Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Sluitzegels bestellen bij je kaartjes

Met een sluitsticker maak je jouw trouwkaarten, geboortekaartjes,  jubileumkaarten, communiekaarten of kerstkaarten nog specialer. Sluitzegels zijn bedoeld voor op de enveloppen; je plakt ze op de sluitflap, zodat jouw kaart als een klein cadeautje op de deurmat ligt! Daarbij hoef je met een sluitzegel op je envelop deze niet meer dicht te likken. Dit scheelt veel tijd en het staat ook nog eens erg mooi!

sluitzegels voorbeeld

Sluitzegels bestellen

Op dit moment kun je alleen sluitzegels bij een pakketje kaarten bestellen. Kies bij verzendmethode voor een pakketje en je komt ze vanzelf tegen. Na het kiezen van het aantal kaarten, de papiersoort en de envelopkleur, kies je jouw favoriete sluitzegel. Deze worden vervolgens samen met de kaarten en enveloppen naar jouw adres verstuurd!

Bijpassende sluitzegels

Op deze pagina vind je een overzicht van algemeen beschikbare sluitzegels. Deze sluitzegels kun je bij elk geboortekaartje, elke trouwkaart, jubileumkaart, communiekaart of kerstkaart bestellen. 

Daarnaast hebben veel kaarten ook een bijpassende sluitzegel bij de kaart. Deze sluitsticker is speciaal door de designer ontworpen en past bij het ontwerp van de kaart. Zo maak je jouw kaart en envelop extra speciaal, want je laat al een beetje zien hoe de kaart eruit ziet. Hoe weet je of een kaart een bijpassende sluitzegel heeft? Dan staat dit vermeld onder de kaart op deze manier:

bijpassende sluitzegel

De bijpassende sluitzegel is gekoppeld aan de kaart. Dus als je de kaart gaat bestellen en je komt bij de stap om sluitzegels te kiezen, dan staat de bijpassende sluitzegel er vanzelf bij! 

Sluitzegels voor geboortekaartjes

Sluitsticker roze hartje meisje
Sluitsticker groen hartje jongen
Sluitzegel it's a boy jongen
Sluitsticker it's a girl meisje
Sluitzegel ooievaar jongen
Sluitzegel ooievaar meisje
Sluitzegel geboorte blauwe voetjes jongen
Sluitzegel geboorte roze voetjes meisje
Sluitzegel welkom jongen
Sluitsticker gouden hart
Sluitsticker love
Sluitzegel gouden hartjes

Sluitzegels voor trouwkaarten

Sluitzegel hartje goud
Sluitsticker gouden ja
Sluitzegel love met zwart hartje
Sluitsticker mr. & mrs.
Sluitzegel save the date
Sluitzegel trouwen twee hartjes
Sluitsticker uitnodiging zwart met hartjes
Sluitzegel gouden hartjes
Sluitzegel wedding met gouden hartje
Sluitzegel wij gaan trouwen
Sluitzegel roze hartje

Sluitzegels voor kerstkaarten

Sluitzegel gouden ster
Sluitzegel gouden sneeuwvlok
fijne kerst witte sluitzegel
fijne kerst blauwe sluitzegel
sluitzegel merry christmas
Sluitzegel hulst
sluitsticker rendier
kerstman sluitzegel
sluitsticker fijne feestdagen
Sluitzegel happy new year

Bijpassende sluitstickers bij je geboortekaartjes, trouwkaarten of jubileumuitnodiging

Met een sluitzegel op de envelop van je jubileumkaarttrouwkaartgeboortekaartje, communiekaart of kerstkaartje wordt jouw kaart extra feestelijk! Onze designers ontwierpen verschillende sluitzegels, zodat er altijd wel een sluitzegel bij jouw geboortekaartje of trouwkaart past. Kies bijvoorbeeld een sluitzegel met gouden hartjes of een sluitzegel met een tekst als Welkom, It’s a Girl! of Love. Met een leuke sluitsticker laat je al een klein beetje zien hoe jouw kaartje eruit komt te zien! Ook maak je de ontvangers alvast enthousiast over jouw bijzondere nieuws. Een speciaal moment verdient niet alleen een mooie kaart met een bijpassende envelop, maar ook een klein detail om het geheel helemaal af te maken!

Over onze sluitzegels voor enveloppen

Sluitzegels voor je kaartjes zijn alleen te bestellen in bepaalde categorien. Je vind ze bij de geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten & kerstkaarten. De sluitzegels zijn rond en hebben een diameter van 32 mm. Je koopt de sluitzegels per vel van 24 sluitzegels, voor €4,95 per vel. Als je bijvoorbeeld 75 geboortekaartjes bestelt, heb je dus 4 vellen met sluitstickers nodig.

Let op: Je kunt alleen sluitzegels bestellen als je een pakketje kaarten bestelt. Als je je trouwkaarten of geboortekaartjes rechtstreeks naar de ontvangers stuurt, kun je dus geen sluitzegels bestellen. 

Hoe bestel ik sluitzegels?

Sluitzegels bestellen bij Kaartje2go is erg gemakkelijk. Kies en maak als eerste jouw favoriete kaart uit de categorie geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten, communiekaarten of kerstkaarten. Sluitstickers bestel je namelijk direct bij het bestellen van je definitieve kaarten. Natuurlijk kun je eerst een gratis proefdruk aanvragen als je de kaart van dichtbij wilt bekijken. Is je proefdruk naar wens en is je kaart helemaal af? Dan doorloop je het bestelproces tot en met het kiezen van het aantal kaarten, de papiersoort en de enveloppen. Nadat je deze gekozen hebt, kun je je favoriete sluitzegel kiezen. Plaats vervolgens je bestelling en je kaarten met sluitzegels zijn onderweg! Het bestelproces nog even in het kort:

1. Kies en maak je definitieve kaart uit de categorie Geboorte, Trouwen, Jubileum, Communie of Kerst.
2. Na het kiezen van de enveloppen selecteer je je favoriete sluitzegel.
3. Plaats je bestelling en je kaarten met sluitzegels zijn onderweg! 

Maak je kaarten af met sluitzegels

Sluitzegels maken jouw kaartjes helemaal compleet! Bestel dus nu sluitzegel etiketten voor je kaartjes en voeg hiermee een bijzonder detail toe aan je geboortekaartjes, jubileumkaarten, huwelijkskaarten of kerstkaarten. Heb je vragen over sluitzegels bestellen bij Kaartje2go? Lees dan onze meestgestelde vragen over sluitzegels of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Sluitzegels bestellen bij je huwelijkskaarten, jubileumkaarten, kerstkaarten, geboortekaartjes of communiekaarten? Bij Kaartje2go bestel je de leukste sluitzegels voor je perfecte geboortekaartjes, jubileum-, communie-, kerst- of trouwkaarten. En als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog!