Ga naar de inhoud

Verras met een originele jubileumkaart

Een jubileum is niet zomaar een gebeurtenis. Het is een herdenking van een bijzonder moment of een bepaalde periode. Vaak komen vrienden, familie of collega’s bijeen om deze gelegenheid te vieren. Van plan om iets speciaals te organiseren voor je huwelijksjubileum? Stuur genodigden een originele jubileumkaart. Wat zullen ze verrast zijn!

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Gratis proefdruk
 • Eenvoudig personaliseren
 • CO2-neutraal gedrukt

Originele uitnodigingen voor jubileum maken

Kaartje2go heeft de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Tussen de honderden jubileumkaarten zit dus vast een origineel ontwerp dat je aanspreekt voor het vieren van de liefde. Bekijk ook onze voorbeelden

Unieke uitnodigingen voor elk jubileum

Ieder jubileum vraagt om een feestje. Of het nou gaat om een te vieren periode van 5, 10 of zelfs 50 jaar. Daarom is het aantal jubileumjaren op veel van onze kaarten aanpasbaar. Ook de tekst op de voorkant van de jubileumkaarten is zo aangepast. Handig voor wie bijvoorbeeld niet getrouwd is, maar wel het samenzijn met zijn of haar geliefde wil vieren. ‘Jaar getrouwd’ is namelijk zo aangepast naar ‘Jaar samen’.

Originele jubileumkaarten met een gouden randje

Wie praat over een speciale gebeurtenis in het verleden, heeft het vaak over een dag met een gouden randje. Een dag die een blijvende indruk heeft gemaakt. Vooral bij trouwdagen - en ook bij geboorte van kinderen - wordt deze uitdrukking regelmatig gebruikt. Blik jij met je jubileum ook terug op een dag of periode met een gouden randje? Kies dan voor een originele jubileumkaart met gouden foliedruk. Ook matcht een kaart met gouden elementen goed bij een 50-jarig jubileum.

✨ Een 12,5-jarig of 25-jarig jubileum in aantocht? Kies dan voor zilveren of koperen foliedruk.

✨ Ideaal voor wie een unieke twist wil geven aan een uitnodigingskaart voor een jubileum.

✨ Vraagt om een iets langere levertijd (2-3 werkdagen): de folielaag heeft extra droogtijd nodig.

Vind de perfecte uitnodiging voor jouw jubileum

Onze designers hebben van onze uitnodigingen ware kunstwerken gemaakt: stuk voor stuk uniek, maar eenvoudig aan te passen. Ontdekken welke kaarten iets in jou losmaken? Gebruik dan onze handige filters en maak een selectie.

Jubileumjaren: vink het gewenste aantal jaren aan of kies voor ‘aanpasbaar’.

Foliedruk: keuze uit 3 soorten (goud, zilver of koper).

Met foto: selecteer eigen foto’ of ‘zonder foto’.

Thema: bloemen, champagne of confetti? De keuze is aan jou!

Vorm: rechthoek, vierkant of langwerpig.

Tip: Sla je favoriete kaartjes op in je Kaartje2go account. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan en ontvang je eerste kaartje gratis.

Zelf een originele jubileumkaart ontwerpen

Met onze online kaartenmaker kun je eenvoudig een eigen draai geven aan een van onze honderden ontwerpen. Wie zich een échte Picasso wil voelen, kan ook helemaal zelf een kaart maken. Met een blanco kaart of fotokaart heb je een mooi canvas voor het creëren van een originele jubileumkaart. Upload eigen afbeeldingen en foto’s en maak er een uniek geheel van.

Originaliteit zit ‘m zowel in grote als kleine dingen. Zo valt een glimmende laag foliedruk meteen op, maar ook zelfgeschreven teksten en foto’s geven een kaart iets eigens. Benieuwd hoe het bewerken van een kaart in z’n werk gaat? Volg de 5 onderstaande stappen!

 1. Kies één van de originele jubileum uitnodigingen.
 2. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.
 3. Voeg leuke figuren en mooie kaders toe.
 4. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
 5. Pas tot slot de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Originele jubileumkaarten bestellen en versturen

Het bestelproces van je uitnodigingen bestaat uit een paar simpele stappen. Je hoeft namelijk alleen maar het gewenste formaat, de hoeveelheid kaarten en de verzendmethode aan ons door te geven. Doe je dit op een werkdag voor 20:00 uur? Dan verwerken we de bestelling dezelfde dag nog.

Ja, iedereen met een Kaartje2go account kan twee gratis proefdrukken aanvragen. Hoe dat in z’n werk gaat?

 • Stap 1: kies een kaart uit de collectie
 • Stap 2: klik op ‘Proefdruk bestellen’
 • Stap 3: maak je kaart en bestel de proefdruk.

Je ontvangt de proefdruk vaak de volgende dag al, samen met een waaier van papiersoorten en envelopkleuren. Handig, want zo kun je gemakkelijk zien en voelen waarmee de jubileumkaart het meest tot z’n recht komt. Benieuwd wat de vervolgstappen zijn? Bekijk de bijgevoegde flyer.

Extra’s om je jubileum uitnodigingen nog origineler te maken

Een originele kaart is vaak net een tikkeltje anders dan anderen. Ze hebben iets extra’s, iets wat niet alledaags is. Dit kan een opvallende papiersoort zijn, maar ook een gekleurde envelop of een chique sluitzegel met een fles champagne. Van plan de kaarten zelf te versturen, zonder dat de ontvangers vermoeden van wie de post komt? Met adresstickers kunnen genodigden je niet herkennen aan je handschrift.

Je originele uitnodigingen voor het jubileum versturen

Helemaal tevree? Dan kunnen de kaarten met de post mee. Je hoeft alleen maar een van onderstaande verzendmethodes te kiezen.

 • Direct versturen: voer de adressen van de genodigden in en kies de gewenste verzenddatum. Wij doen de kaarten - in witte enveloppen - voor je op de post.
 • Thuis ontvangen: originele extra’s aan de jubileumkaart toevoegen of de envelop van een adressticker voorzien? Laat de kaarten thuis bezorgen en verstuur ze zelf. 

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Het organiseren van een jubileumfeest is niet niets. We doen er daarom alles aan om het bestellen van uitnodigingen zo makkelijk mogelijk te maken. Kom je er toch niet helemaal uit? Bekijk dan de informatie en veelgestelde vragen over uitnodigingen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.228 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.