Hoe gaat mijn geboortekaartje eruit zien?

Als je wilt weten hoe jouw kaartje eruit komt te zien, kun je een gratis proefdruk aanvragen. Bestel de kaart die je hebt gemaakt als proefdruk en kijk of alles naar wens is. Samen met jouw ontworpen kaart, sturen we je een mapje met onze papiersoorten en envelopkleuren, en een flyer met vervolgstappen. Zo kun je een goede keuze maken wat bij jou past. Wanneer je tevreden bent en het kindje is geboren kun je de definitieve bestelling plaatsen.

De kleuren die je op het scherm ziet wijken altijd iets af van de kleuren op papier. Ieder beeldscherm is namelijk anders en is ook nog eens afhankelijk van omgevingslicht. Om de kleur van het geboortekaartje te bepalen is het dus handig om van tevoren een proefdruk te bestellen. Zo kun je de kleurechtheid goed beoordelen.

Om een gratis proefdruk te ontvangen zul je een account moeten aanmaken. Alleen wanneer je ingelogd bent is de eerste proefdruk gratis. Ben je niet ingelogd, dan betaal je €0,49 per proefdruk.

De proefdruk kun je op twee manieren bestellen:

  • Als je een kaart bekijkt kun je op de knop gratis proefdruk klikken.
  • Als je de kaart al hebt gemaakt kun je bij de verzendmethode kiezen voor gratis proefdruk.

Vul bij het adresseren je eigen adres in en rond de bestelling ten slotte kosteloos af.

Je ontvangt een proefdruk pakketje met daarin jouw ontworpen geboortekaartje, een mapje met papiersoorten en envelopkleuren, en een flyer met vervolgstappen.

Hier vind je meer informatie over het bestellen van gratis proefdruk van je geboortekaartje.

Bij Kaartje2go krijg je de eerste proefdruk gratis. Je kunt altijd nog een proefdruk bestellen, maar hiervoor betaal je dan de normale prijs van de kaart. De verzending is wel gratis. Ons klanttevredenheidsteam kan je helpen als je hierover vragen hebt.

Ai, dat is vervelend! Bij de gratis proefdruk gebruiken we een methode om automatisch te detecteren of iemand al een proefdruk heeft gehad en soms gaat dat niet helemaal goed. Wanneer je denkt nog recht te hebben op een gratis proefdruk kun je even contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je dan met het bestellen van een gratis proefdruk.

Telefoon: 030-8700270
Email: info@kaartje2go.nl

Bij je proefdrukpakketje ontvang je een handige flyer waarin we uitleggen hoe je de geboortekaartjes kunt bestellen. Ook ontvang je bij de proefdruk voorbeelden van de luxe papiersoorten en de gekleurde enveloppen. Zo helpen we jou om de papiersoort en envelop te kiezen die het beste bij jullie past.

Het is handig om de proefdruk een aantal weken voordat je gaat bevallen te bestellen. Zo heb je voldoende tijd om te zien of jouw geboortekaartje naar wens is en kun je eventueel nog een laatste aanpassing doen voordat je de echte bestelling doet.

Wanneer je de proefdruk op een werkdag voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag. In 95% van de gevallen ontvang je het proefdrukpakketje de volgende dag in huis.

Tip: Ben je klaar om de geboortekaartjes te bestellen? Gebruik dan onze handige checklist zodat je zeker weet dat alles goed staat op het geboortekaartje. 

Lees ook: Wanneer moet ik mijn geboortekaartjes maken en bestellen?

Bekijk ook de andere veelgestelde vragen