Ervaringen met jubileumkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Super en snel”

“Deze week hebben we bij jullie kaartjes besteld voor ons 25-jarig huwelijk. Ik wilde even laten weten dat ze heel mooi zijn geworden. Super en zo snel!! Geen klachten dus en ik kom zeker nog eens terug!”

Groeten, Fam. van Hoorne

“Mooier dan verwacht”

“Bedankt voor de mooie kaarten, we zijn erg tevreden! Mooier dan verwacht, op de computer is het toch anders dan je het in je handen hebt. Super dus!”

Groeten Sonja

“Blij met de kaartjes”

“Bedankt voor de leuke reactie, tips en de uitleg. Ik ben zelf ook erg blij met de kaartjes en mijn opa en oma gelukkig ook! Jullie website is ontzettend gebruiksvriendelijk, de klantenservice is top en het eindproduct van hoge kwaliteit! Ik ben erg blij dat ik jullie heb ontdekt.”

Hartelijke groet, mevrouw Verbeek

“Alleen maar complimenten”

“Proficiat. Wij krijgen alleen maar complimenten over onze kaarten voor het 25-jarig huwelijk, dat is wel erg leuk. Dank jullie!”

Familie Weijers

“Ouders vinden kaarten geweldig”

“De kaartjes zijn weer super, mijn complimenten hiervoor. Mijn ouders vinden ze geweldig, dit hadden ze niet verwacht. Ook een mooie kwaliteit, echt super.”

Groetjes, L. Bettenbroek

“Supermooie kaarten”

“Bedankt voor de supermooie kaarten!! We kregen leuke reacties!!”

Fam. Van Antwerpen

“Schitterend”

“De kaarten voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders zijn inmiddels gearriveerd. Hartelijk bedankt. De kaarten zien er in een woord schitterend uit. Onze complimenten.”

Wil en Carla

“Top service”

“Mijn ouders waren erg blij met de jubileum uitnodigingen. Jullie service is top. Fijn dat jullie zo klantvriendelijk zijn!”

Met vriendelijke groet, Natasja

“Geweldig”

“Wij hebben voor ons 12,5-jarig huwelijk kaartjes gemaakt op jullie website en het is boven verwachting gegaan. Op maandagavond gemaakt en op woensdag met PostNL bezorgd; in één woord geweldig. Bedankt voor de goede service.”

Henriëtte

“Jubileumkaarten”

“De jubileumkaarten voor ons koperen huwelijksfeest zijn inmiddels gearriveerd, dus 't is helemaal in orde gekomen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit!”

Groeten, F. Offermans

“Prachtige jubileumkaarten”

“De jubileumkaarten voor ons 25-jarig huwelijk zijn uit de kunst. Met onze oude trouwfoto hebben we een prachtige kaart kunnen maken via jullie site. Ik ben het helemaal eens met de uitslag van de Consumentenbond-test. Kaartje2go is voor ons nummer 1!”

M.v.g. Fam. Meenen

“Zo goed geholpen”

“Ik wil u eventjes laten weten dat mijn ouders de kaart hebben ontvangen en er erg blij mee zijn. En natuurlijk ben ík heel blij dat jullie ons zo goed geholpen hebben; nogmaals hartelijk dank daarvoor. Een fijn weekend toegewenst.”

Vriendelijke groeten, Marloes

“Superservice”

“Superservice zoals altijd!!! Ik ga opa en oma meteen hun kaartje sturen. Hartelijk dank en tot ziens.”

Groetjes, Diane

“Voor jong en oud”

“Ik heb net de jubileumkaarten voor ons 50-jarig huwelijk ontvangen, mooi dat ze zijn! Wij zijn helemaal weg van uw site. Zelfs voor ons (we zijn 70-plussers) was het een makkie. Meteen door naar je bank om te betalen. En dan de vele tips. Kortom: geweldig! Heel erg bedankt, ook voor de snelle levering.”

Fam. van B.

“Heel mooi”

“Wij hebben onze uitnodigingskaarten voor ons 40-jarig huwelijksfeest zaterdag ontvangen. Een compliment van mij en mijn vrouw: ze zijn heel mooi geworden!”

Een hartelijke groet van Sam en Alie

“Zien er goed uit!”

“De kaarten voor ons 25-jarig huwelijksfeest zijn goed aangekomen. Hartelijk dank hiervoor. Ze zien er goed uit!”

Vr.gr. Marinus

“Complimenten”

“De kaarten zijn vanmiddag aangekomen. Ik ben onder de indruk, het zijn erg mooie kaarten. Mijn complimenten ervoor. Ik ga zeker meer gebruik maken van jullie bedrijf. Bedankt en tot een volgende keer.”

Dhr. Heeren

“Zeer tevreden”

“We zijn zeer tevreden over onze bestelling kaarten voor ons 25-jarig huwelijksjubileum. We geven onze bevinding graag door aan onze kennissen. Hopelijk komen er zo nog meer klanten. Veel succes met Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, M. van der Heyden

“Helemaal tevreden”

“Vandaag hebben wij onze kaarten ontvangen. Het ziet er prachtig uit en alles klopt. Keurig op tijd verzonden en perfect verpakt. Ook de kaarten zijn zoals wij ze voor de geest hadden. Helemaal tevreden.”

Groet, Corry en Martien

“Goede formule”

“Een beetje sceptisch heb ik eergisteren kaarten gemaakt i.v.m mijn ouders' jubileum. Gisteren zijn ze bij hen aangekomen. Zeer snel en van zeer goede kwaliteit. Ik zal in de toekomst vaker gebruiken van jullie goede formule en kwaliteit, en dit uiteraard rondvertellen. Mond-tot-mond reclame is uiteindelijk de beste reclame en beste marketing tool. Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Jaap

“Tevreden klant”

“We hebben de kaarten vandaag binnen gekregen voor ons 25-jarig jubileum. Ze zijn echt geweldig geworden, super. We zijn erg tevreden met het resultaat. Een tevreden klant erbij.”

Fam. de Jong

“Meest klantvriendelijk”

“Er zit nu wel een paar uur werk in deze kaart maar hij is leuk geworden, en ik krijg heel veel leuke reacties van de mensen die ze ontvangen. Ik heb jullie site dan ook al aan veel mensen aanbevolen. Verder wil ik jullie hartelijk bedanken voor de hulp die jullie ons geboden hebben. Voor ons zijn jullie niet alleen de landelijke no.1 van Kassa, maar ook nog eens het meest klantvriendelijk. Ga zo door en ik bestel nog vele kaarten bij jullie.”

Groeten, mevrouw Hettinga

“Fantastisch”

“Fantastisch en geweldig hoe snel, mooi en makkelijk de kaartjes bij mij in huis zijn. Binnen 24 uur, top! Mijn dochter had mij getipt op jullie service. Nogmaals bedankt en ik zal zeker mijn mond niet houden over de service van Kaartje2go.”

Groet van Joke

“Schitterend!”

“Aanvankelijk waren we van plan om zelf met enig knip- en plakwerk de uitnodigingen voor ons huwelijksjubileum te maken. Maar na even googelen op "kaartjes maken" kwam ik op jullie site terecht. Even uitproberen was het plan, maar meteen was ik al zo enthousiast over het gebruiksgemak, dat met een door ons geselecteerde foto al een mooie kaart te maken was. Dus.... meteen ook maar de tekst erbij en bestellen. Het resultaat is schitterend en we zullen vast en zeker vaker van jullie diensten gebruik gaan maken.”

Marjan

“Leuke reacties”

“Het kan nu al niet meer stuk; ons 25-jarig huwelijksfeest. Jullie hebben de kaarten schitterend verzorgd. Hartelijk dank! We ontvangen leuke reacties over de mooie foto van ons als paar apart.”

Ad en Letty

“Voor jong en oud”

“Ik wou u even bedanken, want u wilt niet weten hoe blij ik ermee ben. Het is voor mijn ouders, die zijn 12,5 jaar getrouwd. Ik ben 11 jaar en ik vind Kaartje2go heel handig, want ik kan het helemaal zelf doen.”

Groetjes en bedankjes, Sanne

“Net en accuraat”

“Voor de allereerste keer hebben wij gebruikgemaakt van jullie service en gisteren hebben wij onze kaarten voor ons huwelijksjubileum van jullie ontvangen. Wij zijn er heel erg blij mee! Onze complimenten voor de nette en accurate afhandeling van onze bestelling, hartelijk dank hiervoor. We zullen zeker nog eens gebruikmaken van jullie kaartensite!”

Hartelijke groeten, Familie Berkel

“Supergoed bedrijf”

“Kaartje2go is een supergoed bedrijf, ik heb al verschillende keren kaartjes gemaakt. Voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders en voor ons 25-jarig huwelijksfeest!”

Harma (via Facebook)

“Mijn site”

“Je kan zelf leuke kaarten ontwerpen, zo ook voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Er zat een streep in de eerste testkaart, ik kreeg netjes advies en de kaart werd opnieuw gemaakt. De officiële bestelling was top. We kregen veel positieve reacties over kwaliteit en originaliteit. Als ik nu een originele kaart met eigen tekst zoek, is Kaartje2go mijn site.”

Ivonne (via Trustpilot.nl)

“Prachtige kaarten”

“Prachtige kaarten voor het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders gemaakt. Zelfs met een foto van een foto, is de kwaliteit zeer goed! Bedankt!”

Ceciel (via Facebook)

“Zelf wel maken”

“Onze dochter had de geboortekaartjes voor haar dochter bij jullie besteld. Ze vertelde ons dat we de kaarten voor ons 25-jarig huwelijksjubileum wel zelf bij Kaartje2go konden maken. En ze had gelijk. Jullie site werkt makkelijk, en het eindresultaat is prachtig, zelfs met een ingescande foto van 25 jaar oud! Ga zo door. Met vriendelijke groet,”

Mevrouw Schroeff, Daarlerveen

“Waar ik zijn moet”

“Wij hebben bij jullie kaartjes besteld voor ons jubileum. Vandaag binnengekregen, het zag er super uit! Voor een volgende bestelling weet ik waar ik zijn moet.”

Groeten Gerrina

“Heel bijzonder”

“Gisteren heb ik contact gehad met een van jullie medewerkers omdat ik nog iets wilde wijzigen in ons 12,5 jarig huwelijksjubileum-kaartje. Vandaag hebben wij de nieuwe kaartjes al ontvangen en ze zijn perfect!!! Wij willen jullie een dik compliment geven voor de super service en flexibiliteit. Heel bijzonder dat jullie ons kostenloos nieuwe kaarten sturen. Nogmaals ontzettend bedankt en eigenlijk verdient dit wel de warme douche van Radar!!!”

Groetjes, Mirjam

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9601 beoordelingen