Ervaringen met sorry kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Met vriendelijke groet, Marjan”

“Het kaartje is goed aangekomen. Handig zo, vooral als je fulltime werkt. Ik zal zeker weer gebruikmaken van Kaartje2go!!”

Met vriendelijke groet, Marjan

“M.v.g. Tessa”

“Het is echt een prachtig kaartje! Ik ben echt zeer tevreden, het is ook goed op tijd aangekomen dus dat is echt super! ik zal zeker nog meer kaartjes bij jullie bestellen.”

M.v.g. Tessa

“Met vriendelijke groet, Akke”

“Wat een geweldige service! Jullie weten niet half hoe blij ik ben! Ik zal het doorgeven aan vrienden en familie en hoop dat we op deze manier dan weer wat voor jullie terug kunnen doen. Nogmaals heel hartelijk dank!”

Met vriendelijke groet, Akke

“Anton”

“Beste lezer, ik heb een kaart aangemaakt via de website. Zeer gebruikersvriendelijk. Je kunt er geen fouten maken en er zijn een heleboel thema's te kiezen. Complimenten. Het kaartje is inmiddels bezorgd en ziet er heel leuk uit.”

Anton

“Lia”

“Het is wel laat dat ik reageer maar ik vind het echt super de super dat jullie zo klantvriendelijk zijn!! Geweldig!! Nogmaals bedankt!!”

Lia

“Groetjes, Natasja”

“Heeeeeeeeeeeeel erg bedankt!!!! Voor een echt kaartje kom ik toch elke keer bij jullie. Ik vind jullie site echt super. Eindelijk een persoonlijke kaart versturen i.p.v. de standaard kaarten! Nogmaals superbedankt voor de service!”

Groetjes, Natasja

“Mvg, Patrick”

“Ik wil jullie even heel hartelijk bedanken voor de superservice!!! Ik ben er echt helemaal blij mee.”

Mvg, Patrick

“Groet, Vanessa”

“Hartelijk dank voor jullie snelle reactie en de geweldige service!”

Groet, Vanessa

“Groetjes, Anke”

“Bedankt voor de correcte en snelle service. Tot de volgende bestelling!”

Groetjes, Anke

“Mvg, Sietse”

“De kaarten zien er heel mooi uit, bedankt voor de goede service!”

Mvg, Sietse