Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hannie (via Facebook)”

“Ik stuur bijna alle kaarten, ook voor kerst, met Kaartje2go, het gaat altijd goed. Je kan heel goed eigen foto's gebruiken of andere eigen projecten.”

Hannie (via Facebook)

“Wendy (via Facebook)”

“Echt top!!! Zondag heb ik de kaarten gemaakt en dinsdag had iedereen ze al binnen. Ik was laat met kerstkaarten versturen maar ben nu toch op tijd, grappig toch. Ga ik zeker weer doen.”

Wendy (via Facebook)

“Groeten Liesbeth”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go! Niet duur, perfecte kwaliteit en een prima service. Ik ben al weer in afwachting van de volgende bestelling! Ben erg benieuwd! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.”

Groeten Liesbeth

“Groet, M. Meijer”

“Ik ben blij verrast om vanmiddag de kerstkaarten in de brievenbus te vinden. Schitterende afdrukken! Bedankt voor de service en wie weet tot een volgende bestelling. Fijne kerstdagen!”

Groet, M. Meijer

“Martin”

“Via deze weg wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de door jullie gemaakte kerstkaart en de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Bedankt en fijne feestdagen.”

Martin

“Met vriendelijke groeten, Nathalie”

“Ik wil even laten weten dat ik heel blij ben met de geleverde service. Ik heb alle 50 kaarten al ontvangen! En ze voldoen helemaal aan m'n wensen! :-) Kortom, een heel tevreden klant!”

Met vriendelijke groeten, Nathalie

“Toon”

“Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit en uitvoering. In ieder geval zullen 50 families ingelicht worden over de hele leuke site die jullie hebben. Heel veel goede zaken toegewenst van een heel tevreden klant.”

Toon

“Groeten, Els”

“Vandaag zijn mijn kerstkaartjes binnengekomen, precies op tijd. En ik moet zeggen: Ze zijn prachtig geworden. Geweldig!”

Groeten, Els

“Vr. groeten, Jonette”

“Even nog een reactie op de kerstkaarten. Ze waren prachtig en iedereen had de kaart ontzettend snel in huis. Geweldig!!”

Vr. groeten, Jonette

“Groetjes, E. A. Meinema”

“We hebben onze kerstkaartjes zaterdag ontvangen. Ze zijn mooi, bedankt!”

Groetjes, E. A. Meinema

“Met vriendelijke groet, Bettine (Kuala Lumpur, Maleisië)”

“Bedankt voor jullie snelle reactie en voor het versturen van onze kerstkaarten. Jullie maken er een vaste klant erg blij mee. Ik ben weer bijzonder blij met jullie super service!”

Met vriendelijke groet, Bettine (Kuala Lumpur, Maleisië)

“Fam. M. Bom”

“Wij hebben de kerstkaarten vandaag al ontvangen en ze zijn precies zoals we ze bedacht hadden. Vriendelijk bedankt!”

Fam. M. Bom

“Groeten van R. Kessels”

“De kerstkaart die ik als voorbeeld had besteld ziet er perfect uit. Ik ben zeer tevreden over Kaartje2go. Nog dank voor alle moeite en prettige dagen alvast!”

Groeten van R. Kessels

“Groetjes, Finny”

“Ik heb de kerstkaartjes gisteren ontvangen, dus mijn dochtertje kon ze vandaag nog uitdelen op school. Ze zagen er leuk uit!! Tot de volgende bestelling!! Fijne dagen en een prettige jaarwisseling!!”

Groetjes, Finny

“Uit: Libelle (week 47)”

“Wat is er nu leuker dan een persoonlijke kerstgroet? Bij Kaartje2go.nl maak je in een paar muisklikken de origineelste kerstkaarten met eigen foto. Heel gemakkelijk en met toepasselijke kerstversieringen.”

Uit: Libelle (week 47)

“Familie Wijnands”

“Wederom hartelijk dank voor de mooie kerstkaarten dit jaar! De reacties zijn weer lovend. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht! Jullie krijgen er zo vanzelf nieuwe klanten bij.”

Familie Wijnands

“W. Elsing”

“Ik heb de kerstkaartjes in goede orde ontvangen. De kaartjes zijn mooi, bedankt voor de service.”

W. Elsing

“Groetjes, Laura”

“Wauw, wat een gave bestelservice, zeg! Ik mail jullie vanuit Nieuw-Zeeland (25 graden, kerst in korte broek) en het leek me een leuk idee om een eigen gemaakt kerstkaartje te sturen. Via jullie ging het zo goed en snel, geweldig, dank jullie wel!”

Groetjes, Laura

“Groeten, Margreet”

“Vandaag mijn 1e kerstkaart ontvangen en ben er heel tevreden over. Dankjewel. Jullie zijn er vlot mee, zo kom ik alvast in de stemming.”

Groeten, Margreet

“Vriendelijke groet, Cees”

“Bedankt voor de schitterende verwerking, het resultaat is heel mooi. Ook compliment voor de klantenservice, toen het niet lukte met de betaling ben ik heel vriendelijk en goed geholpen, zodat ik de foto's op tijd binnen had. Bedankt hiervoor.”

Vriendelijke groet, Cees