Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd zelf maken

12,5 jaar getrouwd uitnodigingen

In onze collectie met 12,5 jaar getrouwd uitnodigingen vind je meer dan 600 uitnodigingskaarten voor jullie huwelijksjubileum. De uitnodigingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Hippe uitnodigingskaarten, stoere en originele uitnodigingen en klassieke jubileumkaarten. Gebruik het filter om de kaart te vinden die het beste bij jou past of ontwerp je eigen 12 1/2 jaar getrouwd kaart.

Hoe vier jij je 12 5 jaar getrouwd feest?

12 en een half jaar getrouwd is een feest waard. Het is aan jullie samen om te beslissen of het 12,5 jarig huwelijk gevierd moet worden. Toch zijn er maar weinig stellen die deze dag ongemerkt voorbij laten gaan. Het is het eerste echte jubileum en op het volgende feest, het 25 jaar getrouwd zijn, moet je nog eens 12,5 jaar wachten.

Brainstorm samen met je partner over de mogelijkheden voor een feestje en bedenk samen goed wat je wel of juist niet leuk vindt. Geef bijvoorbeeld een tuinfeest met een BBQ of ga met je kids en familie een dagje naar een pretpark. Je kan natuurlijk ook een strandfeest organiseren of een feest in de kroeg geven. 

Hoe je het feest ook gaat vieren, originele uitnodigingen voor het 12,5 jaar getrouwd zijn maak je bij Kaartje2go.

12 1/2 jaar uitnodigingen maken

Met onze kaartmaker kun je in een handomdraai een originele twaalf en een half jaar uitnodiging maken. Kies een kaart uit de collectie jubileumkaarten of begin met een blanco kaart. Upload je eigen foto op de uitnodigingskaart en voeg vervolgens leuke figuren en kaders toe. Schrijf een leuke uitnodigingstekst, pas het lettertype aan en jouw unieke uitnodiging is klaar om te versturen. Zo zie je maar, iedereen kan zelf een 12 5 jaar getrouwd kaart maken!

Koperen bruiloft, al 12,5 jaar samen

12,5 jaar samen is een hele gebeurtenis. Maar 70% van de getrouwde stellen blijft langer dan 12/5 jaar getrouwd. Ben je 12,5 jaar getrouwd, dan spreken we van een koperen bruiloft. Het is een van de eerste echte jubileumfeesten die je gaat meemaken. Gebruik dit bijzondere moment om oude herinneringen op te halen over jullie tijd samen als verliefd stel. Vier dit moment met jullie kinderen als je ze mocht ontvangen, met familie, vrienden en kennissen.

Ook als je een geregistreerd partnerschap hebt en al 12 5 jaar samen bent is er genoeg reden om een feestje te geven. Speciaal voor als je 12,5 jaar samen bent hebben wij een selectie jubileumkaarten gemaakt.

Tekst & gedichten 12,5 jaar getrouwd

Hieronder vind je een paar gedichten ter inspiratie voor de uitnodiging van jullie 12,5 jarig huwelijk. Bekijk hier nog meer teksten voor jubileum uitnodigingen.

12,5 jaar een hele tijd
12,5 jaar geen kleinigheid
12,5 jaar in voorspoed en geluk
12,5 jaar dit kan niet meer stuk!

 

Niet de juiste te vinden
Maar de juiste te zijn
Dat is het grote huwelijksgeheim

 

12,5 jaar geleden wilden we samen verder gaan,
ons bundelen tot iets krachtigs.
Het mooiste wat er is
echte liefde, zoiets prachtigs!

Ben je 12,5 jaar in dienst? Ook dat verdient een feestje. Kijk hier voor de uitnodigingskaarten voor 12 en een half jaar in dienst.

Uitnodiging naar de ontvanger sturen

Bij Kaartje2go kun je de uitnodiging voor jullie jubileum als pakketje thuis laten bezorgen. Je moet dan wel zelf de kaart in de envelop doen, de adressen opschrijven en de postzegels plakken. Je kan in plaats daarvan er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze verzendservice. Upload je adressen, bestel je kaartje en wij versturen de kaart rechtstreeks naar de ontvanger. Zo heb jij alle tijd om je te richten op het 12 en een half jaar feest.

Heb je een ander feestje om te vieren? Hier vind je nog veel meer uitnodigingen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.871 beoordelingen