Ga naar de inhoudGa naar het filter
Klantervaringen

Ervaringen met Kaartje2go

Het begon allemaal in 2008. Toen we de titel “Als beste getest door Vara Kassa” ontvingen. In 2011 kwam daar het label “Als beste getest door de Consumentenbond” bij, maar daar hield het niet op. In december 2015 ontvingen we de “Warme Douche” van Tros Radar en in 2019, 2020 en 2021 wonnen we een Shopping Award, nog zo’n prachtige publieksprijs. Bovendien werden we ook nog verkozen tot de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland.

Toch zijn we aller-aller-allertrotst op de reacties die we van jullie krijgen! En deze reacties vind je overal. Op Facebook, Google en Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten. Voor ons is dit de motivatie om onze klanten elke dag opnieuw blij te maken. 

Dat we al meer dan een miljoen mensen bij ons een kaart hebben verstuurd hebben we aan al deze leuke reacties te danken. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring naar info@kaartje2go.nl of plaats zelf ergens je reactie. Alvast bedankt!

Altijd netjes verzorgt en op tijd verstuurd, blij met deze service!
Leuke kaarten en worden altijd op tijd verzonden.
Mooie site met mooie producten. Snelle, goede afhandeling
Keurig op tijd bezorgd,ook in Canada
Snelle service en goede afhandeling
Makkelijk en snel verzonden
Super snelle service! En mooie kaartjes!
Ruime keus De kaart is niet aangekomen Maar is netjes opgelost na telefonisch contact
Ruime keus. Makkelijk te maken. Altijd op tijd. Hartstikke handig dat de adressen en/of verjaardagen bewaard kunnen worden
Veel keus, makkelijk om kaart persoonlijk te maken
Werkt altijd fijn om een persoonlijke kaart te maken. Alles is aanpasbaar, dat vind ik fijn. Wel jammer dat deze keer ik de kaart woensdag heb laten verzenden en deze pas zaterdag aankwam. een dagje later kan maar dit was wel heel laat. Echter daar kan ws Kaartje2Go niks aan doen.
Ben zeer tevreden
Zoals altijd keurig verzorgd en geleverd !!!
Jullie doen wat je beloofd. Dat is tegenwoordig al heel wat
Hele goede service in korte tijd nadat mijn kaart niet goed was.
Veel keuze ,goede afhandeling van bestelling en verzending. Top bedrijf
Mijn kaartjes zijn altijd heel goed aangekomen, en de ontvangers waren zeer enthousiast, ik ben er heel tevreden over.
Veel keuze in kaarten voor een goede prijs.
Ik vind het leuk om zelf de kaart samen te stellen naar mijn wens. Ik krijg erg leuke reacties op de kaarten. Ik ben erg kieskeurig wat betreft het uitzoeken van een kaart. In een winkel heb ik veel tijd nodig om er eentje uit te zoeken daarom ben ik blij met Kaartje2go. Veel keuze en mogelijkheden en de nodige tijd om op mijn gemak iets uit te zoeken. De afhandeling is super. Materiaal is ook van goede kwaliteit. De reacties op de kaarten is ook erg leuk dus complimenten voor Kaartje2Go. Voor de prijs hoef ik het ook niet te laten jullie kaarten zijn vaker goedkoper dan in de winkel en ik hoef niet naar de brievenbus te gaan die toch vaker niet naast de deur zijn. Heb zelfs op vakantie nog kaarten besteld. Pure luxe. Bedankt voor uw service. Met vriendelijke groet namens ******
Er is zoveel keus aan kaarten, zelfs een video kun je er aan toevoegen. De site is makkelijk ook het bewerk programma en binnen een paar klikken verstuur je m en de volgende dag hebben de mensen jouw persoonlijke kaart binnen.
Mooi gelukte kaart!
Zowel de website als de app werken prima, gebruiksvriendelijk. Helaas werkt PostNL niet altijd mee, in dit geval een Vaderkaart die zaterdags bezorgd zou worden. Op tijd gepost door Kaartje2Go en PostNL kwam er pas de dinsdag mee aan zetten... ik ga de gok niet wagen om een kaartje te sturen naar een familielid met succes wensen voor de emigratie. Die komt waarschijnlijk niet aan, of ik moet hem een ruime week voor vertrek instellen, die samenwerking met de postbezorging kan duidelijk beter!
gewoon heel tevreden alles duidelijk aangegeven
ruime keuze en ook altijd op tijd geleverd ,
kaarten waren volgens wens uitgevoerd en op tijd gearriveerd..
Het assortiment is groot en de kaarten zijn gemakkelijk te bewerken naar eigen keus. Goede prijs kwaliteit verhouding
Overzichtelijke site. Makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Moet wel even wennen aan de aanpassing mbt ontwerp-mogelijkheden tbv tekst en toevoegen van plaatjes etc. Nu 1x gebruikt dus denk dat het even moet wennen. Verder duidelijke communicatie via de mail mbt bevestiging etc. Het wordt ook altijd op tijd verzonden. Geen klagen dus! Tevreden gebruiker. Ga zo door!
Gewoon Top en handig
Je kan een mooie kaart uitkiezen en toch helemaal persoonlijk maken zowel in tekst als in ontwerp.
Leuke site.Service is goed.Een tevreden klant!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.