Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Reacties e-mail

Aanrader!

Kaartje2go werkt met een heel toegankelijk programma zodat je op een eenvoudige manier super mooie kaartjes maakt, tegen een scherpe prijs. De service is geweldig! Problemen worden direct opgelost en via de mail kreeg ik meteen antwoord. Ik wil dus iedereen kaartje2go aanraden.

Mariska
Klantenservice is super

Jullie zijn echt een top-bedrijf. De afdeling klantenservice is super met snelle reacties en meedenkende mensen, die alle moeite doen om tot goede resultaten te komen.

Groetjes, Betty
Een kaart maken is een feestje

Een kaart maken is bij Kaartje2go een feestje op zich. De klant is altijd KONING!!! In deze tijd is het bijna een uitzondering. Ga zo door. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Reactie van een klant (op eKomi.nl)
80 jaar en kaartjes maken met plezier

Jullie mogen allemaal heel trots zijn op de afwerking en bezorging van alle producten. Ik beveel jullie overal aan. Wat mij zelf heel erg aanspreekt is de correcte uitleg via de telefoon. Als je 80 bent heb je weleens hulp nodig. Mijn dank daarvoor. Ik hoop nog vaak van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Mia (via eKomi.nl)
Een feestje om te sturen

Door jullie is het geen verplichting om iemand een kaartje te sturen, maar een feestje.

Brenda

Reacties Facebook

Katinka Waanders

Mocht m'n eerste kaart gratis laten maken en versturen. Wat een ontzettende leuke actie. En de kaart (met foto) is prachtig geworden. Ga ik zeker vaker doen.

Vandaag, 09:02
Rita Bonte

Kaartjes zijn erg mooi geworden Heb er verder niets aan toe te voegen Zeker voor herhaling vatbaar

Gisteren, 20:02
Hannie Borren

Zulke leuke mogelijkheden, de volgende dag al binnen. En ook zoveel keuze, mooie kaarten voor ieder wat wils.

Gisteren, 11:02
Anja Tetteroo de Best

geweldigge klantenservice en altijd 1 ste kaart helemaal gratis,complimenten

16 februari 2018
Olga Krol

Jammer heb meerdere condoleance kaarten verstuurd. Één is niet aangekomen

16 februari 2018
Tanja Stam-Lockx

Zelf ben ik nooit zo van reviews geven, maar nu een dikke pluim voor medewerker Rolf! Een last-minute rouwkaart actie volledig naar tevredenheid afgerond. Goed meegedacht en supersnel geleverd met een prima kwaliteit kaart! Ontzettend bedankt!

16 februari 2018
Claire Soulages

Super leuk en mooie uitnodiging gemaakt op kaartje2go. Alleen jammer als later blijkt dat je toch iets te kort komt, een nabestelling ook minimaal 10 kaartjes moet zijn. Zou mooi zijn als een nabestelling in een kleiner aantal kan van bijvoorbeeld minimaal 5. Verder een top kaartensite en gaan we zeker vaker gebruik van maken!!�

12 februari 2018

Reacties Twitter

Mehmet

@kaartje2go Thnx

14 februari 2018
MELL'

Kaartjes besteld bij @kaartje2go fantastische kwaliteit en de volgende dag in huis!

14 februari 2018
Mehmet

Ik heb vorige week geboortekaartjes besteld via @kaartje2go Snelle en goede service.. Ik kan het iedereen #aanbevelen #kaartje2go

12 februari 2018
Saskia Akkerman

4 kaartjes gestuurd (geboorte/zwangerschap/vriendschap). Als ik nu die welness niet win bij @kaartje2go hahahaha. P… https://t.co/2df25xW0Gh

1 februari 2018
Kaartje2go

(Tips voor een goedkoop communiefeest) https://t.co/t4hUdBnEY5

29 januari 2018
Arnoud

Gezocht: Front-end Developer bij @kaartje2go https://t.co/IUZDeW4cve #vacature #job #frontend #reactjs

26 januari 2018
Lique

Een wellness twv 400 euro kunnen winnen @kaartje2go ik ga heel hard duimen, echt een superprijs

25 januari 2018
Cards to care

Zowel @Waterlandzhs als @WFGasthuis live met de nieuwe kaartencollectie via onze partner @kaartje2go . Veel succes… https://t.co/PIZofDuocj

15 januari 2018