Ervaringen met kinderfeestjes uitnodigingen

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Groeten, Melissa”

“Via deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor de snelle service. Ik heb eergisteren prachtige uitnodigingen gemaakt voor de eerste verjaardag van onze zoon. Ze zijn nu al binnengekomen! Ze zien er keurig uit, ik ben helemaal blij!”

Groeten, Melissa

“Groetjes, Karin”

“Inmiddels voor beide kinderen een setje uitnodigingen voor hun feestje gemaakt en super tevreden over de kwaliteit en snelheid waar jullie mee werken!!! Top! Thx!!”

Groetjes, Karin

“Groetjes, Eefje”

“Het kaartje voor het feestje ziet er superleuk uit en ik ben heel blij dat het gelukt is. Ik ben echt fan van jullie website. Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor al jullie hulp, niet alleen jullie kaartjes zijn top, de klantenservice ook!”

Groetjes, Eefje

“Groetjes Nicole”

“Ik wil even laten weten dat ik dik tevreden ben over de snelheid waarmee de uitnodigingen bezorgd zijn, gisteravond om 19:30 uur besteld en vandaag al binnen! En zoveel keus voor superleuke kaartjes!! Ga zo door!”

Groetjes Nicole

“Groetjes, Christelle”

“Al jaren bestel ik de kaarten bij Kaartje2go. Voor mij bestaat er geen ander. Vorige week de uitnodigingen voor het feestje van mijn dochter. Vandaag algemene kaarten verstuurd. Iedere keer weer supermooi! Tot de volgende ronde maar weer!”

Groetjes, Christelle

“Groetjes Wendy”

“Zojuist de uitnodigingen ontvangen voor mijn zoon z'n verjaardagsfeestje! Mag ik jullie bij dezen echt een heel heel heel dik compliment geven!! Kaarten zien er perfect uit en supersnel afgeleverd. Jullie hebben deze mama heel erg blij gemaakt :)”

Groetjes Wendy

“Groet, Annelies”

“De uitnodigingen voor het feestje van mijn zoontje zijn prachtig geworden. Ook nog heel erg bedankt voor de goede service. Ik heb het aan m'n vriendinnen en op m'n werk al verteld hoe goed de service is bij Kaartje2go!”

Groet, Annelies

“Stephanie (op Trustpilot.nl)”

“Onlangs uitnodigingen voor een kinderfeestje besteld bij Kaartje2go. Supergoede service, mooie kaarten en snelle levering! Aanrader!!”

Stephanie (op Trustpilot.nl)

“Groetjes van Stijntje”

“In 1 woord: fantastisch! Wat een verrassing, zulke mooie uitnodigingen voor het kinderfeestje van mijn dochter! Bedankt en de volgende keer bestel ik weer bij jullie!”

Groetjes van Stijntje

“Vriendelijke groet, Angela”

“Bedankt voor de kaartjes, ze zijn geweldig geworden! Goede kwaliteit, prima prijs, top dat we een eerste gratis proefdruk konden krijgen en ook de levering was snel en goed verzorgd. Bedankt voor de mooie kwaliteit kaarten en goede service. ”

Vriendelijke groet, Angela