Ervaringen met geslaagd kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Zoon geslaagd”

“De kaart vond ik leuk om zelf te maken. Je heb veel keuze, ik had een kaart voor mijn zoon. Hij is geslaagd, daar hoorde natuurlijk een mooie kaart bij. Ik ben heel tevreden met jullie webshop, ik zal zeker meer kaarten bestellen.”

Groetjes Blanche

“Prachtig”

“De ontvanger vond het kaartje prachtig!”

Groetjes, Wouter

“Waanzinnig mooi”

“Heel erg bedankt voor het versturen van de kaart. De kaart is vandaag bezorgd en hij is waanzinnig mooi. Mijn dochter is er erg blij mee. Ik blijf in ieder geval klant van Kaartje2go. Echt een superservice en dat mag ook wel gezegd worden.”

Groetjes, Chantal

“Erg geslaagd”

“Vanochtend de kaarten ontvangen. Ik vind ze erg geslaagd. Leuk, dat het zo kan. Bedankt.”

Met vriendelijke groet, R.A. Sloos-Draaisma

“Erg leuke service”

“Het is een erg leuke service. Vriendelijk bedankt, tot de volgende bestelling.”

Groetjes, Bep

“Leuke persoonlijke kaart”

“Ik ben erg tevreden over jullie site. Dé oplossing om tijd te besparen en toch een leuke persoonlijke kaart te versturen!”

Met vriendelijke groeten, Maaike

“Keurige service”

“Bedankt voor de keurige service, de kaart is prachtig geworden en keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!”

Groeten, Teresa

“Super”

“De kaarten zijn binnen en ze zijn super! Morgen gaan ze wéér op de post haha!”

Groetjes, Femke

“Alsnog bezorgd”

“Hoi, hierbij zoals beloofd een berichtje van mij. De kaartjes zijn deze week allebei bezorgd en ik ben hier heel blij mee. Zoals ik al zei zal ik zeker vaker via jullie kaartjes versturen, en de afhandeling van mijn klacht vind ik zeer netjes. Jullie krijgen van mij een dikke 10! Ik hoop dat veel mensen de weg naar jullie site weten te vinden. Ik zal zeker al mijn vrienden attent maken op jullie site. Alsnog heel veel dank voor het afhandelen van mijn bestelling.”

Groetjes Lisette

“Tevredenheid”

“Bij dezen wil ik graag mijn tevredenheid uiten. Wat een snelle service hebben jullie. Zó netjes, zó snel en het ziet er zó mooi uit. Ik ben helemaal geen computervrouw, maar zelfs ik kreeg het voor elkaar om een mooie kaart bij jullie te laten maken.”

Groeten, Elizabeth

“Vanuit je luie stoel”

“Een prachtige oplossing, vanuit je luie stoel een kaartje sturen. Ik kan niet zo goed omgaan met de computer, maar deze manier van kaartjes sturen is heel gemakkelijk en vooral handig. Ik zal er zeker meerdere keren gebruik van maken.”

Groetjes, Eduard

“Hartelijk dank”

“Wij zijn zeer tevreden over Kaartje2go. Het maken van het kaartje is zo gemakkelijk. De bevestiging, de snelle levering; het ziet er perfect uit. HARTELIJK DANK!”

Wilhelmien

“Ga zo door”

“Ik was heel blij te ervaren dat jullie nog steeds aan verbeteringen werken. De vorige keer had ik gevraagd of er op de achterkant van een enkele kaart ook een tekening van bijvoorbeeld een envelopje ingevoerd kon worden. Er werd aan gewerkt en ja hoor ik kan er nu dankbaar gebruik van maken. De kaarten komen binnenkort binnen maar die zijn ongetwijfeld, zoals altijd, weer goed!! Ga zo door en hartelijk dank van een zeer trouwe gebruiker.”

Diane

“Zeer tevreden”

“Ik moet jullie ook nog zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van het kaartje. En het is goed gegaan met de betaling.”

Vriendelijke Groet, Riek

“Leuke prijzen!”

“Dit zijn nog leuke prijzen! We zijn benieuwd naar het kaartje! Vriendelijk bedankt voor uw hulp.”

Groet, Miranda

“Snelle afhandeling”

“De kaart is in goede orde ontvangen. Super, die snelle afhandeling, zowel van jullie als van PostNL.”

Esther

“Superleuk”

“Wat een snelle service, complimenten voor de verzorging en afwerking. Mijn kaart ziet er superleuk uit. Dank jullie wel, ik zal jullie site zeker aanbevelen!”

Met vriendelijk groet, Nel

“Iedereen is vol lof”

“Graag wil ik jullie mijn complimenten maken voor de prachtige manier waarop jullie de kaarten maken. Iedereen die een kaart krijgt is vol lof over de prachtige uitvoering. Voor jullie, maar ook voor mij, heel leuk om te horen!”

Vriendelijke groeten, Trijntje

“Kleinzoon”

“Ik heb kaarten naar mijn kleinzoon gestuurd, ze zijn op tijd aangekomen. Kaartje2go heeft een grote collectie, voor elke gelegenheid.”

Gerda (via Facebook)

“Benieuwd”

“Ik heb de kaarten vandaag ontvangen en ik vind ze echt prachtig. Dank voor de snelle service. Ik ben benieuwd naar de reacties van de ontvangers!”

Met vriendelijke groet, Mieke

“Een verdiende 10”

“Ik heb afgelopen week 2 kaartjes verstuurd. Erg geslaagd, voor allebei. Vooral erg leuk dat we een foto "op konden pimpen" met leuke dingetjes zoals vlaggetjes en mutsjes. Op tijd geleverd, en erg goed van kwaliteit op een mooi papiersoort! Ik heb goede reclame gemaakt en ik denk dat dit mondeling toch het beste is! Een verdiende 10 krijgen jullie als ik een punt moest geven!”

Reactie via eKomi.nl

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9246 beoordelingen