Zijn jullie geboortekaartjes duurzaam en welk papier kan ik kiezen?

De geboortekaarten worden gedrukt op milieuvriendelijk en FSC-gekeurd sulfaatkarton. De papiersoort Luxe Recycled is zelfs 100% gerecycled. Alle enkele rechthoekige kaarten worden zonder envelop verstuurd en worden afgewerkt met een hoogglans laag om ze te beschermen tijdens de postverwerking en verzending. Deze zijn niet in een andere papiersoort te bestellen.

Alle kaarten worden geleverd met stijlvolle en hoogwaardige enveloppen met FSC keurmerk.

Je kan kiezen uit 6 mooie papiersoorten die van hoge kwaliteit zijn:

  • Glans (gratis)
  • Premium mat (+ €0,19 p/s)
  • Luxe recycled – 100% gerecyled (+ €0,24 p/s)
  • Chic parelmoer (+ €0,29 p/s)
  • Oudhollands structuur (+ €0,29 p/s)
  • Stijlvol linnen (+ €0,35 p/s)

Hier kun je alle papiersoorten bekijken.

Geboortekaartjes produceren en bezorgen we zo milieubewust mogelijk. Alle karton- en papiermaterialen, dus ook de kaarten en enveloppen zijn FSC gekeurd. De papiersoort luxe recycled en de enveloppen kraft en natuurlijk zijn zelfs gemaakt van 100% gerecycled papier. Onze drukkerij voldoet als een van de weinigen aan de strenge ISO 14001 milieunormen.

Kaartje2go investeert via www.groenepost.nl in een windmolenpark in India, waarmee de CO2-uitstoot van de bezorging volledig wordt gecompenseerd. De kaarten worden dus CO2-neutraal bij je bezorgd. Bovendien planten we elk jaar bomen terug. Hoe meer kaarten er worden verkocht, hoe meer geld wij kunnen sparen voor het Kaartje2go bos.

Alles over Kaartje2go en duurzaamheid lees je hier.

Bekijk ook de andere veelgestelde vragen