Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardag 55 jaar

Hieperdepiep, hoera! Je 55e verjaardag is in aantocht; tijd om een feestje te plannen. En dat feestje begint al bij het maken van een uitnodiging. Kies een ontwerp, pas deze naar wens aan en bestel een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Een mooie uitnodiging voor je 55e verjaardag maken

Je verjaardag is een dag om te vieren. Gezellig samen met vrienden en familie taart eten, cadeaus uitpakken en een toast uitbrengen op de toekomst. Dit kan onder het genot van een high tea, maar ook tijdens een borrel of een tuinfeest. Ben je niet alleen, maar samen jarig? Dan is het dubbel feest. Hoe je je 55e verjaardagsfeest ook viert; de perfecte uitnodiging bevindt zich vast ergens op onze site. Kaartje2go heeft namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland.

De leukste uitnodigingen voor je 55e verjaardag staan voor je klaar

Ieder heeft zo z’n eigen smaak. Daarom hebben onze designers uitnodigingen gemaakt in meer dan 10 verschillende stijlen. Van moderne kaarten vol sprankelende confetti tot stijlvolle ontwerpen met bloemen. Liever een uitnodiging voor je 55e verjaardag die net een tikkeltje anders is? Neem eens een kijkje tussen onze uitnodigingen met waterverf of houtlook. Wie gegarandeerd wil opvallen, kiest voor kaart met goud look. Klik ook gerust op ‘met foto’; op je verjaardag ben je immers het stralende middelpunt. Een leuke uitnodiging gezien, maar zonder foto erop? Niet getreurd, deze is zo toegevoegd in de kaartmaker.

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan 

Elke uitnodiging die je een hartje geeft, komt automatisch tussen je favorieten terecht. Aanmelden is heel simpel en binnen een minuut gefixt. Als bonus bouwen ingelogde klanten korting op en kunnen ze een gratis proefdruk bestellen. Benieuwd of er daarnaast nog kortingscodes in inloop zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor je 55e verjaardag

Ben je graag creatief bezig? Gebruik onze blanco kaarten als canvas en ontwerp je uitnodiging helemaal zelf. Wie het leuk vindt om één of meerdere foto’s van zichzelf op de kaart te zetten, kan ook starten met een van onze fotokaarten. Voeg een mooie achtergrond toe, plaats kaders en versier de uitnodiging met leuke figuren.

Veelgestelde vragen 55 jaar uitnodigingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.