Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Lucille”

“Bedankt voor de snelle levering. Ik vind de kerstkaarten geweldig. Ik hecht er belang aan dat ik unieke kerstkaarten verstuur en dat is gelukt bij Kaartje2go.”

Lucille

“Hannie (via Facebook)”

“Ik stuur bijna alle kaarten, ook voor kerst, met Kaartje2go, het gaat altijd goed. Je kan heel goed eigen foto's gebruiken of andere eigen projecten.”

Hannie (via Facebook)

“Henri”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Met vriendelijke groet , Grietje”

“Vandaag heb ik de kerstkaartjes, die ik via jullie site gemaakt heb, ontvangen. En ik complimenteer jullie met het resultaat. Het is een hele leuke kaart geworden en de levering is gewoon supersnel. Top, top, top!!”

Met vriendelijke groet , Grietje

“Met vriendelijke groet, Sandy”

“Ik heb mijn kerstkaarten net al gekregen, hartstikke goed. Ze zien er erg goed uit. Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Sandy

“Mary”

“De kaarten zijn op tijd bezorgd en over de goede kwaliteit was ik zeer verrast! Mijn dank.”

Mary

“Vriendelijke groet, T. Spaargaren”

“Vanochtend heb ik de kerstkaarten ontvangen en ze zien er prachtig en prima uit. M'n handen jeuken om ze al te versturen, maar toch maar even wachten tot Sinterklaas weer terug naar Spanje is. Tot een volgende keer!”

Vriendelijke groet, T. Spaargaren

“Groet, Sander”

“Net weer met veel plezier mijn kerstkaarten bij Kaartje2go besteld. Machtig mooi hoe makkelijk dat gaat. Wederom mijn complimenten!”

Groet, Sander

“Groeten, Els”

“Vandaag zijn mijn kerstkaartjes binnengekomen, precies op tijd. En ik moet zeggen: Ze zijn prachtig geworden. Geweldig!”

Groeten, Els

“Met vriendelijke groet, Victor”

“Een half uur geleden heeft de postbode het pak met de kerstkaartjes gebracht. Hartelijk dank voor de snelle ondersteuning en reactie. Kaartje2go is ons tot nu toe erg goed bevallen!”

Met vriendelijke groet, Victor

“Mvg, A. van Ingen”

“Bedankt voor de vlotte afwerking en mooie kaartjes. De kerstkaartjes waren vanmorgen om half twaalf in ons bezit, precies zoals we ze besteld hadden. We vertellen het zeker verder.”

Mvg, A. van Ingen

“Met vr. groet, Cok”

“Ik ben zeer tevreden over de snelheid, de uitvoering en de communicatie over het realisatieproces! Ik zal het zeker doorgeven aan familie en bekenden!”

Met vr. groet, Cok

“Groeten van R. Kessels”

“De kerstkaart die ik als voorbeeld had besteld ziet er perfect uit. Ik ben zeer tevreden over Kaartje2go. Nog dank voor alle moeite en prettige dagen alvast!”

Groeten van R. Kessels

“In: EZPress”

“Voor iedereen die een origineel kerstkaartje zoekt is er nu een website waar je gemakkelijk je eigen kerstkaarten kunt maken van je digitale foto. De persoonlijke kerstkaarten met foto van Kaartje2go.nl zijn een onverwacht groot succes.”

In: EZPress

“Met vriendelijke groeten, mevrouw Malawau”

“Ik wilde jullie complimenteren met de supersnelle service, de kerstkaarten zijn op het afgesproken tijdstip bezorgd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Rest mij jullie fijne feestdagen toe te wensen.”

Met vriendelijke groeten, mevrouw Malawau

“Groeten, Wim”

“Bedankt voor de snelle reactie! De kerstkaarten zijn supermooi geworden, mijn complimenten voor de overzichtelijke site!”

Groeten, Wim

“Rik (op trosradar.nl)”

“Supergoede service gehad van dit bedrijf. Kaartje2go verstuurt zelfgemaakte kaarten voor klanten. Ik maakte een setje kerstkaarten, de volgende dag werd alles al bezorgd! Bedankt voor de goede service!”

Rik (op trosradar.nl)

“Groetjes, Chantal”

“Ik heb mijn kerstkaartjes ontvangen, heel snel trouwens, en ben er hééél tevreden over! Doe zo voort!”

Groetjes, Chantal

“Vriendelijke groeten, Elly”

“De kaartjes zijn vandaag in goede orde aangekomen en zijn precies zo geworden als ik ze had bedoeld. Hartelijk dank daarvoor.”

Vriendelijke groeten, Elly

“Met vriendelijke groet, Tonnie”

“Hierbij wil ik mijn complimenten even overbengen voor de goede en mooie kerstkaarten die ik onlangs heb ontvangen. Ik wil jullie langs deze weg even prettige kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toewensen.”

Met vriendelijke groet, Tonnie