Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens een klacht. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Heel groot compliment”

“Graag wil ik jullie organisatie een HEEL GROOT compliment geven. Het was voor mij de eerste keer dat ik via jullie website kaarten heb besteld. Ik vind de website heel gebruiksvriendelijk en je hebt veel keuzes om zelf kaarten samen te stellen. De kaarten zijn van prima kwaliteit en de service is heel snel (óók door PostNL). Heel veel dank, en ga zo door! ”

Mariette

“Een feestje om te maken”

“Ik wil gewoon even zeggen dat ik jullie site en producten super vind!!! Ga zo door. Bij alle uitnodigingen die ik maak, is het bij voorbaat al een feestje om ze te maken en uit te delen. ”

Caroline

“Hele leuke reacties”

“Gister de bestelling ontvangen en verzonden, vandaag al hele leuke reacties op het kaartje. Bedankt voor de service!”

Hartelijke groet, Henne en Henriëtte

“Ons feest kan niet meer stuk”

“Wij vonden de kaartjes geweldig. Levering was ook snel en goed verzorgd. Ons feest kan niet meer stuk. Bedankt en tot een volgende keer. ”

Groeten, Cees

“Gratis proefdruk”

“Echt helemaal te gek dat ik eerst een proefdruk kan maken van de kaart voor ons 25-jarig jubileum. Nu kunnen de kinderen ook vooraf al meegenieten en "beoordelen". En gratis is bij jullie ook echt gratis want zelfs het verzenden nemen jullie voor eigen rekening. ”

Groetjes van Ina

“Helemaal begeleid en snel in huis”

“Ik ben uiterst tevreden: nadat ik telefonisch contact had opgenomen, werd ik tot aan de definitieve opdracht helemaal begeleid. Klasse! En binnen 1 dag de kaarten in huis! Een volgende keer weer via Kaartje2go!”

Groeten, Jan

“Reuze enthousiast”

“Ik ben supertevreden met mijn uitnodigingskaarten, het resultaat, jullie dienstverlening, alles! Ik ben geen twitteraar en heb ook geen Facebook, maar mijn mond-tot-mondreclame doet goed zijn werk! De mensen die het kaartje al hebben ontvangen, zijn reuze enthousiast! Héél erg bedankt!”

Groetjes, Jacqueline

“Trots op mijn uitnodiging”

“Na een tijdje puzzelen en spelen (o.a. met de foto) met de uitnodiging voor mijn 50ste verjaardagsfeestje, is het gelukt. En ik ben er heel trots op, mede door het prachtige resultaat wat jullie mij geleverd hebben! Dat laatste is altijd weer spannend, maar perfect gedaan! Jullie site is echt een aanrader!!! En nu maar hopen op veel gasten op mijn feestje ;-).”

Hartelijke groet, Franka

“Kaartje2go is top!”

“Voor mijn 60e verjaardag had ik op de site van Kaartje2go zelf een kaartje ontworpen. Dit ging erg gemakkelijk en snel. Ik was verrast hoe stevig het pakketje was en hoe mooi de kaartjes ingepakt waren. Ik werd er helemaal blij van toen ik het resultaat onder ogen kreeg! Maar, helaas ik had een typefoutje gemaakt. Kaartje2go bood aan om gratis nieuwe en aangepaste kaartjes te sturen! Ge-wel-dig, wat een service! Hartelijk dank nogmaals lieve mensen van Kaartje2go!”

Anne

“Geweldig opgelost”

“Ik heb vanmorgen uitnodigingskaarten gemaakt en besteld voor mijn 50ste verjaardag. Vanavond kwam mijn man erachter dat de tekst niet helemaal klopte. Ik nam contact op via de chat, en de mevrouw heeft het geweldig opgelost. Aan het eind kreeg ik ook nog een vriendelijk berichtje van de mevrouw via de chat dat ze mij een fijn feest toewenst. Dankzij mijn mooie kaart-uitnodiging van Kaartje2go en de geweldige vriendelijke service is er zeker een begin gemaakt voor mijn hopelijk onvergetelijk 50ste verjaardagfeest. Heel hartelijk bedankt Kaartje2go voor deze geweldige service!!!”

Maaike

“Geslaagde uitnodigingen”

“Mijn dochter had een hele leuke kaart ontworpen voor mijn 50e verjaardag. Vervolgens via jullie site verwerkt en besteld. Voor ik het wist, had ik de uitnodigingen al in huis. Mijn dochter was zeer tevreden met het resultaat (ik natuurlijk ook), het was precies zoals ze het bedoeld had. Jullie site is handig en makkelijk in gebruik en de verwerking is uitstekend. Kaarten waren met zorg ingepakt en verstuurd. Nu hopen dat het feestje net zo geslaagd wordt :)”

Met vriendelijke groet, Astrid

“Leuke reacties”

“Dank voor mijn mooie kaart, omdat we ons 5-jarig huwelijk gaan vieren. Ik ben superblij met het resultaat en heb leuke reacties gehad. Als er weer een leuke reden is om te feesten, zal ik zeker aan jullie denken!”

Lieve groetjes, Helen

“Laaiend enthousiast”

“Vandaag zijn mijn uitnodigingskaarten bezorgd. Ik ben laaiend enthousiast over de kwaliteit, dit is een prachtig visitekaartje voor jullie, ze zien er schitterend uit. Ik kan zien als oud typograaf, dat hier veel aandacht aan besteed is. Nogmaals mijn dank en tot de volgende keer!!”

Groeten, Ad

“10 is op zijn plaats”

“Wij zijn zeer tevreden over het bestelde kaartje en willen jullie hiervoor bedanken. Een 10 is op zijn plaats. Mochten wij een kaartje nodig hebben, dan wordt dat besteld bij jullie!”

Vriendelijke groet van Bareld en Pietsje

“Heel trots”

“We hebben onze uitnodigingskaarten ontvangen, en ze zijn mooi. Ik ben heel trots dat ook mij dit is gelukt. Bedankt, Kaartje2go!”

Groetjes, Gerda

“Precies zoals verwacht”

“Ik kan u verzekeren dat onze mening heel positief is. Een heel mooi kaartje, precies zoals verwacht, zeer snel en makkelijk gemaakt. Voor ons een goede ervaring die wij zeker zullen delen en doorgeven. Hartelijk dank!”

Met vriendelijke groet, Kees

“Vlugge en goede service”

“Hallo, berichtje uit België!! Kaartjes zijn goed toegekomen. Vlugge en goede service! Foto's zijn heel mooi. Het was de eerste keer dat ik Kaartje2go gebruikte en echt: proficiat voor het ganse team! De kaartjes zijn voor het feest voor mijn mama haar 80ste verjaardag en zijn goed gelukt!!! Bedankt!!!”

Sabine uit België

“In love”

“So in love with my card. Net mijn kaartjes gekregen voor de uitnodiging voor mijn verjaardag. Ze zijn gewoonweg prachtig!”

Ann (via Facebook)

“Ga zo door”

“Waar ik vroeger nog eens naar een ander bedrijf ging, ga ik tegenwoordig voor Kaartje2go! Gebruiksvriendelijk, een enorm aanbod, leuk om er kaartjes te maken, handigheidjes (o.a. adresboek, verjaardagskalender, concepten opslaan), een vlot en vriendelijk team dat je - mocht dat nodig zijn - behulpzaam is bij het maken van je kaarten en - wat ik nog het meest praktisch vind - de mogelijkheid om via eenmalige afschrijving te betalen. En nog snel ook: eergisteravond mijn bestelling verzonden (twintig uitnodigingskaarten), vanochtend in de brievenbus! Keurig verpakt en ongelooflijk mooi geworden (zo'n echt kaartje in glansuitvoering is toch mooier dan het plaatje op het beeldscherm van je computer)! Ik heb al menig kaartje via Kaartje2go verzonden en hoop dat nog lang te kunnen blijven doen. Kaartje2go, ga zo door!”

Groeten, Helen (op Trustpilot)

“Super manier”

“Een super manier om uitnodigingen te maken! Ook al kan ik goed met de computer overweg, vaak zijn bepaalde sites niet echt klantvriendelijk in gebruik, maar bij jullie ging het super makkelijk!”

Angelique (op Trustpilot)

“Oude kinderfoto”

“Zojuist mijn uitnodigingen ontvangen voor mijn 50e verjaardag. Er staat een oude kinderfoto op afgebeeld in een roze kader! Prachtig, ben er heel blij mee.”

Erica (op Trustpilot.nl)

“Echte aanrader”

“We hebben onze uitnodigingen ontvangen, wat zijn ze goed gelukt!! Mooi afgewerkt, duidelijk en precies zoals het op de site zichtbaar was. Dank jullie wel. Een echte aanrader!”

Vriendelijke groet, Leo en Marja

“Gaaf”

“Dit is niet normaal. Zo snel! Gisteren heb ik mijn kaartjes gemaakt en vanmorgen werden ze bezorgd. Super, super bedankt. En ze zijn zo gaaf.”

Groetjes Rien en Corry

“Gouden feest”

“Al onze uitnodigingen voor ons gouden feest gemaakt en verzonden via Kaartje2go. Alles zeer goed verzorgd en op tijd!! Onze dank.”

Lenneke

“Perfect en netjes”

“Vandaag onze kaartjes ontvangen voor ons 40-jarig huwelijksfeest. Wat zijn ze mooi geworden en op een zeer nette manier verpakt en bezorgd. Ook erg leuk dat je je kaartje helemaal naar jouw idee kan maken op vele manieren. Ook verstuur ik weleens gewoon een kaartje via Kaartje2go, ook deze service is perfect en netjes verzorgd. Ik heb een vraag gesteld, en ik werd heel netjes geholpen en te woord gestaan. Dus voor iedereen een aanrader, en van mij verdienen ze de warme douche. Bedankt!”

Dineke (via Trustpilot.nl)

“Dag helemaal goed”

“Gisteren snel snel uitnodigingen voor papa en mama gemaakt via Kaartje2go. Eerst een proefexemplaar? Welnee niet nodig, ik maak nooit fouten. En dan om 21:30 belt mijn zus: er staat wel wanneer ze 50 jaar getrouwd zijn maar geen datum wanneer het feest is. Helaas, de kaarten waren al onderweg. Dus met mijn zus afgesproken: we zeggen tegen papa en mama dat we ze gratis opnieuw mogen bestellen en dat betalen wij dan gewoon. Niet meer over nadenken, klaar! En tot mijn stomme verbazing krijg ik een bericht van Kaartje2go, dat we van hen kosteloos nieuwe kaarten krijgen! Dat zijn toch de dingen die je dag helemaal goed maken!”

Nens (op Facebook)

“Voortaan Kaartje2go”

“Wat een aangename verrassing om in deze tijd waar 'klant toch vaak geen koning meer is' met Kaartje2go in aanraking te komen. Ik heb een groot aantal uitnodigingen besteld en uiteraard de tekst etc. uitvoerig gecontroleerd alvorens op de verzendknop te drukken. Helaas toch tevergeefs. Ongeveer 1 uur na e.e.a. afgerond te hebben, schiet het me ineens door mijn hoofd dat de combinatie weekdag en datum niet juist zijn. Met 3 man straal overheen gelezen! Snel even het telefoonnummer gezocht (staat gelukkig duidelijk op de site) en gevraagd of de kaarten al gedrukt waren (het was nog niet het einde van de dag). Helaas de kaarten waren volgens het systeem reeds gedrukt, maar lang leve de 'klanttevredenheidsgarantie', waar de vriendelijke medewerkster mij op attendeerde. Hierdoor kosteloos nieuwe uitnodigingen ontvangen. Wat een super service!!!! Ik ben om en voortaan bestel ik mijn kaarten hier.”

Mandy (op Trustpilot.nl)

“Vijf sterren”

“Ik kan het iedereen aanraden om met Kaartje2go in zee te gaan, Ik ben zeer tevreden over het resultaat en alles is keurig en verzorgd en snel afgewerkt. Alles is ruim voldoende dus daarom mijn 5 sterren. Ga zo door.”

Anneke (via Trustpilot.nl)

“Fantastische service en geweldig team”

“Voor ons zoontje zijn verjaardag hebben wij uitnodigingen gemaakt. Bij ontvangst van de uitnodigingen blijkt dat wij zelf niet goed hebben opgelet met het maken van kaart, waardoor er een witte rand langs de fotokaart staat. Een telefoontje naar kaartje2go of het mogelijk is om dit te laten wijzigen. Dit was geen enkel probleem. Nog dezelfde dag hebben zij de kaart aangepast (nu zonder witte rand) en al verzonden aan ons. Dit alles geheel kosteloos. In 1 woord: TOP! Fantastische service en alle begrip ontvangen.”

Berry W

“Wat een TOPservice!”

“Mijn ouders zijn binnenkort 25 jaar getrouwd en houden een feest. Tijdens het maken van de uitnodigingen zijn wij totaal vergeten om de datum van het feest erin te zetten. Die datum zat zo in ons hoofd, dat wij dit niet meer vermeld hebben op de kaart. Alleen kwamen we daar achter toen de kaarten al gedrukt waren. Wij hebben direct met kaartje2go.nl gebeld en mijn moeder heeft samen met een medewerker de datum ertussen gezet. Wij gingen ervan uit dat hier kosten aan vast zouden zitten, want alle kaarten moesten opnieuw gedrukt worden. Maar nee, ALLE kaarten zijn opnieuw gedrukt voor ons. KOSTELOOS! Wàt een service, aangezien we de oude kaarten gewoon konden weggooien! Helemaal top dat dit voor ons gedaan is! Nogmaals bedankt kaartje2go! Deze site zou ik aan iedereen aanbevelen!”

Linda (via Trustpilot.nl)

“Bijzonder”

“Ik ben super blij met de prachtige uitnodigingen, in een woord geweldig!!! Ik vind ze zo bijzonder dat ik veel reclame ga maken voor jullie. Heel hartelijk bedankt voor het resultaat van mijn kaarten. Ik ben een tevreden klant en dat moeten jullie weten. Bedankt!!!”

Dita

“Een echte aanrader”

“Ik ben zo tevreden over Kaartje2go, Ik had laatst de uitnodigingen bij hun gemaakt. Leuk om te doen en te spelen met het ontwerp van mijn eigen persoonlijke uitnodiging. Ik kon bijna niet wachten tot de post de kaartjes kwam bezorgen. Dat was zo gepiept en ik hoefde gelukkig niet lang te wachten. En het eindresultaat was helemaal zoals ik het had kunnen wensen. Ik kan je aanbevelen om je volgende kaartje ook via kaartje2go te bestellen, een echte aanrader.”

G. Pigmans (op Trustpilot.nl)

“Over service gesproken”

“Uiterst tevreden over de service! Een door ons gemaakte fout werd door het vriendelijke klanttevredenheidsteam kosteloos rechtgezet! Over service gesproken :-)”

Danny

“Precies zoals op de site”

“Bedankt voor de snelle service. De kaartjes zijn super! En precies zoals op de site!”

Groeten Janette

“Woooooooooooooow!”

“Ik heb gisteren, na wel 100x nakijken op fouten, 'n bestelling geplaatst voor uitnodigingen voor onze 40-jarige huwelijksdag. Ik vond het best wel spannend, maar...... woooooooooooooow, wat zijn ze mooi geworden!!!! En zo snel geleverd, ik heb er dus zeker geen spijt van. Daarom, 'n dikke pluim voor het hele team van Kaartje2go!! Tot 'n volgende keer.”

Groetjes Annie

“Erg verrast”

“Dit weekend heb ik onze uitnodigingen verstuurd. Wij waren erg verrast door het mooie resultaat van onze kaarten, mede dankzij een beetje hulp van jullie kant. De reacties op onze verstuurde kaarten zijn heel positief, en wij zijn dan ook erg tevreden. We hopen dat ons feest óók zo goed zal slagen. Nogmaals bedankt !”

Met vriendelijke groet, Corry

“Goed werk”

“Vandaag de bestelling ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de kaarten. Jullie leveren goed werk, ook de afhandeling is perfect.”

Groetjes Conny

“Heel tevreden”

“Hartelijk dank, voor de goede en snelle verzending van onze uitnodigingen. Wij zijn heel tevreden, het ziet er allemaal goed uit!”

Groeten, Jos en Angelique

“Trots”

“Even reageren op de aangekomen kaartjes (gisteren ontvangen). Geweldig. Zelf ik ben er super trots op. Nu afwachten hoe de kinderen ze vinden. Bedankt.”

Vriendelijke groeten, Riet

“Superreacties”

“Gewoon een berichtje om te zeggen dat ik jullie dienstverlening super vind. Handige website, veel keuze in ontwerpen, heel veel mogelijkheden om er iets persoonlijks van te maken en razendsnel verzonden. Ik gebruik jullie dienst voor al mijn uitnodigingen en heb altijd superreacties gekregen. Als het goed is mag dat ook gezegd worden !”

Ann

“Waardering”

“Als vaste klant van Kaartje2go wil ik graag mijn waardering uitspreken. Ik organiseer graag feestjes die altijd beginnen met een leuke uitnodiging. Meer dan genoeg keuze, prachtig resultaat en snelle service. GEWELDIG!”

Vriendelijke groeten Corrian

“Het ging vanzelf”

“Wij hebben met heel veel plezier de kaart gemaakt, aan de hand van de gebruiksaanwijzing. Eigenlijk ging het vanzelf. Voor de afhandeling en de kwaliteit van de kaart ook niets dan lof. Daarbij was ook de prijs zeer acceptabel.”

Met dank en vriendelijke groet, Piet

“Erg positief”

“Dank u wel voor de snelle verzending en de mooie, goede verpakking van de kaartjes. We zijn erg positief en zullen uw site zeker aanbevelen.”

Met vr. gr. Marijke

“Super blij”

“Ik heb net de kaarten ontvangen. En ik ben er super blij mee, ze zijn erg mooi geworden, ook de kwaliteit van de kaarten is prima. Dank u wel.”

Groet Marry

“Kaartje2go een 10!”

“Kaartjes maken is super easy. Telefonische ondersteuning is zeer professioneel en geduldig, geen lange wachttijden en altijd dezelfde persoon aan de lijn! Twee keer een gratis proefdruk, geen enkel probleem. Bij levering van 45 uitnodigingen bleek dat ik een verkeerde letterkleur gekozen had. Eén telefoontje, de juffrouw paste de kleur voor me aan en ik kreeg zonder problemen GRATIS 45 nieuwe uitnodigingen (zelfs de enveloppen zaten er weer bij). Kaartje2go, jullie hebben er een promotor bij, chapeau!”

Natascha (via Trustpilot.nl)

“Alles is perfect”

“Ik wil jullie bij dezen even laten weten dat ik de kaartjes ontvangen heb en er zéér tevreden mee ben. Alles is perfect, het maken van de kaart met hierbij de vele mogelijkheden; de vele keuzes qua lettertypen, kleuren, achtergronden, figuren, het verplaatsen, draaien etc.. Teveel om op te noemen. Als je op jullie site geen prachtige, perfecte kaart kan maken, weet ik het ook niet meer. En daarnaast de snelle levering en het, per mail, op de hoogte houden van de status. Hartelijk bedankt, ik ben zeer content met jullie site en zal er zeker nog gebruik van gaan maken!”

Met vriendelijke groet, Anneke

“Klant erbij”

“De kaartjes zijn zoals we ze verwacht hadden, mooi, leuk en schitterende afwerking. Er was iets misgelopen met de post bij levering, maar de kaartjes werden zonder problemen en gratis onmiddellijk vervangen. TOP! Dank jullie wel, een klant erbij!”

Nin (op Trustpilot.nl)

“Schot in de roos”

“Wij zochten een persoonlijke uitnodiging voor ons feest. Vonden Kaartje2go. Dit bleek een schot in de roos. Het is makkelijk om mee te werken. Ze zijn uitstekend en betrouwbaar. Onze kaarten zijn prachtig. Ik Kan kaartje2go aan iedereen aanbevelen.”

Nelly (op Trustpilot.nl)

“Zeer tevree”

“Wij zijn zeer tevree over de kwaliteit EN de supersnelle service van jullie. We zullen zeker reclame maken voor jullie.”

M.vr.g. Gert-Jan

“Goed verzorgd”

“Mijn reactie heeft wel lang geduurd maar is zeer positief. Alle ontvangers vinden dit een goed verzorgd kaartje. Als ik in de toekomst weer eens kaartjes nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Hartelijke dank voor de prima service.”

MVG F. Habets

“Heel mooi”

“Deze week hebben we bij jullie kaartjes besteld voor ons 25-jarig huwelijk. Wij wilden even laten weten dat ze heel mooi zijn geworden. Super en zo snel !! Geen klachten en we komen zeker nog eens terug !”

Groeten Fam. van Hoorne

“Jullie bedankt”

“De bestelde kaarten zijn door ons ontvangen en ze zijn prachtig, hartstikke leuk, etc. Dankzij jullie vernieuwde website (waar weer veel meer mogelijkheden zijn). Jullie hoeven ons niet te bedanken, wij moeten jullie bedanken. Dus bij een volgende gelegenheid komen wij zeker weer bij Kaartje2go langs. Tot dan.”

Hartelijke groeten van Ton&Paula

“Complimenten”

“Wij willen graag onze complimenten geven voor de razend snelle service, heel blij mee, gisteren besteld, vandaag in huis. En nog mooi ook! Onze welgemeende dank.”

Fam. Timmermans

“Paniek kaartje”

“Ik had 3 jaar geleden al eens uitnodigingen besteld voor ons 25 jarig huwelijk, mooie kaartjes en snelle levering zeer tevreden dus. Nu het paniek kaartje; kaartjes besteld voor m'n 50e verjaardag, waren al overgeleverd aan PostNL om te bezorgen. Wat ontdekken we 's avonds: tijd vergeten hoe laat het feest begint. Nu weten wij Brabanders wel dat de meeste feestjes om 20.00 uur beginnen. We hadden al zelf briefjes geprint om erbij te doen, maar je wilt je kaartje niet verpesten. We zijn maar gaan slapen en de volgende morgen gelijk gebeld naar Kaartje2go. Ik het verhaal verteld en gevraagd of kaartjes terug kunnen om eventueel de tijd ertussen te plaatsen. "Geen probleem mevrouw, mogen we uw bestelnummer", kaartje aangepast met tijd erop. Ik vraag "krijg ik een nieuwe rekening?" "Nee hoor, de kosten zijn voor ons". Dus 40 nieuwe kaartjes gekregen. Kaartje2go jullie zijn supersnel niet duur en toppie ga zo door.”

Gr. Adrie

“Goed bedrijf”

“Wat een goed bedrijf zijn jullie, ik heb de kaarten net al ontvangen. Ziet er allemaal keurig uit. Dank u wel”

Gr Nelly

“Prachtige kleur”

“Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaarten, goed van kwaliteit en van kleur prachtig.”

Gr. Gerda

“Bijzonder tevreden”

“Zijn bijzonder tevreden over de bestelde kaartjes en zullen zeker aan u denken voor een volgende bestelling.”

Vr. groet, Ricky

“Dikke merci”

“Ik zit niet op Facebook, Twitter of wat dan ook. Maar ik zou wel willen zeggen hoe blij ik ben met de uitnodigingen die ik bij jullie heb gemaakt. Ze zijn SUPER mooi, DANK JULLIE WEL (en, SUPER SNEL GELEVERD). Een dikke merci.”

Gr, Kristel

“Dik tevreden”

“Hartelijk dank voor mijn mooie kaart, voor de supersnelle levering. Ik ben dik tevreden, ga het tegen heel veel mensen vertellen. Ga zo door, ik vertel het door. Dank jullie, fijn weekend.”

Rianne

“Positieve ervaring”

“Hartelijk dank voor de correcte en snelle levering van onze bestelling. We zijn geen "Twitteraars en Facebookers" maar zullen bij gelegenheid niet schromen onze positieve ervaring met Kaartje2go te delen.”

Groet, Berend

“Zeer content”

“Het was niet alleen een gratis kaart, maar ook een kleine oplage (20stuks). Hartelijk dank voor de snelle service, wij zijn zeer content met het resultaat.”

Vriendelijke groet, Erna

“Helemaal naar wens”

“Wat een mooie overzichtelijke site, zelfs ik kreeg het voor elkaar om een leuk kaartje te maken. Maar nog belangrijker: Ze waren supersnel klaar en ook nog helemaal naar wens. Super bedankt en tot de volgende x.”

Groeten van Sylvia

“Alles klopt”

“Het was voor mij de eerste keer dat ik een kaart digitaal heb gemaakt en ik ben heel erg tevreden over het resultaat! Het ziet er precies zo uit als op de computer en alles wat jullie beloofden, klopt. Met andere woorden: een tevreden klant. Bedankt!”

Groetjes, Diana

“Goede reacties”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaart. Het ziet er goed uit en heb al goede reacties ontvangen. Ga zo door !!!”

Theo

“Tevreden over alles”

“Wij zijn echt tevreden over alles; het snelle maken en zoals wij het graag wilden. Het kon niet beter, geweldig!!! We blijven het doorvertellen hoor!!! Hartelijk bedankt.”

Groetjes van Fam. Boltjes

“Superteam”

“Jullie zijn een superteam. Kaartje-tekst-aantal-verzending alles maar dan ook alles klopte en was correct. Ik kan jullie een ieder aanbevelen,ga zo door!”

Beste groeten, Riet

“Verbazingwekkend”

“Hartelijk dank voor de supersnelle verzending van de kaarten. Echt verbazingwekkend zo snel! En wat een prachtige kaarten!”

Met een vriendelijke groet, Diana

“Alles naar wens”

“Dank voor jullie snelle levering. Alles is naar wens verlopen. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Ik zal zeker de volgende keer aan Kaartje2go denken. Helaas Twitter en Facebook ik niet maar de mondelinge reclame zal zeker werken. Dank voor de levering.”

Met vriendelijke groet, Janny

“Proficiat”

“Proficiat!! (Extra) Vlugge service en top-kwaliteit! Mijn kaartje (uitnodiging voor etentje n.a.v. mijn 60e verjaardag) doorsturen aan mijn familie en vrienden zal al een reclame op zich zijn. Nog fijne feestdagen en bedankt!!”

Marleen

“Onze dank”

“Het kaartje zag er goed uit, daarvoor onze dank. We zullen het zeker doorgeven aan vrienden enz.”

Met vriendelijke groet, Els en Hans

“Leuke uitnodigingskaarten”

“ik heb de kaarten zojuist binnen. Wij zijn zeer tevreden met de leuke uitnodigingskaarten, die jullie voor ons hebben gemaakt. Ze zijn geworden zoals ik had verwacht en op heb gegeven, dank je wel.”

Groeten W. van der Wijst

“Dank voor de kaarten”

“De kaarten zien er goed uit, dank daarvoor. We gaan ze nu verzenden, ze zijn dus snel op hun plaats. Groeten en tot een volgend feest.”

Koos

“Positieve ervaringen”

“Wil inderdaad mijn positieve ervaringen uitspreken naar Kaartje2go. Had nog niet eerder bij jullie besteld, maar de uitgebreide collectie kaarten en de erg gebruiksvriendelijke kaartjes maken-applicatie vond ik erg goed. Ook de snelheid van leveren was perfect. Had een 20-tal uitnodigen gemaakt en besteld na 22.00 uur dus niet de volgende maar de dag daarna in huis. Helaas had ik het iets te snel gedaan en stond er een verkeerde foto op de uitnodiging. Lag niet aan jullie hoor. Maar wat is het dan een genot om te kunnen bijbestellen. Link aanklikken, kaartje komt tevoorschijn, aanpassen, andere foto erop en opnieuw bestellen, en warempel de volgende dag al in huis. Super!!! Ben dus erg tevreden over Kaartje2go en kom ook zeker snel bij jullie terug.”

Groetjes, André

“Fijn programma”

“Ik vind het een heel fijn programma, ik ken het via mijn dochter. Zij heeft ze ook voor mij besteld. Ik heb 40 kaarten besteld allemaal heel mooi en van goede kwaliteit.”

Met vriendelijke groet, Marino

“Prima”

“Wij hebben de kaarten ontvangen en ze zien er heel goed uit. Het is netjes verpakt en op tijd gestuurd, prima!!!!”

Groeten Fam. Koppen

“Toch gelukt”

“Ik wil jullie even bedanken voor de snelle zending van de kaartjes die wij bij jullie hebben laten drukken. Het was voor ons de eerste keer dat we dit deden. Het viel eerst niet mee, maar het is toch gelukt. Keurig verpakt, en op tijd ontvangen klasse !!!”

Dirk

“101% tevreden”

“Helemaal geweldig ! Wat een service. Gisterenavond om half 8 een bestelling geplaatst, eenvoudig betaald en 's avonds al een mail dat de verzending verstuurd was ! Vanmorgen om 12.15 uur stond de postbode al aan de deur met de bestelde 100 kaarten. Een halve dag later je kaarten al binnen, en helemaal volgens wens, dat vind je niet veel meer. Hierbij nogmaals mijn complimenten voor de service. Hier staat een 101 % tevreden klant. Chapau!”

Jessica

“Goed begin”

“Uitnodigingen bij jullie besteld, 's avonds om 19.30 besteld de volgende dag in de bus. Chapeau wat een snelle service, ze waren nog mooier dan verwacht, krijg van iedereen de complimenten voor het leuke kaartje, Ons feest begint goed. Volgende keer weer bij jullie, bedankt.”

Yvonne

“Ga zo door!”

“Graag wil ik laten weten dat wij uitermate tevreden zijn over de uitnodigingskaarten die wij van jullie ontvangen hebben. Ze zien er prachtig uit en ook de bezorging is prima verlopen! Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Ardien

“Compliment”

“Ik heb geen vraag, maar wil u een compliment maken. Dit was de eerste keer dat ik dit bij de hand heb, maar ik moet zeggen dat het resultaat van de kaart die ik samengesteld heb en jullie gemaakt hebben erg mooi is geworden. Mijn dank daarvoor.”

Hoogachtend, H. Aardema

“Echt "af"”

“Ik wilde u nog even laten weten dat de kaartjes binnen zijn. Ze zien eruit zoals we wilden; mooi, keurig en echt "af". Nogmaals hartelijk dank voor de service en ik zal zeker reclame voor u maken.”

Met vriendelijke groet, Joke

“Super”

“Hartelijk voor de snelle levering van onze kaarten. Zien er super uit. Voor herhaling vatbaar, nogmaals dank.”

Groet, Yvonne

“Kwalitatief mooi”

“Hartelijk dank voor de goede en snelle afhandeling van de kwalitatief mooie kaartjes.”

Met vriendelijke groet, Laurens

“Een 9”

“Ik heb afgelopen week kaarten bij jullie besteld, ik ben zeer tevreden. Ik zal jullie zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen. Op de schaal van 10 zeker een 9.”

Met vriendelijke groet, Henk

“Weer prima”

“De kaarten zijn weer van prima kwaliteit net als twee weken geleden. Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende bestelling.”

Hetty

“Fantastisch”

“Hartelijk dank voor jullie supersnelle service, de proefkaart had ik na één dag en de gecorrigeerde versie een dag later. De kaart is fantastisch geworden, daar kan een ouderwetse drukkerij niet (meer) tegenop.”

Hans

“Uitzonderlijk mooi”

“Net de kaarten ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling! De kaarten zijn geweldig en de afdrukkwaliteit is uitzonderlijk mooi.”

Vr. gr. Hetty

“Perfect”

“Ik wou een positieve reactie geven op de geweldige kaarten die ik vanmiddag al gekregen heb. Ontzettend netjes en verzorgd, mooier dan ik verwacht had, maar bovenal supersnel bezorgd! Ik ben ontzettend tevreden met jullie service. Ik blijf in elk geval bij jullie als klant en kan het zeker iedereen aanraden. De kaarten zijn zo makkelijk, en je bent zo klaar! Maar vooral de kwaliteit waarmee de kaarten worden gemaakt is in een woord perfect!”

Natasja

“Blije oma”

“Heb in het weekend een kaart gemaakt voor mijn oma haar 95ste verjaardag, en hopelijk was het mooie geworden?? Oh, oh, is wel weer spannend, hoe de uitnodiging er in het echt uit zou zien. Maar vandaag kwam de postbode met een grote envelop en jullie raden het al "de uitnodigingen". Jippie ze zien er helemaal geweldig uit!!!! Een ding is zeker: dat er in Eindhoven een hele blije oma zit, als ze de kaarten van jullie ziet. Nou nogmaals bedankt, enne we vertellen het rond okidokie.”

Groet, Rob

“Fijne samenwerking”

“Bedankt voor de fijne samenwerking en we kijken ernaar uit om de uitnodigingen te zien en ook te versturen. Jullie hebben een hééle leuke site voor het maken van je eigen uitnodigingen. We wensen jullie nog heel veel succes !!!!”

Groetjes Bart en Carine

“Mercikes”

“Ik heb voor het eerst van jullie dienst gebruikgemaakt. Ik heb jullie toevallig gevonden op internet. Donderdagavond kaartjes gekozen en besteld, vandaag (maandag), al thuis in de brievenbus! En wij wonen in België, dus echt toppie. Dat verdient een dikke dikke pluim. Het zijn supermooie verjaardagsuitnodigingen! Mercikes!”

Cindy (via Facebook)

“Prachtige kaarten!”

“Hierbij zou ik jullie willen bedanken voor de prachtige kaartjes! Ze zijn zoals ik ze wilde! En wat een goede service en vlotte levering! Alvast veel succes nog, en hopelijk tot nog eens!”

Met vriendelijke groeten, Katrien

“Mooie kaarten”

“Vandaag de kaarten al binnen gehad. Ik wil jullie bedanken voor de snelle service, en de mooie kaarten. Zal het zeker aan vrienden en familie door geven. En mocht ik weer uitnodigingskaartjes moeten maken, doe ik dat zeker weer bij Kaartje2go!!”

Met vriendelijke groeten, Marijke

“Zeer tevreden”

“Hierbij willen wij aangeven zeer tevreden te zijn met de door u geleverde kaarten. Het ziet er allemaal keurig uit en de levering verliep ook snel. Hartelijk dank!!”

H.G. van Laar

“Mooie reclame”

“Hartelijk dank voor de snelle afwerking van mijn opdracht. Wij zijn uiterst tevreden en blij met het resultaat van ons zwoegen. Het is voor een leek toch wel te doen. Dit is een heel mooie reclame. Ook wij zijn via mond-tot-mondreclame en toegezonden kaarten bij uw website gekomen.”

Met een hartelijke groet, Ger

“Thumbs up”

“Ik wil via deze weg jullie een thumbs up geven voor de geweldige leuke kaarten en ontzettende snelle levering. Had niet verwacht dat ik voor die prijs zulke kwalitatieve en prachtige kaarten zou krijgen. Wat mij betreft gaat het volgende feestje ook via jullie.”

Met vriendelijke groeten, Angelique

“Verrast en blij”

“Compliment voor jullie allen, het gemak en de service zijn super. De kaart was voor onze ouders die al 55 jaar getrouwd zijn en dit wilden vieren met vrienden en familie. Ze gingen graag in op ons aanbod om een kaart voor hen te maken. Ze waren heel verrast en blij met het resultaat. Bedankt en zeker tot een volgende keer”

Bert

“Supermooi”

“We willen even laten weten, wij hebben gisteren de uitnodiging kaarten voor ons 50-jarig huwelijk ontvangen en ze zijn supermooi. Reactie van onze kinderen is geweldig. Bedankt en zeker tot een volgende keer.”

Met vriendelijk groeten, Theo & Ria

“Zeer bedankt”

“Zeer bedankt, want mijn kaartjes zijn super gelukt! En snel!! Ik ga Kaartje2go zeker aanraden bij vrienden, kennissen en anderen.”

Hartelijke groet, Ellis

“Forever fan!”

“Ik ben zeer onder de indruk van jullie service en aftersales! Forever fan!! Groetjes en een like op FB,”

Amma

“Overzichtelijk”

“De eerste keer dat ik kaartjes besteld heb is mij dat best meegevallen, want ik zag er toch wel een klein beetje tegenop. Maar ik moet je mededelen dat het mij 101 procent is meegevallen. Het is prima overzichtelijk en goed te begrijpen. Voor mij althans, want ik ben niet zo’n computerman. Dus nogmaals bedankt voor de goede service.”

Meneer v.d. Broek

“Geweldige service”

“Bedankt voor de geweldige service! Nog nooit eerder meegemaakt. Succes!”

Familie Scheur

“Reuze blij”

“We hebben de kaartjes in goede orde ontvangen en we zijn er reuze blij mee, want het is precies zoals we dachten dat het zou worden. Bedankt.”

Fam. Zandman

“Onder de indruk”

“Wij zijn onder de indruk van de snelheid waarmee de kaartjes door de bus vielen. Ook de kwaliteit is prima en het gemak en plezier van het samenstellen idem dito. Wij zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen en op Facebook. Ga zo door.”

Groeten, Rita en Anton

“Ga zo door!”

“De kaarten zijn binnen en al op de post en we vinden ze supermooi en leuk. En natuurlijk ook erg blij met de snelle service!! We hadden toevallig pas twee uitnodigingen gekregen die door jullie gemaakt zijn dus vandaar onze bestelling. Ik kan alleen maar zeggen: Ga zo door!!”

Groetjes, Karin

“Mooie verjaardags-uitnodigingen”

“De kaarten voor de verjaardagsuitnodiging zijn mooi. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie kaarten bestel, maar zeker niet de laatste keer. En de zeer snelle service is helemaal super.”

Met vriendelijke groet, Carla

“Mooie uitnodigingskaarten”

“Ook dit keer weer supertevreden en wat een snelheid! Bedankt voor de mooie uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje!!”

Groeten, Ilse

“Top uitnodigingen”

“Topservice! Top uitnodigingskaartjes! Heel erg bedankt!”

Groetjes E. Geurtsen

“In een handomdraai”

“Op Kaartje2go.nl maak je in een handomdraai uitnodigingen van je eigen foto. Het werkt heel eenvoudig. De kaartjes zijn van hoge kwaliteit, worden in kleur gedrukt en je hebt ze snel in huis.”

Uit: KidsGids Verjaardag

“Wandelend reclamebord”

“Dank u wel voor uw uitgebreide en snelle reactie. Naast de kwaliteit van de uitnodigingskaarten siert jullie service jullie! Ik vind Kaartje2go echt geweldig en ik ben voor jullie een wandelend reclamebord. Ik heb al heel wat mensen om me heen warm gemaakt voor jullie bedrijf. Uw snelle reactie en uitgebreide uitleg sterkt het vertrouwen!”

Met vriendelijke groet, S. R. Buys

“Blij verrast”

“Bedankt voor mijn mooie verjaardagsuitnodiging. Mijn zus bestelt ook altijd bij jullie, dus ik wilde het ook eens proberen. Ik ben blij verrast hoe mooi mijn gescande foto van vroeger op jullie kaarten wordt afgedrukt.”

Groetjes, mevr. M. Vriend

“Prachtige uitnodiging”

“De uitnodigingskaarten zijn in goede orde ontvangen, ze zijn erg mooi geworden! Mijn oma krijgt in ieder geval een prachtige uitnodiging. Hartelijke groet en tot ziens bij Kaartje2go!”

Simone

“Prachtige kaarten”

“Wat een leuke site, en wat een prachtige kaarten! Ik ben heel blij met mijn uitnodigingen. Mijn ouders zijn volgende week 25 jaar getrouwd, en op het laatste moment wilden we dit toch vieren. Jullie hebben me gered met deze prachtige kaarten! En dat voor zulke prijzen... top!”

Hartelijke groet, Wilma

“Mooie uitnodigingen”

“Allereerst hartstikke bedankt voor de mooie uitnodigingen voor mijn dochters verjaardag, ze waren weer erg leuk!! Het verliep weer allemaal uitstekend met de bestelling, ga zo door!! Binnenkort heb ik weer een bestelling voor mijn andere dochter, zij is in december jarig.”

Groetjes, Finny

“Professioneel uitgevoerd”

“Ook wij hebben voor het eerst via internet een uitnodiging gemaakt en besteld. We kunnen zeggen: het was fantastisch. Het maken van de uitnodiging ging makkelijk, er was een goede uitleg en binnen een werkdag hadden we ze in huis. Heel professioneel uitgevoerd.”

Met vriendelijke groet, Jacques

“Superleuke uitnodigingen”

“Gelukkig heeft de postbode vandaag ons huis gevonden en hebben wij de superleuke uitnodigingen mogen ontvangen!!! Bedankt weer, tot de volgende keer!”

Groetjes, Sandra

“Mooi geworden”

“De uitnodigingskaarten zijn erg mooi geworden! Dank je wel!”

Groetjes, Tjitske

“Keep up the good work!”

“Gisteren de kaartjes ontvangen voor het eerste verjaardagsfeest van mijn dochtertje Chloé en ze zijn supergeslaagd! Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en levering! Het zullen zeker niet de laatste kaartjes zijn die ik bij jullie bestel! Keep up the good work!”

Groetjes uit België, Sylvie

“Superleuke uitnodiging”

“Gelukkig heeft de postbode vandaag ons huis gevonden en hebben wij de superleuke uitnodigingen mogen ontvangen!!! Bedankt weer en tot de volgende keer.”

Groetjes, Sandra

“Heel erg blij”

“Ik ben heel erg blij met jullie site. Ik heb pas uitnodigingen verstuurd voor de doop van mijn zoontje en ik ben heel erg blij met de service.”

Met vriendelijke groet, A. Bierhuizen

“Goede service!”

“Ik heb de uitnodigingskaarten vandaag ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden. Ik heb ze vanmiddag meteen op de post gedaan. Hartelijk dank voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Astrid

“Netjes en verzorgd”

“Ik wil even laten weten dat ik de post heb ontvangen, het was netjes en verzorgd. Ik weet jullie te vinden als ik nog eens een feestje geef.”

Groetjes, Hennie

“Helemaal super!”

“We hebben ze vandaag ontvangen. De uitnodigingen zijn helemaal super!!! Bedankt voor jullie service.”

Groetjes Martine

“Mooie kaarten”

“Bedankt voor de mooie kaarten. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de kaarten zo scherp en duidelijk van kleur zouden zijn. Ze zijn erg mooi gelukt en inmiddels heb ik al enkele complimenten ontvangen voor de mooie kaarten.”

Vriendelijke groet, Senay

“Helemaal super!”

“Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. Veertig uitnodigingen voor de verrassingsparty van mijn schoonvader die 65 wordt! Helemaal super zijn ze! Ik had eerst een proefdruk laten maken, de eerste is gratis. Superservice, hierdoor wist ik zeker wat ik bestelde! Ik ben helemaal tevreden, en zal in het vervolg ook zeker bij jullie terugkomen!”

Groet Esther

“Wederom super”

“Ik heb vandaag de kaarten binnen gekregen en ik ben er weer erg blij mee!! Bedankt voor het wijzigen van de datum. Super wederom en tot de volgende keer!”

Groetjes, Angela

“Mooie uitnodigingen”

“De kaartjes zaten gisteren in de brievenbus en ze zien er super uit! Heel erg bedankt voor deze mooie uitnodigingen en de supersnelle levering!!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Leuke uitnodiging”

“Ik vind dat jullie een superservice verlenen! Ik heb de uitnodiging in huis en deze is ontzettend leuk geworden.”

Groetjes Judith

“Complimenten!”

“Wat een snelle service en dat voor die prijs! Ik heb zelf een uitnodiging met foto gemaakt via jullie site. Het kaartje is precies geworden zoals ik het gemaakt had. Dit gaan we vaker doen. Complimenten!”

Groetjes, Diana

“Aanrader”

“De uitnodigingen zijn super, en een snelle service. Ik zal Kaartje2go zeker aanraden aan mijn vrienden!!”

Bedankt en groetjes, Carla

“60 jaar oude foto's”

“Graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige, door jullie gemaakte kaarten die ik vandaag ontving. Supermooie kaarten (en dat van een foto die 60 jaar oud is), supersnelle service en alles supergoed geregeld! Ik ben helemaal blij met die mooie uitnodiging voor mijn moeders 80e verjaardag, dank jullie wel!”

Hartelijke groet, Marianka

“Superleuk”

“De uitnodigingen zijn superleuk!!! Bedankt!!!”

Groetjes, Nicole

“Superleuk”

“Wij vinden de uitnodigingen superleuk!!! Evenals de vorige keer zijn wij weer heel tevreden. Echt een aanrader!”

Groetjes, Sacha

“Goede service”

“De uitnodigingskaartjes in goede condities op de afgesproken datum ontvangen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Harry

“Gezellige verjaardag”

“Ik heb vandaag de uitnodigingskaarten binnengekregen. Ze zijn erg leuk geworden en jullie zijn supersnel en voordelig. De kerstkaarten die ik wil gaan maken doe ik ook bij jullie. Heel erg bedankt, hierdoor zal de verjaardag van mijn dochter erg gezellig worden.”

Vriendelijke groet, Esther

“De beste”

“Bedankt voor de mooie uitnodigingskaartjes. En voor jullie goede service. Niet alleen volgens de Consumentenbond maar ook namens ons de beste kaartservice van Nederland.”

Groetjes Jolanda

“Fantastisch”

“Een vriendin van mij heeft voor mij uitnodigingen laten maken via uw bedrijf. Ik heb ze zaterdag al binnengekregen en de kaarten zien er fantastisch uit: gedrukt op stevig papier en ook een mooie enveloppe. Ik ben meer dan tevreden, dus: voor nu en nog eens.”

Hartelijke dank en groeten, Anneke

“Onder de indruk”

“Zoals beloofd zijn de uitnodigingskaarten vandaag correct met de post bij mij binnengekomen. Het zag er allemaal uitstekend uit. Ik heb ondertussen alle kaarten al op de bus gedaan. Ik ben onder de indruk van de prestaties van uw bedrijf en hoop zeker meer gebruik te maken van uw diensten.”

Met vriendelijke groet, Th. W. van Dijk

“Wat zijn ze mooi”

“Wij hebben onze uitnodigingskaarten voor ons huwelijk inmiddels ontvangen. Erg snel, goedkoop en wat zijn ze mooi geworden! Vandaag heb ik jullie site aanbevolen bij een aantal collega's en ze waren meteen enthousiast. Een tip voor mensen die nog twijfelen om kaarten bij u te bestellen: gebruik de gratis kaart om een 'proefdruk' te laten maken en adresseer deze aan jezelf. Je kunt dan gelijk zien of je de kaarten mooi vindt voordat je een groter aantal bestelt. Kaartje2go, ga zo door. Wij weten jullie in het vervolg te vinden! BEDANKT!”

Groeten, Mac

“Goede reacties”

“De kaarten zien er prachtig uit en zijn in goede orde ontvangen. Hele goede reacties erop want we hebben de uitnodigingen net rondgebracht. Ik hoop op meer bestellingen voor jullie.”

Vr. groet, Moniek

“Fantastisch”

“Het resultaat van de uitnodiging voor mijn oma (85 jaar) was fantastisch en kwalitatief zeer mooi. Bedankt!”

G. van der Toorn

“Erg tevreden”

“Bedankt voor jullie snelle service. We zijn erg tevreden over het resultaat van de kaarten. Hopelijk zijn de ontvangers van onze uitnodigingskaartjes net zo positief. De bezorging is overigens prima verlopen.”

Vriendelijke groeten, Gea

“Superleuk om te doen”

“Ik wil even zeggen dat de site er super uitziet. We hebben veel complimenten gekregen over onze kaart. Kort na onze uitnodiging hadden vrienden van ons ook via Kaartje2go een uitnodiging verstuurd. Dus dat werkt allemaal perfect. Complimenten voor jullie, het is superleuk om te doen. Oh ja, ook de envelop met het ronde venster voor het adres vond ik erg origineel.”

Groetjes, C. de Vries

“Erg mooi”

“Super hoor, de communie-uitnodigingen waren snel binnen en ze zijn erg mooi geworden. Bedankt en we zullen zeker in de toekomst nog eens gebruikmaken van jullie site!”

Groetjes, Yvonne

“Dit is veel mooier”

“Dank voor de snelle reactie. Top site overigens, voorheen liet ik de uitnodigingen als foto afdrukken bij de fotograaf, maar dit is veel mooier. Jullie hebben er een vaste klant bij ;-)”

Met vriendelijke groet, Martijn

“Superleuk”

“Ontzettend bedankt voor de service. Als we nog eens wat te vieren hebben, zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.”

Groetjes, Jacqueline

“Als herinnering”

“Gistermiddag zijn onze uitnodigingen bezorgd. Ze zijn prachtig geworden! Voor de prijs waarvoor jullie de kaarten versturen kunnen we geen kaart uit de winkel versturen. We hebben gisteravond een superfeest gehad en we zijn blij dat wij onze gasten als herinnering een foto van ons met onze auto's konden meegeven. Nogmaals bedankt!”

Groetjes, Alie

“Grote pluim”

“We hebben de uitnodigingskaarten vanochtend ontvangen. Ik heb mij erover verbaasd dat dit in zo'n korte tijd gerealiseerd is. Kwaliteit, snelheid, gebruikersgemak van de website, kortom dit alles verdient een grote pluim en die zet ik met veel plezier op jullie hoed!!!!! Ons feestje had niet beter kunnen beginnen.”

T. Willemsen

“Prachtige kaarten”

“YES!! De kaarten zijn prachtig geworden, hiervoor onze hartelijke dank. Over ca. twee weken zullen wij weer een beroep op jullie doen i.v.m. uitnodigingen. Bedankt voor de hele goede service.”

Met vriendelijke groet, Babet & familie

“Ideaal”

“Even een berichtje om te laten weten dat ik vanuit Zwitserland Kaartje2go meer dan maandelijks gebruik om het ‘thuisfront’ te laten delen in ons leven hier. Ik gebruik jullie site voor verjaardagskaarten, bedankkaarten of ‘zomaar’. Veel leuker dan een gedrukte kaart uit de winkel. En zelfs uitnodigingen maak ik voor mijn schoonouders die 50 jaar getrouwd zijn. Ik kan gewoon de hele set kaarten bij hen thuis laten bezorgen. Ideaal. Snel gemaakt, snel bezorgd, goede prijs en geweldige kwaliteit. Dank dat jullie bestaan!!”

Hartelijk groeten, Chantall

“Schitterende resultaat”

“Super zijn ze, de uitnodigingen voor ons 25-jarig huwelijk. Wat een complimenten en leuke reacties krijgen we. We hebben een aantal kaartjes op proef gehad, en steeds weer iets veranderd, wat uiteindelijk dit schitterende resultaat opleverde. Nogmaals bedankt.”

Jan en Martha

“Wat een service!”

“Heel erg bedankt voor het aanpassen van de uitnodigingskaart. Wat een service!!! Geweldig hoor. Heel goed weekend.”

Vriendelijke groet, Janine

“Speciale uitnodigingen”

“Ik heb dinsdag uitnodigingskaarten gemaakt voor het eerste verjaardagsfeest van onze dochter. Woensdag waren ze al binnen!! Ze zijn echt geweldig, wat een kwaliteit en snelle levering. Jullie hebben echt een duidelijke site met een prima service. Niet voor niets dus door de Consumentenbond uitgekozen tot de beste! Jullie site staat nu onder onze Favorieten en wij zullen zeker vaker kaarten bestellen. Nogmaals bedankt voor de speciale uitnodigingen voor een speciale dag.”

Met vriendelijke groet, Laila

“Erg mooi geworden”

“De uitnodigingskaarten zijn perfect aangekomen hoor! We wilden jullie nog even complimenteren met de goede service. Ze zijn erg mooi geworden!”

Met vriendelijke groet, Marjolein

“Vlotte service”

“Wij hebben vandaag de uitnodigingskaarten ontvangen en zijn heel tevreden, bedankt voor de goede en vlotte service.”

Mvg, Ton en Wilma

“Helemaal top!”

“Omdat ze 90 wordt vroeg mijn tante aan mij of ik wilde nadenken over een uitnodiging. Terecht dat de Consumentenbond jullie nr. 1 vindt. De opties om op beide zijden van de kaart foto en tekst te doen, de achtergrondkleur, de achtergrondfoto, de figuurtjes en de lage kosten. Helemaal top!”

Vriendelijke groet van Ellen

“Prachtige kwaliteit kaarten”

“Wederom mijn complimenten, wat een klantvriendelijkheid! Alle uitnodigingskaarten zijn op zaterdag aangekomen, inclusief het pakketje met kaarten. Prachtige kwaliteit kaarten overigens!!! Ik ga in de toekomst zeker weer gebruikmaken van Kaartje2go. Superservice!”

Vriendelijke groeten, J. van Galen

“Zeer tevreden”

“Alweer een zeer tevreden klant hier, hoor. De uitnodigingen zien er geweldig uit. Bedankt voor de snelle service en de volgende keer bestel ik ze weer bij jullie, bedankt!”

Groetjes, Ellen

“Bedankt!”

“De uitnodigingen voor ons 40-jarig huwelijksfeest zijn goed aangekomen en wij zijn er tevreden over. Bedankt!”

Annemieke en Marcel

“Leuke uitnodigingskaartjes”

“Super dat het allemaal zo mooi gelukt is. De uitnodigingskaartjes zijn erg leuk geworden! Bedankt!”

Groeten P. Renkema

“Goede kwaliteit”

“Ik vind de kaarten helemaal super. Ik maak tegenwoordig uitnodigingen voor mensen en ik ben zeker van plan om regelmatig bij jullie kaartjes af te gaan nemen. Ik geef ook direct jullie site aan de mensen door. Echt nogmaals bedankt voor jullie goede kwaliteit.”

H. Voskamp

“Sophie's tiende verjaardag”

“Wat een goede service! Dat moeten we even kwijt! Maandagavond hebben we de kaarten besteld en we hadden ze dinsdag al in huis. De kwaliteit is perfect, niets anders dan goeds over Kaartje2go! Sophie's tiende verjaardag wordt mede door jullie kaarten een groot succes! Bedankt!”

Met vriendelijke groeten van Arie, Marijke en Sophie

“Superleuke uitnodiging”

“Ik heb uitnodigingen besteld bij Kaartje2go, ze zijn superleuk geworden en ik heb ze zelf ontworpen!”

Van: Babybytes.nl

“Echt zo mooi!”

“Kaartje2go.nl!!!! Echt geweldig mooi, snel en betaalbaar. Je kunt de kaarten per stuk bestellen. Als je je (gratis) registreert, krijg je de eerste kaart gratis en mooie kortingen op je bestellingen. Van de week heb ik uitnodigingen besteld en ze zijn echt zo mooi!!”

Van: Babybytes.nl

“Positieve reacties”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige kaarten. Het zijn uitnodigingen voor de verjaardag voor mijn zoon. De reacties van de gasten zijn unaniem positief. Echt super. Bedankt!”

Anne

“Hoera!”

“Hoera voor het team van Kaartje2go! De uitnodigingskaartjes zijn netjes op tijd afgeleverd. Dank jullie wel voor de afhandeling en de service.”

Groetjes, Maja

“Hulde”

“Hulde voor jullie dienstverlening! De kaartjes die ik besteld had zijn in prima staat en op tijd aangekomen. In eerste instantie had ik via een ander bedrijf een ontwerp gemaakt en uitgewerkt. Echter, daar werd ik gaandeweg in een steeds-hogere-kosten-fuik getrokken en pas op het laatst zie je wat de (hoge!) prijs is. Toen ik voor "snelle" verzending fors zou moeten bijbetalen (omdat het anders 3 weken kon duren!) was voor mij de maat vol. Via jullie ben ik nu een stuk goedkoper uit, de kwaliteit is prima en alles conform de beloftes op jullie site. Ga zo door!”

Huub

“Hartstikke leuk!”

“Vandaag heb ik de uitnodigingskaarten voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter ontvangen. Ze zijn hartstikke leuk! Dank voor de snelle service!”

Groet, Marcella

“Top!”

“Ik heb de uitnodigingen ontvangen, ze zien er TOP uit. Dank je wel.”

Jan

“Goed verzorgd”

“Ik heb de uitnodigingskaarten vandaag ontvangen, ze zien er goed verzorgd uit en ik zal het zeer zeker doorvertellen aan wie het horen wil.”

Met vriendelijke groet, Conny

“Mooie uitnodigingskaarten”

“Bedankt voor de goede service en de mooie uitnodigingskaarten.”

Groetjes, Annij

“Een makkie”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en we zijn zeer tevreden, bedankt voor de snelle service. We hadden al verschillende sites bezocht, maar het lukte ons niet om zo doeltreffend en vrij eenvoudig kaartjes te bestellen. Dit was een makkie, ook geen risico, want er werd duidelijk aangegeven: “Niet goed geld terug”. Ik hoop op vele navolgers, want ik ga reclame voor jullie maken via dit kaartje. Het kaartje is de eerste belangrijke stap naar ons 40-jarig huwelijksfeest.”

Henk en Ciel

“Schitterende kwaliteit”

“Ik wil jullie heel erg danken voor de schitterende kwaliteit van de kaart. Ik kan met trots mijn kaarten voor de opening van mijn nieuwe winkel op de post doen! Complimenten voor het team!!”

Monique

“Goed verzorgd”

“Ik heb de uitnodigingskaarten in goede orde ontvangen. Ze zien er prachtig uit! De bestelling is goed verzorgd en snel verstuurd. Hartelijk dank, we zullen zeker nog eens bestellen, indien nodig.”

Vriendelijke groet, Bas

“Snel en correct”

“Onze kaartjes zijn goed aangekomen. We zijn zeer tevreden over jullie service. Het is altijd spannend wanneer je zoiets op de computer maakt of het aan de verwachtingen voldoet. We kunnen zeggen dat de weergave precies is geworden zoals de bedoeling is. En we vinden dat jullie zeer snel en correct leveren (kan volgens mij niet sneller en correcter). Dus wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.”

Kees

“Ontzettend bedankt”

“Ontzettend bedankt voor de service! Ik kijk uit naar een volgend feestje, zodat ik opnieuw uitnodigingen bij Kaartje2go kan bestellen ;-)”

Groeten, P. Vergouwen

“Unaniem positief”

“We vinden de kaarten erg mooi van kwaliteit. De ontvangers waren unaniem positief over de mooie kwaliteit van de kaart! Complimenten dus. Morgen vallen er weer kaarten via Kaartje2go op de matten van de genodigden en ik ben weer erg benieuwd naar de diverse reacties.”

Met vriendelijke groet, Jeanette

“Compliment”

“Goedenavond! Het is iedere keer weer een verrassing dat ik zulke mooie uitnodigingen bij jullie kan maken!! Ik krijg ook ieder jaar hele leuke reacties! Mijn compliment hiervoor!”

M.v.g., Annelies

“Aangenaam verrast”

“Allereerst mijn complimenten voor de uitnodigingskaarten die ik van u heb ontvangen. De familie was aangenaam verrast. Veel succes en tot de volgende kaart!”

MVG B. de Nijs

“Prachtig”

“Ontzettend bedankt voor de moeite die jullie genomen hebben om alles te regelen! De uitnodigingskaartjes zijn binnengekomen en zijn, zoals altijd bij jullie, prachtig! Tot volgend jaar!”

Met vriendelijke groeten, Willemien

“Supersnelle levering”

“Bedankt voor de supersnelle levering van onze kaartjes. Ze zien er erg goed uit.”

M.v.g. H. van der Leest

“Geweldige uitnodigingen”

“We hebben de uitnodigingskaarten in goede orde ontvangen en zijn erg tevreden over het resultaat. Prachtige kleuren, goede afwerking, correcte levering etc. Ik ben blij verrast en zal jullie firma bij eenieder aanbevelen. Het grote voordeel is dat je zelf tot in detail kunt beslissen hoe het kaartje eruitziet en het resultaat is werkelijk boven verwachting. Hartelijk dank, namens mijn familie.”

Met vriendelijke groet, W. Hummelink

“Supermooi!”

“De kaartjes zijn gisteren aangekomen en het was meer dan het wachten waard. De uitnodigingen zijn echt supermooi!!!! Ik zal in de toekomst zeker nog kaartjes bij jullie bestellen.”

Vicky

“Snelle afwikkeling”

“De uitnodigingskaartjes zijn binnen en het ziet er prima uit. Onze hartelijke dank voor de snelle afwikkeling.”

Paul en Corry

“Superservice”

“Wij waren voor onze uitnodigingen op zoek naar een goedkope en goede "drukkerij" via internet. Via Google kwam ik op jullie site terecht. Je kan heel makkelijk een kaartje maken naar je eigen zin. En wat ons ook aantrok is dat je eerste kaartje gratis is. Superservice! Daardoor kwam ik erachter dat jullie een goed product leveren en ook voor een goede prijs! Na de "proefdruk" hebben wij onze bestelling gedaan. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de levering! Ik ben ook tevreden over de enveloppen. Al met al SUPER! Ga vooral zo door!!”

Met vriendelijke groet, Cindy

“Goede service”

“Vandaag heb ik mijn bestelling (uitnodigingen voor mijn 50ste verjaardag) thuis gekregen. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede service!”

Groeten van Colinda

“Mooie uitnodigingskaartjes”

“Bedankt! De uitnodigingskaartjes zijn mooi en ze zijn goed aangekomen.”

Aniek

“Beste kaartenservice”

“Jullie zijn volgens Gea en Jan ook de beste kaartenservice van Nederland. Bedankt voor de mooie uitnodigingen!”

Groeten, Gea en Jan

“Heel mooi”

“Gisteren heb ik de uitnodigingen gekregen voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! Ze zijn zoals ik verwacht had heel mooi geworden! Ik ga ze straks bezorgen! Bedankt!!!”

Hartelijke groeten, Angélique

“Zeer tevreden”

“Wij willen even laten weten dat wij de kaartjes voor ons 25-jarig trouwen vandaag ontvangen hebben en zeer tevreden zijn. Onze dank voor de uitnodigingen en wij zullen jullie site zeker aanbevelen bij familie en vrienden.”

Groetjes, R. Zijdewind

“Mooie uitnodigingskaartjes”

“Hartelijk bedankt voor de tien mooie uitnodigingskaartjes. Als je eens wist hoe blij ik hier mee ben. De kaartjes zijn echt heel mooi!!!! Nu kan ik de familie een prachtig kaartje geven en gelijk reclame voor jullie maken. Nogmaals bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben.”

Hartelijke groeten van J. Noordam

“Supercool”

“Mijn uitnodigingen voor mijn eerste communiefeest zijn vandaag aangekomen en ze zijn supercool!”

Stig

“120% tevreden”

“De set met kaartjes hebben we ontvangen. Mijn verjaardag zal hierdoor een extra betekenis krijgen, vanwege de aandacht die is besteed aan het kaartje. We willen u danken voor de goede service en we zijn niet 101%, maar voor 120% tevreden. Als we weten wie er ook kaartjes wil laten maken, zullen we zeker u aanbevelen. We willen u nogmaals danken voor de goed zorgen en wensen u succes met de kaartverkoop.”

Met vriendelijke groeten, Frank

“Goede service”

“Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie goede service. De eerste tekst in de kaart had ik niet helemaal goed op de kaart gezet. Na een telefoontje van mij hebben jullie dit zonder problemen heel snel in orde gemaakt. De volgende dag kwamen ze per post binnen zodat ze meteen naar de genodigden konden. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ben helemaal blij. Ik zal zeker vaker aan jullie denken als ik weer kaartjes wil maken en ik zal jullie goede naam aan iedereen doorgeven.”

Met vriendelijke groeten, Gemma

“Heel eenvoudig”

“De leukste kinderfeest uitnodigingen maak je zó, met Kaartje2go.nl! Het werkt heel eenvoudig. Je kiest een leuke digitale foto uit en je maakt met Kaartje2go.nl een tekst voor de voor- en achterzijde. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren, je maakt echt de leukste uitnodigingen!”

Uit: Mijnverjaardagfeest.nl

“Geweldige reacties”

“Regelmatig bestel ik kaartjes bij jullie. Omdat ik fotograaf ben kan ik dan mijn eigen foto's versturen met een mooie tekst erbij. Nu heb ik bij jullie 70 uitnodigingen besteld. Precies op de juiste dag stond de postbode op de stoep met mijn pakketje, super! En de geweldige reacties op mijn kaartjes zijn zo leuk: 'Hoe doe je dat toch?' En dan zeg ik: 'Kijk maar eens bij Kaartje2go.nl.' Dus alle complimenten zijn voor jullie!!”

Groetjes, Gerry

“Mijn complimenten!”

“Bij deze mijn complimenten en dank voor de perfecte en snelle levering van de uitnodigingskaartjes.”

Met vriendelijke groet, Ir. ing. G.J.E. Skerka

“Leuke kaart”

“Fantastisch, zo snel gedrukt en zo mooi. Ik heb al veel complimentjes gekregen na het versturen. Ondanks dat ik geen echte computerfanaat ben is het me bij jullie wel gelukt om een leuke kaart te maken. Heel erg bedankt en ik ga natuurlijk voor jullie goede reclame maken. Ik weet zeker dat ik bij het volgende feestje als eerste aan jullie denk. Ga zo door!!”

Franca

“Leuke uitnodigingen”

“Bedankt weer voor de leuke uitnodigingen voor Marieke. Jullie prijzen zijn nu al jaren hetzelfde en inderdaad erg vriendelijk. Zeer scherp!”

Groetjes, Marcella

“Zeer tevreden”

“Wij zijn zeer tevreden over Kaartje2go. De uitnodigingskaart voor ons jubileum die wij via jullie site hebben gemaakt, vonden wij heel mooi. Wij vinden de site waar je het kaartje kan ontwerpen makkelijk en duidelijk. Alvast bedankt.”

Met vriendelijke groet, Rob

“Helemaal geweldig”

“Wij vinden Kaartje2go helemaal geweldig. We hebben prachtige kaarten gekregen voor ons feest en zo snel. Wat een service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik kan jullie vertellen; ik vertel aan bijna de hele wereld hoe top en leuk ik jullie site vind!! Hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Nicole

“Snelle bezorging”

“Wij wilden jullie nog even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat van onze uitnodigingskaarten. Volgende keer als we weer kaarten gaan maken doen we dat weer via jullie. Wij delen dit uiteraard met vrienden en bekenden. Ook de complimenten voor de snelle bezorging.”

Groetjes van Ad en Belinda

“Heel leuke reacties”

“Jullie zijn als beste getest door Consumentenbond en Vara KASSA. Ik kan nu vertellen dat ook de ontvangers van de kaarten jullie de leukste vinden! Ik krijg heel leuke reacties van vrienden op mijn gemaakte uitnodiging. Anders hoor ik daar nooit iets over. Veel succes dus!”

Met vriendelijke groet, Ina

“Super”

“Ik heb vandaag het kaartje ontvangen en heb het even heel goed kunnen bekijken. In een woord: SUPER! Hier ga ik er meer van bestellen.”

Hartelijke groet, Tanja

“Ongelooflijk”

“Ik wil jullie even complimenteren met de supersnelle service en de perfecte uitnodigingskaarten. Geweldig, ze waren zelfs zaterdag al binnen. Wij konden het gewoon niet geloven.”

Mvg. Sandra

“Erg tevreden”

“Wij hebben de uitnodigingskaartjes voor de verjaardag van onze dochter ontvangen en zijn erg tevreden over de mooie kaart en de snelle levering. Hartelijk dank! Tot de volgende kaart.”

Familie Quartel

“Complimenten”

“Mijn complimenten voor de snelle actie. Ik heb gisteren een fotokaart gemaakt van mijn zoontje die volgende week 3 jaar wordt. Vanmorgen zijn de kaarten bij mij thuis bezorgd. Ik zal in de toekomst zeker meer gebruik gaan maken van Kaartje2go en ik zal het aan anderen doorgeven.”

Vriendelijke groeten, Petra

“102% tevreden”

“Ik ben zo blij met jullie service. Vandaag werd het nieuwe pakketje uitnodigingen gratis bezorgd. Klasse, die 101% is voor mij 102% tevredenheid. Echt goede service!”

Met vriendelijke groet, Berly

“Erg mooi!”

“Bedankt voor de snelle verwerking van onze uitnodigingen, ze zijn prima gedrukt en erg mooi.”

Familie van Esch

“Een voorbeeld”

“Wat een verademing. Niet alleen een meer dan plezierige waterdichte website, maar in het verlengde daarvan ook een supervriendelijke, welgemeende service. Deze ervaring heb ik al met vele vrienden gedeeld en wat is beter dan mond-tot-mondreclame toch? Ik kan alleen maar zeggen: "Een voorbeeld voor elk bedrijf."”

Brigitte

“Meer dan tevreden”

“Naast de prima kwaliteit van de kaarten en de snelle levering ben ik echt meer dan tevreden over jullie geleverde service! Ik kan echt iedereen aanraden om kaarten bij jullie te bestellen.”

Groet Lisette

“Fantastische kaart”

“Ik ben erg blij met de verjaardagskaarten voor/van mijn dochtertje die bijna een jaar wordt! Dit moest een fantastische kaart worden en dat is zeker gelukt, bedankt hiervoor!”

Groeten Monique

“Vaste leverancier”

“Kaartje2go is mijn vaste leverancier voor verjaardagsuitnodigingen! De kaartjes worden precies als de proef op scherm, geen verrassingen dat bijvoorbeeld je halve kaart is weggesneden. Het plezier van zelf fröbelen, zonder hoge bestelkosten! En snel, wel handig voor mensen die op het allerlaatste moment denken: "Oh, de uitnodigingen".”

Judith (via Facebook)

“Buitenland”

“Mijn vrienden en familie zijn vaak gestationeerd in het buitenland en wanneer ze jarig zijn of een beetje steun nodig hebben, kan ik ze een kaartje sturen die ook daadwerkelijk op tijd aankomt. Heel handig! Zelfs mijn uitnodigingen voor de kerstborrel kan ik hier maken! Fantastisch!”

Anieta (via Facebook)

“Mooie uitnodigingen”

“Hartelijk dank voor de fantastische en snelle service. De uitnodigingen zijn zo mooi geworden! In de toekomst kunnen jullie mij als klant weer verwachten.”

Groeten, Rianne

“Duidelijkheid”

“Ik ben zeer tevreden. Vorige week voor het eerst via Kaartje2go, uitnodigingskaarten voor feestje gemaakt. Ik was eerst op een andere site geweest, waar ik al een kaart klaar had, maar waar er bij iedere stap die ik verder ging een nieuw bedrag bijkwam. Ik was daardoor zeer geïrriteerd. Ik heb niets besteld en ging op zoek naar een andere oplossing. Toen kwam ik op jullie site terecht!! Gelijk duidelijkheid over de prijs, heel veel mogelijkheden, en ook nog eens gelijk de volgende dag verzonden.”

Met vriendelijke groet, Rita

“Eerste kinderfeestje”

“Gisteren kaartjes voor het eerste kinderfeestje van onze zoon binnengekregen. Super: kwaliteit, mooie kleuren, goede print en goed verpakt!”

Karin (via Facebook)

“Snelle levering”

“Gisteren onze uitnodigingskaarten voor ons trouwfeest binnengekregen. Binnen 24 uur kaarten gemaakt, besteld, betaald en in huis!! We zijn heel erg tevreden, dank jullie wel!”

Marielle (via Facebook)

“Super”

“Ik vind dat een kaartje bij jullie bestellen super werkt. Ik heb een kalender samengesteld, dus ik krijg tijdig bericht om evt. een kaartje te sturen. Ook over de mogelijkheden ben ik super tevreden. Of het nu een gewone kaart maken is, of een speciale met foto, er is héél veel mogelijk. Ik heb ook al eens een heel pakket uitnodigingen gemaakt (met meerdere foto's op de kaart) en zelf verzonden, dat zag er ook prima uit.”

Reactie via eKomi.nl

“Vrolijk”

“Net uitnodigingen besteld voor mijn oudste zoontje zijn 3e verjaardag, kan niet wachten tot ze binnen zijn. Ik word er altijd weer vrolijk van!”

Esther (via Facebook)

“Helemaal tevreden”

“Voor het eerst kaartjes (verjaardagsuitnodigingen voor onze tweeling) gemaakt en besteld via Kaartje2go. Helemaal tevreden! Ze zijn erg leuk geworden en van goede kwaliteit!”

Irma (via Facebook)

“Wow”

“Gisteren besteld en vandaag ontvangen: setje van 10 uitnodigingen met eigen print. Wat een goede kwaliteit en geweldig mooie kleuren! (Mijn zoontje van 6 zei: "Wow...") Bedankt voor de superservice!”

Linda

“Uitstekende dienstverlening”

“Vandaag onze uitnodigingen die we bij jullie hebben laten maken, gepost. Wij zijn helemaal tevreden! Dat willen we jullie even laten weten, bedankt voor de uitstekende dienstverlening!”

Groetjes Ella

“No time”

“Mijn vaders uitnodiging voor zijn 85ste verjaardag mét foto in no time geregeld en verstuurd. Echt klasse!”

Edwin (via Facebook)

“Fijne site”

“Zo'n fijne site om kaartjes of uitnodigingen te maken. Zo makkelijk en ze worden prachtig. Ik heb uitnodigingen gemaakt en zijn zo mooi geworden.”

Petra (via Facebook)

“Snelheid”

“Ik ben heel tevreden over jullie product. Met name ben ik verrast door de snelheid. Maandag hebben we bedacht dat we een feestje wilden organiseren. Vandaag zijn de uitnodigingen verstuurd. En dat is o.a. te danken aan de eenvoudige wijze van het digitaal maken van een kaartje en de snelle verwerking door jullie.”

Mieke

“Blij zoontje”

“Top service, supersnel en netjes verpakt. Mijn zoontje was helemaal happy met zijn zelfgemaakte uitnodigingen.”

Jacqueline (via Facebook)

“65ste verjaardag”

“Wij hebben kaartjes besteld voor mijn 65ste verjaardag. Ze zijn erg mooi gemaakt. We zijn zeer tevreden en zullen ook in de toekomst zeker onze kaartjes hier laten maken.”

Wilma (via Facebook)

“Super uitnodigingen”

“Ik heb net mijn uitnodigingen binnengekregen en ze zijn super! Dank u wel!”

Stéphanie (via Facebook)

“Goede ervaringen”

“Met Kaartje2go.nl heb ik hele goede ervaringen. Ik heb daar de verjaardagsuitnodigingen voor de eerste verjaardag van mijn dochter gemaakt en later ook de kerstkaarten. Echt supersnelle en goede service.”

via Zwangerschapspagina.nl

“Adressenbestand”

“Mijn kaartjes worden altijd op tijd besteld. Ook ooit eens uitnodigen via Kaartje2go verstuurd, ging ook perfect. Wat erg prettig is is dat je adressenbestand blijft bestaan, dus ik kan zo weer een nieuw kaartje sturen naar iemand, zonder weer het adres op te moeten zoeken. Dus ik ben een zeer tevreden klant.”

Reactie via eKomi.nl

“Zeer tevreden”

“Ik wou alleen maar even laten weten dat ik zeer tevreden ben met het resultaat van de kaartjes die ik eergisteren besteld heb. Ze zien er heel mooi uit en zijn van zeer goede kwaliteit. En tjonge, wat had ik ze al snel in huis. De volgende dag in een keurige verpakking. De kaartjes zijn de deur al uit, super gedaan. Bedankt en ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissen/vrienden en familie, waarschijnlijk met het feestje al!”

Mvg, Anita

“Super gedaan”

“De kaartjes die ik vorige week heb ontvangen, zien er prachtig uit. Super gedaan! Ik hoop dat mijn feestje net zo super wordt.”

Met vriendelijke groet, Rina

“101% tevreden”

“Vanmiddag hebben we de nieuwe kaarten ontvangen. SUPER! We zijn er nu meer dan 101% tevreden over. We hebben er een goed gevoel bij dat we gereageerd hebben. Als het nu nog een leuk feestje wordt is alles OK. Nogmaals geweldig bedankt en als de gelegenheid zich voordoet zullen we Kaartje2go zeker aanbevelen!!”

Hartelijke groet, Ben en Toos

“Echt super”

“Ik heb net de uitnodigingen voor het 2e verjaardagsfeestje van onze zoon ontvangen! Ze zijn echt super!! Onwijs bedankt voor de goede en snelle service!”

Sarina (via Facebook)

“Veel aardigheid”

“Ik wilde een uitnodiging uitproberen voor volgend jaar juni. Een beetje prutsen met wat eigengemaakte foto's. Ik had er zoveel aardigheid in dat ik inmiddels de uitnodigingen klaar heb liggen. Dus die moeten nu maar even blijven liggen. Geweldig wat een service!!! Ik kreeg jullie website, doordat ik zelf een uitnodiging kreeg van een kennis.”

Groetjes Vronie

“Veel complimenten”

“Uitnodigingen voor een feestje besteld, op tijd geleverd en exact zoals het kaartje op de site eruitzag. Veel complimenten gekregen over de uitnodiging. Wij zijn erg tevreden.”

Reactie via eKomi.nl

“Lentefeestje”

“Bedankt, héél erg bedankt voor al jullie hulp bij het maken van mijn kaartje voor het "lentefeestje" van mijn kleindochter. Geslaagd en tijdig geleverd. Het "lentefeestje" kan nu alleen maar een succes worden en daar hebben jullie een steentje toe bijgedragen. Ik wens jullie alvast een fijn weekend en ik weet nu waar ik moet zijn om leuke kaartjes te bestellen.”

Groetjes van oma Marie-Paule

“Feyenoord”

“Bedankt Kaartje2go voor de hele snelle afhandeling van de kaartjes voor de 3de verjaardag van mijn zoon. Hij is een groot Feyenoord-fan, en laat er nou precies een uitnodigingskaartje bij zitten met de kleuren van Feyenoord met ook nog een 'Ollie' erop. Hij was zo trots toen hij de uitnodigingen zag. En nu snel de kaarten rondbrengen bij al zijn vriendjes en vriendinnetjes!!”

Tessa (via Facebook)

“Zeker weer mooi”

“Ik heb net de uitnodigingen voor de 1e verjaardag van mijn dochtertje bij jullie besteld, ik ben erg benieuwd naar het resultaat! De geboortekaartjes die we toentertijd via jullie hadden besteld waren in ieder geval super, dus dit zal zeker ook weer wat moois zijn!”

Therésa (via Facebook)

“101% tevreden”

“Hartelijk dank voor de herdrukte kaarten. Ze zijn mooi geworden en ik heb ze meteen naar familie en vrienden gestuurd. Ook van hen kreeg ik complimenten. Hartelijk dank voor al jullie moeite om voor de beste afdruk te zorgen. Ik kan echt schrijven dat jullie voor 101% tevredenheidsgarantie gaan! Nogmaals alle dank.”

Met vriendelijke groeten, Mieke

“Helemaal geweldig”

“Ik kan heel kort zijn: HELEMAAL GEWELDIG!!! Mijn uitnodigingen zijn de dag na verzending bezorgd, afgelopen dinsdag dus, en ik heb al heel positieve en enthousiaste reacties gekregen. Iedereen die gereageerd heeft, vindt het een erg mooie uitnodiging. Dus wat mij betreft, ga zo door!”

Groetjes, Miranda

“Helemaal blij”

“Helemaal blij met de uitnodigingen voor het 1ste verjaardagsfeestje van onze dochter! Gisteravond nog gemaakt en vandaag al in huis! Dat is nog eens snel! Zijn ze toch nog drie weken van te voren bij de mensen thuis. Mijn dag kan niet meer stuk!!!”

Marjolein (via Facebook)

“Kwaliteit”

“Deze week heb ik bij jullie mijn uitnodigingen voor mijn 50ste verjaardag besteld. Mag ik jullie de complimenten geven over de kwaliteit van de kaartjes, deze zien er nog mooier en duidelijker uit dan je ze ziet op je scherm. Zeker weten dat de kwaliteit meteen opvalt, als je zo'n kaartje in de bus krijgt. Ook voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Ga vooral zo door!”

Groet Lianne

“Happy ouders”

“Wat een service!! Gisteren 40 uitnodigingen besteld met eigen ontwerp en vandaag al op het juiste adres gearriveerd. Mijn ouders zijn super happy!! Thanks!”

Wendy

“Beetje van slag”

“Onze dochter wordt binnenkort 1 jaar en dan maak je natuurlijk een gaaf en origineel kaartje via deze site! En dan ben je natuurlijk een beetje van slag als het eindresultaat onwijs goed geworden is en je krijgt nog eens 3 euro korting bij het versturen naar de opgegeven adressen. Tevens wilde ik nog eens 10 stuks voor eigen gebruik hebben op mijn eigen adres, maar ik gaf een verkeerd adres door. Dankzij het team van Kaartje2go kreeg ik zonder extra kosten op het juiste adres de 10 kaartjes!!!! Daarom deze dankbetuiging! Zegt het voort, want de service en tevens de kwaliteit kaartjes zijn perfect!”

Gegroet, Cindy

“Helemaal blij”

“Vanmiddag heb ik weer kaartjes binnen gekregen voor mijn zoontjes 1ste verjaardag. Helemaal blij! Super snelle en goede service. Wat is het kaartje weer goed gelukt!!! Een jaar geleden was het geboortekaartje ook super.”

Elisa (via Facebook)

“Veel reacties”

“Ik heb vorige week uitnodigingskaartjes besteld en de kaarten waren de dag erna al in huis. Ik heb er veel reacties op gekregen. Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde, maar zeker niet de laatste keer. TOP!”

Miriam (via Facebook)

“Echt super”

“Heb net de uitnodigingen voor het 2e verjaardagsfeestje van onze zoon ontvangen! Ze zijn echt super!! Onwijs bedankt voor de goede en snelle service!”

Sarina (via Facebook)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9467 beoordelingen