Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens een klacht. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Persoonlijke kerstkaarten”

“Afgelopen jaar voor het eerst de kerstkaarten bij Kaartje2go gemaakt. Veel persoonlijker dan een doos kaarten van de supermarkt! Met een eigen foto erin verwerkt en WAT een gemak! Ik hoefde alleen de kaart maar te maken en met 1 druk op de knop werd hij verstuurd naar de aangevinkte adressen. En toen er thuis nog een kaart binnenkwam van iemand die ik was vergeten, hoefde ik alleen de oude kerstkaart maar aan te klikken en de nagekomen kaart was in een wip nog nagestuurd. En geen enkele keer naar de brievenbus!”

Karin

“Supersnel geleverde kerstkaarten”

“Zeer goede service! Ik had een opmerking over het ontwerp van mijn supersnel geleverde kerstkaarten gemaakt en kreeg vrijwel direct een heel persoonlijke reactie terug. Bedankt voor jullie aanbod om de kaarten aan te passen en om ze gratis opnieuw voor mij te drukken.”

Groet, Hilde

“Kaartje2go, de allerbeste”

“Van alle online kaartenservices vind ik Kaartje2go de allerbeste!! De beste website, de beste kaarten en de beste prijzen. By far!! Graag wil ik iedereen van Kaartje2go hele fijne feestdagen wensen en ik hoop ook volgend jaar weer vaak van jullie diensten gebruik te maken.”

Kerstgroeten van een zeer tevreden klant! Esther

“Handige kerstkaartjes”

“Een compliment voor Kaartje2go. Handig dat de kerstkaartjes via het adresboek in 1 keer naar meerdere adressen kunnen worden verzonden!”

Ronald

“Mooie kerstkaarten”

“Ik heb van mijn eigen foto's een kerstkaart laten maken door Kaartje2go. Het resultaat is in een woord uitstekend. De naar eigen keuze gedecoreerde kerstkaarten zien er echt professioneel uit met een mooie glans. De foto krijgt zo een heel ander aanzicht dat een ieder weet te waarderen. Het gebruiksgemak van de site voor het maken van een kaart is echt als vanzelf en leuk om te doen. Ik zou Kaartje2go zeker, een ieder die leuke kaarten wilt hebben, aanraden.”

O. Wildeman (op Trustpilot)

“Kerstkaart uit China”

“Hallo, wij hebben afgelopen weekend enkele kerstkaarten besteld via jullie website. Zojuist bericht gekregen dat de kaartjes zijn aangekomen. Wij willen jullie bedanken voor de goede service en snelle levering. Wij zijn woonachtig in China en waren dolgelukkig dat we via jullie website toch een kerstkaartje naar de familie konden sturen. Vanuit Shandong China wensen wij jullie prettige feestdagen toe en een gezond 2015. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jullie service.”

Groeten, Zaijian Christian en Honghong

“De beste wensen”

“Beste Kaartje2go, ik wilde jullie eigenlijk een kerstkaartje sturen met hierin de beste wensen voor het nieuwe jaar en hele fijne feestdagen toewensen. Maar ik heb geen adres, vandaar een mail :-) Ik ben altijd super blij met Kaartje2go en wilde jullie bedanken voor de altijd goede service.”

Groetjes, Joy

“Fantastische service”

“Ook bij mijn laatste bestelling heb ik de fantastische service van Kaartje2go weer mogen ervaren. Van een slechte foto heeft het team van Kaartje2go een prachtige kerstkaart gemaakt. Wat mij betreft komt Kaartje2go ook voor dit jaar weer als best getest uit de bus. Marleen en Marjoleine bedankt!”

Hartelijke groet, Monique

“Erg blij”

“Ik wil jullie bedanken voor de leuke kaarten. Ik was er erg blij mee!”

Met vriendelijke groet, Anita

“Fantastisch”

“Ik heb pas mijn kerstkaarten bij jullie laten afdrukken en jullie vragen mijn mening. Daar kan ik kort over zijn, het zag er fantastisch uit. Goede software zonder valkuilen mooi geprint, razendsnel geleverd goed verpakt, bedankt!”

Groet, Wim

“Kunststukje”

“Hierbij deel ik u mede dat ik niet 101% tevreden ben. Helaas misschien, maar ik ben 200% tevreden. Dinsdag 3 pakketten met kerstkaarten besteld, woensdagmorgen in huis! Waar vind je dat nog? U doet meer dan u belooft en dat kom je in de huidige tijd nog maar zelden tegen. Mijn welgemeende complimenten voor dit kunststukje.”

Groeten, Ton

“Complimenten”

“Hierbij wil ik mijn complimenten even overbengen voor de goede en mooie kerstkaarten die ik onlangs heb ontvangen. Ik wil jullie langs deze weg even prettige kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toewensen.”

Met vriendelijke groet, Tonnie

“Schitterende verwerking”

“Bedankt voor de schitterende verwerking, het resultaat is heel mooi. Ook compliment voor de klantenservice, toen het niet lukte met de betaling ben ik heel vriendelijk en goed geholpen, zodat ik de foto's op tijd binnen had. Bedankt hiervoor.”

Vriendelijke groet, Cees

“Trots”

“De privé kerstkaartjes zijn helemaal top! Mooi geworden. Bedankt voor alle feedback! Bij jullie weet ik gewoon dat 't altijd een succes wordt. Ik ben best trots op mezelf en het resultaat. Een beetje van mezelf en een beetje van Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, Stephanie

“Verrast”

“Bedankt voor de snelle levering van mijn kerstkaarten. Ze zien er fantastisch uit. Ik was verrast over de kwaliteit en de snelheid van verwerking en verzending. Heel erg bedankt daarvoor. Jullie zien me gegarandeerd terug!”

Vriendelijke groet, Arnoud

“In de stemming”

“Vandaag mijn 1e kerstkaart ontvangen en ben er heel tevreden over. Dankjewel. Jullie zijn er vlot mee, zo kom ik alvast in de stemming.”

Groeten, Margreet

“Precies zoals bedoeld”

“De kaartjes zijn vandaag in goede orde aangekomen en zijn precies zo geworden als ik ze had bedoeld. Hartelijk dank daarvoor.”

Vriendelijke groeten, Elly

“Vette 10”

“Vandaag heb ik de bestelde kerstkaarten in goede orde ontvangen. Heel erg bedankt voor de goede service. Over de kaarten ben ik razend enthousiast!! Ze zijn fantastisch mooi geworden. Keurig! Jullie krijgen van mij een vette 10 voor de site, de keuze, het bedieningsgemak, de service van verzenddatum bepalen en de verpakking ! Dank. Tot de volgende keer ( want die komt er zéker).”

Groet, Elke

“Doe zo voort!”

“Ik heb mijn kerstkaartjes ontvangen, heel snel trouwens, en ben er hééél tevreden over! Doe zo voort!”

Groetjes, Chantal

“Vanaf nu klant”

“Mijn kerstkaartjes zijn vandaag binnen gekomen. Vanaf nu ben ik klant van jullie. Ik hoef niet meer de deur uit om een kaartje te kopen. Echt super bedankt.”

M.G. van den Hoek

“Goede service”

“Bedankt voor de kerstkaarten, snelle service door volgende dag thuis. Ook goede prijs vergeleken met andere sites.”

Vriendelijke groet Hilda

“Eenvoudig, goed en goedkoop”

“Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaartenwinkel is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en super goedkoop.”

Uit: nieuws.be

“Overzichtelijke site”

“Bedankt voor de snelle reactie! De kerstkaarten zijn supermooi geworden, mijn complimenten voor de overzichtelijke site!”

Groeten, Wim

“Kaarten zien er mooi uit”

“Vandaag hebben wij de set kerstkaarten goed ontvangen. De kaarten zien er erg mooi uit. Bedankt voor het verzorgen van onze bestelling.”

Met vriendelijke groet, W. en B. Spaan

“Supergoede service”

“Supergoede service gehad van dit bedrijf. Kaartje2go verstuurt zelfgemaakte kaarten voor klanten. Ik maakte een setje kerstkaarten, de volgende dag werd alles al bezorgd! Bedankt voor de goede service!”

Rik (op trosradar.nl)

“Origineelste kerstkaarten”

“Wat is er nu leuker dan een persoonlijke kerstgroet? Bij Kaartje2go.nl maak je in een paar muisklikken de origineelste kerstkaarten met eigen foto. Heel gemakkelijk en met toepasselijke kerstversieringen.”

Uit: Libelle (week 47)

“Schitterende kerstkaart!”

“Wederom hartelijk dank voor de mooie kerstkaarten dit jaar! De reacties zijn weer lovend. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht! Jullie krijgen er zo vanzelf nieuwe klanten bij.”

Familie Wijnands

“Mooie kerstkaartjes”

“Ik heb de kerstkaartjes in goede orde ontvangen. De kaartjes zijn mooi, bedankt voor de service.”

W. Elsing

“Aanrader voor iedereen”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, bedankt voor de snelle en goede service! Ze zijn heel mooi geworden, een aanrader voor iedereen. Ik wil jullie fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toewensen!”

Groetjes, Carla

“Bestellen in korte broek”

“Wauw, wat een gave bestelservice, zeg! Ik mail jullie vanuit Nieuw-Zeeland (25 graden, kerst in korte broek) en het leek me een leuk idee om een eigen gemaakt kerstkaartje te sturen. Via jullie ging het zo goed en snel, geweldig, dank jullie wel!”

Groetjes, Laura

“Snelle afhandeling”

“Mijn twee bestellingen heb ik vandaag goed ontvangen. De kerstkaartjes zien er prachtig uit. Bedankt voor de snelle afhandeling. Alvast prettige feestdagen toegewenst!”

Met vriendelijke groeten, Sabine

“Ontzettend bedankt”

“Ontzettend bedankt voor de kaartjes. En ook bedankt voor uw vriendelijke mailtjes. De kerstkaartjes zijn prachtig en uw service is geweldig. Ik wens u hele fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar. U zult wel vaker van mij horen, als ik in de toekomst weer kaarten bij u bestel.”

Met vriendelijke groet, Audrey

“Luid applaus”

“Wij willen jullie laten weten dat alle kerstkaarten onder een luid applaus zijn ontvangen. Wat een geweldig resultaat! Ook bedankt voor de snelle service, want ook jullie beleven nu toptijden, maar jullie hebben je aan je woord kunnen houden.”

Groeten van Fam. Rovers

“Blij verrast”

“De kerstkaarten heb ik vandaag ontvangen. Ik wil jullie graag bedanken voor de correcte afwikkeling van onze bestelling. Wij zijn blij verrast met deze service en we zullen jullie organisatie van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.”

Groeten, Elly

“Eindelijk zelfstandig”

“Omdat ik een lichamelijke beperking heb, moest ik er niet aan denken dat de feestdagen eraan kwamen. Dan kon ik weer op zoek naar iemand die de kerstkaarten voor mij kon schrijven. Laat staan dat ik iemand gewoon even een kaartje kon sturen. Afgelopen zondag vond ik Kaartje2go. Nu kan ik zelfstandig kaarten versturen, en daar ben ik heel blij mee!”

Groetjes, Adrie

“Mooie kerstkaarten”

“Bedankt voor de mooie kerstkaarten! Ze zijn ook dit jaar weer helemaal top. De uitverkiezing door de Consumentenbond tot beste kaartenservice is helemaal terecht. Tot volgend jaar.”

Mvg, Familie Egging

“Origineel kerstkaartje”

“Voor iedereen die een origineel kerstkaartje zoekt is er nu een website waar je gemakkelijk je eigen kerstkaarten kunt maken van je digitale foto. De persoonlijke kerstkaarten met foto van Kaartje2go.nl zijn een onverwacht groot succes.”

In: EZPress

“Supersnelle service”

“Ik wilde jullie complimenteren met de supersnelle service, de kerstkaarten zijn op het afgesproken tijdstip bezorgd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Rest mij jullie fijne feestdagen toe te wensen.”

Met vriendelijke groeten, mevrouw Malawau

“Dik tevreden”

“Onze kerstkaarten zijn goed aangekomen en ze zijn echt super!! Heel hartelijk bedankt voor de fijne afhandeling en wij zijn dik tevreden, we bestellen graag vaker een kaartje via jullie. Hele fijne feestdagen.”

Met vriendelijke groet, F. Schoenmakers

“Leuke kaarten”

“Ik heb de kerstkaartjes gisteren ontvangen, dus mijn dochtertje kon ze vandaag nog uitdelen op school. Ze zagen er leuk uit!! Tot de volgende bestelling!! Fijne dagen en een prettige jaarwisseling!!”

Groetjes, Finny

“Werkelijk supermooi”

“De kaart was werkelijk supermooi, hartelijk dank, ook voor de service dat het per ongeluk door mij teveel betaalde bedrag de volgende dag alweer op mijn rekening stond! Jullie zijn echt super! Prettige feestdagen en een heel goed nieuwjaar.”

Fam. Spoelstra

“Zeer tevreden”

“We hebben de kerstkaarten vorige week mooi op tijd ontvangen en zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de service. We komen hier zeker nog een keer terug!”

Oscar en Susan

“Prachtige kerstkaarten”

“Even nog een reactie op de kerstkaarten. Ze waren prachtig en iedereen had de kaart ontzettend snel in huis. Geweldig!!”

Vr. groeten, Jonette

“Voor herhaling vatbaar”

“Even ter informatie; de kerstkaarten zijn op tijd aangekomen, gelukkig nog voor Kerst. Mijn complimenten voor de geslaagde uitvoering, de kaarten zien er fantastisch uit en het is voor herhaling vatbaar.”

Mvg, Thea (Frankrijk)

“Unieke service”

“De service die jullie hebben geleverd is tegenwoordig redelijk uniek. Ik werk bij een hostingprovider en wij streven er ook naar om een soortgelijke service te leveren. Bedankt en fijne kerstdagen!”

Groet, Floris

“Mooie kaarten”

“Even een bedankje sturen voor de mooie kaarten. Supersnelle levering en dan ook nog van goede kwaliteit. De kaart zag er erg mooi uit. Wij weten voortaan wel waar we moeten zijn!!!!”

Daan

“Mijn Belgische brievenbus”

“Vorige woensdag maakte ik onze kerstkaart en gisteren zaten ze al piekfijn in orde in mijn Belgische brievenbus. Proficiat, want ik had dit vorige week niet geloofd, zeker in deze drukke kersttijden. Bedankt, ik kom zeker terug. Ik weet nu zeker dat ik gelijk reclame ga maken voor jullie op mijn blog :-)”

Ann

“Geheel naar wens”

“Onze bestelling is geheel naar wens en volgens afspraak ontvangen. De kaarten zijn weer mooi, dus bedankt voor jullie service!”

Vriendelijke groet, Paula

“Helemaal top!”

“Jullie service is echt super. Ik had de kaarten afgelopen zondagavond besteld en heb ze vandaag (dinsdag) al binnen. Ondanks alle drukte met Kerst. Helemaal top! Bedankt voor jullie snelle service!”

Groetjes, Marjo

“Leukste kaartensite!”

“Dank voor jullie snelle en duidelijke antwoord. Jullie hebben een prima service, leuke site en je kan hele persoonlijke kaarten maken (voor én van onze kleinzoons). Super, de leukste kaartensite tot nu toe!! Blijf vooral vernieuwen.”

Vrolijke kerstgroet, Anny

“Snelle reactie”

“Een half uur geleden heeft de postbode het pak met de kerstkaartjes gebracht. Hartelijk dank voor de snelle ondersteuning en reactie. Kaartje2go is ons tot nu toe erg goed bevallen!”

Met vriendelijke groet, Victor

“Supermooie kerstkaarten”

“De kerstkaarten zijn supermooi geworden. Dank je, de volgende keer bestel ik ze weer bij jullie!”

Groetjes, Bianca

“Zeer geslaagd!”

“Ik heb zojuist mijn kerstkaarten binnengekregen. Ze zijn weer zeer geslaagd!!! Bedankt weer!!!”

Fijne dagen, Evelien

“Zeer tevreden”

“De kerstkaartjes zijn in goede staat aangekomen. Wij zijn zeer tevreden, ze zijn heel mooi.”

Met vriendelijke groet, R. van Weert

“Kerstwensen”

“Ik wil het team van Kaartje2go héél erg bedanken voor hun goede service. De door mij bestelde kerstkaarten waren niet gearriveerd en toen is er heel snel gezorgd dat ik nieuwe kaarten kreeg, zodat ik tóch op tijd mijn kerstwensen kon versturen. Bedankt hiervoor en zodra ik weer een kaartje nodig heb weet ik waar ik die laat maken!”

Groetjes, Marina

“Mooie kerstkaartjes!”

“We hebben onze kerstkaartjes zaterdag ontvangen. Ze zijn mooi, bedankt!”

Groetjes, E. A. Meinema

“Geweldige site”

“Ik wil even kwijt dat ik nog nooit zo snel mijn kerstkaart heb gemaakt en ontvangen! SUPER!! Jullie hebben echt een geweldige site en een goede service met steeds een mail die mij op de hoogte houdt! Dit wilde ik jullie even laten weten en ik vertel het verder! Fijne kerstdagen!”

Met vriendelijke groet, E. ten Hove

“Prima kerstkaarten”

“We hebben gisteren twee sets van 20 kerstkaarten besteld en deze hebben we vandaag ontvangen. Ziet er allemaal prima uit en dat voor een scherpe prijs. Super!”

Groeten, Bart

“Klasse!”

“Bedankt voor jullie topservice! Zelfs met Kerst op tijd in huis! Klasse!”

Groet, M. de Lange

“Snel binnengekregen”

“Ik heb de kerstkaartjes heel snel binnengekregen, super!! Fijne dagen!”

Met vriendelijke groet, Anja

“Dikke pluim”

“Goedemorgen, ik heb geen vragen, maar wel een dikke pluim voor jullie!!! De kaarten zijn mooi van kwaliteit, de service is uitstekend en de nieuwe aanpassingen zijn helemaal top!!! Dus bedankt maar weer en alvast fijne feestdagen toegewenst.”

Vriendelijke groet, Grethe

“Waargemaakte beloftes”

“Vandaag heb ik mijn persoonlijke kerstkaarten ontvangen. Supermooi. Jullie maken je bedrijfsstrategie en afspraken 100% waar: prima drukkwaliteit, heel snel geleverd, correcte prijsverhouding en een hele goede website met veel mogelijkheden. Ik ben enthousiast over jullie werkwijze en support. Prima e-mailservice met bevestigingen. Kortom, ik heb meteen een persoonlijk account aangemaakt. Ik kom zeker terug.”

Edward

“Kerstkaarten uit Malesië”

“Bedankt voor jullie snelle reactie en voor het versturen van onze kerstkaarten. Jullie maken er een vaste klant erg blij mee. Ik ben weer bijzonder blij met jullie super service!”

Met vriendelijke groet, Bettine (Kuala Lumpur, Maleisië)

“Mooie kaartjes”

“Bedankt voor de vlotte afwerking en mooie kaartjes. De kerstkaartjes waren vanmorgen om half twaalf in ons bezit, precies zoals we ze besteld hadden. We vertellen het zeker verder.”

Mvg, A. van Ingen

“Helemaal top”

“Via Google kwam ik op jullie site en het is helemaal top! Wat een superkaarten kan ik hier maken! Ik heb mijn kerstkaarten net via jullie verstuurd! Helemaal top! De kaarten zijn voor deze kerst de deur uit, dankzij jullie en wat eigen creativiteit. Helemaal leuk!!”

Hartelijke groeten, Liesbeth

“Zeer tevreden”

“Ik ben zeer tevreden over de snelheid, de uitvoering en de communicatie over het realisatieproces! Ik zal het zeker doorgeven aan familie en bekenden!”

Met vr. groet, Cok

“Snel en goedkoop”

“Dank je wel voor jullie reactie! Super service!! Grappig, ik wist niet dat de kerstkaarten met decemberzegel er langer over doen. Maar bij jullie worden de kaarten het hele jaar door snel en goedkoop geleverd! Dat is toch wat we willen. Ik ga mijn omgeving over jullie vertellen. Ga zo door zou ik zeggen!!”

Groetjes Liesbeth

“Keileuke kerstkaarten”

“De kerstkaarten zijn zaterdag 12 december bezorgd. De postbode heeft er een dag te lang over gedaan, maar de kaarten zagen er keileuk uit. Ik zal zeker nog eens bestellen.”

Met vriendelijke groet, Nicole

“Vriendelijke bedankt”

“Wij hebben de kerstkaarten vandaag al ontvangen en ze zijn precies zoals we ze bedacht hadden. Vriendelijk bedankt!”

Fam. M. Bom

“Mooie, gedrukte kaarten”

“Bij dezen laat ik jullie weten dat mijn kerstkaartjes veilig en wel zijn aangekomen vandaag. Waarvoor mijn dank en nogmaals bedankt voor de mooie, gedrukte kaarten. Hiermee wil ik jullie ook langs deze weg een gezellig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen.”

Veerle, België

“Helemaal naar wens”

“De kaarten zijn heel goed, helemaal naar wens!!! Ik heb al hele goede reacties gehad!!! Het was voor mij de eerste keer om wat kerstkaarten via Kaartje2go te versturen, maar ik ga 't vast nog eens doen, ik ben zeer tevreden!! Hartelijk bedankt voor de goede service! Allemaal goede feestdagen en een geweldig nieuwjaar!”

Ria

“Heel erg tevreden”

“Alle kerstkaartjes die ik gisteren op de computer gemaakt heb, zijn vandaag keurig netjes bij mij thuis bezorgd. Ik ben echt heeeeeeeeeeel erg tevreden over de service en de kwaliteit! Mijn dank is groot. Ik ga vanmiddag de kerstkaarten adresseren en versturen. Bij dezen wens ik jullie alvast veel succes met de drukte en fijne feestdagen!”

Hartelijke groeten, A. Jansema

“Geweldig”

“De kerstkaarten zijn net aangekomen, super en ook snel. Geweldig, DANK!”

Groeten, Marjanne

“Bedankt!”

“De kerstkaartjes zijn er en zien er goed uit! Bedankt!”

Groet René

“Snelle bezorging”

“Bedankt voor de snelle bezorging van mijn bijbestelling. De kaarten zien er top uit, mooie kwaliteit en precies zoals ik ze bij de bestelling voor ogen had. Mijn complimenten. A.s. vrijdag versturen jullie mijn andere bestelling kerstkaarten rechtstreeks, ik ben benieuwd naar de reacties :-)”

Groetjes, Maritha

“Helemaal trots”

“Ik ben helemaal trots op jullie én mezelf, goed verzorgd door jullie en voor mij de eerste keer dat ik deze kerstkaart heb gemaakt op een computer. Ik vind het stoer van mezelf, ik ben namelijk 74 jaar. Bedankt en tot nog een keer.”

Hetty

“Onwijs gaaf”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, ze zijn onwijs gaaf! Bedankt.”

Groetjes, Pascalle

“Ziet er mooi uit”

“Ik heb alles in goede staat vandaag ontvangen. Het ziet er mooi uit. Ik ben er blij mee. Dank jullie wel. En nog wel zo snel ook. Ik heb in ieder geval de kerstkaarten op tijd in huis. Tot volgend jaar en een fijne Kerst.”

Groeten, Olga

“Supersonische snelheid”

“Fantastisch, Kaartje2go, de kwaliteit en de supersonische snelheid waarmee mijn pakketje kerstkaarten naar mij gestuurd zijn! Gisteren besteld, vandaag de kaarten al in huis. Zo ben ik, in tegenstelling tot andere jaren, eens weeeeeken (bijna maanden) voor de kerstdagen klaar met het maken van deze kaarten. Zo zie je maar weer eens, kwaliteit en snelheid kunnen best samen gaan, dat zie je bij Kaartje2go! Hartelijk dank!”

Vriendelijke groet, M. Ilbrink

“Zo makkelijk”

“De kerstkaartjes zijn binnen en ik ben heel tevreden. Het is zo makkelijk, ik denk dat ik er wel meer gebruik van ga maken!”

Nel

“Prachtig”

“Hartelijk dank voor de op tijd geleverde kerstkaarten. Ze zien er prachtig uit. Ben er erg blij mee. Ik hoop dat de geadresseerden er straks ook zo over zullen denken. Het gaat u goed.”

Hartelijke groet, Lenie

“Zeer tevreden”

“De kerstkaart die ik als voorbeeld had besteld ziet er perfect uit. Ik ben zeer tevreden over Kaartje2go. Nog dank voor alle moeite en prettige dagen alvast!”

Groeten van R. Kessels

“Goede service!”

“Dit is de derde keer dat ik kerstkaarten bij jullie bestel. Hartelijk dank voor uw snelle reactie en hele goede service!!!!!”

Met vriendelijke groet, C. Struijck

“Leuke reacties”

“Jullie zijn met recht als beste getest door de Consumentenbond, hoor! Vorig jaar heb ik m'n eerste kaarten via Kaartje2go gemaakt en deze keer had ik m'n kerstkaarten bij jullie besteld. Ze waren wederom perfect! Ik krijg nog steeds leuke reacties! Bedankt weer voor de snelle levertijd, super kwaliteit en service! Ik wens jullie een gezond & gelukkig Nieuwjaar toe en tot de volgende keer!!!”

Jacqueline

“Prachtig geworden”

“Vandaag zijn mijn kerstkaartjes binnengekomen, precies op tijd. En ik moet zeggen: Ze zijn prachtig geworden. Geweldig!”

Groeten, Els

“Pluim”

“Ik wil u enkel het volgende even laten weten: ik heb vanochtend mijn bestelling al ontvangen (snel hoor, gisteren pas besteld!). En ik ben supertevreden. De kaarten zien er echt heel mooi uit. De foto op de voorkant is zelfs nog mooier dan de originele foto. Mocht ik weer kaarten nodig hebben, dan kom ik beslist weer terug bij jullie. Een dikke pluim voor Kaartje2go!!!”

Conny

“Bedankt voor alles!”

“Bedankt voor uw meer dan coulante service! Inmiddels heb ik 30 nieuwe kaarten bij u besteld omdat de proefdruk van de nieuwe kaart heel mooi was geworden. Ik zal zeker mijn volgende bestelling weer bij u plaatsen want uw 101% tevredenheidsgarantie is nu wel heel erg op zijn plaats! Bedankt voor alles!”

Groetjes, Sas

“Mooie kaarten”

“Geweldig bedankt voor de mooie kaarten! Zo snel en het ziet er echt prima uit. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en ik weet in ieder geval al waar ik mijn kerstkaarten straks ga bestellen!”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Blij verrast”

“Wij hebben de kerstkaarten ontvangen en waren blij verrast met de kwaliteit van de kaarten en de snelheid waarmee onze bestelling binnenkwam. Mijn man en ik hebben besloten volgend jaar zeker weer zelf kerstkaarten via jullie te maken. Onze hartelijke dank.”

Jettie

“Supermooie kwaliteit”

“Ik heb nu mijn kerstkaarten daar besteld en dat is ook al voor het tweede jaar. Ik ben er erg over te spreken, de kaarten zijn van supermooie kwaliteit!!! Goede service etc. Ook als ik zomaar even iemand een kaartje moet sturen gaat het via Kaartje2go, heel gemakkelijk!! Alleen van geboortekaartjes weet ik niet hoe dat daar werkt maar ik ben ervan overtuigd dat ook dat heel goed zal gaan. Dus ik ben tevreden!”

Debby, via Babybytes.nl

“Bevalt goed!”

“Ik bestel elk jaar mijn kerstkaarten en verjaardagskaarten bij Kaartje2go. Het bevalt me erg goed!”

Reactie op Babybytes.nl

“Prachtig resultaat”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen. Wat een prachtig resultaat is het geworden, superbedankt hiervoor. Tot een volgende bestelling!”

Jorn

“Bijzonder tevreden”

“Thanks! Ik ben heel blij met jullie service en heb er het afgelopen jaar veel gebruik van gemaakt. Ik vind dat jullie een supergoede site hebben en heel snel werken. Daar ben ik als kritische consument bijzonder tevreden over. Hartelijke kerstgroet, en goede feestdagen gewenst voor de medewerkers van Kaartje2go!”

Sofie

“Super kerstkaarten”

“We hebben onze bestellingen van kerstkaarten vandaag al ontvangen. De kaarten zien er super uit! Hartstikke bedankt! We gaan er een hoop mensen blij mee maken (en reclame maken voor jullie!).”

Vriendelijke groeten, Marjon

“Prima service”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go! Niet duur, perfecte kwaliteit en een prima service. Ik ben al weer in afwachting van de volgende bestelling! Ben erg benieuwd! Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.”

Groeten Liesbeth

“Geweldige prestatie”

“Ik dank jullie voor de snelle verwerking en afhandeling van mijn kerstkaarten die ik eergisteren gemaakt en besteld heb. Ik heb ze nu al in huis. Geweldige prestatie. Ook PostNL bezorgt hier gewoon op tijd. Echt een supergave mogelijkheid om iets eigens te versturen. Ik beveel jullie site daarom ook aan iedereen aan!!”

Francien

“Schitterende afdrukken”

“Ik ben blij verrast om vanmiddag de kerstkaarten in de brievenbus te vinden. Schitterende afdrukken! Bedankt voor de service en wie weet tot een volgende bestelling. Fijne kerstdagen!”

Groet, M. Meijer

“Superservice”

“Ik heb vandaag de kaarten per pakketpost ontvangen! Ontzettend bedankt voor jullie moeite en de superservice. Ik heb mijn kerstkaarten vandaag naar iedereen op de post gedaan. Dus ik hoop dat PostNL meewerkt en de kaarten nu dankzij jullie voor de feestdagen bij alle geadresseerden zijn! Fijne feestdagen!”

M.v.g. Nicolette

“Gebruiksvriendelijk”

“Vanmiddag heb ik mijn bestelling kerstkaartjes gekregen. Niet alleen de service was/is uitstekend maar ook de afwerking van de kerstkaarten is naar mijn idee zo goed als perfect. En ook het gebruiksgemak van de site is zéér gebruiksvriendelijk voor halve digibeten zoals ik. Nu weet ik het ZEKER, wanneer ik in de toekomst weer kaartjes wil laten maken, ga ik naar www.kaartje2go.nl.”

Een hartelijke groet en de beste wensen, Hans

“Zeer tevreden”

“Via deze weg wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de door jullie gemaakte kerstkaart en de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Bedankt en fijne feestdagen.”

Martin

“Prachtig geworden”

“Even berichten dat ik de kerstkaarten nu al ontvangen heb. Wat snel! Ze zijn prachtig geworden en ik ben er erg blij mee! Ik ga ze snel opsturen, dan komen mijn wensen nog op tijd aan, want volgende week gaat de post weer STAKEN! Hartelijk dank voor jullie geweldige goede service en jullie klantvriendelijkheid, dat moet zeker gezegd worden! Fijne Kerst en alle goeds voor het nieuwe jaar! Sterkte in deze drukte!”

Groeten vanuit Stavoren, J. Oldeman

“k.l.a.s.s.e”

“Even laten weten dat ik super verrast ben dat, ondanks de staking van de post, de bestelde map kaarten vandaag al door de brievenbus kwam vallen. Per pakketpost, op jullie kosten!!! Gistermiddag besteld, dus jullie maken dat mensen nog blijven geloven in afspraken, echt k.l.a.s.s.e!! Graag tot een volgende keer!”

Met vriendelijke groet, Klasien

“Kerstkaarten”

“Ik heb mijn kerstkaarten net al gekregen, hartstikke goed. Ze zien er erg goed uit. Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Sandy

“Prachtig”

“Hartelijk dank voor het opsturen van de kerstkaarten. Wederom zien ze er prachtig uit. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!”

Mieke

“Superbedankt”

“De kerstkaartjes zijn binnen, superbedankt voor de snelle service!”

Met vriendelijke groet, M. Castricum

“Uitermate tevreden”

“Rond 12:00 uur vandaag heb ik mijn order ontvangen. Niet alleen wil ik u bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van genoemde bestelling, maar ik ben ook uitermate tevreden over de kwaliteit van de kaarten. Ik vind ze erg mooi geworden en ik ben zeer tevreden. Ik wens u goede feestdagen; een veilige jaarwisseling en voor het nieuwe jaar Vrede & alle Goeds.”

Hans

“Kerstkaartjes”

“Heel hartelijk dank voor de goede service en kerstkaartjes. Ze zijn heel mooi geworden. Fijne feestdagen en een goed uiteinde, tot in het nieuwe jaar!!”

Met vriendelijke groet, Wendy

“Heerlijke service”

“Op 7 december aan het eind van de middag bestelde ik mijn dubbele kaarten met envelop. Op 8 december lag de bestelling kerstkaarten in mijn brievenbus. Wat een heerlijke service toch! Ze zien er bovendien helemaal top uit! Ook de kwaliteit van de envelop is perfect. Mooi dik. Hartelijk dank van een tevreden klant!”

M.v.g. Lida

“Verrassend goed”

“De kaarten zijn op tijd bezorgd en over de goede kwaliteit was ik zeer verrast! Mijn dank.”

Mary

“Supermooi”

“Wij zijn heel erg blij met onze kerstkaartjes. Ze zijn supermooi. Heel hartelijk dank.”

Groetjes, Theo en Marij

“Fantastische service!”

“Wat een fantastische service dat wij de kaarten opnieuw mochten bestellen! Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij anderen! Heel erg bedankt voor alles en we zijn benieuwd naar de kerstkaarten.”

Met vriendelijke groet, Hester

“Heel erg bedankt”

“Heel erg bedankt voor de goede service. Ik zal snel nog wat kerstkaarten bij jullie bestellen. Fijne kerst alvast toegewenst!”

Gr. Daphne

“Prachtige kerstkaarten!”

“Thanx voor de prachtige kerstkaarten! Ze zien er super uit en waren heel goed verpakt!”

Groetjes van Maureen

“Hartstikke mooi!”

“Hierbij wil ik jullie even laten weten dat de kaarten binnen zijn en zoals altijd zijn ze weer hartstikke mooi! We hebben inmiddels weer nieuwe besteld voor onze vrienden en kennissen voor de feestdagen. De mensen stellen het iedere keer weer erg op prijs om zo'n persoonlijke kaart te krijgen. Af en toe een kerstmuts erop bewerken doet wonderen!!! We hebben zelf zo'n schik om het te maken. We gaan er echt voor zitten en hebben de grootste lol.”

Bettina

“Heel tevreden klant”

“Ik wil even laten weten dat ik heel blij ben met de geleverde service. Ik heb alle 50 kaarten al ontvangen! En ze voldoen helemaal aan m'n wensen! :-) Kortom, een heel tevreden klant!”

Met vriendelijke groeten, Nathalie

“Klasse!”

“Een mens is geneigd alleen te reageren als iets niet goed is. Het is ook weleens leuk te horen dat het wel goed is! Ik ben zeer aangenaam getroffen door de goede service, die jullie bieden. Klasse!!”

Leny

“Ontzettend mooi”

“Bij deze kan ik u melden dat ik vandaag mijn kerstkaarten heb ontvangen. Ze zijn ontzettend mooi en ik ben tevreden over jullie service en klantvriendelijkheid. Ik kan jullie zeker aanbevelen bij anderen. Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Teunie

“Prachtige kerstkaarten”

“Vanochtend heb ik de kerstkaarten ontvangen en ze zien er prachtig en prima uit. M'n handen jeuken om ze al te versturen, maar toch maar even wachten tot Sinterklaas weer terug naar Spanje is. Tot een volgende keer!”

Vriendelijke groet, T. Spaargaren

“Fantastisch”

“Kaartje2go werkt echt fantastisch. Voor 40 euro heb ik 50 persoonlijke kaarten gemaakt in nog geen half uur tijd! Daar ging vroeger heel wat meer tijd in zitten met drukken of printen etc., want ik maak al meer dan 30 jaar altijd mijn eigen kerstkaart, Mijn complimenten!”

Met vriendelijke groet, Sander

“Machtig mooi”

“Net weer met veel plezier mijn kerstkaarten bij Kaartje2go besteld. Machtig mooi hoe makkelijk dat gaat. Wederom mijn complimenten!”

Groet, Sander

“Superkerstkaarten”

“Bij dezen het bericht dat de kerstkaarten zijn ontvangen. Ze zien er super uit!!! Bedankt en ik zal in de toekomst zeker weer gebruikmaken van jullie service.”

Karin

“Tevreden klant”

“Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering, de goede kwaliteit en uitvoering. In ieder geval zullen 50 families ingelicht worden over de hele leuke site die jullie hebben. Heel veel goede zaken toegewenst van een heel tevreden klant.”

Toon

“Een feest”

“Vroeger dan ooit hebben we dit jaar de kerstkaart klaar! Al jaren maken we die kaart zelf. Dit jaar ook, maar dan met hulp van de website Kaartje2go.nl. De site is door de Digitaalgids van de Consumentenbond als beste getest en dat is geen wonder, want het is een feest om ermee te werken.”

Van: Dagelinks.nl

“Professioneel”

“Vandaag ontvingen wij de kerstkaarten die wij afgelopen weekend online hebben besteld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kaarten, de snelle levering en het gemak waarmee wij onze kaarten hebben besteld. Dit alles voor een, voor ons, acceptabele prijs. Gewoon een professionele uitvoering van hetgeen jullie beloven op je website en dat maken wij helaas niet altijd mee. Kortom, onze complimenten voor de service!”

Familie Schepers

“Kerstkaarten”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Super service”

“Met een stevige griep onder de leden had ik geen kans om zelf kerstkaarten te kopen, dus heb ik vanuit bed online bij jullie besteld. Ronduit GEWELDIG!! Ik had al eerder kaartjes bij jullie besteld en was al zeer tevreden hierover maar dit overtreft alles. Ik had ze donderdagmiddag gemaakt/besteld en had ze zowaar vrijdagochtend al thuis! Dat had ik niet verwacht in deze drukke kersttijd. Heel hartelijk bedankt voor deze super service!”

Vriendelijke groeten, Marijke

“Kan niet efficiënter”

“Graag wil ik jullie laten weten dat ik erg tevreden ben met jullie service. Mijn kerstkaarten zijn nu volledig online verstuurd, met mijn persoonlijke adresbestand (Excel). Dat ging heel gemakkelijk. Er is ontzettend veel keuze en de verzending gaat gewoon geweldig en super snel. Vandaag bestellen en morgen ligt het bij PostNL. Kan het nog efficiënter? Dacht het niet. Kaartje2go mensen, ga vooral zo door.”

Gerard

“Vierkant glanzend”

“Vorig jaar had ik al mooie vierkante kerstkaarten bij jullie besteld. Dit jaar kon ik ze ook nog GLANZEND af laten drukken in het vierkante formaat. Dit is nog mooier geworden! Super bedankt.”

Groeten van Marietje

“Geweldige kerstkaarten”

“Ik heb me voor het eerst aangemeld bij jullie en mijn kerstkaarten gemaakt. Wat zijn ze leuk geworden. Normaal crashed bij mij een andere kaartensite waardoor ik halverwege mijn werk opnieuw kon beginnen. Hier is dit niet gebeurd, fantastisch. Tijdens het wachten wordt er op mijn geduld gereageerd; hoe langer je wacht, hoe mooier de foto. Geweldig!”

Yvonne (via Facebook)

“Positief en blij”

“Ik ben verbaasd over de mooie kwaliteit van de kerstkaart en erg bedankt voor de super service, zo op zondagavond om 22:36 uur. Ik zal zeker na ontvangst van de bestelling een review plaatsen op jullie site met positief commentaar, al ontbreekt het daar niet aan bij jullie en is geloof ik iedereen positief en blij. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Leonie

“Mooi en voordelig!”

“Jullie zijn voor mij elk jaar de beste en voordeligste! Ik wilde dit jaar eens wat anders proberen, maar zelfs met gratis postzegels kost het me bij een andere kaartenservice nog steeds 20 euro meer! Bovendien zijn jullie weer als beste getest door VARA Kassa. Dus ook dit jaar verstuur ik de kerstkaartjes graag via jullie. Eenvoudig, mooi en voordelig!”

J. van Oosten

“Top, top, top!”

“Vandaag heb ik de kerstkaartjes, die ik via jullie site gemaakt heb, ontvangen. En ik complimenteer jullie met het resultaat. Het is een hele leuke kaart geworden en de levering is gewoon supersnel. Top, top, top!!”

Met vriendelijke groet , Grietje

“Wat een service!”

“Vandaag de nieuwe kerstkaarten ontvangen. Geweldig mensen, wat een service! We zeggen het tegen alle familie, vrienden en kennissen. Heel, heel hartelijk bedankt uit de grond van mijn hart.”

Met vriendelijke groet, Mw. Coppes

“Weer kerstkaarten”

“Ik was tevreden verleden jaar en ik hoop dat ik dit jaar weer tevreden mag zijn. De kaarten van verleden jaar waren mooi, heel mooi. Daarom heb ik weer kaarten bij jullie besteld . Mag ik jullie alvast prettige feestdagen toewensen.”

Groeten, Joseph

“Alle kaarten”

“Ik stuur bijna alle kaarten, ook voor kerst, met Kaartje2go, het gaat altijd goed. Je kan heel goed eigen foto's gebruiken of andere eigen projecten.”

Hannie (via Facebook)

“Volle tevredenheid”

“Ik stuur al geruime tijd naar volle tevredenheid de jaarlijkse kerstkaarten via Kaartje2go. De kaarten zijn leuk om zelf te ontwerpen, gelukkig altijd snel verstuurd en dus ruim op tijd!”

S. Tomson (via Trustpilot.nl)

“Op tijd”

“Echt top!!! Zondag heb ik de kaarten gemaakt en dinsdag had iedereen ze al binnen. Ik was laat met kerstkaarten versturen maar ben nu toch op tijd, grappig toch. Ga ik zeker weer doen.”

Wendy (via Facebook)

“Unieke kerstkaarten”

“Bedankt voor de snelle levering. Ik vind de kerstkaarten geweldig. Ik hecht er belang aan dat ik unieke kerstkaarten verstuur en dat is gelukt bij Kaartje2go.”

Lucille

“Fijne feestdagen”

“Ik heb geen vragen. Ik wil alleen alle medewerkers fijne feestdagen wensen, en bedanken voor de perfecte hulp en mijn vragen bij het maken van mijn kaartjes.”

Groet, Joke

“Canadese ontvanger”

“It's here. Yeay, my super cool Dutch Christmas Card arrived today. And is it COOL or what! It is HUGE. What a magnificent card, and custom made too. Dank dank dank dank dank dank dank. This card means so very much to me. Thank you dear friends for this great kindness. PS: The card arrived in perfect condition, no bends or folds or cuts, perfect.”

Dan, friend for life

“Voordelige kerstkaarten”

“Het valt me op dat jullie kerstkaarten voordeliger zijn, ook al hebben andere kaartenwinkels een aanbieding! Met jullie kerstacties zijn jullie helemaal goedkoop. En de kwaliteit is inderdaad zoals Kassa zegt het mooiste! Aan mij en mijn moeder hebben jullie nu vaste klanten!”

M.v.g. Chantal

“Fotokwaliteit”

“Kassa heeft helemaal gelijk. Ik heb mijn sneeuwfoto bij twee andere bedrijven en bij jullie besteld. De fotokwaliteit van jullie kaarten springt er duidelijk uit. Qua prijs zijn jullie ook nog eens voordeliger. Tot volgend jaar dus, al hoop ik wel dat de post de kaarten dan sneller bezorgt!”

M.v.g. Berend

“Zakelijke kerstkaarten”

“Ik heb net mijn zakelijke kaarten voor de feestdagen ontvangen, wat zijn ze mooi! Dit jaar begonnen met mijn eigen zaak, en het is zó gaaf om nu zelfs m’n eigen wenskaarten te kunnen versturen. Wéér een reden om te genieten. Bedankt voor de snelle service en de goede kwaliteit!”

Met vriendelijke groet, Krista

“Blij verrast”

“Het was inderdaad de eerste keer dat ik via jullie (kerst)kaartjes heb laten maken en ik moet zeggen: ik ben blij verrast! Ook voor het snelle in huis hebben, ik had van tevoren gedacht dat ik misschien al te laat was i.v.m. levertijd maar niks hoor: zo op de mat. Volgend jaar waarschijnlijk weer!!”

Veel succes verder en hartelijke groet, Joke

“Blij verrast”

“Het was inderdaad de eerste keer dat ik via jullie (kerst)kaartjes heb laten maken en ik moet zeggen: ik ben blij verrast! Ook voor het snelle in huis hebben, ik had van tevoren gedacht dat ik misschien al te laat was i.v.m. levertijd maar niks hoor: zo op de mat. Volgend jaar waarschijnlijk weer!!”

Veel succes verder en hartelijke groet, Joke

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9467 beoordelingen