Ervaringen met vakantiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Kaartje uit Frankrijk”

“Leuk vakantiekaartje verstuurd vanuit Frankrijk op mijn mobiel. Ging perfect. Complimenten voor dit fijne programma!”

Au revoir, Anneke

“Collage met vakantiefoto's”

“Toen ik een keer op vakantie geen leuke kaarten kon krijgen van de camping en omgeving, heb ik een foto-collagekaart gemaakt met eigen foto's van ons op vakantie. Superleuk! Iedereen was zo enthousiast over deze persoonlijke vakantiekaart! En gemakkelijk te versturen door de adressen aan te vinken die ik er al in had staan.”

Karin

“Schitteren”

“Tjonge jonge... daar werden we even stil van. Heel (heel) erg bedankt voor alledrie de kaarten. Ze zijn helemaal mooi aangekomen en zullen dan ook aan verschillende muren schitteren (nu ook op het werk!) SUPER service - Nogmaals dank voor alle moeite! Hartelijke groeten en een mooi weekend”

Ilse

“Complimentje uit Gambia”

“Gewoon even een complimentje....vanuit Gambia! Ik laad vanuit hier een leuke foto als kaart en jullie sturen hem dan in Nederland naar al mijn vrienden. Veel betrouwbaarder dan de post vanuit Gambia en altijd met de leukste recentste foto's. Doe ik al jaren vanuit diverse landen waar ik verblijf!”

Groetjes, Myrthe

“Vakantiekaarten”

“Eerste gratis kaart goed gelukt! Leuk om te doen, leuk om te versturen en leuk om te ontvangen! Met eigen foto's werken is fantastisch! Zo gaan we dus de vakantiekaarten maken! Komen ze in ieder geval op tijd aan!”

R.W. de Bruin

“Censuur van Iraanse overheid”

“Een maandje geleden hebben we wat heen en weer gemaild omdat Kaartje2go niet werkte in mijn hotel in Iran. Inmiddels zijn we daar weg en werkt het prima (inmiddels 10 kaarten verstuurd vanuit Tajikistan). De censuur van de Iraanse overheid blijft vreemd. Bedankt voor de goede service destijds en het helpen zoeken naar een oplossing.”

Groetjes Valentijn

“Goed en mooi”

“Kaarten zijn goed en mooi ontvangen. Dank jullie wel, wat een fijne service. Ik ben nu weer blij, zo blijf ik zeker wel klant van jullie.”

Groet, Daisy

“Snel geleverd!”

“De kaartjes waren de volgende dag al binnen!! Nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet, H. de Ridder

“Super!”

“Super! Wat een topservice!! Ik ga alles invoeren en bestellen, alvast tot een volgende keer!”

Groetjes van Anouk

“Ongelooflijk klantvriendelijk”

“Met dank voor deze ongelooflijke klantvriendelijkheid!”

Mercikes en met vriendelijke groeten, Dirk

“Zelfs vanuit Chili”

“Ik heb maanden geleden een aantal foto's geüpload vanuit Chili. Ik ben waanzinnig blij dat ik jullie diensten kan gebruiken buiten Europa. Jullie hebben dus een trouwe klant erbij. Overigens heb ik ook al enkele anderen verwezen naar jullie site!”

Groeten, Edwin

“Mooie kaarten”

“Deze week heb ik bij jullie kaartjes gemaakt en besteld. Wederom supersnelle aflevering op de beloofde datum. Wat een mooie kaarten, wat een gebruiksvriendelijke site en wat handig om vanuit het buitenland te kunnen bestellen en versturen!”

Groet, Brigitte

“Zeer tevreden”

“Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik ben zeer tevreden over jullie kaarten en service. Hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Ange

“Vakantiegroeten”

“Elke vakantie sturen wij onze vakantiegroeten met Kaartje2go. Familie en vrienden zijn verbaasd hoe snel ze van ons horen. Ga zo door!”

Familie Sloots

“Groeten uit India”

“Gisteren mijn vakantiegroet vanuit India verstuurd. Vandaag al een e-mail van mijn ouders over de mooie kaart! Super service Kaartje2go!”

Groeten uit Agra (India), Max en Fiona

“Service gaat verder”

“Ik heb op mijn vakantieadres drie kaartjes verstuurd, een daarvan was niet aangekomen. Ik probeerde het kaartje alsnog bij te bestellen, dit lukte echter niet. Ik heb de klantenservice gevraagd terug te bellen, dit gebeurde keurig binnen twee uur. Jullie boden mij aan op kosten van Kaartje2go de kaart nogmaals te verzenden, zonder dat ik nog iets hoefde te doen! Deze service gaat verder dan dat je durft te hopen. Ik ben een erg blije en erg verraste klant! Alsnog mijn hartelijke dank!!!”

Een nu nog trouwere klant, Monique

“Verre landen”

“Ook ideaal vanuit het buitenland, zeker verre landen. In plaats van dat het kaartje pas aankomt als je al weer thuis bent, heeft de ontvanger het persoonlijke kaartje (geen suffe ansichtkaart) de volgende dag al in huis.”

Marnix (via Facebook)

“Super”

“Kaartje2go blijft een topper, zelfs onze vakantie fotokaart hebben we weer via kaartje2go verstuurd! Super.”

Cora

“Vakantiekaart”

“Vanuit Spanje een fotokaart naar mijn moeder in Nederland gestuurd, is goed gegaan en ze was er superblij mee!”

Solange (via Facebook)

“Vakantiefoto”

“Het was een superleuke kaart die ik heb laten maken van een vakantiefoto.”

Peggy (via Facebook)

“Vakantiekaart”

“Ik vind het erg leuk dat ik tijdens vakantie een kaartje kan sturen met Kaartje2go, we doen er dan gelijk een leuke foto bij! Je hoeft de deur er niet voor uit en de kaarten zien er ook erg goed uit. Complimenten dus.”

Reactie via eKomi.nl

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9824 beoordelingen