Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Alice en André

“Manon (via Facebook)”

“Erg tevreden over Kaartje2go, onze trouwkaarten hebben we via jullie gedaan en nu er een kleintje onderweg is zijn we van plan ook via jullie de geboortekaartjes te doen. Prima service en goede prijs!”

Manon (via Facebook)

“Meta (via Facebook)”

“Vandaag hebben we onze (proef)trouwkaart ontvangen en we zijn er erg blij mee. We moeten nog even kijken of de locatie gaat worden zoals het nu op de kaart staat en daarna gaan we ze zeker bij jullie bestellen, helemaal top!”

Meta (via Facebook)

“Vriendelijke groetjes, Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Vriendelijke groetjes, Alice en André

“Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Groetjes, Lidia en Marco”

“Wij hebben onze trouwkaarten afgelopen woensdag mogen ontvangen en ze waren nog mooier dan op de site! We hebben zoveel mooie reacties gekregen op onze mooie trouwkaarten die door jullie gemaakt zijn! Hartelijk dank daarvoor!!”

Groetjes, Lidia en Marco

“Hartelijke groeten, Wendy en Maurice”

“Hartelijk dank voor de goede informatievoorziening en service! De trouwkaartjes zien er echt geweldig uit!”

Hartelijke groeten, Wendy en Maurice

“Bianca”

“Wij hebben de afgelopen week onze proefdruk van de trouwkaart ontvangen en zijn méér dan tevreden. Vergeleken bij andere kaartensites vinden we de kaarten bij jullie het prettigste ontwerpen en vinden tevens ook de service van jullie top! Bedankt!”

Bianca

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Anna, via Babybytes.nl”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Groetjes, W. van Wanrooij”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Nogmaals bedankt, Benita en Nicole”

“We zijn erg blij met de kaarten en jullie fantastische service, we vertellen dat aan iedereen door!”

Nogmaals bedankt, Benita en Nicole

“Hartelijke groet, Annemarie”

“De bestelling met trouwkaarten is inderdaad vanmiddag bezorgd, ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Hartelijke groet, Annemarie

“Veel succes met de site! R. Rozema”

“Ik ben supertevreden over jullie site en heb dus ook al vaak via jullie een kaartje verstuurd. Ik heb ook onze trouwkaarten bij jullie laten maken en die zijn wederom supermooi geworden.”

Veel succes met de site! R. Rozema

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Hartstikke bedankt voor de trouwkaartjes. Ik heb ze net binnengekregen! Ik ben zeer tevreden en ik vind jullie heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop in de toekomst mijn kaartjes vaker bij jullie te bestellen!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Suzanne & André”

“Bij dezen wil ik jullie ontzettend bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij hebben onze trouwkaarten bij jullie besteld en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en zeker ook de verhouding met de prijs en levertijden.”

Suzanne & André

“Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes”

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Ze zien er keurig uit, waarvoor onze dank. Als we nog iets nodig hebben, weten we Kaartje2go te vinden!”

Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes

“Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf”

“Bedankt voor de mooie trouwkaarten! Mijn vriend en ik zijn superblij. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht!”

Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf

“Groetjes, Ada”

“Ik ben superblij met het uiteindelijke resultaat. Jullie hebben alle medewerking verleend om aan mijn wensen te voldoen en dat is óók helemáál gelukt! Een ieder zou ik Kaartje2go dan ook aanraden!”

Groetjes, Ada