Ervaringen met sorry kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Snelle service”

“Bedankt voor de correcte en snelle service. Tot de volgende bestelling!”

Groetjes, Anke

“Heel mooi geworden”

“De kaarten zien er heel mooi uit, bedankt voor de goede service!”

Mvg, Sietse

“Heel mooi geworden”

“Graag wil ik u laten weten dat het bestelde kaartje vandaag alsnog is aangekomen. Ik heb het nog niet zelf gezien maar het moet heel mooi zijn geworden. Ik weet zeker dat ik vaker gebruik ga maken van uw service. Ik wens u veel succes maar dat zal best in orde komen, alleen al gezien de service.”

Met hartelijke groet, Antoinette

“Erg tevreden”

“Heel erg bedankt dat jullie de kaart nogmaals hebben afgedrukt en opgestuurd. Hij is afgelopen zaterdag aangekomen. Ik ben erg tevreden en zal zeker vaker gebruik maken van jullie site! Ik ben ook erg te spreken over de afhandeling van de niet aangekomen kaart!”

Groetjes, Anita

“Geweldige service”

“Hartelijk dank voor jullie snelle reactie en de geweldige service!”

Groet, Vanessa

“Superservice!”

“Ik wil jullie even heel hartelijk bedanken voor de superservice!!! Ik ben er echt helemaal blij mee.”

Mvg, Patrick

“Persoonlijke kaart”

“Heeeeeeeeeeeeel erg bedankt!!!! Voor een echt kaartje kom ik toch elke keer bij jullie. Ik vind jullie site echt super. Eindelijk een persoonlijke kaart versturen i.p.v. de standaard kaarten! Nogmaals superbedankt voor de service!”

Groetjes, Natasja

“Fulltime”

“Het kaartje is goed aangekomen. Handig zo, vooral als je fulltime werkt. Ik zal zeker weer gebruikmaken van Kaartje2go!!”

Met vriendelijke groet, Marjan

“Zeer tevreden”

“Het is echt een prachtig kaartje! Ik ben echt zeer tevreden, het is ook goed op tijd aangekomen dus dat is echt super! ik zal zeker nog meer kaartjes bij jullie bestellen.”

M.v.g. Tessa

“Blij”

“Wat een geweldige service! Jullie weten niet half hoe blij ik ben! Ik zal het doorgeven aan vrienden en familie en hoop dat we op deze manier dan weer wat voor jullie terug kunnen doen. Nogmaals heel hartelijk dank!”

Met vriendelijke groet, Akke

“Zeer gebruikersvriendelijk”

“Beste lezer, ik heb een kaart aangemaakt via de website. Zeer gebruikersvriendelijk. Je kunt er geen fouten maken en er zijn een heleboel thema's te kiezen. Complimenten. Het kaartje is inmiddels bezorgd en ziet er heel leuk uit.”

Anton

“Super de super!”

“Het is wel laat dat ik reageer maar ik vind het echt super de super dat jullie zo klantvriendelijk zijn!! Geweldig!! Nogmaals bedankt!!”

Lia

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9480 beoordelingen