Ga naar de inhoud

Ervaringen met Kaartje2go

Het begon allemaal in 2008. Toen we de titel “Als beste getest door Vara Kassa” ontvingen. In 2011 kwam daar het label “Als beste getest door de Consumentenbond” bij, maar daar hield het niet op. In december 2015 ontvingen we de “Warme Douche” van Tros Radar en in 2019, 2020 en 2021 wonnen we een Shopping Award, nog zo’n prachtige publieksprijs. Bovendien werden we ook nog verkozen tot de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland.

Toch zijn we aller-aller-allertrotst op de reacties die we van jullie krijgen! En deze reacties vind je overal. Op Facebook, Google en Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten. Voor ons is dit de motivatie om onze klanten elke dag opnieuw blij te maken. 

Dat we al meer dan een miljoen mensen bij ons een kaart hebben verstuurd hebben we aan al deze leuke reacties te danken. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring naar info@kaartje2go.nl of plaats zelf ergens je reactie. Alvast bedankt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.