Ga naar de inhoudGa naar het filter
Luxe papiersoorten

Luxe papiersoorten

Een bijzonder moment verdient een beetje extra aandacht. Kies daarom een van onze 6 luxe papiersoorten bij je kaart! En of je iemand nou wilt uitnodigen, bedanken of sterkte wilt wensen, er is een papiersoort voor ieder kaartje.

Goed om te weten
Elke papiersoort is te kiezen bij elk formaat kaart, behalve bij enkele rechthoekige kaarten. Deze worden altijd gedrukt op de papiersoort glans. 

🌱 Onze papiersoorten hebben het FSC-keurmerk. De grondstoffen voor het papier komen dus uit verantwoord beheerde bossen.

 

Glans papier

Glans

Deze mooie papiersoort geeft elke kaart meer glans. Al komen kaarten met foto’s er extra goed mee tot hun recht. Het glanslaagje zit aan de buitenkant van de kaart en is te vergelijken met die van ansichtkaarten.

Gewicht: 280 gram/m2
Deze papiersoort is gratis.

100% gerecycled papier

100% gerecycled

Met deze papiersoort ben je extra lief voor de wereld. Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycled papier! Deze papiersoort heeft een matwitte look en is geschikt voor alle kaarten. 

Gewicht: 250 gram/m2
Deze papiersoort is gratis.

Mat papier

Premium mat

Wil je de kleuren van je kaart extra goed laten uitkomen? Ga dan voor premium mat. Dit helderwitte papier geeft je kaart een luxe, matte uitstraling. Premium mat past bij alle soorten kaarten.

Gewicht: 340 gram/m2
Deze papiersoort kost € 0,19 extra per kaart.

Parelmoer papier

Chic parelmoer

Geef je kaart een extra sprankje feestelijkheid met de papiersoort chic parelmoer. Deze heeft een glinstertje, waardoor kleuren nog intenser worden. Chic parelmoer is geschikt voor alle kaarten met een feestelijke boodschap.

Gewicht: 300 gram/m2
Deze papiersoort kost € 0,29 extra per kaart.

Oudhollands papier

Oud-Hollandse structuur

Wil je je kaart een natuurlijke, nostalgische look geven? Kies dan voor oud-Hollandse structuur! Deze papiersoort heeft een mooi reliëf en lijkt hiermee op aquarelpapier. Hij past trouwens bij alle soorten kaarten.

Gewicht: 250 gram/m2
Deze papiersoort kost € 0,29 extra per kaart.

Linnen papier

Stijlvol linnen

Ga op chic met stijlvol linnen. Dit papier is helderwit, met een lichte structuur van horizontale en verticale lijnen. Met zijn elegante maar neutrale look past stijlvol linnen bij elke soort kaart. 

Gewicht: 280 gram/m2
Deze papiersoort kost € 0,35 extra per kaart.

💡 Tip: Zoek je een mooie papiersoort voor je uitnodigingen of geboortekaartjes? Vraag een gratis proefdruk van je kaart aan. Je ontvangt dan ook een handig mapje met voorbeelden van alle papiersoorten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.