Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardagsfeest 20 jaar

Hoera! Je bereikt binnenkort de speciale leeftijd van 20 jaar. Dit wil je natuurlijk vieren met familie en vrienden. Maak dus snel een leuke uitnodiging en bestel een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.194 beoordelingen

Uitnodigingen 20e verjaardag maken

Wil je je creatieve zelf ontdekken en een kaartje maken? We helpen je graag op weg en delen een paar handige tips met je. 

Leuke thema’s en stijlen 

Weet je al wat voor vrolijke versieringen je op de uitnodiging van je 20-jarige verjaardagsfeest wil plaatsen? Er zijn diverse mooie thema’s en stijlen te vinden. Kies voor ballonnen, confetti of slingers op je kaartje. Of ga voor een leuke stijl zoals een grappige of botanische uitnodiging. In het filtermenu kun je alle verschillende stijlen en thema’s vinden. Ontdek al dit moois in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. 

Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je profiel. Er zijn nog meer voordelen zoals het kunnen bestellen van een gratis proefdruk en het profiteren van leuke kortingen. Zo word je binnen no-time het populairste lid in je familie of vriendengroep! 

Zelf een uitnodiging voor je 20e verjaardagsfeest ontwerpen 

Ga zelf aan de slag en ontwerp een persoonlijk kaartje voor je dierbaren. Start met een blanco kaart of kies een fotokaart en upload een leuke foto op de kaart. Zo sta je als feestvarken alvast in het stralende middelpunt. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken hoe we het samen kunnen regelen.

Zelf een toffe uitnodiging maken is heel eenvoudig en zo gepiept. In 4 stappen maak je je eigen kaartje:

  1. Scroll door de galerij, klik op de leukste uitnodiging en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. Upload een leuke foto in de kaartmaker en voeg feestelijke symbolen en kaders toe.
  3. Schrijf een persoonlijke uitnodiging op de kaart waarin je alle feestvarkens uitnodigt. 
  4. Bestel direct de kaartjes of kies voor de gratis proefdruk. Wij regelen de rest.

Uitnodigingen verjaardagsfeest 20 jaar bestellen

Ja, je hebt een leuk kaartje gemaakt! Nu is het tijd om de kaartjes te gaan bestellen.We vertellen je graag waar je allemaal rekening mee moet houden.

Dat kan zeker! Maak kosteloos een account aan en profiteer van de gratis proefdruk. Tijdens het bestellen (als je ingelogd bent) kom je de optie ‘bestel de gratis proefdruk’ tegen. Zo kun je zelf het kaartje eerst ervaren. Hou het kaartje eens goed vast en zet hem op de keukentafel. Je ontvangt het kaartje in een mooi pakketje met meer informatie over onze extra’s. Denk hierbij aan luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers. Zo weet je zeker dat je het leukste kaartje besteld!

Uitnodigingen verjaardag 20 jaar versturen

Alles is geregeld, tijd om de uitnodiging voor je 20e verjaardag te versturen. Voor je het weet staan al je dierbaren op de stoep. Leuk!

Direct versturen zorgt ervoor dat je kaartjes direct bij je genodigden aankomen. We werken hiervoor samen met PostNL. Vraag met de adresverzoeker de adressen op van je familie en vrienden. Zo staan ze direct in je adresboek.

Thuis ontvangen van je kaartjes is uiteraard ook mogelijk. Vul je eigen adres in en ontvang de uitnodigingen in een mooi pakketje. Zo kun je nog iets op de kaartjes schrijven of ze zelf rondbrengen.

Tip: maak de envelop af met een mooie adressticker.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Heb je nog een vraag waar je het antwoord op zoekt? Lees eens onze veelgestelde vragen door. Of neem contact op met onze medewerkers. Op onze blog delen wij de nodige inspiratie op het gebied van feestjes organiseren. Een spetterend feest gewenst! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.