Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Esther (via Facebook)”

“Net uitnodigingen besteld voor mijn oudste zoontje zijn 3e verjaardag, kan niet wachten tot ze binnen zijn. Ik word er altijd weer vrolijk van!”

Esther (via Facebook)

“Met vriendelijke groet, Rob”

“Wij zijn zeer tevreden over Kaartje2go. De uitnodigingskaart voor ons jubileum die wij via jullie site hebben gemaakt, vonden wij heel mooi. Wij vinden de site waar je het kaartje kan ontwerpen makkelijk en duidelijk. Alvast bedankt.”

Met vriendelijke groet, Rob

“Groeten Monique”

“Ik ben erg blij met de verjaardagskaarten voor/van mijn dochtertje die bijna een jaar wordt! Dit moest een fantastische kaart worden en dat is zeker gelukt, bedankt hiervoor!”

Groeten Monique

“Paul en Corry”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het ziet er prima uit. Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling.”

Paul en Corry

“Groeten, Gea en Jan”

“Jullie zijn volgens Gea en Jan ook de beste kaartenservice van Nederland. Bedankt voor de mooie uitnodigingen!”

Groeten, Gea en Jan

“Hartelijke groeten, Angélique”

“Gisteren heb ik de uitnodigingen gekregen voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! Ze zijn zoals ik verwacht had heel mooi geworden! Ik ga ze straks bezorgen! Bedankt!!!”

Hartelijke groeten, Angélique

“Groetjes, R. Zijdewind”

“Wij willen even laten weten dat wij de kaartjes voor ons 25-jarig trouwen vandaag ontvangen hebben en zeer tevreden zijn. Onze dank voor de uitnodigingen en wij zullen jullie site zeker aanbevelen bij familie en vrienden.”

Groetjes, R. Zijdewind

“Annemieke en Marcel”

“De uitnodigingen voor ons 40-jarig huwelijksfeest zijn goed aangekomen en wij zijn er tevreden over. Bedankt!”

Annemieke en Marcel

“Vr. groet, Moniek”

“De kaarten zien er prachtig uit en zijn in goede orde ontvangen. Hele goede reacties erop want we hebben de uitnodigingen net rondgebracht. Ik hoop op meer bestellingen voor jullie.”

Vr. groet, Moniek

“Met vriendelijke groet, Martijn”

“Dank voor de snelle reactie. Top site overigens, voorheen liet ik de uitnodigingen als foto afdrukken bij de fotograaf, maar dit is veel mooier. Jullie hebben er een vaste klant bij ;-)”

Met vriendelijke groet, Martijn

“Bedankt en groetjes, Carla”

“De uitnodigingen zijn super, en een snelle service. Ik zal Kaartje2go zeker aanraden aan mijn vrienden!!”

Bedankt en groetjes, Carla

“Groetjes, Sandra”

“Gelukkig heeft de postbode vandaag ons huis gevonden en hebben wij de superleuke uitnodigingen mogen ontvangen!!! Bedankt weer en tot de volgende keer.”

Groetjes, Sandra

“Hartelijke groet, Ellis”

“Zeer bedankt, want mijn kaartjes zijn super gelukt! En snel!! Ik ga Kaartje2go zeker aanraden bij vrienden, kennissen en anderen.”

Hartelijke groet, Ellis

“Amma”

“Ik ben zeer onder de indruk van jullie service en aftersales! Forever fan!! Groetjes en een like op FB,”

Amma

“Hans”

“Hartelijk dank voor jullie supersnelle service, de proefkaart had ik na één dag en de gecorrigeerde versie een dag later. De kaart is fantastisch geworden, daar kan een ouderwetse drukkerij niet (meer) tegenop.”

Hans

“Vriendelijke groet, Erna”

“Het was niet alleen een gratis kaart, maar ook een kleine oplage (20stuks). Hartelijk dank voor de snelle service, wij zijn zeer content met het resultaat.”

Vriendelijke groet, Erna

“Gr. Gerda”

“Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaarten, goed van kwaliteit en van kleur prachtig.”

Gr. Gerda

“Fam. Timmermans”

“Wij willen graag onze complimenten geven voor de razend snelle service, heel blij mee, gisteren besteld, vandaag in huis. En nog mooi ook! Onze welgemeende dank.”

Fam. Timmermans

“Met vriendelijke groet, Kees”

“Ik kan u verzekeren dat onze mening heel positief is. Een heel mooi kaartje, precies zoals verwacht, zeer snel en makkelijk gemaakt. Voor ons een goede ervaring die wij zeker zullen delen en doorgeven. Hartelijk dank!”

Met vriendelijke groet, Kees

“Hartelijke groet, Henne en Henriëtte”

“Gister de bestelling ontvangen en verzonden, vandaag al hele leuke reacties op het kaartje. Bedankt voor de service!”

Hartelijke groet, Henne en Henriëtte