Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Klantenservice is super

Jullie zijn echt een top-bedrijf. De afdeling klantenservice is super met snelle reacties en meedenkende mensen, die alle moeite doen om tot goede resultaten te komen.

Groetjes, Betty
Een kaart maken is een feestje

Een kaart maken is bij Kaartje2go een feestje op zich. De klant is altijd KONING!!! In deze tijd is het bijna een uitzondering. Ga zo door. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Reactie van een klant (op eKomi.nl)
80 jaar en kaartjes maken met plezier

Jullie mogen allemaal heel trots zijn op de afwerking en bezorging van alle producten. Ik beveel jullie overal aan. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is de correcte uitleg via de telefoon. Als je 80 bent heb je weleens hulp nodig. Mijn dank daarvoor. Ik hoop nog vaak van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Mia (via eKomi.nl)
Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda
Ontzettend blij

Ik vind Kaartje2go GEWELDIG! En ik maak iedereen die een kaartje van mij krijgt altijd ontzettend blij! Dus voor mij is Kaartje2go top!!!

Groetjes, Mia

Reacties Facebook

Monique Haalen Van

De tekst op de kaarten waren verkeerd op gebeld en kregen de dag erna die kaarten opnieuw geleverd maar dan met de goede tekst zonder extra kosten. Super wat een service aan de telefoon ook erg Lief en goed geholpen wat een super bedrijf echt een aanrader

20 september 2017
Adri Zemel

Ik vind het een super fijne manier om leuke kaarten te versturen. Leuke kaarten voor een leuke prijs. Andere kaarten bedrijven zijn zo duur, dat is niet leuk meer! De site is makkelijk in gebruik en ook het betalen gaat op een makkelijke manier. Ik verstuur nog al eens een kaartje, en de ontvangers zijn enthousiast!

19 september 2017
Mary Kruit-Vorsterman van Oyen

Wat een verrassing dat ik mijn eerste kaartje helemaal gratis kreeg. En wat is het mooi geworden. Bedankt voor de goede service. En ik ga zeker nog vele kaartjes versturen.

19 september 2017
Marina Vispoel

Gemakkelijk te maken e en te bestellen. Snelle levering.

19 september 2017
Sandra de Boer

Super snelle levering en echt kwaliteit!!!

17 september 2017
Franka van Onzenoord

Super service! En snel! Toppie

11 september 2017
Jo Vossenberg

Super snelle levering van mooie kaarten

10 september 2017

Reacties Twitter

Linda

Nou ik ben fan hoor! @kaartje2go #kaartje2go. Mooie site en kaarten vlot gemaakt.

8 september 2017
Sanne Bouman

Origineelste verjaardagskaart ooit! @kaartje2go https://t.co/wZ7SwiYtRs

6 september 2017
Marloes Meeusen

Ik heb maar eens verhuiskaarten besteld, nu ik al twee maanden in mijn eigen huis woon.

4 september 2017
onszelf

Nieuw van onszelf, kaarten bij kaartje2go.... https://t.co/hIVs3g12II

3 september 2017
Anthonie Bosman

Yes, ook voor ons derde kindje zijn de geboortekaartjes weer binnen. Wederom van @kaartje2go Snelle service en kwal… https://t.co/W31PZusuqL

3 september 2017
Martijn Hoving

Overdrijven met Gmail Markup. Mooi. https://t.co/cqwPeM7Rt9

23 augustus 2017
John Verbruggen

Probleempje met mijn kaarten word bij @kaartje2go weer keurig opgelost! Top! Service zoals het hoort.

22 augustus 2017
jootje

@kaartje2go top service, door mijn fout in postcode geen bezorging, maar 2e druk uitnodigingen voor 50e trouwdag ouders gratis verzonden.

22 augustus 2017