Ga naar de inhoud
Klantervaringen

Ervaringen met Kaartje2go

Het begon allemaal in 2008. Toen we de titel “Als beste getest door Vara Kassa” ontvingen. In 2011 kwam daar het label “Als beste getest door de Consumentenbond” bij, maar daar hield het niet op. In december 2015 ontvingen we de “Warme Douche” van Tros Radar en in 2019, 2020 en 2021 wonnen we een Shopping Award, nog zo’n prachtige publieksprijs. Bovendien werden we ook nog verkozen tot de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland.

Toch zijn we aller-aller-allertrotst op de reacties die we van jullie krijgen! En deze reacties vind je overal. Op Facebook, Google en Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten. Voor ons is dit de motivatie om onze klanten elke dag opnieuw blij te maken. 

Dat we al meer dan een miljoen mensen bij ons een kaart hebben verstuurd hebben we aan al deze leuke reacties te danken. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring naar info@kaartje2go.nl of plaats zelf ergens je reactie. Alvast bedankt!

Al vaak kaartjes besteld en nooit teleurgesteld, keurig op tijd en mooie kwaliteit!
fijn veel mogelijkheden om een leuke kaart te maken
Leuke kaarten, redelijke prijzen en af en toe leuke acties
Hele fijne webshop, veel keuze aan kaart en en cadeaus. Veel mogelijkheden omtrent tekst en plaatjes. Super!!
Het is een makkelijk programma om een heel persoonlijke kaart te maken. De achterzijde bleef in eerste instantie in de kleur staan van het voorbeeld, maar na een berichtje naar de klantenservice werd dit gelijk aangepast. De bestelling werd ook vlot geleverd. Bedankt, heel blij mee !
Altijd mogelijkheid om een kaartje te sturen ideale app ook als je zelf iets wilt maken/aanpassen
Perfect,altijd op tijd,zeker vanaf het buitenland aan te bevelen,omdat de post vanaf Spanje nooit aankomt,,
Leuke kaartjes. Komt altijd op tijd aan en super makkelijk om zo een kaartje naar iemand te sturen
Zeer tevreden ook de teksten die in de kaartjes staan, daar kun je zelf nog een persoonlijke draai aan geven. Fijn om een voorbeeld te hebben, ook erg veel keus in kaarten.
Ik bestel regelmatig een fotokaart en ben er tevreden mee, soms is het jammer dat de foto wat minder scherp is.
Veel keus, makkelijk om kaarten te bewerken en handige tools. Bij cadeaus misschien wat meer opties die ook door de brievenbus passen, het maakt een kaartje versturen anders gelijk zo duur.
Erg leuk hoe persoonlijk de kaarten gemaakt kunnen worden. Eigen foto’s toevoegen, veel of weinig maakt niet uit in prijsverschil. Ook kaarten zonder foto erg leuk. Zou het assortiment voor tieners uitbreiden Daar vind ik weinig keus in zowel voor jongens als voor meisjes dan bedoel ik echt de leeftijd van 11-18. Fijn dat je korting op kan bouwen Kaarten worden altijd met vreugde ontvangen en ook bezorging is altijd op de datum. Ben een blije klant
Altijd veel keuze aan kaarten en netjes op tijd aan PostNL aangeleverd
Echt leuke kaarten en vlotte bezorging
Ruime keuze aan kaarten
Ik ben altijd tevreden met het resultaat als ik een kaart heb gemaakt. Deze woorden naar wens uitgevoerd. En ook de gewenste dag van verzenden word correct uitgevoerd.
Altijd tevreden en leuke aanbiedingen
Zodra ik bedenk dat ik een kaartje moet versturen pak ik de app erbij en ga ik aan de slag. Zo gemaakt en zo verstuurd. In mijn leven heb ik meer kaartjes niet- dan wel verstuurd. Dit is een ideale oplossing tegen er wel aan denken maar vergeten te kopen, te schrijven of daarna te versturen. Mijn dank is groot.
Leuke site ,voldoende kaarten met een tekst erg handig
Geen klachten, bezorging altijd op tijd.
Ik heb een kaartje met eigen foto's gemaakt. Dat ging heel gemakkelijk en zag er mooi uit. Snelle afhandeling en op tijd gepost.
prima, niets mis mee
Ruime keus aan kaarten, veel zijn er gemakkelijk aan te passen.
Net snel en betaalbare kaarten
Super leuke kaartjes. Makkelijk programma om mee te werken. Ideaal dat er soms voorbeeldteksten in de kaartjes staan. Cadeautjes vind ik wat minder. Weinig keuze, dat is erg jammer. Ik woon in Amerika en stuur familie en vrienden vaak een kaartje. Als ik er een cadeautje bij wil doen, doe ik dat via greetz of hallmark. Hier hebben ze veel meer keuzes
Ik vind de optie om je eigen foto te gebruiken erg goed.
Overzichtelijk. Goed te personaliseren. Voor mij was het wel confronterend dat kleinste kaart echt klein was. Bij nader inzien. Dus nu voor ander gekozen. Verder heel tevreden .
Veel aanbod en snel en makkelijk geregeld!
Mooie kaarten waar de tekst naar eigen inzicht verandert kan worden, echt top.
Mooie kaarten en duidelijke richtlijnen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.