Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Aanrader!

Kaartje2go werkt met een heel toegankelijk programma zodat je op een eenvoudige manier super mooie kaartjes maakt, tegen een scherpe prijs. De service is geweldig! Problemen worden direct opgelost en via de mail kreeg ik meteen antwoord. Ik wil dus iedereen kaartje2go aanraden.

Mariska
Klantenservice is super

Jullie zijn echt een top-bedrijf. De afdeling klantenservice is super met snelle reacties en meedenkende mensen, die alle moeite doen om tot goede resultaten te komen.

Groetjes, Betty
Een kaart maken is een feestje

Een kaart maken is bij Kaartje2go een feestje op zich. De klant is altijd KONING!!! In deze tijd is het bijna een uitzondering. Ga zo door. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Reactie van een klant (op eKomi.nl)
80 jaar en kaartjes maken met plezier

Jullie mogen allemaal heel trots zijn op de afwerking en bezorging van alle producten. Ik beveel jullie overal aan. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is de correcte uitleg via de telefoon. Als je 80 bent heb je weleens hulp nodig. Mijn dank daarvoor. Ik hoop nog vaak van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Mia (via eKomi.nl)
Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda

Reacties Facebook

Jan van Hout

Kaartje gemaakt voor het feest van mijn 50e verjaardag. Niet alleen makkelijk te gebruiken software op de site, ook nog eens heel goedkoop. En kwalitatief goed! Alleen.... toen raakten ze zoek in de post. Contact gezocht via de site en de kaartjes zijn gratis herdrukt, kreeg ze de volgende dag. Dus niets anders dan een opgestoken duim voor Kaartje2go!!

21 juli 2018
Elwin Ekker

Super mooi kaartje gemaakt en perfect bezorgt! Daarnaast super service en snelle reacties! Klasse!

20 juli 2018
Kelly Tierney

My partner and I decided to throw a sort of last minute surprise for his Oma's 80th birthday. Invitations were needed, of course. Your site made it so easy to smack a picture on the front and put all of the information on the back. We had you mail them for us and it seems that everyone received them within two days. Really very happy with the quality of the invitations, the speedy turnaround with having them mailed and the ability to personalize them easy enough. Bedankt!

20 juli 2018
Chantal de Kok

Snelle levering en supermooie, professionele kaartjes! Top!! Ik ben dik tevreden! ???

19 juli 2018
Els Verhoeks

Mooie kaarten super service ?

15 juli 2018
Mien Wullems

een hele goede ervaring ,meteen antwoord en direct veranderd als er iets niet goed is. geweldig

13 juli 2018
Rita Vandeputte

Ik bestelde voor het eerst kaartjes bij Kaartje2go én het zal zeker niet de laatste keer zijn! Ik ben super tevreden over mijn bestelling: verliep vlot en zonder problemen, de levering liet echt niet lang op zich wachten én de kwaliteit van de kaartjes is "op en top". Ik kreeg ook een kennismakingskorting wat leuk meegenomen is! Hopelijk worden bestaande klanten blijvend in de watten gelegd: dat kan ik nu nog niet beamen doch uit ondervinding met andere bedrijven is dit nu net het negatief punt nl. nieuwe klanten extra in de watten leggen, bestaande klanten worden op dat vlak vergeten. Benieuwd wat de toekomst brengt...

12 juli 2018

Reacties Twitter

DeZonnebloem

We hebben een mooie, succesvolle actie afgerond met @kaartje2go. Klanten konden hun kortingscode doneren aan de Zon… https://t.co/lvW09Mmkal

18 september 2018
De Trouw App

Kaartje2go https://t.co/6lx7RHAQGz

6 augustus 2018
DeZonnebloem

Voor veel mensen is de zomer een eenzame periode. Wil je hier wat aan doen? Stuur mensen die het nodig hebben een k… https://t.co/TiG1jbgnKE

16 juli 2018
Sue Ellen

Wat leuk! @kaartje2go Hartstikke bedankt voor het kaartje! #Bday

5 juli 2018
Ballorig

Wist je dat wij op nummer 1 staan in de lijst van 'leukste locaties voor kinderfeestjes' van Kaartje2go? Wist je oo… https://t.co/RFNzrg0rAr

28 juni 2018
Harm Aarts

@kaartje2go props voor jullie mobiele website! Werkt echt te gek. Mijn oma heeft nog nooit zoveel kaartjes van ons gehad.

24 juni 2018
MissZeestar

@kaartje2go Vanochtend een vrij emotionele kaart verstuurd, en gelukkig hebben jullie me kunnen helpen deze terug t… https://t.co/iMClt5jAAk

12 juni 2018
Arnoud

Wij zijn bij @kaartje2go in Zwolle op zoek naar een medewerker voor het Klanttevredenheidsteam (32 uur): https://t.co/nfBbZhN0it

5 juni 2018