Ga naar de inhoud

Klassieke kerstwensen

Ben jij fan van traditionele, klassieke kerstkaarten? Dan zijn deze klassieke kerstwensen echt iets voor jou! Kopieer de teksten of gebruik ze voor inspiratie. Bekijk ook eens onze andere kerstkaarten.

Eerste kerstkaart gratis

Aan onze kerstboom

Aan onze kerstboom hangt voor jou, naast een ster, ook een lieve vredeswens. We wensen je een zalige kerst en een positief nieuwjaar!

Prachtige jaarwisseling

Fijne feestdagen en een prachtige jaarwisseling gewenst

Gelukkig met elkaar

We wensen jou en hen die jou omringen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Geluk in grote en in kleine dingen, maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Aan wie hij of zij denkt

Wanneer ieder van ons aan de ander iets schenkt, geeft dit vooral aan, aan wie hij of zij denkt.

Voorspoed, liefde en harmonie

Wij wensen jullie een kerst vol vrede toe en een jaar zonder verdriet of tegenslag. Mogen de dagen, weken, maanden gevuld zijn met liefde en een lach. Dat vrede jullie deel mag zijn tezamen met voorspoed, liefde en harmonie. Mogen uren, dagen, maanden worden tot een symfonie.

Vriendschap en vrede

Veel vriendschap en vrede toegewenst met Kerstmis. En voor 2023 al het beste, het mooiste wat er is.

Geluk, kracht en wijsheid

Veel geluk, kracht en wijsheid in het nieuwe jaar

Ik wens je genoeg

Ik wens je genoeg stilte om op te kijken naar de sterren, genoeg eenvoud om ontzag te tonen voor het kleine, genoeg vertrouwen om het goede zijn weg te laten vinden en genoeg verwondering om het ondenkbare te zien gebeuren.

Een prachtig jaar

2023 is bijna vervlogen, 2024 staat reeds voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur. Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar. Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar!

Maak je kerstkaarten bij Kaartje2go en ontvang een gratis proefdruk

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.