Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Henri”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Groeten van Marietje”

“Vorig jaar had ik al mooie vierkante kerstkaarten bij jullie besteld. Dit jaar kon ik ze ook nog GLANZEND af laten drukken in het vierkante formaat. Dit is nog mooier geworden! Super bedankt.”

Groeten van Marietje

“Groeten, Joseph”

“Ik was tevreden verleden jaar en ik hoop dat ik dit jaar weer tevreden mag zijn. De kaarten van verleden jaar waren mooi, heel mooi. Daarom heb ik weer kaarten bij jullie besteld . Mag ik jullie alvast prettige feestdagen toewensen.”

Groeten, Joseph

“Vriendelijke groeten, Marjon”

“We hebben onze bestellingen van kerstkaarten vandaag al ontvangen. De kaarten zien er super uit! Hartstikke bedankt! We gaan er een hoop mensen blij mee maken (en reclame maken voor jullie!).”

Vriendelijke groeten, Marjon

“Mieke”

“Hartelijk dank voor het opsturen van de kerstkaarten. Wederom zien ze er prachtig uit. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!”

Mieke

“Gr. Daphne”

“Heel erg bedankt voor de goede service. Ik zal snel nog wat kerstkaarten bij jullie bestellen. Fijne kerst alvast toegewenst!”

Gr. Daphne

“Vriendelijke groet, T. Spaargaren”

“Vanochtend heb ik de kerstkaarten ontvangen en ze zien er prachtig en prima uit. M'n handen jeuken om ze al te versturen, maar toch maar even wachten tot Sinterklaas weer terug naar Spanje is. Tot een volgende keer!”

Vriendelijke groet, T. Spaargaren

“Fijne dagen, Evelien”

“Ik heb zojuist mijn kerstkaarten binnengekregen. Ze zijn weer zeer geslaagd!!! Bedankt weer!!!”

Fijne dagen, Evelien

“Mvg, A. van Ingen”

“Bedankt voor de vlotte afwerking en mooie kaartjes. De kerstkaartjes waren vanmorgen om half twaalf in ons bezit, precies zoals we ze besteld hadden. We vertellen het zeker verder.”

Mvg, A. van Ingen

“Groet René”

“De kerstkaartjes zijn er en zien er goed uit! Bedankt!”

Groet René

“Hetty”

“Ik ben helemaal trots op jullie én mezelf, goed verzorgd door jullie en voor mij de eerste keer dat ik deze kerstkaart heb gemaakt op een computer. Ik vind het stoer van mezelf, ik ben namelijk 74 jaar. Bedankt en tot nog een keer.”

Hetty

“In: EZPress”

“Voor iedereen die een origineel kerstkaartje zoekt is er nu een website waar je gemakkelijk je eigen kerstkaarten kunt maken van je digitale foto. De persoonlijke kerstkaarten met foto van Kaartje2go.nl zijn een onverwacht groot succes.”

In: EZPress

“Oscar en Susan”

“We hebben de kerstkaarten vorige week mooi op tijd ontvangen en zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de service. We komen hier zeker nog een keer terug!”

Oscar en Susan

“Groeten van Fam. Rovers”

“Wij willen jullie laten weten dat alle kerstkaarten onder een luid applaus zijn ontvangen. Wat een geweldig resultaat! Ook bedankt voor de snelle service, want ook jullie beleven nu toptijden, maar jullie hebben je aan je woord kunnen houden.”

Groeten van Fam. Rovers

“Groeten, Elly”

“De kerstkaarten heb ik vandaag ontvangen. Ik wil jullie graag bedanken voor de correcte afwikkeling van onze bestelling. Wij zijn blij verrast met deze service en we zullen jullie organisatie van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.”

Groeten, Elly

“Rik (op trosradar.nl)”

“Supergoede service gehad van dit bedrijf. Kaartje2go verstuurt zelfgemaakte kaarten voor klanten. Ik maakte een setje kerstkaarten, de volgende dag werd alles al bezorgd! Bedankt voor de goede service!”

Rik (op trosradar.nl)

“M.G. van den Hoek”

“Mijn kerstkaartjes zijn vandaag binnen gekomen. Vanaf nu ben ik klant van jullie. Ik hoef niet meer de deur uit om een kaartje te kopen. Echt super bedankt.”

M.G. van den Hoek

“Vriendelijke groet, Arnoud”

“Bedankt voor de snelle levering van mijn kerstkaarten. Ze zien er fantastisch uit. Ik was verrast over de kwaliteit en de snelheid van verwerking en verzending. Heel erg bedankt daarvoor. Jullie zien me gegarandeerd terug!”

Vriendelijke groet, Arnoud

“Met vriendelijke groet, Anita”

“Ik wil jullie bedanken voor de leuke kaarten. Ik was er erg blij mee!”

Met vriendelijke groet, Anita

“Uit: nieuws.be”

“Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaartenwinkel is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en super goedkoop.”

Uit: nieuws.be