Ervaringen met uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Groetjes Ella”

“Vandaag onze uitnodigingen die we bij jullie hebben laten maken, gepost. Wij zijn helemaal tevreden! Dat willen we jullie even laten weten, bedankt voor de uitstekende dienstverlening!”

Groetjes Ella

“Wilma (via Facebook)”

“Wij hebben kaartjes besteld voor mijn 65ste verjaardag. Ze zijn erg mooi gemaakt. We zijn zeer tevreden en zullen ook in de toekomst zeker onze kaartjes hier laten maken.”

Wilma (via Facebook)

“Familie Quartel”

“Wij hebben de uitnodigingskaartjes voor de verjaardag van onze dochter ontvangen en zijn erg tevreden over de mooie kaart en de snelle levering. Hartelijk dank! Tot de volgende kaart.”

Familie Quartel

“Familie van Esch”

“Bedankt voor de snelle verwerking van onze uitnodigingen, ze zijn prima gedrukt en erg mooi.”

Familie van Esch

“Van: Babybytes.nl”

“Ik heb uitnodigingen besteld bij Kaartje2go, ze zijn superleuk geworden en ik heb ze zelf ontworpen!”

Van: Babybytes.nl

“Groet, Marcella”

“Vandaag heb ik de uitnodigingskaarten voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter ontvangen. Ze zijn hartstikke leuk! Dank voor de snelle service!”

Groet, Marcella

“Monique”

“Ik wil jullie heel erg danken voor de schitterende kwaliteit van de kaart. Ik kan met trots mijn kaarten voor de opening van mijn nieuwe winkel op de post doen! Complimenten voor het team!!”

Monique

“Groeten, Gea en Jan”

“Jullie zijn volgens Gea en Jan ook de beste kaartenservice van Nederland. Bedankt voor de mooie uitnodigingen!”

Groeten, Gea en Jan

“Met vriendelijke groet, Babet & familie”

“YES!! De kaarten zijn prachtig geworden, hiervoor onze hartelijke dank. Over ca. twee weken zullen wij weer een beroep op jullie doen i.v.m. uitnodigingen. Bedankt voor de hele goede service.”

Met vriendelijke groet, Babet & familie

“Vriendelijke groet, Janine”

“Heel erg bedankt voor het aanpassen van de uitnodigingskaart. Wat een service!!! Geweldig hoor. Heel goed weekend.”

Vriendelijke groet, Janine

“Vriendelijke groeten, Gea”

“Bedankt voor jullie snelle service. We zijn erg tevreden over het resultaat van de kaarten. Hopelijk zijn de ontvangers van onze uitnodigingskaartjes net zo positief. De bezorging is overigens prima verlopen.”

Vriendelijke groeten, Gea

“Groetjes, Sacha”

“Wij vinden de uitnodigingen superleuk!!! Evenals de vorige keer zijn wij weer heel tevreden. Echt een aanrader!”

Groetjes, Sacha

“Groetjes, Diana”

“Wat een snelle service en dat voor die prijs! Ik heb zelf een uitnodiging met foto gemaakt via jullie site. Het kaartje is precies geworden zoals ik het gemaakt had. Dit gaan we vaker doen. Complimenten!”

Groetjes, Diana

“Groeten, Ilse”

“Ook dit keer weer supertevreden en wat een snelheid! Bedankt voor de mooie uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje!!”

Groeten, Ilse

“Met vriendelijk groeten, Theo & Ria”

“We willen even laten weten, wij hebben gisteren de uitnodiging kaarten voor ons 50-jarig huwelijk ontvangen en ze zijn supermooi. Reactie van onze kinderen is geweldig. Bedankt en zeker tot een volgende keer.”

Met vriendelijk groeten, Theo & Ria

“Met vriendelijke groet, Henk”

“Ik heb afgelopen week kaarten bij jullie besteld, ik ben zeer tevreden. Ik zal jullie zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen. Op de schaal van 10 zeker een 9.”

Met vriendelijke groet, Henk

“Met vriendelijke groet, Laurens”

“Hartelijk dank voor de goede en snelle afhandeling van de kwalitatief mooie kaartjes.”

Met vriendelijke groet, Laurens

“Met dank en vriendelijke groet, Piet”

“Wij hebben met heel veel plezier de kaart gemaakt, aan de hand van de gebruiksaanwijzing. Eigenlijk ging het vanzelf. Voor de afhandeling en de kwaliteit van de kaart ook niets dan lof. Daarbij was ook de prijs zeer acceptabel.”

Met dank en vriendelijke groet, Piet

“Danny”

“Uiterst tevreden over de service! Een door ons gemaakte fout werd door het vriendelijke klanttevredenheidsteam kosteloos rechtgezet! Over service gesproken :-)”

Danny

“Groetjes, Gerda”

“We hebben onze uitnodigingskaarten ontvangen, en ze zijn mooi. Ik ben heel trots dat ook mij dit is gelukt. Bedankt, Kaartje2go!”

Groetjes, Gerda