papiersoorten

Luxe papiersoorten voor jouw kaart

De papierkeuze maakt je kaart helemaal af. Wij bieden je keuze uit vijf mooie papiersoorten van hoge kwaliteit. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling en bepaalt zo het karakter van jouw kaart.

De onderstaande zes papiersoorten zijn beschikbaar voor alle dubbele rechthoekige kaarten, alle vierkante kaarten en alle langwerpige kaarten. Heb je gekozen voor enkele rechthoekige kaart, dan is ‘glans’ de enige optie.

Al onze papiersoorten hebben een FCS-keurmerk wat verzekert dat de grondstoffen voor onze papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Glans papier

Glans

Dit papier heeft een mooie glanslaag aan de buitenzijde zoals bij ansichtkaarten. Geschikt voor alle soorten kaarten, met name fotokaarten.
Gewicht: 280 gram/m2.

GRATIS

Mat papier

Premium mat

Een mooie, helderwitte papiersoort die jouw kaart een natuurlijk matte uitstraling geeft. Geschikt voor alle soorten kaarten.
Gewicht: 340 gram/m2.

+ 0,19 per stuk

100% gerecycled papier

Luxe recycled

Een duurzame keuze met een premium mat witte uitstraling, gemaakt van 100% gerecycled papier. Geschikt voor alle soorten kaarten.
Gewicht: 250 gram/m2.

+ 0,24 per stuk

Parelmoer papier

Chic parelmoer

Deze luxe papiersoort geeft je kaart een zachte glinstering. Dit maakt teksten en kleuren extra intens en feestelijk. Geschikt voor alle soorten kaarten.
Gewicht: 300 gram/m2.

+ 0,29 per stuk

Oudhollands papier

Oudhollands structuur

Dit luxe papier heeft een mooi reliëf en geeft de kaart een natuurlijke, nostalgische uitstraling. De papiersoort lijkt op aquarelpapier. Geschikt voor alle soorten kaarten.
Gewicht: 250 gram/m2.

+ 0,29 per stuk

Linnen papier

Stijlvol linnen

Een heldere, witte papiersoort met een lichte structuur van horizontale en verticale lijnen. Dit geeft de kaart een luxe uitstraling. Geschikt voor alle soorten kaarten.
Gewicht: 280 gram/m2.

+ 0,35 per stuk