Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Ontzettend blij

Ik vind Kaartje2go GEWELDIG! En ik maak iedereen die een kaartje van mij krijgt altijd ontzettend blij! Dus voor mij is Kaartje2go top!!!

Groetjes, Mia
Verjaardagskaart van Kaartje2go

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Supermooi. Ik ben groot fan van Kaartje2go, ik bewaar alle kaartjes die ik via jullie krijg. Inmiddels heb ik al 2 plakboeken vol.

Liefs, Anneke
Simpel verzenden vanuit Spanje

Wij maken nu alweer geruime tijd gebruik van Kaartje2go. Dit is erg makkelijk, je bent vooraf niet aan een datum gebonden dus je kunt de kaarten maken als het jou het best uitkomt. Tevens tijdens ons verblijf in Spanje, enkele maanden per jaar, kunnen wij kaarten simpel blijven maken en verzenden. Gewoon met Nederlandse postzegels, en de bezorging is supersnel!

Martien en Marijke
Mooie kleuren en scherpe lijnen

Wij zijn zeer tevreden over het tegeltje. Het voldoet aan onze verwachtingen; de kleuren zijn mooi en de lijnen zijn scherp. Wat ons betreft een product wat bij jullie in het assortiment mag blijven!

Met vriendelijke groet, Sanne
Backup van mijn foto's

Vandaag om een heel andere reden blij met Kaartje2go: heb in een 'dwaze opruimactie' enkele weken geleden mijn fotomap weggegooid, met alle foto's van de afgelopen 2 jaar. Wat een geluk dat ik tegenwoordig vaak kaarten maak met eigen foto's. Dat zijn vaak de leukste foto's. Ik heb ze allemaal weer gedownload, en ook op het originele formaat. Er zaten met name foto's bij van mijn pups en een kat die er inmiddels niet meer is. Een reden te meer om Kaartje2go te gebruiken!

Vriendelijke groet, Hanneke

Reacties Facebook

Saab Kalloe

10+!!!

19 januari 2017
Froukje Enninga

Wij zijn zeer tevreden, netjes verzorgd Helemaal top!

18 januari 2017
Nicole Wanten

Erg tevreden.....zeer mooie afwerking en zeer klantvriendelijk <3

18 januari 2017
Patricia Reijs

Werkt super gemakkelijk ook op de telefoon en de service is top. Ik ben groot fan!

18 januari 2017
Ann Lenaerts-Fanton

Zeer snelle (maar ook echt wel Snel)� service. Ook zeer goed verpakt, geen enkele opmerking. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden !!!

17 januari 2017
Adam Poloczek

Hele fijne pagina voor als je zelf geen tijd hebt voor kaarten in huis te halen

16 januari 2017
Wim Tieleman

De tekst op de bestelde kaarten was moeilijk te lezen. Buiten de schuld om van Kaartje2go. Na ontvangst heb ik contact met de klantenservice opgenomen. Kreeg gelijk antwoord terug en ze hebben meegedacht. Ze stelden een ander lettertype voor en hielden mijn netjes via de mail op de hoogte tijdens de productie. Zonder extra kosten kreeg ik de dag erna, compleet nieuwe kaartjes met een duidelijke tekst en nieuwe enveloppen. Grote hulde voor dit bedrijf, waar de klant nog echt als klant geholpen wordt. Kaartje2go heel Hartelijk Bedankt voor de SERVICE en het meedenken, en graag tot de volgende bestelling.

16 januari 2017

Reacties Twitter

Audrey Van den Bremt

Eerste bestelling bij @kaartje2go

12 januari 2017
MamaTweet

Uitnodigingen voor verjaardag Lauren gemaakt, ontdekte net iets te laat een fout.Alles wordt kosteloos opnieuw gedrukt. TOP! @kaartje2go

4 januari 2017
Rien Schalkwijk

@kaartje2go Tjonge zeg, gisteren verhuiskaarten gemaakt en besteld, binnen 24 uur in huis. En dat op 24 december. Chapeau!

27 december 2016
Kijk, mama!

Dankjewel @twinkelbella en @kaartje2go! Heb weer mooie kerstkaartjes kunnen sturen al zeg ik het… https://t.co/nrAsXhC5dV

27 december 2016
Monique Baks

Ik heb nog geen uur geleden zakelijke kerstkaarten besteld bij @kaartje2go en nu al zijn ze gedrukt en verzonden #snel #geenkerststress

8 december 2016
René Uriot

@kaartje2go: WoW wat netjes! Dus de druk kosten zitten in de prijs al verrekent van de kaart !

6 december 2016
Esther van der Ham

Bij @kaartje2go is mijn kerstkleurkaart te bestellen (kies de matte uitvoering) https://t.co/cAWgj2zLCD

6 december 2016
Geurt Peulen

@kaartje2go wat een snelle levering van de #bestelling Zeer tevreden!

25 november 2016