papiersoorten

Onze papiersoorten

De papierkeuze maakt je kaart helemaal af. Wij bieden je keuze uit vijf mooie papiersoorten van hoge kwaliteit. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling en bepaalt zo het karakter van jouw kaart.

De onderstaande vijf papiersoorten zijn beschikbaar voor alle dubbele rechthoekige kaarten, alle vierkante kaarten en alle langwerpige kaarten. Heb je gekozen voor enkele rechthoekige kaart, dan is ‘glans’ de enige optie.

Glans papier

Glans

Dit papier heeft een mooie glanslaag aan de buitenzijde zoals bij ansichtkaarten. Geschikt voor alle soorten kaarten, met name fotokaarten.

GRATIS

“De foto ziet er echt professioneel uit op deze papiersoort.” – Olaf

Mat papier

Premium mat

Een mooie, helderwitte papiersoort die jouw kaart een natuurlijk matte uitstraling geeft. Geschikt voor alle soorten kaarten.

+ 0,10 p/s

”De kleuren van onze kaart kwamen mooi uit op mat papier.” – Elke

Parelmoer papier

Chique parelmoer

Deze luxe papiersoort geeft je kaart een zachte glinstering. Dit maakt teksten en kleuren extra intens en feestelijk.

+ 0,25 p/s

“Het parelmoer papier maakte ons kaartje helemaal af.” – Stephanie

Oudhollands papier

Oudhollands structuur

Dit luxe papier heeft een mooi reliëf en geeft de kaart een natuurlijke, nostalgische uitstraling. De papiersoort lijkt op aquarelpapier.

+ 0,25 p/s

“Het reliëf van het oudhollands papier gaf onze kaart een mooie uitstraling.” – Lonneke

Linnen papier

Stijlvol linnen

Een heldere, witte papiersoort met een lichte structuur van horizontale en verticale lijnen. Dit geeft de kaart een luxe uitstraling.

+ 0,35 p/s

”Dit papier geeft ons kaartje een luxe en rustige uitstraling.” – Brigitte

Sluitzegels bij je enveloppen

Bestel bij je enveloppen ook prachtige sluitzegels voor een kleine aanpassing met een groots effect. Naast het kiezen van een envelop in jouw favoriete kleur, kun je ook mooie stickers voor op de envelop uitzoeken. Plak de zegels op de envelop van je geboortekaartjes of trouwkaarten om ze nog unieker en persoonlijker te maken.

Bekijk hier alle sluitzegels