Ervaringen met spirituele kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Weer prachtig”

“De kaarten zijn inmiddels binnen en wederom weer prachtig! Bedankt en tot een volgende keer.”

Jolande

“Hartstikke tevreden”

“Ik ben hartstikke tevreden over de kwaliteit van de kaarten en over jullie service. Zeker voor herhaling vatbaar! Fijn weekend nog.”

Mvg, Linda

“Supertevreden!”

“Bedankt! Ondertussen heb ik zelf al vier keer van jullie service gebruik gemaakt en ik ben supertevreden! Moest ik toch even vermelden! Bedankt voor de snelle reactie!”

Vriendelijke groeten, Marion

“Hartelijk dank”

“Nogmaals hartelijk dank en ook voor de kaarten, ze zijn heel mooi geworden.”

Groeten, Annemieke

“Fantastisch!”

“Vandaag zijn de door mij bestelde kaartjes bezorgd, en het ziet er fantastisch uit! Heel erg bedankt en tot een volgende keer!”

Mirelle

“Te gek”

“De kaartjes zijn binnen en ze zien er prima uit! Dank je wel voor de goede en snelle service! Te gek, ik weet jullie een volgende keer weer te vinden.”

Groeten, Querine

“Prima in orde”

“De postbode had geen lekke band; de post kwam vandaag en bracht jullie pakketje. Prima in orde, bedankt!”

Groetjes, Karin

“Een tien”

“Al mijn kaarten die ik heb besteld via Kaartje2go zijn succesvol ontvangen. Jullie krijgen een tien voor klantvriendelijkheid en succesvolle kaarten! Dat vind ik super van jullie!”

Met vriendelijke groeten, F.

“Persoonlijk contact”

“Dat is nu één van de fijne dingen van Kaartje2go, dat je persoonlijk contact hebt! Op naar de volgende kaart!”

Vr.gr. Wanda

“Eerste kaart”

“Het kaartje wat ik van u gratis mocht versturen is goed aangekomen, bedankt.”

M.v.g. Marcha

“Aantrekkelijk”

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de mooie kaarten op jullie site. Verder vind ik het fantastisch dat je ook kaarten kan versturen met een foto uit eigen bestand. Het is geweldig én leuk werk om een kaart te maken. Ik heb al bijna 300 kaarten verstuurd! Ik vond de actie goedkoper versturen m.b.v. een code ook super. Daar heb ik echt gebruik van gemaakt. Ook kan ik zeggen dat jullie site aantrekkelijk is om mee te werken, aantrekkelijker dan andere kaartensites. Ga zo door!”

Rita

“Heel tevreden”

“Ik ben heel tevreden. Ik had jullie adres van ook een tevreden klant. Dus dat zit wel goed. Het is een makkelijke site, zelfs mij lukte het.”

Met vriendelijke groeten, Wilma

“Wauw!”

“Bedankt. Hartstikke leuk geworden, mooie kwaliteit en zaterdag ontvangen. Wauw! Ik zal mijn collega's/vriendinnen attenderen op jullie site!”

Esther

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9493 beoordelingen