Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Kaartje2go in Bizz

De jonge ondernemers Foppe Strikwerda en Klaas Korte spelen handig in op de behoefte van veel mensen om dit jaar eens een écht leuke en persoonlijke kerstkaart te sturen. Op hun website kaartje2go kunt u met uw eigen foto's en tekst een heel persoonlijke kerstgroet samen stellen.

Het idee van een eigen (kerst)kaart maken is niet nieuw, maar kaartje2go gaat aanzienlijk verder dan veel andere initiatieven op dit terrein. Klanten kunnen er hun eigen foto en teksten uploaden en vervolgens wordt deze informatie door het bedrijf in full colour op een stevige kaart gedrukt.

Het jonge bedrijf plakt er vervolgens ook nog eens een postzegel op en doet de kaart voor u op de bus. De prijzen beginnen bij € 1,44 (inclusief postzegel en posten) en de tarieven dalen naarmate u er meer afneemt. Kaartje2go won de Utrechtse Start 2006 competitie met dit initiatief. In de competitie werden diverse jonge bedrijven vergeleken op het gebied van creativiteit, innovatie, haalbaarheid en volledigheid.

Datum van publicatie:
Bizz.nl

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Eenmalige machtiging
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Terug naar boven