Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Marielle (via Facebook)”

“Gisteren onze uitnodigingskaarten voor ons trouwfeest binnengekregen. Binnen 24 uur kaarten gemaakt, besteld, betaald en in huis!! We zijn heel erg tevreden, dank jullie wel!”

Marielle (via Facebook)

“Groeten, Rianne”

“Hartelijk dank voor de fantastische en snelle service. De uitnodigingen zijn zo mooi geworden! In de toekomst kunnen jullie mij als klant weer verwachten.”

Groeten, Rianne

“Met vriendelijke groet, Ir. ing. G.J.E. Skerka”

“Bij deze mijn complimenten en dank voor de perfecte en snelle levering van de uitnodigingskaartjes.”

Met vriendelijke groet, Ir. ing. G.J.E. Skerka

“Groet Lisette”

“Naast de prima kwaliteit van de kaarten en de snelle levering ben ik echt meer dan tevreden over jullie geleverde service! Ik kan echt iedereen aanraden om kaarten bij jullie te bestellen.”

Groet Lisette

“Groeten Monique”

“Ik ben erg blij met de verjaardagskaarten voor/van mijn dochtertje die bijna een jaar wordt! Dit moest een fantastische kaart worden en dat is zeker gelukt, bedankt hiervoor!”

Groeten Monique

“Monique”

“Ik wil jullie heel erg danken voor de schitterende kwaliteit van de kaart. Ik kan met trots mijn kaarten voor de opening van mijn nieuwe winkel op de post doen! Complimenten voor het team!!”

Monique

“MVG B. de Nijs”

“Allereerst mijn complimenten voor de uitnodigingskaarten die ik van u heb ontvangen. De familie was aangenaam verrast. Veel succes en tot de volgende kaart!”

MVG B. de Nijs

“M.v.g. H. van der Leest”

“Bedankt voor de supersnelle levering van onze kaartjes. Ze zien er erg goed uit.”

M.v.g. H. van der Leest

“Aniek”

“Bedankt! De uitnodigingskaartjes zijn mooi en ze zijn goed aangekomen.”

Aniek

“Groetjes, Nicole”

“De uitnodigingen zijn superleuk!!! Bedankt!!!”

Groetjes, Nicole

“Groetjes Judith”

“Ik vind dat jullie een superservice verlenen! Ik heb de uitnodiging in huis en deze is ontzettend leuk geworden.”

Groetjes Judith

“Met vriendelijke groet, Astrid”

“Ik heb de uitnodigingskaarten vandaag ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden. Ik heb ze vanmiddag meteen op de post gedaan. Hartelijk dank voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Astrid

“Hetty”

“De kaarten zijn weer van prima kwaliteit net als twee weken geleden. Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende bestelling.”

Hetty

“Met vriendelijke groet, Ardien”

“Graag wil ik laten weten dat wij uitermate tevreden zijn over de uitnodigingskaarten die wij van jullie ontvangen hebben. Ze zien er prachtig uit en ook de bezorging is prima verlopen! Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Ardien

“Koos”

“De kaarten zien er goed uit, dank daarvoor. We gaan ze nu verzenden, ze zijn dus snel op hun plaats. Groeten en tot een volgend feest.”

Koos

“Beste groeten, Riet”

“Jullie zijn een superteam. Kaartje-tekst-aantal-verzending alles maar dan ook alles klopte en was correct. Ik kan jullie een ieder aanbevelen,ga zo door!”

Beste groeten, Riet

“Gr. Gerda”

“Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaarten, goed van kwaliteit en van kleur prachtig.”

Gr. Gerda

“Vriendelijke groeten Corrian”

“Als vaste klant van Kaartje2go wil ik graag mijn waardering uitspreken. Ik organiseer graag feestjes die altijd beginnen met een leuke uitnodiging. Meer dan genoeg keuze, prachtig resultaat en snelle service. GEWELDIG!”

Vriendelijke groeten Corrian

“Lenneke”

“Al onze uitnodigingen voor ons gouden feest gemaakt en verzonden via Kaartje2go. Alles zeer goed verzorgd en op tijd!! Onze dank.”

Lenneke

“Groetjes Rien en Corry”

“Dit is niet normaal. Zo snel! Gisteren heb ik mijn kaartjes gemaakt en vanmorgen werden ze bezorgd. Super, super bedankt. En ze zijn zo gaaf.”

Groetjes Rien en Corry