Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Vriendelijke groetjes, Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Vriendelijke groetjes, Alice en André

“Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Marjolijn en Bert”

“Wij zijn dik tevreden over de gemaakte kaartjes voor onze bruiloft. Verrast over de kwaliteit en service willen wij jullie hartelijk bedanken.”

Marjolijn en Bert

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Treintje”

“Bedankt voor onze mooie trouwkaarten! We zijn er echt heel blij mee. Ze waren netjes binnen een dag geleverd. Ook de enveloppen die bijgeleverd waren, waren van zeer goede kwaliteit! Dus top!”

Treintje

“Annet”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Groet, Rob”

“Goedemorgen! Ik heb gisteren mijn proefkaartje ontvangen en net de "echte" bestelling geplaatst. Mijn complimenten voor jullie aanpak, werkelijk aan alles lijkt gedacht. Echt prima!”

Groet, Rob

“Groeten, Richard”

“Wij willen u graag bedanken voor de uitstekende service die u ons gegeven heeft door het herstellen van onze fout in de tekst van onze trouwkaarten. Wij hebben de nieuwe kaarten ontvangen, helemaal gratis! Wij zijn voor veel meer dan 101% tevreden!”

Groeten, Richard

“Van: Babybytes.nl”

“Wij hebben bij Kaartje2go onze trouwkaartjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden, inderdaad niet duur en netjes op tijd geleverd. Ik denk dat we onze geboortekaartjes daar ook laten maken.”

Van: Babybytes.nl

“Groetjes, W. van Wanrooij”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Groetjes, Maria”

“Heel erg bedankt voor alles. We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Alle kaarten zijn mede dankzij jullie op tijd de deur uit. En we krijgen niet anders dan complimenten over de kaart.”

Groetjes, Maria

“Lianne”

“Wij hebben de kaartjes gisteren toch nog goed ontvangen. Het was onze eerste bestelling, maar het resultaat is SUPER!!!! En dus de moeite van het wachten waard. Het zijn hele leuke kaartjes geworden. Bedankt voor de goede service!!!”

Lianne

“Hartelijke groet, Annemarie”

“De bestelling met trouwkaarten is inderdaad vanmiddag bezorgd, ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Hartelijke groet, Annemarie

“Jannie & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Suzanne & André”

“Bij dezen wil ik jullie ontzettend bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij hebben onze trouwkaarten bij jullie besteld en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en zeker ook de verhouding met de prijs en levertijden.”

Suzanne & André

“Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf”

“Bedankt voor de mooie trouwkaarten! Mijn vriend en ik zijn superblij. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht!”

Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf

“Groetjes, Evert en Bertine”

“Bedankt voor de kaarten, ze zijn super geworden. We hopen volgend jaar bij jullie ook onze trouwkaarten te kopen. Superbedankt.”

Groetjes, Evert en Bertine

“Marc & Wendy op PerfectWedding.nl”

“Supermooie kaarten voor een goede prijs, die snel geleverd worden! Wij hebben alleen maar complimenten gehad op onze trouwkaart.”

Marc & Wendy op PerfectWedding.nl