Ervaringen met liefde kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Frisse site”

“Wat een frisse site. En ik vind dit wel een hele goede service, dat maak je niet vaak meer mee. Terechte winnaar Consumentengids. Ontzettend bedankt!”

Groetjes, Paula

“Enthousiaste reactie”

“Het kaartje is goed ontvangen en aan de enthousiaste reactie maak ik op dat de kaart mooi overgekomen is. Bedankt en tot de volgende keer.”

Vriendelijke groeten van Loes

“Geweldige service”

“Wat een geweldige service. Bij toeval kwam ik op jullie site en ik heb hem direct toegevoegd aan mijn favorieten, want hij is echt hartstikke goed en gebruiksvriendelijk. Ik ben natuurlijk razend nieuwsgierig naar de kaart die mijn man als het een beetje meezit a.s. dinsdag gaat ontvangen!”

Groet, Tineke

“Superleuk!”

“Allereerst mijn complimenten m.b.t. jullie site! Superleuk! Zojuist heb ik m'n eerste kaartje gemaakt, maar zeker niet de laatste!”

Claire

“Geen genoeg”

“Ik wil u complimenteren met deze geweldige site, ik krijg er geen genoeg van.”

Femke

“Heel makkelijk”

“Als je heel goede scans hebt dan is het een idee om er kaarten van te maken die je aan romanlezende vriendinnen kunt sturen. Dat is tegenwoordig heel makkelijk zelf te doen via sites als Kaartje2go. Heel veel mogelijkheden.”

Van: Romantischeboeken.nl

“Goede service”

“Bij dezen wilde ik je laten weten dat het kaartje nu is aangekomen. Ik wil je bedanken voor de moeite en de goede service. Een volgende bestelling zal zeker niet uitblijven!”

Carlo

“Wereld ging open”

“Omdat het bij een andere kaartenwinkel niet zo goed lukte een kaart te maken, kwam ik bij toeval op uw site. Een wereld ging open. Prachtig aanbod en veel mogelijkheden. Vrijdag j.l. om 15.40u besteld en afgeleverd op zaterdag door PostNL om 11.30u. Product helemaal als voorgesteld. Dit getuigt van grote klasse en professionaliteit. Dank daarvoor. Ik ben geen Twitteraar, maar ook mond-tot-mondreclame is niet te onderschatten. Ik zal u zeker aanbevelen.”

Hans

“Super handig!”

“Tot nu toe ben ik zeer tevreden en ik ga zeker vaker van jullie site gebruikmaken. Het is super handig! Tot dusver: hartelijk bedankt!”

Groetjes, Barbara

“Geheel naar wens”

“Bedankt voor de snelle verwerking. Het was geheel naar wens. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik van jullie service maken.”

Met vriendelijke groet, Marlou

“Toppie”

“Ik heb zelden zo'n goede service meegemaakt, toppie!!!! Dank je wel!”

Angelique

“Helemaal top!”

“Goedemiddag, vandaag heb ik de kaart ontvangen. Hij is helemaal top! Er zullen vast meer bestellingen volgen. Heel veel succes met deze site.”

Groetjes, Ans

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9495 beoordelingen