Ervaringen met jubileumkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Groeten Gerrina”

“Wij hebben bij jullie kaartjes besteld voor ons jubileum. Vandaag binnengekregen, het zag er super uit! Voor een volgende bestelling weet ik waar ik zijn moet.”

Groeten Gerrina

“Ad en Letty”

“Het kan nu al niet meer stuk; ons 25-jarig huwelijksfeest. Jullie hebben de kaarten schitterend verzorgd. Hartelijk dank! We ontvangen leuke reacties over de mooie foto van ons als paar apart.”

Ad en Letty

“Harma (via Facebook)”

“Kaartje2go is een supergoed bedrijf, ik heb al verschillende keren kaartjes gemaakt. Voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders en voor ons 25-jarig huwelijksfeest!”

Harma (via Facebook)

“Ceciel (via Facebook)”

“Prachtige kaarten voor het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders gemaakt. Zelfs met een foto van een foto, is de kwaliteit zeer goed! Bedankt!”

Ceciel (via Facebook)

“Groet, Corry en Martien”

“Vandaag hebben wij onze kaarten ontvangen. Het ziet er prachtig uit en alles klopt. Keurig op tijd verzonden en perfect verpakt. Ook de kaarten zijn zoals wij ze voor de geest hadden. Helemaal tevreden.”

Groet, Corry en Martien

“Fam. de Jong”

“We hebben de kaarten vandaag binnen gekregen voor ons 25-jarig jubileum. Ze zijn echt geweldig geworden, super. We zijn erg tevreden met het resultaat. Een tevreden klant erbij.”

Fam. de Jong

“Een hartelijke groet van Sam en Alie”

“Wij hebben onze uitnodigingskaarten voor ons 40-jarig huwelijksfeest zaterdag ontvangen. Een compliment van mij en mijn vrouw: ze zijn heel mooi geworden!”

Een hartelijke groet van Sam en Alie

“Dhr. Heeren”

“De kaarten zijn vanmiddag aangekomen. Ik ben onder de indruk, het zijn erg mooie kaarten. Mijn complimenten ervoor. Ik ga zeker meer gebruik maken van jullie bedrijf. Bedankt en tot een volgende keer.”

Dhr. Heeren

“Met vriendelijke groet, M. van der Heyden”

“We zijn zeer tevreden over onze bestelling kaarten voor ons 25-jarig huwelijksjubileum. We geven onze bevinding graag door aan onze kennissen. Hopelijk komen er zo nog meer klanten. Veel succes met Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, M. van der Heyden

“Wil en Carla”

“De kaarten voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders zijn inmiddels gearriveerd. Hartelijk bedankt. De kaarten zien er in een woord schitterend uit. Onze complimenten.”

Wil en Carla

“Met vriendelijke groet, Natasja”

“Mijn ouders waren erg blij met de jubileum uitnodigingen. Jullie service is top. Fijn dat jullie zo klantvriendelijk zijn!”

Met vriendelijke groet, Natasja

“Henriëtte”

“Wij hebben voor ons 12,5-jarig huwelijk kaartjes gemaakt op jullie website en het is boven verwachting gegaan. Op maandagavond gemaakt en op woensdag met PostNL bezorgd; in één woord geweldig. Bedankt voor de goede service.”

Henriëtte

“Groeten, F. Offermans”

“De jubileumkaarten voor ons koperen huwelijksfeest zijn inmiddels gearriveerd, dus 't is helemaal in orde gekomen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit!”

Groeten, F. Offermans

“Vriendelijke groeten, Marloes”

“Ik wil u eventjes laten weten dat mijn ouders de kaart hebben ontvangen en er erg blij mee zijn. En natuurlijk ben ík heel blij dat jullie ons zo goed geholpen hebben; nogmaals hartelijk dank daarvoor. Een fijn weekend toegewenst.”

Vriendelijke groeten, Marloes

“Groetjes, Diane”

“Superservice zoals altijd!!! Ik ga opa en oma meteen hun kaartje sturen. Hartelijk dank en tot ziens.”

Groetjes, Diane

“Fam. Van Antwerpen”

“Bedankt voor de supermooie kaarten!! We kregen leuke reacties!!”

Fam. Van Antwerpen

“Groetjes, L. Bettenbroek”

“De kaartjes zijn weer super, mijn complimenten hiervoor. Mijn ouders vinden ze geweldig, dit hadden ze niet verwacht. Ook een mooie kwaliteit, echt super.”

Groetjes, L. Bettenbroek

“Familie Weijers”

“Proficiat. Wij krijgen alleen maar complimenten over onze kaarten voor het 25-jarig huwelijk, dat is wel erg leuk. Dank jullie!”

Familie Weijers

“Groeten Sonja”

“Bedankt voor de mooie kaarten, we zijn erg tevreden! Mooier dan verwacht, op de computer is het toch anders dan je het in je handen hebt. Super dus!”

Groeten Sonja

“Groeten, Fam. van Hoorne”

“Deze week hebben we bij jullie kaartjes besteld voor ons 25-jarig huwelijk. Ik wilde even laten weten dat ze heel mooi zijn geworden. Super en zo snel!! Geen klachten dus en ik kom zeker nog eens terug!”

Groeten, Fam. van Hoorne