Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging verjaardag 17 jaar

Yes, je bent bijna 17! Dat vraagt om een spetterend verjaardagsfeestje mét toffe uitnodigingen. Bedenk daarom wat voor feestje je wilt geven, pas een ontwerp uit onze collectie aan en stuur vrienden & familieleden een unieke uitnodiging.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen 17e verjaardag maken

Je sweet sixteen is alweer een jaar geleden en de aarde moet nog een keer volledig om de zon draaien voordat je de volwassen leeftijd van 18 jaar bereikt. Maar 17 jaar worden is natuurlijk óók hartstikke bijzonder en verdient het om gevierd te worden. Organiseer daarom een knallend verjaardagsfeest en nodig je vriendenkring uit met een mooie uitnodiging. Kies een van de vele ontwerpen uit onze collectie en geef er een persoonlijke touch aan met onze kaartmaker.

Voor elk feestje 17 jaar een unieke uitnodiging

De meeste tieners van 17 jaar geven geen kinderfeestjes meer, maar gaan op hun verjaardag wat leuks ondernemen met een paar vrienden of vriendinnen. Van een dagje weg naar een pretpark of dierentuin tot een avondje bowlen of ontsnappen uit een escape room. Ben je van plan om een echt feestje te geven? Dan is het superleuk om een uitnodiging te versturen, al helemaal als er een thema aan hangt. ‘s Zomers is een tropisch thema een goede optie voor een bbq of tuinfeest en in november, december en januari is een winter wonderland thema ideaal. Ben je in de herfst jarig? Halloween feesten zijn ook altijd een succes. In de lente is een combinatie van een picknick en high tea een aanrader.

In een paar klikken de perfecte uitnodiging vinden

Voor een 17e verjaardag wil je natuurlijk een toffe uitnodiging maken. Je kunt voor een uitnodiging kiezen met ‘17 jaar’ erop, maar ook zoeken tussen onze uitnodigingen met een aanpasbare leeftijd. De keuze hierin is groot: er zijn meer dan 600 uitnodigingen om uit te kiezen. Met ons filtermenu kun je de uitnodigingen handig filteren. Selecteer bijvoorbeeld een stijl, een thema of een kleur en ontdek welke uitnodigingen het leukst zijn!

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan

Favoriete ontwerpen opslaan & tussentijds bewerken.

Sparen voor korting en gratis kaarten.

Online adresboek voor al je adressen.

Zelf een uitnodiging voor verjaardagsfeest 17 jaar ontwerpen

Een steeds groter deel van ons leven speelt zich online af. Dit maakt het des te leuker om een fysieke uitnodiging te ontvangen, vooral als deze helemaal zelf gemaakt is. Ook van plan om een uitnodiging from scratch te maken? Gebruik een blanco kaart of fotokaart als canvas en maak er een meesterwerk van met de tools uit onze kaartmaker.

Uitnodigingen verjaardag 17 jaar bestellen

Je hebt het voor elkaar: de uitnodiging voor je 17e verjaardag ziet eruit om door een ringetje te halen. Nu hoef je de uitnodigingen alleen nog maar te bestellen. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Hoe kan ik de mooiste uitnodigingen 17 jaar maken?

Bestel je een gratis proefdruk? Dan kun je alvast kennismaken met onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Maar dit zijn niet de enige extra’s die je bij Kaartje2go kunt bestellen. Je kunt je uitnodigingen namelijk ook een finishing touch geven met feestelijke sluitzegels en voorgedrukte adresstickers. We leveren deze extra’s samen met de uitnodigingen bij je thuis af, zodat je deze zelf kunt inpakken.

Uitnodigingen verjaardag 17 jaar versturen

Door de jaren heen heb je overal vrienden gemaakt. Op de sportclub, bij een vereniging en op school. Dit kan het lastig maken om de uitnodigingen uit te delen, omdat je veel vrienden niet dagelijks ziet. Is dat ook bij jou het geval? Dan kun je ervoor kiezen om de uitnodigingen bij hen thuis te laten bezorgen. Je hoeft alleen het adres en de verzenddatum door te geven, wij regelen de rest. Mocht je de uitnodigingen graag van extra’s willen voorzien, dan leveren we ze bij je thuis af. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen om de uitnodigingen uit te delen of ze (deels) op de post te doen.

Hulp nodig bij het bestellen van de uitnodigingen?

Kom je ergens niet helemaal uit? Bekijk onze meestgestelde vragen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Voor tips en ideeën kun je terecht op onze inspiratieblog.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.