Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda
Ontzettend blij

Ik vind Kaartje2go GEWELDIG! En ik maak iedereen die een kaartje van mij krijgt altijd ontzettend blij! Dus voor mij is Kaartje2go top!!!

Groetjes, Mia
Verjaardagskaart van Kaartje2go

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Supermooi. Ik ben groot fan van Kaartje2go, ik bewaar alle kaartjes die ik via jullie krijg. Inmiddels heb ik al 2 plakboeken vol.

Liefs, Anneke
Simpel verzenden vanuit Spanje

Wij maken nu alweer geruime tijd gebruik van Kaartje2go. Dit is erg makkelijk, je bent vooraf niet aan een datum gebonden dus je kunt de kaarten maken als het jou het best uitkomt. Tevens tijdens ons verblijf in Spanje, enkele maanden per jaar, kunnen wij kaarten simpel blijven maken en verzenden. Gewoon met Nederlandse postzegels, en de bezorging is supersnel!

Martien en Marijke
Mooie kleuren en scherpe lijnen

Wij zijn zeer tevreden over het tegeltje. Het voldoet aan onze verwachtingen; de kleuren zijn mooi en de lijnen zijn scherp. Wat ons betreft een product wat bij jullie in het assortiment mag blijven!

Met vriendelijke groet, Sanne

Reacties Facebook

Dianne Boogaard-tacx

Geboorte kaartjes waren weer prachtig! Bedankt!

Gisteren, 14:00
Brigitte Jeurissen

Super service 50 kaarten besteld en toch nog laat in de middag een foutje in het email adres geconstateerd. Met de service van kaartje2go contact opgenomen en toen werden kostenloos de kaarten opnieuw gemaakt! Met correct email adres! Top geregeld!

20 juni 2017
Rianne Van Klompenburg

Super goede service krijg je van kaartje to go!! Had ondanks veel checken een spelfout gemaakt. En ondanks dat dit mijn eigen fout is heeft kaartje to go. Mijn kosteloos een nieuwe bestelling gestuurd zonder spelfout. Vriendelijk te woord gestaan en super snel geregeld. Zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Bedankt kaartje to go!

20 juni 2017
Rick van der Schans

Kaartje2Go heeft erg mooie trouwkaarten, een handige app om de kaartjes aan te passen en een goede en snelle service. Ook het klanttevredenheidsteam is heel vriendelijk en denken met je mee. Kortom een erg goed bedrijf! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

20 juni 2017
Jessica Bastiaans

Hele fijne site. Levert goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd!!

19 juni 2017
Anke van der Meer

Als ontwerper weet ik dat de selectie leuk is, maar ik verstuur ook regelmatig een kaartje. De kwaliteit is super en het is heel fijn dat je van te voren in kunt plannen voor verjaardagen.

19 juni 2017
Ungila Hoorweg-van Es

Voor het eerst een kaartje gemaakt voor mn ouders met fotos van onze kleine en ben er echt heel blij mee. Ging gemakkelijk, heel snel geleverd en wat ik zo fijn vond is dat het naar mij gestuurd kon worden met een blanco envelop zodat ik er zelf nog wat bij kon doen. Ideaal, dat kan niet bij iedereen (of ik heb er overheen gekeken...�). Zal er zeker vaker kaartjes bestellen!

19 juni 2017

Reacties Twitter

iets fraais

Vorig jaar zijn er via @kaartje2go maar liefst 71.631 kaarten uit mijn collectie verstuurd! Heel… https://t.co/vaXiz0Qw66

10 maart 2017
Carla Böttcher

@kaartje2go Dank voor jullie snelle service. Mooie kwaliteit verhuiskaarten en heel snel bezorgd. Ook leuk dat je ze zelf samen kunt stellen

6 maart 2017
Patrick Wolf

Vacature front-end developer https://t.co/Xzf6xb3k9h via @kaartje2go

3 maart 2017
Talissa

@kaartje2go ook via deze weg: bedankt voor jullie enorm goede service! Volgende keer bestel ik zeker mijn kaartjes weer bij jullie!

1 maart 2017
Inge©

Fröbeltijd

1 maart 2017
Marloes van Zoelen

Je hebt klantenservice en klantenservice. @kaartje2go doet aan klantenservice met een grote K! #lichtpuntje

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go complimenten voor jullie website en correcte keurige ver- en bezorging van de kaarten ! TOP !

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go goede en makkelijke site, meteen 2x gebruik v gemaakt TOP !

15 februari 2017