Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Reacties kinderfeestjes kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

Onze klanten geven ons hoge cijfers

Bekijk alle scores op Google >

Echt ver

Toen ik de kaartjes ontving, was ik een beetje teleurgesteld. Niet tevreden over de helderheid van de foto die ik had geplaatst. Mijn klacht is serieus bekeken en de medewerker heeft zich 110% ingezet om te zorgen dat ik wel tevreden zou zijn. Kaartje2go gaat echt ver voor tevreden klanten. Samen met de medewerker heb ik een nieuw kaartje ontworpen en die heb ik inmiddels ontvangen, kosteloos! Het resultaat is helemaal super! Nogmaals heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet, Margreet

Snel opgelost

Gistermiddag heb ik met mijn zoon een kaartje ontworpen voor de uitnodigingen van zijn 8e verjaardag. Daarop maakte ik een foutje. Binnen tien minuten losten jullie het 'probleem' op. En wat schetst mijn verbazing? Ik kom net (11u) terug van mijn werk en nu liggen de kaartjes al op de mat! Wat zal mijn zoon blij zijn als ik hem over een half uurtje uit school haal. We zijn er ontzettend blij mee, wat een snelle en goede service. We bestellen al een aantal jaren uitnodigingen bij jullie en door deze ervaring weet ik weer waarom. Bedankt en tot de volgende keer!

Pauline en Tygo

Verrassing

In 1 woord: fantastisch! Wat een verrassing, zulke mooie uitnodigingen voor het feestje van mijn dochter!!

Groetjes van Stijntje

Prachtige kaartjes

Zojuist de uitnodigingen voor mijn dochter haar eerste verjaardag binnengekregen! Weer super snelle service (onze trouw/verhuis/feest/geboortekaartjes komen ook bij jullie weg!), netjes te woord gestaan door de klantenservice gisteren en last but not least... Prachtige kaartjes!! Thanks Kaartje2go, we komen zéker weer een keer bij jullie terug!

Annemarie (via Facebook)

Elk jaar uitnodigingen

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met het bestellen van het geboortekaartje voor onze zoon. Daarna uitnodigingen voor zijn 1e verjaardag en 2e.... En vanmiddag lagen de uitnodigingen alweer voor zijn 3e verjaardag op de mat! Ik ben super tevreden met jullie kwaliteit! Enne de pen schrijft heerlijk, leuk!

Groetjes, Marleen

Aanrader

Onlangs uitnodigingen voor een kinderfeestje besteld bij Kaartje2go. Supergoede service, mooie kaarten en snelle levering! Aanrader!!

Stephanie (op Trustpilot.nl)

Goede service

Heel erg bedankt voor de goede service. Ik heb het aan m'n vriendinnen en op m'n werk al verteld hoe de service is bij Kaartje2go!

Groet, Annelies

Blije mama

Zojuist de uitnodigingen ontvangen voor mijn zoon z'n verjaardagsfeestje! Mag ik jullie bij dezen echt een heel heel heel dik compliment geven!! Kaarten zien er perfect uit en supersnel afgeleverd. Jullie hebben deze mama heel erg blij gemaakt :)

Groetjes Wendy

Weer super mooi!

Al jaren bestel ik de kaarten bij kaartje2go. Voor mij bestaat er geen ander. Vorige week de uitnodigingen voor mijn dochter haar verjaardag. Vandaag algemene kaarten verstuurd. Iedere keer weer super mooi! Tot de volgende ronde maar weer!

Groetjes, Christelle

Dik tevreden

Ik wil even laten weten dat ik dik tevreden ben over de snelheid waarop de kaartjes bezorgd zijn, gisteravond om 19:30 uur besteld en vandaag al binnen! En zoveel keus voor superleuke kaartjes!! Ga zo door!

Groetjes Nicole

Top

Het kaartje ziet er superleuk uit en ik ben heel blij dat het gelukt is. Ik ben echt fan van jullie website. Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor al jullie hulp, niet alleen jullie kaartjes zijn top, de klantenservice ook!

Groetjes, Eefje

Mijn complimenten

Inmiddels heb ik een aantal keren kaartjes bij jullie laten maken. Nu wil ik jullie even laten weten, dat ik zéér tevreden ben! De kaartjes zijn origineel, goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd! Mijn complimenten!!!

Mvg, Daan

Zoveelste keer

Voor de zoveelste keer heb ik een leuke verjaardagskaart voor m'n dochters bij jullie gemaakt en zojuist naar onze familie en vrienden verstuurd. Met heel veel plezier, want wat is ie leuk geworden! Heel erg bedankt voor de leuke mogelijkheden en goede kwaliteit! Tja, bovenstaande mag best eens gezegd worden ;-) Nogmaals dank!

Vriendelijke groeten, Marion

Beide kinderen

Inmiddels voor beide kinderen een setje uitnodigingen voor hun feestje gemaakt en super tevreden over de kwaliteit en snelheid waar jullie mee werken!!! Top! Thx!!

Groetjes, Karin

Prachtige uitnodigingen

Via deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor de snelle service. Ik heb eergisteren prachtige uitnodigingen gemaakt voor de eerste verjaardag van onze zoon. Ze zijn nu al binnengekomen! Ze zien er keurig uit, ik ben helemaal blij!

Groeten, Melissa
Terug naar boven