top!”

“Helemaal top!! 'Nummer 1 Consumentenbond' is geheel terecht. Mijn verhuisbericht is gered. Ik zal mijn verhuiskaart de volgende keer beter controleren ;)”

Met vriendelijke groeten, Daniel

“Originele verhuiskaartjes”

“De verhuiskaartjes hebben we vandaag ontvangen. We hebben ze met een eigen plattegrond gemaakt, waardoor ze erg origineel zijn geworden.”

Dank, Linda

“Zien er super uit”

“De verhuiskaartjes zaten gisteren in de brievenbus en ze zien er super uit! Heel erg bedankt voor deze mooie uitnodigingen en de supersnelle levering!!”

Met vriendelijke groet, Wilma en Karel

“Top verhuiskaartjes”

“Bedankt voor de goede service. Dit maak je tegenwoordig niet meer mee. De verhuiskaartjes waren top!”

Groeten, Sam

“Leuke verhuiskaartjes”

“Ik wil u even bedanken voor de goede service, de verhuiskaartjes zijn netjes bezorgd en zien er erg leuk uit.”

Bedankt, Alma

“Zakelijke verhuiskaartjes”

“Net de verhuiskaartjes voor de zaak ontvangen. Ze zien er geweldig uit! En zo makkelijk! Bedankt voor de goede service.”

Groeten, Leendert

“Originele verhuiskaartjes”

“De bestelling met verhuisberichten is gisteren aangekomen. Originele en stevige kaarten! Bedankt voor de snelle service.”

Groetjes Anita

“Eigen huis op de kaart”

“Bedankt voor de hele mooie verhuiskaartjes. Het was voor ons de eerste keer dat we dit deden we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden met ons eigen huis op de kaart!”

Bedankt en groetjes, familie Veenders

“Geweldige verhuiskaartjes”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Handig en snel”

“Naar alle tevredenheid heb ik een setje verhuiskaarten bij jullie besteld: supermooi, handig en snel geregeld! Alle complimenten daarvoor.”

M.vr.gr. Jeroen

“Superkwaliteit en service”

“Ik heb zojuist mijn setje kaarten ontvangen!! We zijn er erg blij mee en komen de volgende keer zeker weer bij jullie terug!! Superkwaliteit en service! Nogmaals dankjewel!”

Groetjes, Carin

“Schitterend uitgevoerd”

“Hiermee willen we onze dank uitbrengen voor de perfecte uitvoering van onze bestelling. Het was schitterend uitgevoerd. We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.”

Met vriendelijke groeten, Fam. v.d. Velden

“Supergoede kaarten!”

“Wij hebben onze bestelling de volgende dag al binnen gekregen. De kaarten zien er supergoed uit!”

Groetjes, Familie Den Engelsman

“Beste verhuiskaartjes”

“Originele verhuiskaarten en alle andere kaarten maak je snel, eenvoudig en voordelig via Kaartje2go. De Consumentenbond heeft Kaartje2go als beste online kaartenservice getest!”

Uit: Woonvoordeel

“Erg leuk”

“Ik heb de kaartjes ontvangen. Ze zien er erg leuk uit, bedankt!”

Lisette

“Leuke kaartjes”

“De kaartjes zijn aangekomen. Ik wil jullie complimenteren met de leuke kaartjes en de vele mogelijkheden die jullie website biedt wat betreft het maken van kaartjes. En dat voor een betaalbare prijs! Ik zal jullie website en jullie product zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!”

Vriendelijke groeten, Monique

“Perfecte service”

“Bedankt voor de perfecte service. Dit zullen we onthouden voor de toekomst!”

Mvg, Erik

“Kaarten zijn super”

“De kaarten zijn super geworden, ik ben er erg blij mee.”

Vriendelijke groet, Maaike

“Supermooie kaarten”

“Bedankt voor jullie reactie. De kaarten zijn overigens supermooi, we zullen zeker vaker gebruikmaken van de site.”

Groet, Réan

“Prachtige kaarten”

“Wij hebben vandaag de kaarten in huis gekregen en wij vinden ze prachtig. Heel hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Fam. Harperink

“Ontzettend leuk”

“De kaarten zijn binnengekomen ze zijn ontzettend leuk geworden. Heel hartelijk bedankt.”

Groet, van M.D. van Veldhuizen

“Geweldig”

“Onze bestelling is net bezorgd en ziet er geweldig uit.”

Hartelijke groet, Selma

“Heel blij mee”

“Bedankt voor de kaartjes, ze zijn goed aangekomen en ik ben er heel blij mee. Ik heb al verschillende vrienden ingelicht over jullie en ze gaan zeker gebruikmaken van jullie service.”

Met vriendelijke groet, A.J. Rossen

“Mooie kaarten”

“Bedankt voor de mooie kaarten. Het ziet er allemaal heel netjes uit!!”

Met vriendelijke groet, Familie van Keulen

“Grote klasse”

“Bedankt voor jullie snelle reactie! In januari heb ik bij jullie ook kaartjes besteld voor onze verhuizing. Echt supermakkelijk en keurig op tijd geleverd, grote klasse (dat mag ook wel eens gezegd worden).”

Zonnige groet, Saskia

“Gratis testkaart”

“Ten eerste vind ik het heel prettig dat jullie consumenten de mogelijkheid geven een gratis testkaart te maken. Dan weet je zeker dat wat je gaat sturen goed is. Ik heb de testverhuiskaart gemaakt en mijn vriend en ik vinden hem erg mooi geworden, dus wij gaan een flink aantal bij jullie laten maken!”

Met vriendelijke groet, Viona

“Geweldige verhuiskaartjes”

“Ik heb zojuist mijn verhuiskaartjes ontvangen! Heel erg bedankt, ze zijn geweldig.”

Met vriendelijke groet, Alie

“Zeer tevreden!”

“Hierbij willen wij jullie eventjes complimenteren met de goede levering! De kaarten zijn superleuk, wij zijn zeer tevreden!”

Vriendelijke groeten, Fam. Franken

“Geweldige kwaliteit”

“Vandaag onze kaarten ontvangen! Wat een geweldige service en kwaliteit van de kaartjes. Hartelijk dank.”

Mvg, Sylvia

“Fantastisch gelukt!”

“Mag ik jullie hartelijk danken!! Vandaag zijn de kaarten al binnen, waanzinnig snel en fantastisch gelukt!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen.”

Hartelijke groet, Marlou

“Zeer tevreden!”

“Vandaag hebben wij de kaarten ontvangen en wij zijn ZEER TEVREDEN!!! Prachtig zijn ze!!”

Met een vriendelijke groet, Jan en Marlien

“Ongelofelijk”

“Wij willen u langs deze weg bedanken voor de vlotte bediening! Het is ongelofelijk, maar we hebben de kaartjes al in ons bezit! We zijn heel tevreden en u mag er zeker op rekenen dat we weer bij u bestellen indien nodig. Alvast hartelijk bedankt en tot een volgende keer.”

Groetjes, Fam. Blomme

“Erg tevreden”

“Wij willen even laten weten heel erg tevreden te zijn met de kaartjes die wij besteld en ontvangen hebben. We zullen in onze vrienden- en kennissenkring Kaartje2go van harte aanbevelen.”

Jac en Ineke

“Dik tevreden”

“Bedankt! We hebben de kaarten vandaag ontvangen. We zijn er dik tevreden over!”

Familie Wolters

“Niets dan lof!”

“De kaarten bevatten een fout en worden opnieuw gedrukt. In plaats van dat de klant voor de kosten op moet draaien krijg ik dan te horen dat jullie voor de kosten opdraaien. Ik kan u verzekeren dat ik u bij iedereen zal aanbevelen. Het product ziet er gewoon geweldig uit, en een dag na de bestelling is het al binnen. Wat mij betreft niets dan lof en dit zal ik dan ook zeker uitdragen.”

Frank

“Fantastisch!”

“Ik heb de bestelling ontvangen. De kaarten zien er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit! Een compliment is toch altijd lekker om te krijgen.”

Monique

“Niets dan lof!”

“Ah dat is leuk! Heel toevallig komt een collega haar verhuiskaart laten zien. Ik roep gelijk: "Hé, die is van Kaartje2go!", dat was ook zo. Ze is helemaal blij met jullie, niets dan lof! Fijn weekend!!”

M.v.g. Sasja

“Aanrader”

“Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede service die wij mochten ontvangen. Ik zal u zeker bij familie en vrienden aanraden!”

Met vriendelijke groet, Rinnie

“Goede oplossing”

“Superbedankt voor deze oplossing! Goede service, ik zal het voortzeggen!! Ik ga zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site!”

Martine

“Naar wens”

“Onze bestelde verhuiskaarten zijn met veel complimenten ontvangen. Ze waren precies naar onze wens! Bedankt en tot de volgende bestelling.”

M.v.g. Angelika

“Een bedankje”

“Bij deze een bedankje voor de perfecte service en supersnelle levering van onze verhuiskaarten. Het ziet er heel mooi uit! Er komt spoedig een tweede bestelling aan.”

Marielle

“Fantastische reacties”

“Ontzettend bedankt voor de kaarten. Ze zijn geweldig en zo snel gemaakt. We zijn er heel blij mee en de reacties zijn fantastisch. Ga zo door met jullie perfecte site en snelle service.”

Hartelijke groet, Yvonne en Lennard

“Erg gewaardeerd”

“We hebben de verhuiskaartjes ontvangen, dus het is goedgekomen. Dank voor jullie servicegerichte antwoord, dat hebben we erg gewaardeerd en komt goed over! Nogmaals vriendelijk dank!”

Annelieke

“Bedankt”

“Ik heb vandaag de kaarten in goede orde gekregen! Bedankt voor de service en reactie!”

Met vriendelijke groeten, Eveline

“Leuke site”

“Inmiddels is de bestelling binnen. Wat een geweldige, leuke site. En de verwerking is prima. Alle medewerkers en bedenkers van de site, bedankt!”

Fam. H.

“Erg mooi”

“Ontvangen! Helemaal te gek, erg mooi en leuk geworden. Bedankt.”

Groet, Marjon

“In het echt nog mooier”

“De kaartjes zijn ontvangen. Ik moet zeggen, ik vind ze in het echt nog mooier dan ik had gedacht. Ik zal dit in de toekomst zeker vaker gebruiken.”

Marcella

“Fantastische service!”

“Bedankt dat je mij hebt gered!! Het verstand is nu wat minder met de verhuizing, dus ERG BEDANKT voor jullie hulp met mijn verhuiskaarten!! PS ik zal iedereen vertellen over jullie fantastische service!!”

Groetjes van een dankbare klant

“Pak van mijn hart”

“Echt geweldig, pak van mijn hart, hartelijk bedankt voor jullie service!! Dikke duim omhoog.”

Groetjes, Sacha

“Hoge kwaliteit”

“We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. De kwaliteit is hoog, we vonden de kaartjes prachtig! Bedankt!”

Igor

“Hele pakket”

“Ik wilde jullie eventjes bedanken voor het maken van de kaartjes, ze zijn echt zoals we verwacht hadden. Ook hoe jullie alles laten weten; de bestelling, de betaling, het versturen, enfin van het hele pakket!! We zijn zeer tevreden klanten en we komen zeker nog terug naar jullie winkel.”

Denise

“Helemaal super”

“Ik wil even laten weten dat mijn kaartjes helemaal SUPER zijn. Ik zal het zeker doorvertellen.”

Groetjes vanuit Rucphen!!

“Aanbeveling”

“Wij willen jullie heel erg bedanken voor de snelle en perfecte levering van onze verhuiskaarten. Een aanbeveling voor jullie is zeker de moeite waard. Ik wens jullie dan ook heel veel goede zaken toe.”

Met vriendelijke groet, Gerrit

“Snelle service”

“Ik heb de kaartjes ontvangen. Super! Donderdag gemaakt, vrijdag een proefje binnen en nabesteld en zaterdag alles in huis! Bedankt voor de snelle service!”

Nathalie

“Foto verhuiskaart”

“Wij zijn enkele weken geleden verhuisd en wij hebben onze verhuiskaarten besteld via Kaartje2go. Het leuke is dat je de kaarten helemaal zelf online kunt ontwerpen. We hebben een verhuiskaart gemaakt met een foto van ons nieuwe huis en we kregen hele leuke reacties.”

Luna (op Viva Forum)

“Hartelijk dank”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de nieuwe kaarten en de mooie opdruk. Ik ben er erg blij mee en ook met jullie snelle service. Ik zal jullie aanbevelen hoor.”

Groeten Miep

“Niets dan lof”

“Vandaag de door ons bestelde kaarten ontvangen. GEWELDIG! Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de snelle en goede levering. Wij zullen in de toekomst zeker vaker kaarten bij jullie bestellen. Niets dan lof.”

Met vriendelijke groet, Herman en Anja

“Heel tevreden”

“Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van jullie kaarten, ik raad het ook vele mensen aan.”

Fam. De Clerck

“Echt service!”

“Hartelijk bedankt voor uw antwoord. Ik kan begrijpen dat u 'best getest' bent bij de Consumentenbond, want zoveel kaarten per dag en dan zó snel antwoord, dat noem ik écht service!”

Vriendelijke groet, E. Verschuure

“Erg gebruiksvriendelijk”

“Hierbij mijn complimenten over het setje verhuisberichten dat ik via jullie heb gemaakt. Tip-top verzorgd en de volgende dag in huis. Ook is de site erg gebruiksvriendelijk. Ik ga nergens anders meer kaarten bestellen, ook al is jullie concurrent beslist niet slecht.”

Joyce

“Doorgeven”

“Hartelijk dank voor de snelle service. De kaarten zijn erg leuk geworden. We zullen het doorgeven aan anderen. Wij zijn in elk geval erg tevreden en zullen zeker als het nodig is weer een beroep op jullie doen.”

Bas

“Verhuiskaarten”

“Gisteren mijn verhuiskaarten ontvangen en ik ben er blij mee. Het resultaat is echt heel mooi en de levering is snel. Bedankt.”

Hetty

“Compliment”

“Geweldig! Heel erg bedankt voor jullie supersnelle reactie en behandeling!! Super, echt een gigantische opluchting. Een groot compliment voor jullie goede en snelle service!!! Super en heel erg bedankt! Een zeer tevreden en blije klant!”

Met vriendelijke groet, Nicole

“Foto-verhuiskaarten”

“De fotokaarten zijn erg goed geworden. Prachtig om op deze manier je adreswijzigingen te versturen.”

Deanne (via Facebook)

“Complimenten”

“Wij hebben donderdagavond kaarten besteld via de site en zaterdag waren ze bij ons al in huis. Wij willen u een complimentje geven voor de snelle bezorging. De kaarten zagen er prima uit. De site om de kaart te maken, was heel duidelijk om te volgen en het assortiment is erg groot. Onze complimenten en nogmaals erg bedankt.”

Met vriendelijke groeten, Bas en Karin

“Kaartje2go is top”

“We hebben de kaarten ontvangen, en willen jullie nogmaals erg bedanken voor de SUPER service en de snelle reactie op de e-mail! Jullie zijn echt top en we gaan dit zeker doorvertellen aan onze familie, kennissen, vrienden en iedereen die we nog meer kennen!”

M.v.g. Michiel

“Complimenten”

“Ik wil jullie complimenteren met de kaarten die ik besteld heb! Ze zien er geweldig uit en zijn erg snel geleverd! Bedankt!”

M.v.g. Bianca

“Precies wat we bedoelden”

“Hartelijk bedankt voor de mooie kaarten! Precies wat we bedoelden. De ontvangers waren ook heel enthousiast. En dit allemaal keurig op tijd. Complimenten hoor!”

Carla

“Erg tevreden”

“Wat betreft de kaartjes zijn wij erg tevreden. Ze waren erg mooi, duidelijk en snel klaar. We zullen dat zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.”

Hartelijk dank, Ria

“Geweldig”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ze geweldig zijn. Een heel mooi kaartje en mooie kwaliteit. Jullie kunnen rekenen op mijn mond-tot-mond reclame. Bedankt en tot de volgende keer.”

Angelique

“Ga zo door”

“Ik wil jullie graag een compliment geven voor de goede service. Helemaal compleet en zonder drukfouten. Ook de korting die beloofd werd is ingehouden op het totaalbedrag, erg netjes. Prijs-kwaliteit verhouding = top. Prima service, ga zo door!”

Groet Linda

“Tip”

“Ik heb vanmiddag de kaarten ontvangen en ben er erg blij mee! Ik kreeg jullie als tip van iemand die onlangs ook kaarten bij jullie had besteld en vond die zo leuk dat ik ook op jullie site ben gaan kijken. Nogmaals dank en tot een volgende keer.”

M.v.g. Nynke

“Keurige kaarten”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaarten die we besteld hadden. De kaarten zagen er keurig uit. Wij zijn zeer tevreden, en zullen zeker nog eens kaarten bij jullie bestelle!!”

Met vriendelijke groet, Henny

“Aanbevelen”

“Wij willen jullie bedanken voor de vlotte afwerking en mooie kaarten. We zullen jullie aanbevelen bij onze vrienden.”

Groet, Henk en Ronny

“Aandacht”

“We hebben de kaartjes ontvangen en ze zien er prachtig uit. Jullie hebben ook een geweldig gebruiksvriendelijke website en veel aandacht voor de klant!”

M.v.g. Patrick

“Warm bad”

“Vandaag de nieuwe gratis set verhuiskaartjes gekregen, nadat ik zo stom was geweest een verkeerde postcode te vermelden. Wat ontzettend lief van jullie en wat een service! Geweldig! Ik ga dit zeker overal en nergens rondvertellen! Super bedankt; hier kunnen een heleboel bedrijven nog een heleboel van leren! Jullie krijgen van mij niet een warme douche, maar een warm bad! Hartelijk dank en ik zal jullie in de toekomst zeker vaker benaderen!”

Thecla

“Blij”

“Ik heb de kaartjes die ik heb besteld ontvangen en ben er ontzettend blij mee. Ik ben blij dat ik jullie site heb ontdekt. Mijn complimenten.”

Vriendelijke groet, Mirjam

“Onze keuze”

“We hebben meerdere proefdrukken laten maken bij verschillende sites, maar jullie kaarten zijn absoluut de mooiste! We sluiten ons dus helemaal aan bij het testoordeel van KASSA. Jullie zijn ook onze keuze!”

Met vriendelijke groet, Theo en Anita

“Bedankt!”

“Graag wil ik jullie bedanken! De kaarten zien er perfect uit en zijn van mooie kwaliteit. Ik vind het helemaal super dat ik de kaarten 's middags had besteld en dat ik ze de volgende dag al in huis had! Ga zo door en ik zal jullie ook aanbevelen bij andere mensen!”

Met vriendelijke groet, Tessa

“Helemaal blij”

“Helemaal blij ben ik met mijn verhuiskaartjes, die door jullie verzorgd zijn. Fantastisch!! Het overtreft mijn stoutste verwachtingen, complimenten hiervoor!! Ik ga ze schrijven en morgen gaan ze op de bus.”

Hartelijk dank en groeten van Jeannet

“Kennismaking”

“Wij zijn zeer tevreden met onze eerste bestelling. Hij voldoet voor 100% aan onze wensen. Wij zijn blij dat wij met jullie hebben kennisgemaakt.”

Jennie en Jan

“Razendsnel”

“De verhuiskaarten waren boven verwachting. Makkelijk zelf samen te stellen met een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden. Tevens was jullie afhandeling van de bestelling zeer correct. En niet te vergeten RAZENDSNEL! Bedankt, we maken in de toekomst zeker weer een keer gebruik van jullie diensten. Super!”

Wilfred

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9379 beoordelingen