Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Met vriendelijke groet, Mw. Coppes”

“Vandaag de nieuwe kerstkaarten ontvangen. Geweldig mensen, wat een service! We zeggen het tegen alle familie, vrienden en kennissen. Heel, heel hartelijk bedankt uit de grond van mijn hart.”

Met vriendelijke groet, Mw. Coppes

“Jorn”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen. Wat een prachtig resultaat is het geworden, superbedankt hiervoor. Tot een volgende bestelling!”

Jorn

“Groeten Liesbeth”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go! Niet duur, perfecte kwaliteit en een prima service. Ik ben al weer in afwachting van de volgende bestelling! Ben erg benieuwd! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.”

Groeten Liesbeth

“Met vriendelijke groet, Sandy”

“Ik heb mijn kerstkaarten net al gekregen, hartstikke goed. Ze zien er erg goed uit. Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Sandy

“Mieke”

“Hartelijk dank voor het opsturen van de kerstkaarten. Wederom zien ze er prachtig uit. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!”

Mieke

“Met vriendelijke groet, Wendy”

“Heel hartelijk dank voor de goede service en kerstkaartjes. Ze zijn heel mooi geworden. Fijne feestdagen en een goed uiteinde, tot in het nieuwe jaar!!”

Met vriendelijke groet, Wendy

“Met vriendelijke groeten, Nathalie”

“Ik wil even laten weten dat ik heel blij ben met de geleverde service. Ik heb alle 50 kaarten al ontvangen! En ze voldoen helemaal aan m'n wensen! :-) Kortom, een heel tevreden klant!”

Met vriendelijke groeten, Nathalie

“Met vriendelijke groet, Teunie”

“Bij deze kan ik u melden dat ik vandaag mijn kerstkaarten heb ontvangen. Ze zijn ontzettend mooi en ik ben tevreden over jullie service en klantvriendelijkheid. Ik kan jullie zeker aanbevelen bij anderen. Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Teunie

“Groet, Sander”

“Net weer met veel plezier mijn kerstkaarten bij Kaartje2go besteld. Machtig mooi hoe makkelijk dat gaat. Wederom mijn complimenten!”

Groet, Sander

“Groet, Floris”

“De service die jullie hebben geleverd is tegenwoordig redelijk uniek. Ik werk bij een hostingprovider en wij streven er ook naar om een soortgelijke service te leveren. Bedankt en fijne kerstdagen!”

Groet, Floris

“Vriendelijke groet, Paula”

“Onze bestelling is geheel naar wens en volgens afspraak ontvangen. De kaarten zijn weer mooi, dus bedankt voor jullie service!”

Vriendelijke groet, Paula

“Groeten, Bart”

“We hebben gisteren twee sets van 20 kerstkaarten besteld en deze hebben we vandaag ontvangen. Ziet er allemaal prima uit en dat voor een scherpe prijs. Super!”

Groeten, Bart

“Vriendelijke groet, Grethe”

“Goedemorgen, ik heb geen vragen, maar wel een dikke pluim voor jullie!!! De kaarten zijn mooi van kwaliteit, de service is uitstekend en de nieuwe aanpassingen zijn helemaal top!!! Dus bedankt maar weer en alvast fijne feestdagen toegewenst.”

Vriendelijke groet, Grethe

“Met vriendelijke groet, Bettine (Kuala Lumpur, Maleisië)”

“Bedankt voor jullie snelle reactie en voor het versturen van onze kerstkaarten. Jullie maken er een vaste klant erg blij mee. Ik ben weer bijzonder blij met jullie super service!”

Met vriendelijke groet, Bettine (Kuala Lumpur, Maleisië)

“Mvg, A. van Ingen”

“Bedankt voor de vlotte afwerking en mooie kaartjes. De kerstkaartjes waren vanmorgen om half twaalf in ons bezit, precies zoals we ze besteld hadden. We vertellen het zeker verder.”

Mvg, A. van Ingen

“Mvg, Familie Egging”

“Bedankt voor de mooie kerstkaarten! Ze zijn ook dit jaar weer helemaal top. De uitverkiezing door de Consumentenbond tot beste kaartenservice is helemaal terecht. Tot volgend jaar.”

Mvg, Familie Egging

“Rik (op trosradar.nl)”

“Supergoede service gehad van dit bedrijf. Kaartje2go verstuurt zelfgemaakte kaarten voor klanten. Ik maakte een setje kerstkaarten, de volgende dag werd alles al bezorgd! Bedankt voor de goede service!”

Rik (op trosradar.nl)

“Groetjes, Carla”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, bedankt voor de snelle en goede service! Ze zijn heel mooi geworden, een aanrader voor iedereen. Ik wil jullie fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toewensen!”

Groetjes, Carla

“Groetjes, Laura”

“Wauw, wat een gave bestelservice, zeg! Ik mail jullie vanuit Nieuw-Zeeland (25 graden, kerst in korte broek) en het leek me een leuk idee om een eigen gemaakt kerstkaartje te sturen. Via jullie ging het zo goed en snel, geweldig, dank jullie wel!”

Groetjes, Laura

“Groetjes, Chantal”

“Ik heb mijn kerstkaartjes ontvangen, heel snel trouwens, en ben er hééél tevreden over! Doe zo voort!”

Groetjes, Chantal