Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Aanrader!

Kaartje2go werkt met een heel toegankelijk programma zodat je op een eenvoudige manier super mooie kaartjes maakt, tegen een scherpe prijs. De service is geweldig! Problemen worden direct opgelost en via de mail kreeg ik meteen antwoord. Ik wil dus iedereen kaartje2go aanraden.

Mariska
Klantenservice is super

Jullie zijn echt een top-bedrijf. De afdeling klantenservice is super met snelle reacties en meedenkende mensen, die alle moeite doen om tot goede resultaten te komen.

Groetjes, Betty
Een kaart maken is een feestje

Een kaart maken is bij Kaartje2go een feestje op zich. De klant is altijd KONING!!! In deze tijd is het bijna een uitzondering. Ga zo door. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Reactie van een klant (op eKomi.nl)
80 jaar en kaartjes maken met plezier

Jullie mogen allemaal heel trots zijn op de afwerking en bezorging van alle producten. Ik beveel jullie overal aan. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is de correcte uitleg via de telefoon. Als je 80 bent heb je weleens hulp nodig. Mijn dank daarvoor. Ik hoop nog vaak van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Mia (via eKomi.nl)
Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda

Reacties Facebook

Ge Joja

Prachtige kaart voor onze kleindochter, makkelijk zelf aan te passen. Voor herhaling vatbaar, want zeg nu zelf, een kaartje in de bus is supertof! Het resultaat overtrof ook onze verwachtingen. Tot de volgende verjaardag.

Gisteren, 20:06
Jeannette Dings-van Der Wiel

Kreeg mijn kaarten binnen stom spelling fout erin. Een Mailtje gestuurd en wat denk je....ik krijg nieuwe kaarten nu zonder de fouten. Wat een super service�� Oja en de volgende dag zijn ze nog binnen ook�

19 juni 2018
Vanessa Vissers

Top kwaliteit en super snelle levering!

17 juni 2018
Charlaine Breuer

Trouwkaarten s avonds besteld rond 7 uur en de volgende dag al binnen! Dat noem ik service ik ben zeer tevreden over kaartje2go binnenkort gaan we de enveloppen schrijven en de kaarten op de bus doen! We hadden de envelop cadeautip logo wel te groot gezet op de kaart kwamen we naar goed kijken achter dit werd alsnog kosteloos aangepast door kaartje to go!! Zo n service verdient een pluim!!

15 juni 2018
Charlaine Breuer

Trouwkaarten s avonds besteld rond 7 uur en de volgende dag al binnen! Dat noem ik service ik ben zeer tevreden over kaartje2go binnenkort gaan we de enveloppen schrijven en de kaarten op de bus doen! We hadden de envelop logo wel te groot gezet op de kaart kwamen we naar goed kijken achter dit werd alsnog kosteloos aangepast door kaartje to go!! Zo n service verdient een pluim!!

15 juni 2018
Ellen van Oorschot

Kaartje 2go krijgt van mij een dikke 10! Heel veel keuze, super goede service �, snelle levering en een mooie prijs. Ga zo door!!

14 juni 2018
Charlaine Breuer

Trouwkaarten s avonds besteld rond 7 uur en de volgende dag al binnen! Dat noem ik service ik ben zeer tevreden over kaartje2go binnenkort gaan we de enveloppen schrijven en de kaarten op de bus doen!

13 juni 2018

Reacties Twitter

Harm Aarts

@kaartje2go props voor jullie mobiele website! Werkt echt te gek. Mijn oma heeft nog nooit zoveel kaartjes van ons gehad.

Gisteren, 22:06
MissZeestar

@kaartje2go Vanochtend een vrij emotionele kaart verstuurd, en gelukkig hebben jullie me kunnen helpen deze terug t… https://t.co/iMClt5jAAk

12 juni 2018
Arnoud

Wij zijn bij @kaartje2go in Zwolle op zoek naar een medewerker voor het Klanttevredenheidsteam (32 uur): https://t.co/nfBbZhN0it

5 juni 2018
De Puzzelmaker

Verstuur deze week een #puzzelkaartje bij @kaartje2go en win heeeeeeeeeel veel chocolade! Kijk hier voor de puzze… https://t.co/sgDi4DGx3d

4 juni 2018
Lindi Melse

Wordt je binnenkort 21 en geef je een diner? Bij @kaartje2go vind je dit mooie ontwerp! https://t.co/WsNayR2qZN https://t.co/BngMLLPRZ7

1 juni 2018
bibi

@kaartje2go van de week voor het eerst bij jullie kaartje besteld voor een vriendin die net bevalling is van hun ee… https://t.co/w7YKlOmAZB

1 juni 2018
Lindi Melse

Zo tof mijn eerste kaartje bij @kaartje2go staan online! https://t.co/HFjcUYOGCS #kaarten #echtepostiszoveel leuker https://t.co/H2JtHA5Ros

29 mei 2018
De Puzzelmaker

Deze week bij @kaartje2go 20% korting op alle supergrote kaarten met de actiecode SUPER20! Maak iemand blij met een… https://t.co/xquTY4qUyj

29 mei 2018