Ervaringen met kerstkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hannie (via Facebook)”

“Ik stuur bijna alle kaarten, ook voor kerst, met Kaartje2go, het gaat altijd goed. Je kan heel goed eigen foto's gebruiken of andere eigen projecten.”

Hannie (via Facebook)

“Wendy (via Facebook)”

“Echt top!!! Zondag heb ik de kaarten gemaakt en dinsdag had iedereen ze al binnen. Ik was laat met kerstkaarten versturen maar ben nu toch op tijd, grappig toch. Ga ik zeker weer doen.”

Wendy (via Facebook)

“Henri”

“Via Next Loopbaanadvies de tip gekregen over jullie kerstkaarten. Inderdaad gemakkelijk en voordelig! Mijn kerstkaarten staan klaar voor verzending. Prettige dagen alvast!”

Henri

“Jorn”

“Ik heb vandaag de kaartjes ontvangen. Wat een prachtig resultaat is het geworden, superbedankt hiervoor. Tot een volgende bestelling!”

Jorn

“Mary”

“De kaarten zijn op tijd bezorgd en over de goede kwaliteit was ik zeer verrast! Mijn dank.”

Mary

“Gr. Daphne”

“Heel erg bedankt voor de goede service. Ik zal snel nog wat kerstkaarten bij jullie bestellen. Fijne kerst alvast toegewenst!”

Gr. Daphne

“Met vriendelijke groet, Mirjam”

“Geweldig bedankt voor de mooie kaarten! Zo snel en het ziet er echt prima uit. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en ik weet in ieder geval al waar ik mijn kerstkaarten straks ga bestellen!”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Groet, Floris”

“De service die jullie hebben geleverd is tegenwoordig redelijk uniek. Ik werk bij een hostingprovider en wij streven er ook naar om een soortgelijke service te leveren. Bedankt en fijne kerstdagen!”

Groet, Floris

“Fijne dagen, Evelien”

“Ik heb zojuist mijn kerstkaarten binnengekregen. Ze zijn weer zeer geslaagd!!! Bedankt weer!!!”

Fijne dagen, Evelien

“Groetjes, E. A. Meinema”

“We hebben onze kerstkaartjes zaterdag ontvangen. Ze zijn mooi, bedankt!”

Groetjes, E. A. Meinema

“Met vriendelijke groet, Anja”

“Ik heb de kerstkaartjes heel snel binnengekregen, super!! Fijne dagen!”

Met vriendelijke groet, Anja

“Met vriendelijke groet, Nicole”

“De kerstkaarten zijn zaterdag 12 december bezorgd. De postbode heeft er een dag te lang over gedaan, maar de kaarten zagen er keileuk uit. Ik zal zeker nog eens bestellen.”

Met vriendelijke groet, Nicole

“Groetjes, Pascalle”

“Ik heb mijn kerstkaarten binnen, ze zijn onwijs gaaf! Bedankt.”

Groetjes, Pascalle

“Mvg, Familie Egging”

“Bedankt voor de mooie kerstkaarten! Ze zijn ook dit jaar weer helemaal top. De uitverkiezing door de Consumentenbond tot beste kaartenservice is helemaal terecht. Tot volgend jaar.”

Mvg, Familie Egging

“Fam. Spoelstra”

“De kaart was werkelijk supermooi, hartelijk dank, ook voor de service dat het per ongeluk door mij teveel betaalde bedrag de volgende dag alweer op mijn rekening stond! Jullie zijn echt super! Prettige feestdagen en een heel goed nieuwjaar.”

Fam. Spoelstra

“Groeten van Fam. Rovers”

“Wij willen jullie laten weten dat alle kerstkaarten onder een luid applaus zijn ontvangen. Wat een geweldig resultaat! Ook bedankt voor de snelle service, want ook jullie beleven nu toptijden, maar jullie hebben je aan je woord kunnen houden.”

Groeten van Fam. Rovers

“Familie Wijnands”

“Wederom hartelijk dank voor de mooie kerstkaarten dit jaar! De reacties zijn weer lovend. Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentengids is helemaal terecht! Jullie krijgen er zo vanzelf nieuwe klanten bij.”

Familie Wijnands

“M.G. van den Hoek”

“Mijn kerstkaartjes zijn vandaag binnen gekomen. Vanaf nu ben ik klant van jullie. Ik hoef niet meer de deur uit om een kaartje te kopen. Echt super bedankt.”

M.G. van den Hoek

“Vriendelijke groeten, Elly”

“De kaartjes zijn vandaag in goede orde aangekomen en zijn precies zo geworden als ik ze had bedoeld. Hartelijk dank daarvoor.”

Vriendelijke groeten, Elly

“Ronald”

“Een compliment voor Kaartje2go. Handig dat de kerstkaartjes via het adresboek in 1 keer naar meerdere adressen kunnen worden verzonden!”

Ronald