Sorry, deze actie is afgelopen.

Helaas is de NESCAFÉ Kaartje2go actie afgelopen! Bedankt voor je interesse. Gelukkig is je 1e kaart bij Kaartje2go helemaal gratis! Voor toekomstige NESCAFÉ acties, houd facebook.com/Nescafe.NL in de gaten.

Beste bezoeker, helaas is de NESCAFÉ Kaartje2go actie afgelopen! Bedankt voor je interesse. Voor toekomstige NESCAFÉ acties, houd onze Facebook pagina in de gaten.

Een kopje koffie is vaak het begin van iets moois. Het is niet alleen heel lekker, maar het kan je ook nieuwe ideeën of gewoon een fijn gesprek opleveren. Oftewel het drinken van een kopje koffie is verbonden met de fijne en gouden momenten in ons leven.

NESCAFÉ wil mensen in Nederland aansporen nieuwe gouden momenten te creëren en waardevolle relaties te onderhouden, niet alleen via Whatsapp of Facebook maar gewoon door samen af te spreken. Via een kaartje met koffie kun je nu een koffiedate inplannen met een vriend(in) en onder het genot van een heerlijk kopje koffie samen een gouden moment beleven.

 

Hoe verras je een vriend of vriendin met een koffiemoment?

1. Selecteer één van de 6 speciaal ontworpen kaartjes
2. Personaliseer je kaartje met een eigen tekst en een foto van jou en je vriend(in)
3. Nodig je vriend(in) uit voor een koffiedate
4. Verstuur het gratis kaartje. Wij zorgen voor twee gratis samples NESCAFÉ Gold koffiespecials om samen van te genieten.
5. Spreek af met je vriend(in) en creëer samen een gouden moment onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Bekijk de actievoorwaarden