Ervaringen met trouwkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Alice en André”

“Wij zijn zeer tevreden over de trouwkaarten die wij op onze eigen computer hebben gemaakt en door jullie hebben laten drukken en versturen naar ons huisadres. Onze dank gaat uit naar jullie. Kaartje2go, ga zo door!”

Alice en André

“Meta (via Facebook)”

“Vandaag hebben we onze (proef)trouwkaart ontvangen en we zijn er erg blij mee. We moeten nog even kijken of de locatie gaat worden zoals het nu op de kaart staat en daarna gaan we ze zeker bij jullie bestellen, helemaal top!”

Meta (via Facebook)

“Groetjes, Lidia en Marco”

“Wij hebben onze trouwkaarten afgelopen woensdag mogen ontvangen en ze waren nog mooier dan op de site! We hebben zoveel mooie reacties gekregen op onze mooie trouwkaarten die door jullie gemaakt zijn! Hartelijk dank daarvoor!!”

Groetjes, Lidia en Marco

“Marjolijn en Bert”

“Wij zijn dik tevreden over de gemaakte kaartjes voor onze bruiloft. Verrast over de kwaliteit en service willen wij jullie hartelijk bedanken.”

Marjolijn en Bert

“Susan & Jorrit”

“Omdat we zo superblij met onze trouwkaarten waren, hebben we ook de bedankkaartjes van ons fantastische huwelijksfeest bij jullie besteld. We zijn het helemaal eens met VARA Kassa. Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar!”

Susan & Jorrit

“Heel hartelijk dank, Lies”

“Ik heb dinsdagavond mijn kaartjes besteld en had ze woensdag al ik huis. Ik ben zeer tevreden over de kaartjes, ze zijn prachtig. Dankzij Kaartje2go!”

Heel hartelijk dank, Lies

“Groetjes, Andre”

“Even een mailtje om te laten weten dat wij de trouwkaartjes zaterdagavond besteld hebben en vandaag al binnen gekregen hebben. Het ziet er supermooi uit, schitterend kaartje voor een leuke prijs en heel snel in huis.”

Groetjes, Andre

“Jaco”

“De kaartjes zijn binnen en ze zijn erg goed ontvangen. Alles voldoet geheel aan onze verwachtingen. Vriendelijke groet van een tevreden klant.”

Jaco

“Met vriendelijke groet, K. van der Heide”

“Hartelijk dank voor jullie goede service. Ik heb onze trouwkaarten in goede orde ontvangen. Ik ben heel tevreden met het resultaat!!”

Met vriendelijke groet, K. van der Heide

“Met vriendelijke groet, Sandra”

“Heel erg bedankt voor de goede en snelle service! TOP! Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie kaartenservice en zal zeker een vaste klant blijven!”

Met vriendelijke groet, Sandra

“Groetjes, Kim”

“Ik wil even laten weten dat de kaarten erg mooi zijn geworden!! Iedereen heeft ze ontvangen. Dat maakt onze trouwdag nog completer!! Dank jullie wel!!”

Groetjes, Kim

“Veel succes met de site! R. Rozema”

“Ik ben supertevreden over jullie site en heb dus ook al vaak via jullie een kaartje verstuurd. Ik heb ook onze trouwkaarten bij jullie laten maken en die zijn wederom supermooi geworden.”

Veel succes met de site! R. Rozema

“Jannie & Cees”

“Wij zijn aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de afdrukken die jullie gebruiken. De trouwkaart is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee. Ga door op deze weg met jullie hoge kwaliteit en prima service.”

Jannie & Cees

“Suzanne & André”

“Bij dezen wil ik jullie ontzettend bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Wij hebben onze trouwkaarten bij jullie besteld en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en zeker ook de verhouding met de prijs en levertijden.”

Suzanne & André

“Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes”

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen! Ze zien er keurig uit, waarvoor onze dank. Als we nog iets nodig hebben, weten we Kaartje2go te vinden!”

Met vriendelijke groeten, J. en L. Sleutjes

“Reactie via eKomi.nl”

“Grote keuze aan uitnodigingen voor een bruiloft. We konden moeilijk kiezen, maar het resultaat is prachtig geworden. We hebben een hoop leuke reacties gekregen. De kaartjes lagen ook snel op de mat. We hebben wel gebruik gemaakt van de proefdruk.”

Reactie via eKomi.nl

“Met vriendelijke groet, San en Lenet”

“We hebben bij jullie onze trouwkaarten zelf gemaakt. We hebben de kaarten vandaag al binnen gehad. Wij zijn erg tevreden over de klantenservice en de kwaliteit! Dat de kaarten zo snel geleverd zijn is echt klasse. Bedankt voor jullie service!”

Met vriendelijke groet, San en Lenet

“Groetjes, Sander”

“We hebben onze trouwkaartjes ontvangen en zijn helemaal tevreden. Een topservice, echt geweldig. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Dikke pluim!!!!”

Groetjes, Sander

“Groetjes, Ada”

“Ik ben superblij met het uiteindelijke resultaat. Jullie hebben alle medewerking verleend om aan mijn wensen te voldoen en dat is óók helemáál gelukt! Een ieder zou ik Kaartje2go dan ook aanraden!”

Groetjes, Ada

“Simone”

“Ik heb sluitzegels besteld bij onze save-the-date kaarten. Het geeft het geheel net dat beetje extra! Ze kwamen goed overeen met de website en het is super fijn dat het op een stickervel zit. Er zijn genoeg ontwerpen om uit te kiezen.”

Simone