Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda
Ontzettend blij

Ik vind Kaartje2go GEWELDIG! En ik maak iedereen die een kaartje van mij krijgt altijd ontzettend blij! Dus voor mij is Kaartje2go top!!!

Groetjes, Mia
Verjaardagskaart van Kaartje2go

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Supermooi. Ik ben groot fan van Kaartje2go, ik bewaar alle kaartjes die ik via jullie krijg. Inmiddels heb ik al 2 plakboeken vol.

Liefs, Anneke
Simpel verzenden vanuit Spanje

Wij maken nu alweer geruime tijd gebruik van Kaartje2go. Dit is erg makkelijk, je bent vooraf niet aan een datum gebonden dus je kunt de kaarten maken als het jou het best uitkomt. Tevens tijdens ons verblijf in Spanje, enkele maanden per jaar, kunnen wij kaarten simpel blijven maken en verzenden. Gewoon met Nederlandse postzegels, en de bezorging is supersnel!

Martien en Marijke
Mooie kleuren en scherpe lijnen

Wij zijn zeer tevreden over het tegeltje. Het voldoet aan onze verwachtingen; de kleuren zijn mooi en de lijnen zijn scherp. Wat ons betreft een product wat bij jullie in het assortiment mag blijven!

Met vriendelijke groet, Sanne

Reacties Facebook

Sonck Melissa

Super tevreden met een lach keek ik naar mijn uitnodigingen en is klaar om te verzenden heel erg bedankt !!!!!

19 juli 2017
Anja Melein

Super goede service. Uitstekende communicatie, vragen werden direct en correct beantwoord. Kaartjes besteld maar zat een klein foutje in ( mijn eigen schuld). Direct na bestellen contact opgenomen via chat. Kaartjes waren al gedrukt maar werden kosteloos aangepast en opgestuurd. Ontzettend bedankt kaartje2go.

18 juli 2017
Roel Bennema

ik had een fout gemaakt en meteen en mail gestuurd en werd kosteloos nieuwe kaartjes gemaakt helemaal top kaartje2go

14 juli 2017
Petra Kuyntjes

Super Service! Ik had kaarten besteld en was door 1 of andere reden van het email adres aan het einde de letter l vergeten. Dus geen .nl, maar n Ik had een tip gevraagd om de letter l toe te voegen. Binnen een uur een mail terug dat ze kosteloos nieuwe wilde opsturen. Kaart was ook inmiddels gewijzigd door Kaartje2go. Top service! Bedankt Kaartje2go.

14 juli 2017
Jo Janneke Westein

Onze trouwkaarten laten maken bij kaartje2go en er erg blij mee. En erg goede service toen onze kaarten iets later bezorgt dan ik had verwacht!

12 juli 2017
Rita Van Der Steen-de Gelder

Super!!! Verkeerde datum op de uitnodiging gezet, gemaild en we kregen nieuwe uitnodigingen! Wat een service echt geweldig!!!! �

11 juli 2017
Alie Bos

Kaartje 2go is geweldig ik heb nog weinig gebruik gemakt met het versturen van kaartjes, maar ben tot nu toe zeer tevreden..

8 juli 2017

Reacties Twitter

Milenka

De kaartjes zijn binnen @kaartje2go. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de doos

11 juli 2017
iets fraais

Vorig jaar zijn er via @kaartje2go maar liefst 71.631 kaarten uit mijn collectie verstuurd! Heel… https://t.co/vaXiz0Qw66

10 maart 2017
Carla Böttcher

@kaartje2go Dank voor jullie snelle service. Mooie kwaliteit verhuiskaarten en heel snel bezorgd. Ook leuk dat je ze zelf samen kunt stellen

6 maart 2017
Patrick Wolf

Vacature front-end developer https://t.co/Xzf6xb3k9h via @kaartje2go

3 maart 2017
Talissa

@kaartje2go ook via deze weg: bedankt voor jullie enorm goede service! Volgende keer bestel ik zeker mijn kaartjes weer bij jullie!

1 maart 2017
Inge©

Fröbeltijd

1 maart 2017
Marloes van Zoelen

Je hebt klantenservice en klantenservice. @kaartje2go doet aan klantenservice met een grote K! #lichtpuntje

27 februari 2017
NUILERD 1E KLAS

@kaartje2go complimenten voor jullie website en correcte keurige ver- en bezorging van de kaarten ! TOP !

27 februari 2017