Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Alice en André

“John en Karin”

“Gisteren hebben wij onze trouwkaarten ontvangen en langs deze weg willen wij jullie complimenteren met jullie geweldige site. De kaarten zijn prachtig geworden. Wij zullen jullie site dan ook zeker aanbevelen.”

John en Karin

“Suzanne”

“Als eerste willen wij Kaartje2go onwijs bedanken voor de mooie trouwkaart die wie via jullie hebben gemaakt! We hebben zo onwijs vele complimenten gehad! Erg leuk!”

Suzanne

“Bianca”

“Wij hebben de afgelopen week onze proefdruk van de trouwkaart ontvangen en zijn méér dan tevreden. Vergeleken bij andere kaartensites vinden we de kaarten bij jullie het prettigste ontwerpen en vinden tevens ook de service van jullie top! Bedankt!”

Bianca

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Groet, Rob”

“Goedemorgen! Ik heb gisteren mijn proefkaartje ontvangen en net de "echte" bestelling geplaatst. Mijn complimenten voor jullie aanpak, werkelijk aan alles lijkt gedacht. Echt prima!”

Groet, Rob

“Groetjes, Andre”

“Even een mailtje om te laten weten dat wij de trouwkaartjes zaterdagavond besteld hebben en vandaag al binnen gekregen hebben. Het ziet er supermooi uit, schitterend kaartje voor een leuke prijs en heel snel in huis.”

Groetjes, Andre

“Groeten, Richard”

“Wij willen u graag bedanken voor de uitstekende service die u ons gegeven heeft door het herstellen van onze fout in de tekst van onze trouwkaarten. Wij hebben de nieuwe kaarten ontvangen, helemaal gratis! Wij zijn voor veel meer dan 101% tevreden!”

Groeten, Richard

“Met vriendelijke groet, Maaike en Robert”

“Blij verrast waren we door jullie mooie kwaliteit trouwkaarten! De Consumentenbond heeft jullie terecht uitgeroepen tot beste kaartjesmaker.”

Met vriendelijke groet, Maaike en Robert

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Groetjes, Maria”

“Heel erg bedankt voor alles. We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Alle kaarten zijn mede dankzij jullie op tijd de deur uit. En we krijgen niet anders dan complimenten over de kaart.”

Groetjes, Maria

“Met vriendelijke groeten, O. de Gruijter”

“Ik heb de trouwkaarten gisteren ontvangen. Deze zien er mooi uit. Bij dezen dus mijn dank voor de prima service!”

Met vriendelijke groeten, O. de Gruijter

“Hartelijke groet, Annemarie”

“De bestelling met trouwkaarten is inderdaad vanmiddag bezorgd, ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Hartelijke groet, Annemarie

“Hartelijke groeten, David & Helen”

“We hebben de trouwkaarten inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Precies wat we wilden, bedankt! Dat wordt goede reclame voor jullie. Mede dankzij jullie gaan wij nu op naar een mooie trouwdag.”

Hartelijke groeten, David & Helen

“Groetjes, Kim”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Hartstikke bedankt voor de trouwkaartjes. Ik heb ze net binnengekregen! Ik ben zeer tevreden en ik vind jullie heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop in de toekomst mijn kaartjes vaker bij jullie te bestellen!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Groet Cynthia”

“Ik heb de trouwkaarten ontvangen en wat zijn ze prachtig! Een lust voor het oog (natuurlijk ook om de foto ;-)) en goede kwaliteit! Bedankt, ik zal ze met plezier versturen en bij de volgende gelegenheid kom ik zeker weer terug.”

Groet Cynthia

“Jannie & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Reactie via eKomi.nl”

“Grote keuze aan uitnodigingen voor een bruiloft. We konden moeilijk kiezen, maar het resultaat is prachtig geworden. We hebben een hoop leuke reacties gekregen. De kaartjes lagen ook snel op de mat. We hebben wel gebruik gemaakt van de proefdruk.”

Reactie via eKomi.nl

“Marc & Wendy op PerfectWedding.nl”

“Supermooie kaarten voor een goede prijs, die snel geleverd worden! Wij hebben alleen maar complimenten gehad op onze trouwkaart.”

Marc & Wendy op PerfectWedding.nl