Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

80 jaar en kaartjes maken met plezier

Jullie mogen allemaal heel trots zijn op de afwerking en bezorging van alle producten. Ik beveel jullie overal aan. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is de correcte uitleg via de telefoon. Als je 80 bent heb je weleens hulp nodig. Mijn dank daarvoor. Ik hoop nog vaak van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Mia (via eKomi.nl)
Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda
Ontzettend blij

Ik vind Kaartje2go GEWELDIG! En ik maak iedereen die een kaartje van mij krijgt altijd ontzettend blij! Dus voor mij is Kaartje2go top!!!

Groetjes, Mia
Verjaardagskaart van Kaartje2go

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Supermooi. Ik ben groot fan van Kaartje2go, ik bewaar alle kaartjes die ik via jullie krijg. Inmiddels heb ik al 2 plakboeken vol.

Liefs, Anneke
Simpel verzenden vanuit Spanje

Wij maken nu alweer geruime tijd gebruik van Kaartje2go. Dit is erg makkelijk, je bent vooraf niet aan een datum gebonden dus je kunt de kaarten maken als het jou het best uitkomt. Tevens tijdens ons verblijf in Spanje, enkele maanden per jaar, kunnen wij kaarten simpel blijven maken en verzenden. Gewoon met Nederlandse postzegels, en de bezorging is supersnel!

Martien en Marijke

Reacties Facebook

Miranda De Goede

Voor het eerst kaartjes besteld en super tevreden!! Snel in huis!! Top

18 augustus 2017
Riet van Dien-Kok

Zeer tevreden,keurig netjes geleverd

18 augustus 2017
Gavon Smit

Kaartje2go heeft voor ons de geboortekaartjes geregeld. Helaas waren wij vergeten om de datum te vermelden op het kaartje waardoor wij geen juiste kaartjes hadden. Zeer net bedrijf die met oplossingen komt. waar elke klant tevreden mee mag zijn. Ik raad daarom kaartje2go niet alleen om de prijs maar ook om de service aan.

17 augustus 2017
Jolien Vermeeren

Snelle service!

16 augustus 2017
Kathie Hoflak

Wij zijn zeer tevreden over de werking, gemakkelijk te besturen programma! Zo geleverd op het gewenste adres, makkelijk te betalen. En zeer snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

15 augustus 2017
Claudia Vermeulen-Vos

Namens mijn schoonouders een "proef"kaartje besteld voor hun 50 jarige huwlijksfeest. Kaartje was erg naar hun zin,alleen wilde ze het kaartje een maatje groter. Bij de grotere kaart was ik zelf vergeten de "voorbeeld"namen te veranderen in hun eigen namen. Gebeld met kaartje2 go en daar doen ze echt niet moeilijk. Kreeg kostenloos 40 nieuwen kaarten toegestuurd met de goede namen. Helemaal top van kaartje2 go en wat een geweldige service.

12 augustus 2017
Carmen Koopman

Complimenten aan Kaartje2go voor de goede service. Afgelopen donderdag is mijn oma ingeslapen. Ze heeft tot het laatste moment alle regie in eigen hand gehad. Zo ook voor het uitkiezen van de rouwkaart. Echter stond de kaart die zij graag wilde 1,5 week daarvoor ineens niet meer op de site, bleek uit het assortiment te gaan. Na zelf telefonisch contact te hebben gezocht, hebben ze de kaart tijdelijk weer terug online gezet waardoor we deze kaart alsnog konden gebruiken. Heel vriendelijk te woord gestaan en heel netjes een reactie via de email terug gekregen. Super blij dat ze ons goed hebben kunnen helpen. De kaart is echt heel mooi geworden en precies zoals mijn oma het heeft gewild.

12 augustus 2017

Reacties Twitter

Nicole Langen Foto

Bestellingen gedaan oa bij @kaartje2go en nu herinneringen van klanten op de post doen #pakjes #fotoalbums #memories https://t.co/BQJzMZtKer

14 augustus 2017
Bas Kulderij

Super nette service van @kaartje2go naar aanleiding van een fout bij de betaling.

14 augustus 2017
iets fraais

Nieuw, #kleurrijk fraais @kaartje2go via https://t.co/JNUqpvAnJj #trouwen #trouwkaart #bloemen… https://t.co/hgNtzJHPSA

3 augustus 2017
Lisbeth Immerzeel

@jolandeduiven @kaartje2go

1 augustus 2017
Jolande Duivenvoorde

@Lisbeth_impie @kaartje2go haha nog even geduld, nieuwsgierig aagje

1 augustus 2017
Lisbeth Immerzeel

@jolandeduiven @kaartje2go Oh wat voor kaartje?

1 augustus 2017
Meemaw

@kaartje2go Zo ver we gehoord hebben wel!

31 juli 2017
Jolande Duivenvoorde

Dank je wel @kaartje2go voor de snelle levering en goede service. Uitnodigingen zijn mooi geworden

31 juli 2017