Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wendy”

“Wat een service!! Gisteren 40 uitnodigingen besteld met eigen ontwerp en vandaag al op het juiste adres gearriveerd. Mijn ouders zijn super happy!! Thanks!”

Wendy

“Met vriendelijke groet, Ir. ing. G.J.E. Skerka”

“Bij deze mijn complimenten en dank voor de perfecte en snelle levering van de uitnodigingskaartjes.”

Met vriendelijke groet, Ir. ing. G.J.E. Skerka

“Mvg. Sandra”

“Ik wil jullie even complimenteren met de supersnelle service en de perfecte uitnodigingskaarten. Geweldig, ze waren zelfs zaterdag al binnen. Wij konden het gewoon niet geloven.”

Mvg. Sandra

“Jan”

“Ik heb de uitnodigingen ontvangen, ze zien er TOP uit. Dank je wel.”

Jan

“Groeten, P. Vergouwen”

“Ontzettend bedankt voor de service! Ik kijk uit naar een volgend feestje, zodat ik opnieuw uitnodigingen bij Kaartje2go kan bestellen ;-)”

Groeten, P. Vergouwen

“M.v.g., Annelies”

“Goedenavond! Het is iedere keer weer een verrassing dat ik zulke mooie uitnodigingen bij jullie kan maken!! Ik krijg ook ieder jaar hele leuke reacties! Mijn compliment hiervoor!”

M.v.g., Annelies

“Paul en Corry”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het ziet er prima uit. Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling.”

Paul en Corry

“Aniek”

“Bedankt! De uitnodigingskaartjes zijn mooi en ze zijn goed aangekomen.”

Aniek

“Hartelijke groeten, Angélique”

“Gisteren heb ik de uitnodigingen gekregen voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! Ze zijn zoals ik verwacht had heel mooi geworden! Ik ga ze straks bezorgen! Bedankt!!!”

Hartelijke groeten, Angélique

“Groetjes, Ellen”

“Alweer een zeer tevreden klant hier, hoor. De uitnodigingen zien er geweldig uit. Bedankt voor de snelle service en de volgende keer bestel ik ze weer bij jullie, bedankt!”

Groetjes, Ellen

“Groetjes, Jacqueline”

“Ontzettend bedankt voor de service. Als we nog eens wat te vieren hebben, zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.”

Groetjes, Jacqueline

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“De kaartjes zaten gisteren in de brievenbus en ze zien er super uit! Heel erg bedankt voor deze mooie uitnodigingen en de supersnelle levering!!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Met vriendelijke groet, Astrid”

“Ik heb de uitnodigingskaarten vandaag ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden. Ik heb ze vanmiddag meteen op de post gedaan. Hartelijk dank voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Astrid

“Hans”

“Hartelijk dank voor jullie supersnelle service, de proefkaart had ik na één dag en de gecorrigeerde versie een dag later. De kaart is fantastisch geworden, daar kan een ouderwetse drukkerij niet (meer) tegenop.”

Hans

“Vr. gr. Hetty”

“Net de kaarten ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling! De kaarten zijn geweldig en de afdrukkwaliteit is uitzonderlijk mooi.”

Vr. gr. Hetty

“Groeten Fam. Koppen”

“Wij hebben de kaarten ontvangen en ze zien er heel goed uit. Het is netjes verpakt en op tijd gestuurd, prima!!!!”

Groeten Fam. Koppen

“Gr. Gerda”

“Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaarten, goed van kwaliteit en van kleur prachtig.”

Gr. Gerda

“Met vr. gr. Marijke”

“Dank u wel voor de snelle verzending en de mooie, goede verpakking van de kaartjes. We zijn erg positief en zullen uw site zeker aanbevelen.”

Met vr. gr. Marijke

“Danny”

“Uiterst tevreden over de service! Een door ons gemaakte fout werd door het vriendelijke klanttevredenheidsteam kosteloos rechtgezet! Over service gesproken :-)”

Danny

“Hartelijke groet, Henne en Henriëtte”

“Gister de bestelling ontvangen en verzonden, vandaag al hele leuke reacties op het kaartje. Bedankt voor de service!”

Hartelijke groet, Henne en Henriëtte