Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens een klacht. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Complimenten op trouwkaart!”

“Supermooie kaarten voor een goede prijs, die snel geleverd worden! Wij hebben alleen maar complimenten gehad op onze trouwkaart.”

Marc & Wendy op PerfectWedding.nl

“Fan erbij!”

“Ik heb vandaag de uitnodigingen voor mijn trouwdag ontvangen die ik bij jullie heb besteld. Omdat het altijd even afwachten is als je zoiets online "in elkaar flanst" was ik erg benieuwd hoe ze eruit zouden zien. Dus spannend toen het pakketje in de bus lag vanochtend. Ze zijn SUPER!!!! En netjes ingepakt! TOP! Super bedankt voor deze topkwaliteit! Jullie hebben er een klant, c.q. fan, bij!”

Vriendelijke groet, Kim

“Absolute aanrader”

“Onze zelfontworpen trouwkaart is helemaal geworden zoals we gehoopt hadden, dankzij Kaartje2go. Van tevoren konden we een gratis testkaart laten maken en daar waren we zo enthousiast over dat we niet lang hebben gewacht met het plaatsen van de definitieve bestelling. Uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs. Een absolute aanrader!”

Frouckje (op Trustpilot.nl)

“Alle medewerking”

“Ik ben superblij met het uiteindelijke resultaat. Jullie hebben alle medewerking verleend om aan mijn wensen te voldoen en dat is óók helemáál gelukt! Een ieder zou ik Kaartje2go dan ook aanraden!”

Groetjes, Ada

“Supergave kaarten”

“Via vrienden dit adres gekregen voor een trouwkaart, wij zijn erg blij met het resultaat. Veel keuze, snelle service en goede kwaliteit. Scheelt zeker de helft qua prijs. Voor wie een vlotte, niet al te dure maar toch originele kaart wil versturen, zoek niet verder!! Hier kun je ze maken!”

Groetjes Laura (op Trustpilot.nl)

“Klantvriendelijkheid”

“Bij dezen wil ik namens mijn vrouw en ik het hele team van Kaartje2go bedanken voor de verleende service voor onze trouwkaarten. De klantvriendelijkheid heb ik bij nog geen ander bedrijf zo goed ervaren als bij jullie. Ik beveel jullie dan ook bij iedereen aan.”

Met vriendelijke groeten, Jeffrey en Dammika

“Heel leuke reacties”

“Bij dezen willen we jullie nog bedanken voor de snelle service en uiteraard de prachtige trouwkaarten! We hebben heel leuke reacties gehad van de genodigden. Ik heb jullie naam doorgegeven aan vrienden en bekenden die ook een huwelijk hebben gepland. Wij zijn erg tevreden!!”

Hartelijke groet, Martien & Laura

“Fantastisch!”

“Ik kon mijn zelfgemaakte ontwerp voor onze bruiloftsuitnodigingen heel makkelijk bewerken in de webapplicatie en daar een mooie tekst bij zetten. Er was ook ruim keuze in lettertypes en achtergrondkleuren/patronen. De belofte "vóór 20.00u besteld, vandaag nog verstuurd" maakte me sceptisch, maar ik heb gisteravond om 19.40u mijn bestelling doorgestuurd en vanmiddag lag het pakketje met de kaarten al in mijn brievenbus! Na controle bleken ze ook nog eens van perfecte kwaliteit te zijn en, stevig karton met een handig vouwrandje, vergezeld van ruim voldoende enveloppen en met zorg verpakt. En dat voor een prijs waar bedrijven met 3 of meer werkdagen verzendtijd écht niet tegenop kunnen! Niets dan lof voor Kaartje2go!”

Petra (via Trustpilot.nl)

“Dikke pluim”

“We hebben onze trouwkaartjes ontvangen en zijn helemaal tevreden. Een topservice, echt geweldig. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Dikke pluim!!!!”

Groetjes, Sander

“Zo blij, zo mooi”

“Dank je wel, dank je wel lieve mensen van Kaartje2go!! Ik ben zooo blij!! Heb vandaag mijn trouwkaarten binnen gekregen in twee pakketjes en ze zijn zo mooi!! Bedankt voor jullie snelle service!! Bedankt voor mijn kaarten en de snelle levering!! Toppie!!”

Met vriendelijke groet, Angela

“Bedankt en compliment”

“Het is al een tijdje geleden dat ik onze trouwkaarten bij jullie heb besteld. Inmiddels zijn ze al lang en breed op de post, maar ik wilde jullie nog even bedanken en een compliment geven voor de goede service! Goedkope en mooie kaarten, snelle klantenservice, snelle levering van de kaarten, en als ik door mijn eigen fout nog een extra code nodig heb voor gratis proefdruk dan is dat geen probleem. Bedankt! Waar nodig, zal ik zeker ook anderen tippen over Kaartje2go.”

Groeten, Hendrikje

“Verreweg de beste”

“De website van kaartje2go is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om je kaart aan te passen naar je wensen. De kwaliteit van de kaart is ook erg goed. We hebben het vergeleken met diverse andere kaarten van de concurrenten maar wij vonden de kaarten van Kaartje2go verreweg de beste. Daarnaast willen we de uitstekende klantvriendelijke service vermelden. Al met al zou ik deze site bij iedereen willen aanbevelen! Top!”

Groetjes, Matthijs

“Superblij met onze trouwkaarten”

“Afgelopen vrijdag hebben we onze trouwkaarten binnen gekregen! We zijn er superblij mee! Bedankt voor de service en dit was zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie kaarten hebben besteld!”

Groetjes, Lianne

“Prachtige trouwkaarten”

“Onze uitnodigingen voor de bruiloft zijn al binnen en ze zijn helemaal volgens onze verwachting. Ze waren goed ingepakt en zien er prachtig uit. Bij dezen willen wij jullie dan ook hartelijk bedanken voor de goede service en prachtige trouwkaarten die jullie geleverd hebben. Jullie verdienen het om op de 1e plaats te staan, nogmaals: HARTELIJK BEDANKT!”

Met vriendelijke groet, Gerrit en Liesbeth

“Super geworden”

“Bedankt voor de kaarten, ze zijn super geworden. We hopen volgend jaar bij jullie ook onze trouwkaarten te kopen. Superbedankt.”

Groetjes, Evert en Bertine

“Uitstekend resultaat”

“Ik heb deze week kaartjes besteld voor ons trouwfeest. Ik had eerst geïnformeerd bij de lokale copy-shop. Kreeg hier niet echt een goed gevoel bij want je moet een eigen ontwerp heel precies aanleveren anders komen er ontwerpkosten bij. Had een leuk kaartje gezien bij Kaartje2go maar vind het niet plezierig als je het kaartje vooraf niet kan zien. Mijn dochter stuurt vaker via internet kaartjes dus het er maar op gewaagd. Excel lijstje met adressen aangemaakt: kaartje ontworpen via de duidelijke stappen van de site. Zeer eenvoudig het Excel bestand met adressen geladen en door Kaartje2go laten versturen. Ook 1 exemplaar naar onszelf gestuurd want we waren zeer benieuwd. We kregen direct allemaal leuke reacties van onze vrienden vanwege het leuke kaartje. Prima service, mooie enveloppe met een doorzichtig rondje waarin het adres geprint staat. Mooie kwaliteit kaart voor (erg) weinig! Kortom zeer tevreden met het resultaat en kwaliteit!! Een dikke pluim voor Kaartje2go. Ik zal er zeker nog een keer gebruik van maken! Uitstekende service!!”

Bart

“Echt klasse”

“We hebben bij jullie onze trouwkaarten zelf gemaakt. We hebben de kaarten vandaag al binnen gehad. Wij zijn erg tevreden over de klantenservice en de kwaliteit! Dat de kaarten zo snel geleverd zijn is echt klasse. Bedankt voor jullie service!”

Met vriendelijke groet, San en Lenet

“Geweldig bedrijf!”

“Geweldig bedrijf! Wij hebben ons verlovingskaartje en geboortekaartje van ons zoontje bij jullie laten maken, super!!! We blijven argumenten verzinnen om iemand een kaartje te sturen zodat we gebruik kunnen maken van jullie service.”

Reactie via eKomi.nl

“Hart in actie”

“Het is al weer even geleden dat wij onze trouwdag hebben gevierd. We hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jullie. Door alle ellende die helaas aan onze trouwdag vooraf ging, hebben wij door jullie service kunnen ervaren dat er nog steeds mensen bestaan die wél het hart op de juiste plaats hebben. Nogmaals zeer bedankt voor jullie attente mails en de vergoeding van onze ”herziene” trouwkaart. Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij dit zo op prijs stellen, dat wij jullie uitgebreid hebben aangemeld voor de warme douche bij Tros RADAR. Ook hebben wij alle gasten tijdens onze bruiloft op de hoogte gesteld van jullie ”Hart in actie”.”

Gelukkig getrouwde klanten/fans, Linda en Roelof

“Leuke reacties”

“Grote keuze aan uitnodigingen voor een bruiloft. We konden moeilijk kiezen, maar het resultaat is prachtig geworden. We hebben een hoop leuke reacties gekregen. De kaartjes lagen ook snel op de mat. We hebben wel gebruik gemaakt van de proefdruk.”

Reactie via eKomi.nl

“Zien er keurig uit”

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Ze zien er keurig uit, waarvoor onze dank. Als we nog iets nodig hebben, weten we Kaartje2go te vinden!”

Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes

“Mooie trouwkaarten”

“Bedankt voor de mooie trouwkaarten! Mijn vriend en ik zijn superblij. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht!”

Vriendelijke groeten, Maja en Rudolf

“Wederom van topkwaliteit”

“Ik ontving recent een prachtige trouwkaart van een vriendin. Navraag leerde dat ze haar trouwkaartjes bij Kaartje2go had besteld. Ik heb net mijn eigen uitnodigingen van jullie ontvangen, en ze zijn wederom van topkwaliteit. Jullie kaarten verkopen zichzelf! Tot de volgende kaart.”

Hartelijke groet, Mirjam

“Beste oplossing ever!”

“Bedankt voor jullie goede service, dit is de beste oplossing ever!!! Dit is het laatste dat ik verwachtte. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij al mijn vrienden. Ik trouw binnenkort met een Amerikaanse, dus ik heb alle uitnodigingen dubbel nodig. Ik ben zelf zo enthousiast dat ik inmiddels ook onze Nederlandse trouwaankondiging bij jullie heb besteld! Wij zijn echt superblij! Waanzinnig bedankt voor deze service!”

Groetjes, Gerry

“Erg content”

“We zijn erg content met de kwaliteit van de proefkaart. We zijn het ontwerp nog een beetje aan het finetunen, maar hoogstwaarschijnlijk zullen we eind deze week onze trouwkaarten bestellen. Bedankt voor de goede service en ik zal dit zeker aanraden bij vrienden die in de toekomst gaan trouwen of voor andere zaken kaartjes met eigen design nodig hebben.”

Met vriendelijke groet, Igor

“Fantastisch!”

“De trouwkaarten die ik heb besteld en nu al binnen zijn, zijn fantastisch!!! Mooie stevige kaart, perfect op tijd en duidelijke informatieverstrekking. Echt topkwaliteit voor een perfecte prijs! Jemig, wat ben ik tevreden. Dank en zeker tot de volgende kaart!”

Claudia

“Heel veel leuke reacties”

“Wat een geweldige service, snelle levering en superkwaliteit kaarten. Wij zijn helemaal tevreden met onze trouwkaarten die vorige week op onze deurmat vielen. Intussen hebben we al heel veel leuke reacties op de kaart gehad. Geweldig om op deze manier zelf de regie in handen te hebben en mooie kaarten te creëren voor niet al te veel geld. Ga vooral zo door met deze service! Binnenkort bezoeken we wederom jullie website!”

Met vriendelijke groet, Monique

“Meer dan tevreden”

“Bij dezen wil ik jullie ontzettend bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij hebben onze trouwkaarten bij jullie besteld en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en zeker ook de verhouding met de prijs en levertijden.”

Suzanne & André

“Mooie trouwkaart”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Zeer goed gelukt”

“Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de mooie kaartjes. We zijn er erg blij mee en ze zijn zeer goed gelukt.”

Miranda

“Echt helemaal geweldig!”

“WOW!!! Echt helemaal geweldig! Hartelijk dank voor jullie geweldig snelle reactie! Of het nu toeval is of niet, 'Beste test Consumentenbond' is geheel terecht. Ik kijk uit naar de trouwkaarten, deze worden ongetwijfeld prachtig! Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor jullie felicitatie. Dit wordt hele goede mond-tot-mond reclame.”

Met vriendelijke groeten, Daniël

“Lust voor het oog”

“Ik heb de trouwkaarten ontvangen en wat zijn ze prachtig! Een lust voor het oog (natuurlijk ook om de foto ;-)) en goede kwaliteit! Bedankt, ik zal ze met plezier versturen en bij de volgende gelegenheid kom ik zeker weer terug.”

Groet Cynthia

“Mooie trouwkaartjes”

“We hebben de mooie trouwkaartjes ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en voor alle moeite en goede service.”

Groetjes, Dinanda

“Top!”

“Heel erg bedankt voor de goede en snelle service! TOP! Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kaartenservice en zal zeker een vaste klant blijven!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Enthousiaste reacties”

“Wauw, wat zijn onze trouwkaarten supermooi geworden!! We zijn er heel erg blij mee. We hebben alleen maar hele enthousiaste reacties gehad op de kaart. Bij vragen kregen we hele goede tips en snelle reactie, echt een hele goede service! Wij zijn echt super tevreden over jullie en raden jullie aan iedereen aan!!”

Mvg, Annemieke

“Leuke reacties”

“Ik wil graag nog een reactie op de site zetten over onze trouwkaarten. We zijn er zo blij mee. En we hebben zulke leuke reacties op onze kaart gehad. Echt super!”

Mvg, Annemieke

“Nog completer”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Supertevreden”

“Ik ben supertevreden over jullie site en heb dus ook al vaak via jullie een kaartje verstuurd. Ik heb ook onze trouwkaarten bij jullie laten maken en die zijn wederom supermooi geworden.”

Veel succes met de site! R. Rozema

“Vriendelijk en behulpzaam”

“Hartstikke bedankt voor de trouwkaartjes. Ik heb ze net binnengekregen! Ik ben zeer tevreden en ik vind jullie heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop in de toekomst mijn kaartjes vaker bij jullie te bestellen!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Prima service!”

“Ik heb de trouwkaarten gisteren ontvangen. Deze zien er mooi uit. Bij dezen dus mijn dank voor de prima service!”

Met vriendelijke groeten, O. de Gruijter

“Zeer tevreden”

“De bestelling met trouwkaarten is inderdaad vanmiddag bezorgd, ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Hartelijke groet, Annemarie

“Mooie trouwdag”

“We hebben de trouwkaarten inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Precies wat we wilden, bedankt! Dat wordt goede reclame voor jullie. Mede dankzij jullie gaan wij nu op naar een mooie trouwdag.”

Hartelijke groeten, David & Helen

“Schitterend”

“Ik heb vandaag de trouwkaarten al ontvangen, ze zien er schitterend uit!”

Groetjes, W. van Wanrooij

“Een beetje van mij en een beetje van Kaartje2go”

“Kaartje2go is echt een PRO! Mijn zus vroeg aan mij of ik haar trouwkaarten wilde maken. Ik dacht: 'Help hoe ga ik dit zo goed mogelijk uitvoeren??' Kaartje2go is dus de oplossing; makkelijk en leuk om te doen! Ik had alleen een klein foutje gemaakt in de kaart. We hadden de kaarten al besteld, wat nu? Gelukkig kreeg ik snel een bericht van Kaartje2go en ze hebben ons zelfs een nieuw pakket trouwkaarten opgestuurd, helemaal zoals wij het graag wilden! Wat een perfecte service! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de complimenten die we krijgen over de trouwkaarten! Met vaak de vraag wie de ontwerper is? Haha een beetje van mij en een beetje van Kaartje2go!”

Groeten, Joyce

“Keurig verzorgd”

“Wat een ontzettend goede service, ik heb onze trouwkaartjes vanmorgen al binnengekregen. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Ik ga zeker meerdere mensen aanraden om op deze manier kaarten te versturen. Hartelijk bedankt voor deze zeer correcte service.”

Met vriendelijke groeten, Riena

“Professioneel vakwerk”

“Wij willen jullie bedanken voor de geweldige, mooie trouwkaarten die wij bij jullie hebben laten maken. De kaart en envelop zijn van prima kwaliteit, echt professioneel vakwerk. De bezorging was ook perfect. Nogmaals bedankt en we zullen zeker weer gebruik maken van Kaartje2go.”

Peter

“Mooie trouwkaarten!”

“Blij verrast waren we door jullie mooie kwaliteit trouwkaarten! De Consumentenbond heeft jullie terecht uitgeroepen tot beste kaartjesmaker.”

Met vriendelijke groet, Maaike en Robert

“Erg goed”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Complimenten”

“Heel erg bedankt voor alles. We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Alle kaarten zijn mede dankzij jullie op tijd de deur uit. En we krijgen niet anders dan complimenten over de kaart.”

Groetjes, Maria

“Blij met de kaarten”

“We zijn erg blij met de kaarten en jullie fantastische service, we vertellen dat aan iedereen door!”

Nogmaals bedankt, Benita en Nicole

“Mijn complimenten”

“Mijn complimenten voor de snelle reactie. Uitermate goede service!! Nog een heel fijn weekend gewenst en complimenten aan iedereen van Kaartje2go!”

Vriendelijk groet, Isabeau

“Snelle reactie”

“Dankjewel voor je snelle reactie en voor de service. Dat maak ik niet zo heel vaak meer mee!”

Met vriendelijke groet, F. van Heeswijk

“Heerlijk!”

“Gistermiddag heb ik de prachtige kaarten in zeer goede staat ontvangen. Wat fijn dat mijn eerste ervaring met jullie zo goed is verlopen! HEERLIJK!! In de toekomst zal ik zeker weer met jullie zaken doen!”

Vriendelijke groet, Gieta

“Prachtige trouwkaarten”

“We hebben zowel onze uitnodigingen voor onze trouwdag als de bekendmaking van ons huwelijk (twee verschillende kaartjes ja!) via Kaartje2go verstuurd. We zijn super tevreden over de prachtige kaartjes en over de snelle bezorging. Bedankt! En tot de volgende bestelling.”

Thea

“Heel tevreden”

“Hartelijk dank voor jullie goede service. Ik heb onze trouwkaarten in goede orde ontvangen. Ik ben heel tevreden met het resultaat!!”

Met vriendelijke groet, K. van der Heide

“Hele leuke kaartjes”

“Wij hebben de kaartjes gisteren toch nog goed ontvangen. Het was onze eerste bestelling, maar het resultaat is SUPER!!!! En dus de moeite van het wachten waard. Het zijn hele leuke kaartjes geworden. Bedankt voor de goede service!!!”

Lianne

“Perfecte start”

“Onze trouwkaart is helemaal top geworden. Ik heb er best lang over gedaan, maar het resultaat is dan ook helemaal zoals we het willen hebben. Een perfecte start voor onze bruiloft!”

Hartelijke groet, Leonie en Walter

“Positieve reacties”

“Wij willen jullie even laten weten dat wij supertevreden zijn over de bestelling/kaarten! De service was gewoonweg perfect! Ga zo door. Wij hebben vele positieve reacties gekregen op onze mooie kaarten.”

Annet

“Hoe kan ik u ooit bedanken?”

“Ik kan u niet vertellen hoe zeer ik het waardeer wat u voor ons hebt gedaan. Het is nota bene onze eigen verantwoordelijkheid dat er een fout in onze trouwkaart is geslopen, en u komt ons op een dergelijke genereuze wijze tegemoet. Ik weet niet goed hoe ik u ooit kan bedanken, maar ik vind het echt geweldig. En niet alleen ik natuurlijk: wij zijn hier thuis Kaartje2go allemaal enorm dankbaar!!! We zien de nieuwe kaartjes met spanning en vreugde tegemoet!”

Met vriendelijke groet, Wilma

“Complimenten”

“Goedemorgen! Ik heb gisteren mijn proefkaartje ontvangen en net de "echte" bestelling geplaatst. Mijn complimenten voor jullie aanpak, werkelijk aan alles lijkt gedacht. Echt prima!”

Groet, Rob

“Schitterend trouwkaartje”

“Even een mailtje om te laten weten dat wij de trouwkaartjes zaterdagavond besteld hebben en vandaag al binnen gekregen hebben. Het ziet er supermooi uit, schitterend kaartje voor een leuke prijs en heel snel in huis.”

Groetjes, Andre

“Niets teveel”

“Gisteren heb ik mijn zending van 60 trouwkaarten ontvangen. Ik wilde even zeggen dat ze er fantastisch uitzien. Waarvoor dan ook mijn dank! Bij de drukker in het dorp vroeg ik wat hij vond van alle verschillende prijzen die ik tegenkwam. En de drukker had gelijk. Wat u voor de kaartjes rekent is niets teveel gevraagd! Voor een volgende wens weet ik u te vinden, ik kom graag terug!”

Mw. Bos

“Foutje hersteld”

“Wij willen u graag bedanken voor de uitstekende service die u ons gegeven heeft door het herstellen van onze fout in de tekst van onze trouwkaarten. Wij hebben de nieuwe kaarten ontvangen, helemaal gratis! Wij zijn voor veel meer dan 101% tevreden!”

Groeten, Richard

“Fijne ervaring”

“Wij hebben onze trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen en laten versturen. En geloof me, ik ben een pietje precies, maar het was een hele fijne ervaring. We hebben ons geboortekaartje daar ook al uitgezocht, hihi.”

Anna, via Babybytes.nl

“Mooie trouwkaartjes”

“Wij hebben bij Kaartje2go onze trouwkaartjes gemaakt. Ze zijn erg mooi geworden, inderdaad niet duur en netjes op tijd geleverd. Ik denk dat we onze geboortekaartjes daar ook laten maken.”

Van: Babybytes.nl

“Wat een service”

“Wij zijn 15 september getrouwd en ik wil toch nog even een superreactie geven. De kaarten waren prachtig en ook nog snel en netjes thuisbezorgd. Fantastisch, wat een service. Ook de vergroting van dezelfde kaart die wij gebruikten als "receptiekaart" was helemaal super.”

mevr. M.H.M. van Merrienboer

“Veel complimenten”

“Als eerste willen wij Kaartje2go onwijs bedanken voor de mooie trouwkaart die wie via jullie hebben gemaakt! We hebben zo onwijs vele complimenten gehad! Erg leuk!”

Suzanne

“Meer dan tevreden”

“Wij hebben de afgelopen week onze proefdruk van de trouwkaart ontvangen en zijn méér dan tevreden. Vergeleken bij andere kaartensites vinden we de kaarten bij jullie het prettigste ontwerpen en vinden tevens ook de service van jullie top! Bedankt!”

Bianca

“Helemaal eens met VARA Kassa”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Mooi resultaat!”

“Naar aanleiding van de KASSA test hebben wij onze trouwkaarten bij jullie besteld. Wat een mooi resultaat! Zeker de fotokaarten van jullie zijn toch een stuk professioneler vergeleken met mijn vaste kaartensite. Vanaf nu hebben jullie er een nieuwe klant bij!”

Hartelijke groet S. Rooke

“Naar eigen idee”

“We hebben via Kaartje2go onze trouwkaarten helemaal naar eigen idee kunnen maken. Het werkt heel makkelijk en het resultaat is prachtig geworden met een mooie kwaliteit. De service is buitengewoon fantastisch. Bij Kaartje2go wordt met de klant meegedacht en gezocht naar passende oplossingen als deze nodig zijn. Echt top en nogmaals bedankt!”

Alfred en Linda

“Prachtig”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Respect!”

“Wow! Respect Kaartje2go, ik vind dit echt ongelofelijk wat voor service jullie geven. De uitspraak "Klant is koning" staat nog hoog bij jullie in het vaandel. Over een half jaar gaan vrienden van me trouwen. Ik ga ze zeker Kaartje2go aanbevelen. Helemaal top. Ik ben erg benieuwd hoe de kaart eruit gaat zien. Ik hoop dat het jullie lukt er iets moois van te maken.”

Gr. Frans

“Top!”

“Bedankt voor onze mooie trouwkaarten! We zijn er echt heel blij mee. Ze waren netjes binnen een dag geleverd. Ook de enveloppen die bijgeleverd waren, waren van zeer goede kwaliteit! Dus top!”

Treintje

“Mooie trouwkaarten”

“Hartelijk dank voor de mooie trouwkaarten! Na enige aanpassingen aan de proefkaart is de kaart helemaal geworden zoals we wilden. Een mooi begin voor ons huwelijksfeest!”

Hartelijke groet, S. en H. Molenaar

“Trendy trouwkaarten”

“Een trouwerij voorbereiden kost al genoeg tijd en geld. Vandaar dat ons oog viel op de super handige online-kaartenshop Kaartje2go! Het is een van de weinige online-kaartenshops die trendy trouwkaarten aanbiedt. De kaarten zijn ook te bestellen als bedankje voor de komst van elke gast.”

Reactie van een klant (via theperfectwedding.nl)

“Echte aanrader”

“Wij hebben onze trouwkaarten bij Kaartje2go besteld. Ik heb eerst een proefdruk besteld, die ik de volgende dag al in huis had. Ook de trouwkaarten had ik binnen twee dagen in huis (zat een feestdag tussen). De kaartjes en enveloppen zijn van goede kwaliteit en door de snelle service konden we ze gelijk versturen. Kaartje2go is een echte aanrader.”

Martha (via Trustpilot.nl)

“Super”

“Gisteren hebben we onze trouwkaart ontvangen, ontzettend bedankt hiervoor! De kaart is helemaal naar onze zin geworden. Super mooi gedrukt, super mooi verstuurd, super mooie afbeelding, gewoon super!! Jullie goede dienstverlening zal zeker bijdragen aan onze trouwdag!! Nogmaals, BEDANKT! We zijn er echt mega blij mee!”

Rick en Lotte

“Alle kaartjes”

“Ik verstuur al mijn kaartjes via Kaartje2go, ook onze trouwkaart en geboortekaartje. Makkelijk, goede levering en mooie kaarten!”

Marianne (op Zwangerschapspagina.nl)

“Mooie reacties”

“Wij hebben onze trouwkaarten afgelopen woensdag mogen ontvangen en ze waren nog mooier dan op de site! We hebben zoveel mooie reacties gekregen op onze mooie trouwkaarten die door jullie gemaakt zijn! Hartelijk dank daarvoor!!”

Groetjes, Lidia en Marco

“Geweldig”

“Hartelijk dank voor de goede informatievoorziening en service! De trouwkaartjes zien er echt geweldig uit!”

Hartelijke groeten, Wendy en Maurice

“Geweldige site”

“Gisteren hebben wij onze trouwkaarten ontvangen en langs deze weg willen wij jullie complimenteren met jullie geweldige site. De kaarten zijn prachtig geworden. Wij zullen jullie site dan ook zeker aanbevelen.”

John en Karin

“Dik tevreden!”

“Wij zijn dik tevreden over de gemaakte kaartjes voor onze bruiloft. Verrast over de kwaliteit en service willen wij jullie hartelijk bedanken.”

Marjolijn en Bert

“Trouwkaarten”

“Vandaag hebben we onze (proef)trouwkaart ontvangen en we zijn er erg blij mee. We moeten nog even kijken of de locatie gaat worden zoals het nu op de kaart staat en daarna gaan we ze zeker bij jullie bestellen, helemaal top!”

Meta (via Facebook)

“Ga zo door!”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Vriendelijke groetjes, Alice en André

“Superblij en tevreden”

“Wij hebben net onze trouwkaartjes ontvangen. Wij zijn superblij en tevreden! Hartelijk bedankt!!! Alles was netjes op tijd en zoals beloofd. Houden jullie het maar zo! We zullen jullie aan iedereen aanraden.”

Bedankt en groetjes, Elena & Tinoush

“Leuke reacties”

“De uitnodigingen voor onze bruiloft hebben we ontvangen en we zijn er erg blij mee! Snelle levering en de kaarten zijn precies geworden zoals we het voor ogen hadden. We krijgen ook leuke reacties terug van de genodigden; ze vinden het een originele kaart! Complimenten voor Kaartje2go!”

Liza (via Facebook)

“Dolblij”

“Wij zijn dolblij met het resultaat van onze prachtige trouwkaarten!!! Ook de verlovingskaarten die wij bij jullie gemaakt hebben waren zeer mooi. We hebben veel emotionele en mooie reacties mogen ontvangen op onze trouwkaarten, hoe mooi 'eigen' we ze hadden kunnen maken met behulp van jullie mogelijkheden!! Wij zullen zeker bij andere gelegenheden nog kaarten bij jullie bestellen!!!”

Groetjes Bjorn & Marthe

“Positieve reacties”

“Woensdag heb ik mijn trouwkaarten bij jullie besteld en donderdag lagen ze netjes op de mat! Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit! Gisteren zijn ze bij de mensen aangekomen en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen! Helemaal super en ik zal dan ook zeker terugkeren naar jullie site!”

Groetjes, Marjolein (via Facebook)

“Erg tevreden”

“Erg tevreden over Kaartje2go, onze trouwkaarten hebben we via jullie gedaan en nu er een kleintje onderweg is zijn we van plan ook via jullie de geboortekaartjes te doen. Prima service en goede prijs!”

Manon (via Facebook)

“Elke gelegenheid”

“Bij jullie onze trouwkaart besteld in vintage stijl. Helemaal te gek en super veel reacties op gekregen. Nu mijn opa en oma 60 jaar getrouwd zijn, de uitnodigingen ook bij jullie besteld. Zo heb ik ontdekt dat bij jullie voor elke leeftijd en gelegenheid een geschikte kaart is. Bedankt!”

Willeke (via Facebook)

“Trouwkaarten zelf gemaakt”

“Afgelopen zondag ben ik begonnen om een poging te doen om onze trouwkaarten te maken. Zelf ben ik helemaal niet zo handig met foto's op de computer! Totdat ik bij jullie terechtkwam. En het is gelukt om onze eigen foto te gebruiken voor de uitnodiging van ons trouwfeest! Vandaag heb ik onze trouwkaarten al op de post gedaan! Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor jullie goede en duidelijke uitleg op jullie site! Veel succes en ik zal het zeker doorvertellen!!”

Met vriendelijke groet, Richelle

“Zes sterren”

“Ik had een klacht, maar niet over jullie hoor. Mijn klacht is eigenlijk dat ik het jammer vind dat niet alle bedrijven zo zijn. Kaartje2go is voor mij het voorbeeld van snel duidelijk en adequaat zaken doen en waar de mens waar krijgt voor zijn geld. Wat zijn jullie een fantastisch bedrijf dat alle beloftes nakomt. Onze trouwkaarten zien er nog mooier uit in het echt, eindelijk een bedrijf dat zes sterren verdient. Een hele dikke pluim voor jullie allemaal bij Kaartje2go!!! Supermooi, supersnel en supergoedkoop: Wie wil dat nou niet? Ik ga het iedereen vertellen hoor, en tot zeker weer een keer.”

Groetjes, Edwin

“Ga zo door!”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Alice en André

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9617 beoordelingen