Reacties kinderfeestjes kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Mooie kwaliteit en goede service”

“Bedankt voor de kaartjes, ze zijn geweldig geworden! Goede kwaliteit, prima prijs, top dat we een eerste gratis proefdruk konden krijgen en ook de levering was snel en goed verzorgd. Bedankt voor de mooie kwaliteit kaarten en goede service. ”

Vriendelijke groet, Angela

“Snel opgelost”

“Gistermiddag heb ik met mijn zoon een kaartje ontworpen voor de uitnodigingen van zijn 8e verjaardag. Daarop maakte ik een foutje. Binnen tien minuten losten jullie het 'probleem' op. En wie schetst mijn verbazing? Ik kom net (11u) terug van mijn werk en nu liggen de kaartjes al op de mat! Wat zal mijn zoon blij zijn als ik hem over een half uurtje uit school haal. We zijn er ontzettend blij mee, wat een snelle en goede service. We bestellen al een aantal jaren uitnodigingen bij jullie en door deze ervaring weet ik weer waarom. Bedankt en tot de volgende keer!”

Pauline en Tygo

“Verrassing”

“In 1 woord: fantastisch! Wat een verrassing, zulke mooie uitnodigingen voor het kinderfeestje van mijn dochter! Bedankt en de volgende keer bestel ik weer bij jullie!”

Groetjes van Stijntje

“Prachtige kaartjes”

“Zojuist de uitnodigingen voor mijn dochter haar eerste verjaardag binnengekregen! Weer supersnelle service (onze trouw/verhuis/feest/geboortekaartjes komen ook bij jullie weg!). Netjes te woord gestaan door de klantenservice gisteren en last but not least... Prachtige kaartjes!! Thanks Kaartje2go, we komen zéker weer een keer bij jullie terug!”

Annemarie (via Facebook)

“Elk jaar uitnodigingen”

“Ik ben 3 jaar geleden begonnen met het bestellen van het geboortekaartje voor onze zoon. Daarna uitnodigingen voor zijn 1e verjaardag en 2e.... En vanmiddag lagen de uitnodigingen alweer voor zijn 3e verjaardag op de mat! Ik ben supertevreden met jullie kwaliteit!”

Groetjes, Marleen

“Aanrader”

“Onlangs uitnodigingen voor een kinderfeestje besteld bij Kaartje2go. Supergoede service, mooie kaarten en snelle levering! Aanrader!!”

Stephanie (op Trustpilot.nl)

“Goede service”

“De uitnodigingen voor het feestje van mijn zoontje zijn prachtig geworden. Ook nog heel erg bedankt voor de goede service. Ik heb het aan m'n vriendinnen en op m'n werk al verteld hoe goed de service is bij Kaartje2go!”

Groet, Annelies

“Blije mama”

“Zojuist de uitnodigingen ontvangen voor mijn zoon z'n verjaardagsfeestje! Mag ik jullie bij dezen echt een heel heel heel dik compliment geven!! Kaarten zien er perfect uit en supersnel afgeleverd. Jullie hebben deze mama heel erg blij gemaakt :)”

Groetjes Wendy

“Weer super mooi!”

“Al jaren bestel ik de kaarten bij Kaartje2go. Voor mij bestaat er geen ander. Vorige week de uitnodigingen voor het feestje van mijn dochter. Vandaag algemene kaarten verstuurd. Iedere keer weer supermooi! Tot de volgende ronde maar weer!”

Groetjes, Christelle

“Dik tevreden”

“Ik wil even laten weten dat ik dik tevreden ben over de snelheid waarmee de uitnodigingen bezorgd zijn, gisteravond om 19:30 uur besteld en vandaag al binnen! En zoveel keus voor superleuke kaartjes!! Ga zo door!”

Groetjes Nicole

“Niet alleen de kaartjes zijn top”

“Het kaartje voor het feestje ziet er superleuk uit en ik ben heel blij dat het gelukt is. Ik ben echt fan van jullie website. Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor al jullie hulp, niet alleen jullie kaartjes zijn top, de klantenservice ook!”

Groetjes, Eefje

“Mijn complimenten”

“Inmiddels heb ik een aantal keren kaartjes bij jullie laten maken. Dit keer ging het om uitnodigingen voor een kinderfeestje. Nu wil ik jullie even laten weten, dat ik zéér tevreden ben! De kaartjes zijn origineel, goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd! Mijn complimenten!!!”

Mvg, Daan

“Wat is 'ie leuk”

“Voor de zoveelste keer heb ik een leuke uitnodiging voor het kinderfeestje van m'n dochters bij jullie gemaakt en zojuist naar onze familie en vrienden verstuurd. Met heel veel plezier, want wat is 'ie leuk geworden! Heel erg bedankt voor de leuke mogelijkheden en goede kwaliteit! Tja, bovenstaande mag best eens gezegd worden ;-) Nogmaals dank!”

Vriendelijke groeten, Marion

“Beide kinderen”

“Inmiddels voor beide kinderen een setje uitnodigingen voor hun feestje gemaakt en super tevreden over de kwaliteit en snelheid waar jullie mee werken!!! Top! Thx!!”

Groetjes, Karin

“Prachtige uitnodigingen”

“Via deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor de snelle service. Ik heb eergisteren prachtige uitnodigingen gemaakt voor de eerste verjaardag van onze zoon. Ze zijn nu al binnengekomen! Ze zien er keurig uit, ik ben helemaal blij!”

Groeten, Melissa

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9601 beoordelingen