Sluitzegels voor enveloppen bestellen

Met een sluitsticker maak je jouw trouwkaarten, geboortekaartjes, jubileumkaarten, communiekaarten of kerstkaarten nog specialer. Sluitzegels zijn niet alleen mooi, maar ook handig. Ze zijn bedoeld voor op de sluitflap van de envelop, zodat je deze niet hoeft dicht te likken. Dat scheelt veel tijd (en een droge mond). Bovendien zijn ze erg mooi, waardoor jouw kaart met envelop als een klein cadeautje op de deurmat valt!

sluitzegels voorbeeld

Hoe zien sluitzegels eruit? (specificaties)

De sluitzegels zijn rond en hebben een diameter van 32 mm. Je koopt de sluitzegels per stuk, voor € 0,25 per stuk. Je ontvangt net zoveel sluitzegels als dat je kaarten bestelt.

Hoe bestel ik sluitzegels?

Sluitzegels kun je alleen bij een pakketje kaarten van minimaal 5 kaarten en in bepaalde categorieën bestellen. 

  • Kies en maak als eerste jouw favoriete kaart uit de categorie geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten, communiekaarten, verhuiskaarten, nieuwjaarskaarten of kerstkaarten. 
  • Wanneer je bij verzendmethode kiest voor pakketje thuis ontvangen kom je de sluitzegels in een vervolgstap vanzelf tegen. Na het kiezen van het aantal kaarten, de papiersoort en de envelopkleur kies je jouw favoriete sluitzegel. 
  • Let op: als je je kaarten rechtstreeks naar de ontvangers stuurt, kun je GEEN sluitzegels bestellen.
  • De sluitstickers bestel je direct bij het bestellen van je kaarten. Daarna worden ze samen met de kaarten en enveloppen naar jouw adres verstuurd.

Heb je vragen over sluitzegels bestellen bij Kaartje2go? Lees dan onze meestgestelde vragen over sluitzegels of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je met plezier!

Gratis proefdruk

Je kunt natuurlijk eerst een gratis proefdruk aanvragen als je de kaart van dichtbij wilt bekijken. Is je proefdruk naar wens en is je kaart helemaal af? Dan doorloop je het bestelproces opnieuw en bestel je definitief jouw kaarten, inclusief de gewenste papiersoort, envelop en je favoriete sluitzegel.

Bijpassende sluitzegels

Naast de algemene sluitzegels hebben veel kaarten een bijpassende sluitzegel. Deze sluitsticker is speciaal door de designer ontworpen en past perfect bij het ontwerp van de kaart. Bijpassende sluitzegels maken jouw kaart extra bijzonder, want je laat al een beetje zien hoe de kaart eruit ziet.

Hoe weet ik of er een bijpassende sluitzegel bij mijn kaart zit?

Wil je weten of de kaart een bijpassende sluitzegel heeft? Dit staat vermeld onder de kaart op deze manier:

bijpassende sluitzegel

Hoe kan ik een bijpassende sluitzegel bestellen?

De bijpassende sluitzegel is gekoppeld aan de kaart. Dus als je de kaart gaat bestellen en je komt bij de stap om sluitzegels te kiezen, staat de bijpassende sluitzegel er vanzelf bij!

Sluitzegels voor geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een sluitzegel voor geboortekaartjes, bijvoorbeeld met een tekst als ‘It’s a boy” of “It’s a girl”? We hebben verschillende leuke geboortekaartjes sluitzegels met zachte kleuren in roze, blauw en wit. 

Hieronder staan alleen de sluitzegels die je bij ieder geboortekaartje kan bestellen. Sommige kaarten hebben een mooie bijpassende sluitzegel voor op de envelop.

Hartje roze
Hartje groen
Voetjes roze
Voetjes blauw
Ooievaar roze
Ooievaar blauw
Hartje goud
Hartjes goud
Een Broertje
Een Zusje
Hartje op groen
Hartje op roze
Maan op blauw
Maan op roze
Olifant goud
Regenboog blauw
Regenboog roze
Silhouet jongen
Silhouet meisje
Voetjes goud

Sluitzegels voor trouwkaarten

Ben je op zoek naar sluitzegels voor trouwkaarten? We hebben prachtige sluitzegels met bijvoorbeeld hartjes of Mr & Mrs erop. De witte, zwarte en gouden sluitzegels staan bijzonder mooi op elke trouwkaart. 

Hieronder staan alleen de sluitzegels die je bij iedere trouwkaart kan bestellen. Daarnaast hebben we bijpassende sluitzegels ontworpen die perfect matchen met de trouwkaart.

Hartje goud
Wij gaan trouwen
Uitnodiging
Mr. & Mrs.
Save the date
Hartjes goud
Twee gouden hartjes
Wedding
Uitnodiging botanisch met waterverf
Gekleurde confetti krijtbord achtergrond
Twee hartjes zwart
Geregistreerd partnerschap
Hartje blauw
Hartje botanisch
Ringen goud
Save the date confetti
Verloofd confetti
We do wit
We do zwart
Wij gaan trouwen confetti
Wij zijn verloofd ringen

Sluitzegels voor verhuiskaarten

Met een verhuiskaart laat je jouw familie, vrienden en kennissen weten wat jouw/jullie nieuwe adres is. Je maakt de verhuiskaart af met een bijpassende sluitzegel op de envelop. Zo kunnen de ontvangers alvast zien dat het om een verhuisbericht gaat!

Kies jouw verhuiskaart, personaliseer hem naar eigen wens en kies een mooie sluitzegel bij je kaart. Zo kun je kiezen voor een tekst als New Home of Verhuisd, of een afbeelding als een leuk huisje of een leuke plant.

Hartje groen
Welkom blauw
Hartje goud
Twee gouden hartjes
Adreswijziging
New Home goud met zwart
New home zwart wit
Nieuwe Woning stipjes
Plantje met kraft
Sleutels
Verhuisbericht zwart
Verhuisd blauw met goud
Wit huisje gouden achtergrond
Zwart huisje met hartjes
Zwarte hartjes

Sluitzegels voor communiekaarten

Met een sluitzegel maak je de communiekaart voor jouw kind extra speciaal. Kies bijvoorbeeld voor een sticker met een afbeelding van vrolijke confetti, of een mooie afbeelding van een duifje. Geeft jouw kind een lentefeest? Dan kun je gaan voor de sticker met het woord ‘Lentefeest’. Ook hebben we sluitzegels voor communie bedankkaarten.

Hieronder staan de sluitzegels die je kunt bestellen bij iedere communiekaart. Bepaalde communiekaarten hebben ook een eigen, bijpassende sluitzegel die alleen bij die kaart te bestellen is. 

Hartje roze
Hartje groen
Hartje goud
Uitnodiging
Hartjes goud
Twee gouden hartjes
Bedankt waterverf roze
Communie roze waterverf
Communie confetti
Communie zegel met kruisje
Bedankt met gouden ster
Communie uitnodiging Zwart
Ichthus visje
Duifje groen
Duifje roze waterverf
Lentefeest
Ster blauw met gouden spetters
Jungle met goudlook ster
Uitnodiging confetti zwart
Kruisje goud

Sluitzegels voor uitnodigingen

Je maakt je uitnodiging extra feestelijk met een sluitzegel op de envelop. Het feestje begint bij de uitnodiging, maar met een sluitsticker begint het al bij de envelop!

Hieronder staan de sluitzegels die je kunt bestellen bij iedere uitnodiging. Bepaalde uitnodigingen hebben ook een eigen, bijpassende sluitzegel die alleen bij die kaart te bestellen is. 

Hartje groen
Hartje goud
Uitnodiging
Hartjes goud
50 Goud
60 Diamant
Let's Party confetti zwart
50 Donkerblauw
65 Koper
Bierglazen
Gekleurde confetti
Feestje blauw
Feestje goud
Party folieballon zwart
Uitnodiging botanisch met waterverf
Uitnodiging confetti
Vrolijke ballonnen
Ballonnen party met gekleurde confetti
Gekleurde vlaggetjes
Gekleurde confetti krijtbord achtergrond

Sluitzegels voor kinderfeestje uitnodigingen

De uitnodigingen voor een kinderfeestje zijn vaak bijzonder voor een kind, net als het feestje zelf. Hoe leuk is het dan om een toffe sluitzegel op de envelop te kunnen plakken!

Hieronder staan de sluitzegels die je kunt bestellen bij iedere uitnodiging voor een kinderfeestje. Bepaalde uitnodigingen hebben ook een eigen, bijpassende sluitzegel die alleen bij die kaart te bestellen is. 

Hartje roze
Hartje groen
Hartje goud
Hartjes goud
Jungle met goudlook ster
Party folieballon zwart
Uitnodiging met regenboogje
Gouden hart met roze panterprint
Vrolijke ballonnen
Feesthoedje met confetti
Ballonnen party met gekleurde confetti
Panter met groene achtergrond
Gekleurde vlaggetjes
Unicorn met bloemen
Feestje met gekleurde stippen en spikkels
 Stoere voetbal
Dinosaurus
Gekleurde confetti krijtbord achtergrond
Roze panterprint

Sluitzegels voor jubileumkaarten

Een jubileumkaart is voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk. Je maakt je jubileumkaart extra speciaal met een mooie sluitzegel op de envelop. Ga bijvoorbeeld voor een sluitsticker met daarop het getal van je jubileum, of kies voor een chique algemene jubileum sticker.

Hieronder staan de sluitzegels die je kunt bestellen bij iedere jubileumkaart. Bepaalde jubileumkaarten hebben ook een eigen, bijpassende sluitzegel die alleen bij die kaart te bestellen is. 

Hartje goud
Uitnodiging
Save the date
Hartjes goud
Twee gouden hartjes
12,5 Koper
25 Zilver
50 Goud
40 Robijn
60 Diamant
Champagne goud
Jubileum goud
Jubileum confetti zwart
Let's Party confetti zwart
Uitnodiging botanisch
Uitnodiging met takje

Sluitzegels voor doopkaarten

Het dopen van je kind is een speciale gebeurtenis. Daar hoort een speciale kaart bij, die je extra mooi maakt met een sluitzegel. 

Onderstaande sluitstickers zijn bij alle doopkaarten te bestellen. Daarnaast hebben sommige doopkaarten een eigen bijpassende sluitzegel, dit staat dan bij de kaart aangegeven.

Hartje roze
Hartje groen
Hartje goud
Hartjes goud
Duif met waterverf en hartjes
Kruisje goud

Sluitzegels voor kerstkaarten

Maak dit jaar jouw kerstkaarten extra bijzonder met een prachtige sluitzegel. Wat dacht je van een sluitzegel met sterretjes, de kerstman of sneeuwvlokken? Tussen de algemene sluitzegels vind je vast iets moois. 

Hieronder staan alleen de sluitzegels die je bij iedere kerstkaart kan bestellen. Voor bepaalde kerstkaarten zijn er bijpassende sluitzegels, die je alleen bij die kaart kan bestellen. Zo maak je jouw kaart volledig uniek.

Hartje goud
Ster goud
Sneeuwvlok goud
Kerstman
Fijne feestdagen
Drie gouden sterretjes
Fijne feestdagen - confetti
Fijne feestdagen - rood
Kerstpost stempel
Merry Christmas sierlijk
Notenkraker
Sneeuwvlok goud op zwart
2022 goud
2022 goud met schaduw
Gouden 2022
Kerst Knuffel
Merry Christmas Ster
Gouden ster
Goud knuffelhart
Gouden rendier
Gouden kerstboom

Sluitzegels voor nieuwjaarskaarten

Ook een nieuwjaarskaart is enorm geschikt om iets feestelijks van te maken. Zo sluit je het jaar knallend af met een sluitsticker met een poppende champagne of 2021 erop. Of wat dacht je van de woorden Fijne Feestdagen in een mooi design?

Onderstaande sluitzegels kun je bij alle nieuwjaarskaarten meebestellen. Sommige nieuwjaarskaarten hebben ook een eigen, bijpassende sluitsticker. Deze kan alleen bij die specifieke kaart besteld worden.

Hartje goud
Ster goud
Sneeuwvlok goud
Fijne feestdagen
Drie gouden sterretjes
Fijne feestdagen - confetti
Happy New Year - confetti
Sneeuwvlok goud op zwart
2022 goud
2022 goud met schaduw
Gouden 2022
Gelukkig nieuwjaar met ster
Oliebol
Vuurwerk
Gouden ster

Wat is een sluitzegel?

Sluitstickers of sluitzegels zijn stickers waarmee je enveloppen dichtplakt. Je plakt ze op de sluitflap van de envelop zodat je deze niet meer hoeft dicht te likken. Daarnaast zijn sluitstickers ideaal om de envelop op te vrolijken en alvast een hint te geven van hoe het kaartje in de envelop eruit ziet.

Bijpassende sluitstickers bij je geboortekaartjes, trouwkaarten of jubileumuitnodiging

Met een sluitzegel op de envelop van je jubileumkaart, trouwkaart, geboortekaartje, communiekaart, uitnodiging, kinderfeestje uitnodiging of kerstkaartje wordt jouw kaart extra feestelijk! Onze designers ontwerpen dagelijks prachtige sluitzegels, zodat er altijd wel een sluitzegel bij jouw geboortekaartje of trouwkaart past. Met een leuke sluitsticker laat je al een klein beetje zien hoe jouw kaartje eruit komt te zien! Ook maak je de ontvangers alvast enthousiast over jouw bijzondere nieuws. Een speciaal moment verdient niet alleen een mooie kaart met een bijpassende envelop, maar ook een klein detail om het geheel helemaal af te maken!

Maak je kaarten af met sluitzegels

Sluitzegels maken jouw kaartjes helemaal compleet! Bestel dus nu sluitzegel etiketten voor je kaartjes en voeg hiermee een bijzonder detail toe aan je geboortekaartjes, jubileumkaarten, huwelijkskaarten of kerstkaarten. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog!