Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens een klacht. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Warme douche”

“Graag wil ik u bedanken voor de goede service die u ons vorig jaar geleverd heeft. Wij hebben vorig jaar het geboortekaartje van onze zoon bij jullie besteld. Ondanks dat mijn vrouw en ik het kaartje gecontroleerd hebben op spelfouten ging het toch mis. Er stond toch een spelfout op de kaart. Ik heb meteen contact opgenomen met jullie en jullie boden mij kosteloos een nieuw pakket kaarten aan. Dit noem ik nog eens service! Ondanks dat het al een jaar geleden is wil ik uw bedrijf toch nog extra bedanken. Vandaar dat wij jullie genomineerd hebben voor de warme douche van het televisieprogramma Kassa.”

Met vriendelijke groet, Familie Naipal

“Volgende keer weer”

“Ik wil graag laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de service van Kaartje2go! We hebben ons geboortekaartje bij jullie laten afdrukken en hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen. Van te voren konden we gratis een proefdruk laten maken om te zien hoe de kaart er in het echt uitzag en het was echt exact zoals op internet te zien was (qua kleur, helderheid etc.) Wij hadden geen zin om enveloppen te schrijven in een periode waarin je al zo druk bent. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle adressen in een excel bestand te uploaden en jullie verzorgden de rest. Super! 's Avonds om 19.00 uur hebben wij de kaarten besteld en de adressen geüpload en de volgende ochtend lagen de kaarten al in de brievenbus. Topservice! De volgende keer bestel ik zeker weer hier!”

Leonie

“Alle stress weg”

“Hartstikke bedankt voor de fantastische service! Wij wonen in het buitenland en dachten, hoe gaan we nu dat geboortekaartje doen? Jullie hebben alle stress weggenomen en we zijn heel tevreden met het kaartje en hoe snel het bezorgd is in Nederland en het buitenland. Nogmaals bedankt!”

Saskia

“Vlekkeloos”

“Als je voor kwaliteit en snel wilt gaan, dan kies je voor Kaartje2go! Wij hebben het geboortjekaartje van onze zoon via deze site ontworpen en zijn heel erg tevreden, niet alleen over de kwaliteit van het kaartje, maar ook over de service. Ze denken met je mee. Wij hebben het geboortekaartje naar verschillende landen moeten sturen en in verschillende talen, het is vlekkeloos verlopen. Binnen twee dagen was het zelfs al in Zwitserland in de bus! Zowel mat als glans zien er goed uit en het verpersoonlijken van het kaartje gaat heel makkelijk. Ik wens u en ik wens Kaartje2go het beste toe en veel plezier bij het opmaken van uw kaart!”

Gabriëlla (op Trustpilot)

“Netjes en aardig”

“Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij jullie en ik had een foutje gemaakt bij de bestelling, maar ik ben ontzettend netjes en aardig behandeld. Jullie zijn mij erg netjes tegemoet gekomen, meer dan ik had durven hopen en daar wil ik jullie voor bedanken. Ook vind ik de snelle afhandeling super goed. Bij een volgende keer denk ik zeker aan jullie en ik zal jullie aanbevelen bij anderen!! Nogmaals hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Sylvia

“Topservice”

“Ik vind het supertof dat ik een gratis proefkaartje mocht bestellen bij jullie voor ons geboortekaartje! Topservice!”

Groetjes, Linda

“Veel complimenten”

“Via Kaartje2go hebben we onze geboortekaartjes besteld. Ze waren eenvoudig en goed te bestellen! We hebben veel complimenten gehad over het leuke kaartje en de mooie kwaliteit ervan!! Binnen een dag waren de kaartjes in huis, super!! Ik zal deze site zeker aanbevelen aan anderen!”

Groeten Femke (op Trustpilot.nl)

“Toppers”

“Complimenten voor dit bedrijf. Ik ben kraamverzorgster en kom jullie goede service vaak tegen. Toppers!!”

Miranda (via Facebook)

“Aanrader”

“Tijdens het maken van ons geboortekaartje konden we direct terecht met onze vragen via de chatfunctie. We ontvingen meteen een antwoord en een prijsopgave. Het was fijn dat we een gratis proefdruk konden laten maken. Die zag er heel mooi uit waardoor we besloten de geboortekaartjes bij Kaartje2go te bestellen. Mooie kaarten en top service! Aanrader dus!”

Mandy (op Trustpilot.nl)

“Ideaal voor geboortekaartjes”

“Erg tevreden over het aanbod, de kwaliteit, de service en snelle levering! Al vele kaarten via Kaartje2go besteld maar sinds kort ook met mijn eigen ontwerpen voor mijn hobby fotografie. Super! Je kunt zonder, maar ook met logo kiezen. Zo kan ik mijn kaarten ook leveren bij mijn klanten zonder dat er reclame op staat. Ideaal voor bijv. geboortekaartjes.”

Sandra (op Trustpilot.nl)

“Gratis opnieuw gedrukt”

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de topservice die jullie leveren! Na een zware bevalling heb ik per ongeluk de verkeerde datum op ons geboortekaartje laten drukken. Toen wij hierachter kwamen en jullie belden, werd het direct geregeld en aangepast. De kaarten zijn gratis opnieuw gedrukt! Een pak van mijn hart en een enorme zorg minder. Nogmaals hartelijk dank en ga zo door met de geweldige service! Vriendelijke groeten, een moeder met een grote zorg minder. Hartverwarmend!”

Shirley (via Trustpilot.nl)

“Ontzettend veel keuze en super service!!”

“Na een lange zoektocht op internet naar het perfecte geboortekaartje, kwam ik uiteindelijk uit bij Kaartje2go! Wat een keuze, het ene kaartje nog leuker dan het andere! Je kunt het kaartje heel makkelijk maken en het ontwerp aanpassen waar jij maar wilt, met kleur, lettertype en afbeeldingen. Ik kan het echt iedereen aanraden!!”

Miranda (op Trustpilot.nl)

“Geweldige extra service”

“Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige extra service die we van jullie mochten ontvangen bij de geboorte van onze zoon. Onze zoon Lyam is op woensdag geboren dezelfde dag hebben wij de kaartjes bij jullie besteld. Donderdag zouden ze al geleverd worden door PostNL. Maar vrijdag waren ze er nog niet. Jullie hadden ze op tijd verstuurd, maar PostNL kon niet nagaan waar het pakketje gebleven was. Toen hebben jullie met spoed de opdracht aan de drukkerij gegeven om alles kosteloos (!!!) opnieuw te laten drukken. Echt geweldig, bedankt!!!”

Groetjes, Lianne

“Heel erg leuk”

“We hebben bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken en ze zijn heel erg leuk geworden. We zijn er zeker blij mee. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Heleen

“Perfecte service!”

“Vorig jaar al een proefdruk van een geboortekaartje voor onze kleinzoon besteld. Helemaal leuk! 22 Januari uiteindelijk de kaartjes besteld en 23 Januari al in huis! Perfecte service! En de prijzen waren ook geweldig! Had wat vraagjes na levering van de proefdruk en gelijk antwoord!”

Karin, op Webwinkelvergelijker

“Sterke punten”

“Jullie sterke punten: Gemak van rustig thuis alles bekijken.... de gratis proefdruk. Gunstige prijs van de kaartjes! Geen verzendkosten en keurig verpakt geleverd!”

Karin, op Webwinkelvergelijker

“Schattig”

“Jeetje wat snel! De kaartjes dinsdag besteld, 60 geboortekaartjes voor de geboorte van onze kleinzoon en woensdag al binnen. Goed verpakt. Wat zijn ze schattig. Al heel wat leuke reactie's gehad want woensdag hebben we ze al gelijk gepost. Echt super! Bedankt voor de snelle en super afhandeling!”

Groetjes Karin

“Super service”

“Een beetje aan de late kant, maar via deze weg wil ik jullie alsnog bedanken voor de super service! Ik ben in augustus bevallen en wilde toen vlot de geboortekaartjes doorsturen. Het lukte me niet om de foto's mooi passend in te voegen en daar heeft een medewerker mij mee geholpen. Hij heeft m'n kaartje gemaakt en voor me opgeslagen zodat ik hem alleen hoefde te openen om data en naam toe te voegen. 10 min voor sluitingstijd heb ik ze doorgestuurd. Helaas, haastige spoed, is zelden goed... ik had foutjes gemaakt in naam en geboortedatum. Helaas was het bedrijf al gesloten. De volgende dag hadden mensen het kaartje al binnen. Net als bij m'n eerste, supersnel. Helaas een fout kaartje. Ik werd gebeld door een medewerkster en zij heeft het boven verwachting opgelost. Kaartje2go had een naam opgebouwd en wilde deze graag hoog houden. Echt een super service. Het was immers niet eens jullie fout maar mijn eigen, domme schuld. Bedankt!!”

Mvg, Suzanne

“Mooi en naar wens”

“Ik ben zeer tevreden. We hebben een proefkaart gemaakt voor ons geboortekaartje. Deze is mooi en naar wens, dus wij gaan in maart onze kaartjes bij jullie bestellen!”

Groetjes, Tessa

“Geweldig bedankt”

“Wij wilden nog even melden dat wij zeer tevreden zijn met jullie hulp bij de late wijziging, die wij telefonisch nog na de bestelling hebben doorgegeven. Nogmaals geweldig bedankt voor de behulpzaamheid en de vlotte afhandeling van onze geboortekaartjes!”

Met vriendelijke groet, Rakish en Arenda

“Kaartje2go de beste”

“Niet verder zoeken, Kaartje2go is de beste!! Ik heb veel op internet rond gezocht qua kwaliteit en natuurlijk prijs. Eén ding is zeker, een betere vindt u niet. Bij ons eerste kind heb ik de geboortekaartjes bij een gewone drukkerij laten drukken. Wat een verschil in prijs! Je kunt bij Kaartje2go alles zelf samenstellen en een gratis voorbeeldkaart thuisgestuurd krijgen. Ook nog een top klantenservice, want we wilden nog een voorbeeldkaart en deze kregen we weer gratis! Niets dan lof en terecht 5 sterren op Trustpilot!”

Rik (via Trustpilot.nl)

“Klaarzetten”

“Al enige tijd heb ik een account bij Kaartje2go naar volle tevredenheid! We hebben twee jaar geleden bij Kaartje2go de geboortekaartjes van onze dochter besteld, en nu de tweede op komst is hebben we weer enkele opties zelf aangemaakt. Kaartje2go is voor ons ideaal omdat we het geslacht van onze baby niet van tevoren willen weten. Bij andere aanbieders van geboortekaartjes betaal je dan gelijk minstens 20 euro om een bepaald aangemaakt kaartje te annuleren, maar bij Kaartje2go kunnen we beide exemplaren klaarzetten!”

Jojanneke

“Super service”

“Al een aantal keer bij Kaartje2go besteld (geboortekaartjes, uitnodigingen) en steeds is het weer een feest als de kaarten binnen zijn! Altijd snel, mooi en makkelijk te maken! Ga zo door! Wij bestellen snel weer!”

Roos (via Trustpilot.nl)

“Het mooist”

“Ik ben echt super tevreden over Kaartje2go, betaalbaar en prachtige kaartjes. We hebben meerdere proefdrukken besteld en vonden die van Kaartje2go het mooist!!”

Larissa259 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Beide dochters”

“Wij hebben voor beide dochters Kaartje2go gebruikt. En alles automatisch laten versturen. Heerlijk! Heb al een hekel aan kerstkaarten schrijven dus dit ging super. En we hebben 20 ongeadresseerde kaarten met enveloppen thuis laten komen voor mensen in de straat.”

frannie82 (op Zwangerschapspagina.nl)

“9 van de 10 keer”

“Wij hebben ook onze geboortekaartjes besteld via Kaartje2go. Daarna hebben we nog vaak kaartjes via hen laten maken! Ook als ik een gewone kaart moet verzenden doe ik het 9 van de 10 keer via Kaartje2go!”

angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Simpel versturen”

“Ik heb ze destijds inderdaad op de site van Kaartje2go besteld. Gewoon de adressen al ingevoerd op de site in het adressenboek en manlief hoefde toen alleen nog maar de kaart te wijzigen (gegevens enzo) en de adressen aan te vinken en toen werden ze verstuurd. Voor onze trouwdag ook zo gedaan, met uitzondering dat we de kaarten en enveloppen op hadden laten sturen en toen geschreven. Zelf postzegels laten maken bij PostNL met eigen afbeelding erop.”

Kiwi1405 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Super geworden”

“Ik heb de geboortekaartjes vanmiddag ontvangen! Ze zijn super geworden, zeker naar onze verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service en bezorging!”

Groetjes, Deborah

“Zeer benieuwd!”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“Prima eindresultaat”

“Kaartje ontworpen, proefdruk besteld. Was al binnen een dag in huis en uiteindelijk de definitieve kaartjes werden ook snel geleverd. Makkelijke, gebruiksvriendelijke site met zeer veel mogelijkheden. Ik heb nog gebeld en ik werd ook vriendelijk te woord gestaan. De kaartjes zijn opgestuurd door het adressenbestand van tevoren in te voeren, ook handig!! Het eindresultaat was ook prima! Duidelijk geprint! Dit bedrijf zal ik zeker bij anderen aanbevelen.”

Reactie via eKomi.nl

“Prima kwaliteit”

“Heel veel keus, alles aan je wensen aan te passen, gratis proefdruk, adressen klaar zetten in een bestand, snelle en hele goede service en prima kwaliteit. En dat alles voor een spotprijsje.”

Review op Babybytes.nl

“Tien als cijfer”

“Ik wilde even doorgeven dat ik voor de tweede keer bij Kaartje2go mijn geboortekaarten heb besteld. Altijd naar tevredenheid gegaan, ze hebben een topservice waar veel andere bedrijven van kunnen leren. Mooie kwalitatieve kaarten met veel zorg bedrukt, ze krijgen van mij een tien als cijfer.”

Met vriendelijke groet, Zozan

“Prachtige geboortekaarten”

“Hierbij geef ik even door dat ik zojuist de prachtige geboortekaarten heb ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Schitterende geboortekaartjes!”

“Bedankt voor de schitterende geboortekaartjes! Ze zijn goed aangekomen en we zijn er heel blij mee!”

H. van Asseldonk

“Kaartje2go verkoopt zichzelf”

“Mijn vriendin stuurde me een prachtig geboortekaartje van haar dochter. Achterop zag ik dat ze bij Kaartje2go waren besteld. De geboortekaartjes van mijn tweeling heb ik bij jullie besteld. Ze zijn wederom van prachtige kwaliteit. Recent heeft mijn moeder haar eerste kaart bij jullie verstuurd. Kaartje2go verkoopt zichzelf, met de kaarten dus!”

Met vriendelijke groet, Susan

“Leuk kaartje voor een tweeling”

“Ondertussen had ik al zoveel geboortekaartjes gezien en gemaakt. Ik vond het heel moeilijk om voor een tweeling een leuk kaartje te vinden. Bij jullie heb ik gewoon een kaartje uitgezocht voor een meisje, de binnenkant naar onze wensen aangepast en twee namen erin gezet. Bij de meeste sites kan dit niet. Ik ben erg blij. Nog een paar weekjes en dan kunnen we de bestelling helemaal afmaken. In ieder geval bedankt voor nu.”

Met vriendelijke groet, W. van Noort-Kuijt

“Prachtige geboortekaarten”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Enthousiaste reacties”

“De kaarten zijn verstuurd; de eerste reacties zijn erg enthousiast! Nogmaals hartelijk dank voor de superservice en tot het volgende kaartje.”

Groeten, Miriam

“Kaartjes zijn super”

“Wij hebben gisteren de kaartjes ontvangen. Ze zien er super uit, we zijn er blij mee. Bedankt voor de snelle, goede service. Wij weten voortaan waar we onze kaarten laten maken.”

Groet, Monique

“Piekfijn”

“Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. De kaartjes zien er piekfijn uit. Bedankt en tot een volgende keer!”

Angelica

“Zeer tevreden!”

“We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.”

Dank, Linda

“Geweldige geboortekaarten”

“De geboortekaartjes zijn vandaag binnengekomen en zien er geweldig uit! Super! Er komt er ook eentje jullie kant op!”

Groeten, Bas

“Schitterend”

“De geboortekaartjes zijn ontvangen, ze zijn schitterend geworden! Morgen gaat de boel op de post. Bedankt voor jullie hulp en de extra aandacht.”

Groet en vast tot nog eens, Sandra

“Heel mooi”

“Ik heb gisteren de geboortekaartjes binnen gehad. Ze zijn echt heel mooi. Ik ben erg tevreden!! Dus nogmaals bedankt voor alle service. De volgende keer als er kaarten moeten komen weet ik zeker dat ik ze weer via jullie ga maken en bestellen. Een hele fijne dag nog.”

Veel groetjes, Jessica

“Wat een verademing”

“Ik heb vandaag een proefdruk besteld van ons geboortekaartje. Wat een verademing dat het zo gemakkelijk ging, in tegenstelling tot sommige andere sites. We zijn erg benieuwd naar de kwaliteit!”

Mvg, E. van der Wal

“Mooie geboortekaartjes”

“Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie geboortekaartjes! Ze zijn goed gelukt, het is helemaal naar onze wens gegaan. Hartstikke bedankt!”

Met vriendelijke groet, Gaby

“Zeer positieve reacties”

“Hartelijk dank voor jullie service en moeite! Dit waardeer ik echt enorm, het scheelt me een boel stress zo in de kraamtijd! Zodra ik weer wat fitter en hersteld ben ga ik ook zeer zeker even heel duidelijk vermelden op jullie site dat jullie echt een topservice hebben, want dit is gewoon echt geweldig. De eerste zeer positieve reacties op de geboortekaartjes zijn al binnen dus de eerste zending is er al helemaal door. Nogmaals enorm bedankt!”

Groetjes, Eline

“Super bevallen”

“Het is mij super bevallen, ik kon de adressenlijst van tevoren uploaden en het kaartje stond helemaal klaar; alleen de naam en de juiste datum moesten nog aangepast worden. Voor manlief had ik instructies geschreven met de inlog etc., maar dit is niet nodig geweest. Twee dagen na de bevalling heb ik even een half uurtje de laptop op schoot genomen en alles ingevuld. Wist ik in ieder geval dat het goed was. Ik vond het zelf een groot voordeel dat ik niet 100 enveloppen heb hoeven schrijven, het ging allemaal automatisch.”

Van: Zwangerschapspagina.nl

“Supertevreden”

“Ik heb de kaartjes bij Kaartje2go.nl laten maken. Daar ben ik supertevreden over, erg goede kwaliteit en zeer snelle levering. Volgens mij is het voor 20:00 uur bestellen en de volgende dag bezorgd. Ik dacht dat je op de site van Kaartje2go ook zelf aan de slag kunt met foto's, dus misschien kun je via het programmaatje je kaart in elkaar zetten?”

Van: Zwangerschapspagina.nl

“Heel makkelijk”

“Kaartje2go! Heel makkelijk, leuk en niet duur!!”

Van: Babybytes.nl

“Absolute aanrader”

“Afgelopen dinsdag hadden we onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld, woensdagochtend waren ze er al. Erg goede service en superleuke kaartjes. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van mensen. Absolute aanrader.”

Groetjes Frans, Eline & Nils

“Zoveel keuze”

“Via mijn vriendin heb ik nu ook mijn geboortekaartjes bij jullie besteld. Zoveel keuze en toch makkelijk zelf aan te passen! Mijn vriend hoeft alleen de foto van ons kindje en de naam nog in te vullen. Ik ben benieuwd hoe de kaarten gaan worden!”

Hartelijke groet, Tanja

“Geweldige geboortekaarten”

“De geboortekaarten zijn bezorgd met de pakketpost. Ze zien er geweldig uit!”

Thnx, Joyce

“Mooie geboortekaartjes”

“We zagen het al bij de proefkaart. Wat hebben jullie toch mooie geboortekaartjes voor een vriendelijke prijs! Het predikaat 'Beste kaartenservice' van de Consumentenbond is wat ons betreft helemaal terecht!”

Groetjes, Silvia

“Geboortekaartjes”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! De uitslag van de Consumentenbond is helemaal terecht. Onze Tom staat er prachtig op. Veel succes met jullie kaartjessite.”

Mvg Sara, Daan en ... Tom!

“Fantastische geboortekaartjes”

“Bedankt voor uw reactie! Het pakketje geboortekaartjes is gisteren om 17:30 bij ons bezorgd. De kaartjes zien er fantastisch uit! Bedankt voor de service!”

Mvg Timon

“Topkwaliteit”

“Vanmiddag het pakket met geboortekaartjes ontvangen!!!! Nogmaals, jullie hebben echt een geweldige service geleverd. De kwaliteit van de kaarten is ook helemaal TOP! Ik zal iedereen jullie site aanraden! Dat is tenslotte het minste wat ik kan doen! Duizendmaal dank.”

Groetjes, Angelique

“Geboortekaartjes ontvangen”

“Vanmiddag heb ik mijn geboortekaarten ontvangen. Ze zijn vandaag nog op de post gegaan, dus hopelijk hebben de mensen de kaart morgen. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de geboortekaartjes, echt geweldig!!! Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Erica

“Geweldige service”

“Wij hebben de geboortekaarten binnengekregen en wij zijn zeer tevreden. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die jullie hebben verleend. Bedankt voor alles.”

Groet, Mike

“Zeer tevreden”

“Wij hebben de geboortekaarten ontvangen en we zijn zeer tevreden!!! Hartstikke bedankt voor de goede service!”

Gr. Arnold en Sonja

“Ga zo door!”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!!!”

Groetjes van Dana

“Supertevreden”

“Hartelijk dank voor de geboortekaartjes van Marleen. Dit was de eerste keer voor mij bij Kaartje2go. Ik kwam bij jullie door de uitslag in de Consumentengids. Wij zijn supertevreden. Met onze kaartjes, met jullie prijzen en met jullie service!”

Mvg Marit

“Petje af!”

“Vandaag heb ik de proefkaart ontvangen ter aankondiging van de geboorte van mijn dochter. Deze heb ik gisteren via jullie site opgesteld. Ik ben enorm tevreden over de kaart en de goede service die jullie geleverd hebben. Zodra mijn dochter geboren is, zal ik ook absoluut gebruik maken van jullie service. Petje af!”

Vriendelijke groet, Mendy

“Klantvriendelijk”

“Jullie zijn erg klantvriendelijk. De geboortekaartjes zijn erg mooi en voldoen in alle opzichten aan mijn verwachtingen.”

Mirjam

“Leuke reacties”

“Bedankt voor de mooie geboortekaartjes van onze dochter Emma. We hebben heel veel leuke reacties gehad. En wat ik erg bijzonder vond, was jullie enorm snelle reactie op iedere mail en dat ik zonder moeite een gratis proefkaartje kon opsturen per post! Jullie enthousiasme spat door het computerscherm!”

Freek, Irene en Emma

“Naar eigen zin”

“Wij gaan de geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go. Wij ontwerpen ze helemaal zelf en ze hebben verschillende formaten kaarten. Kaartje2go is de goedkoopste die ik heb kunnen vinden. Het voordeel vind ik dat je ze helemaal naar je eigen zin kunt maken, precies zoals je het zelf wilt hebben!”

Reactie van een klant (op het Viva Forum)

“Superbelangrijk”

“Mijn geboortekaartjes zijn superbelangrijk. Het moet er goed en mooi uitzien want het gaat tenslotte om een nieuw leven. En om een kaartje dat bij velen in de handen terechtkomt. Dus kwaliteit is superbelangrijk. Wij zijn hier zeer tevreden over bij Kaartje2go. Vandaar mijn stem!”

Reactie van een klant (op Wugly.nl)

“Meeste keuze”

“Naar aanleiding van positieve reacties op Babyforum heb ik mijn geboortekaartje bij jullie besteld. Jullie hebben veruit de meeste keuze! En ook veruit de leukste prijzen. Veel succes en tot volgend jaar, als mijn dochter een jaar wordt!”

Met vriendelijke groet, Elisabeth

“Dummyproof”

“Ik ben heel tevreden. Mooie, eenvoudige site en goed betaalbaar. We hadden geboortekaartjes gemaakt via een andere site, maar wat een vervelende software was dat vergeleken met jullie 'dummyproof' site! Ik durf zelfs mijn moeder van 68 jullie site aan te bevelen.”

Groetjes Matthijs

“Kleur en papier”

“Over een paar weken kunnen jullie zeker weten een order tegemoet zien van onze kant. We waren zeer te spreken over de proefdruk. De kleuren en het papier van het geboortekaartje vinden we heel erg mooi en helder. We zijn dan ook erg blij dat we via jullie het perfecte kaartje hebben kunnen vinden voor ons nieuwe kindje! Nogmaals dank!”

Mevrouw Roest

“Zeer tevreden”

“Ik ben zeer tevreden met Kaartje2go. Ik had daar het hondje gekozen in een blauwe ruit met een rode achtergrond als geboortekaart. Van tevoren heb ik een proefdruk gekregen. In Excel de adressen aangemaakt en in het adressenboekje gezet. Toen ik was bevallen heeft mijn man de laatste gegevens ingevoerd en verstuurd. De volgende dag hadden familie en vrienden de kaart al in de bus. Super! Nabestelling was ook erg makkelijk, want als je bent ingelogd, kun je alles wat je verstuurd hebt nogmaals versturen! Succes!”

Klaartje, op Babybytes.nl

“Heel tevreden”

“Ik heb ook geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ik was er heel tevreden over! Ik had zelf een proefdruk van het kaartje dat ik mooi vond besteld. Kaartje2go was stukken goedkoper en het kaartje is heel mooi geworden!”

Mamita, Babybytes.nl

“Goedkoper”

“Ik heb mijn geboortekaartje ook bij Kaartje2go gemaakt en besteld. Wij gaan ze daar nu weer bestellen, het scheelt bijna 100 euro met een ander bedrijf.”

Mama van Meetje, Babybytes.nl

“Geboortekaartje geweldig”

“De postbode kwam hier net en het geboortekaartje is GEWELDIG. Dus ik ga een adressenbestand maken in Excel en ze dan via Kaartje2go.nl meteen versturen naar de mensen! En ik laat een pakketje van 10 stuks bij me thuisbezorgen als extra. Bedankt allemaal!!”

Jenny, op Babybytes.nl

“Leuke reacties”

“Ik maak altijd kaartjes via Kaartje2go en ik vind ze mooi! Ik krijg ook altijd leuke reacties op de kaartjes.”

Bambino, op babybytes.nl

“Perfecte kaartjes!”

“Ja, wij hebben ook na heeeeeeeel lang zoeken de perfecte kaartjes gevonden! Ik heb er van allebei eentje laten bezorgen. Het zijn mooie geboortekaartjes hoor. Ik was bang dat ze er misschien 'cheap' uit zouden zien omdat ze zo voordelig zijn. Maar ze zijn echt super! Ik ga ook echt geen 200 euro meer betalen voor die kaartjes!”

Van: Babybytes.nl

“Superservice”

“Ja, wij hebben ook onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ontworpen!! Superservice, vandaag besteld voor 20:00 uur, morgen in huis! Doen!! Scheelt heel veel geld! Superkwaliteit trouwens.”

Mama van Benthe, Babybytes.nl

“Alles zelf bepalen”

“Mijn geboortekaartje voor de tweeling is helemaal super! Ik kan bij jullie alles zelf bepalen. Teksten zelf plaatsen op de plek waar ik wil en een foto toevoegen. Jullie zijn inderdaad het meest gebruiksvriendelijk!”

Groetjes Nathalie

“Mooie geboortekaartjes”

“Bij de geboorte van mijn dochter wilden we graag 30 geboortekaartjes bestellen. Bij de meeste sites kon dit helaas niet. Bij jullie wel! Hartelijk dank voor de mooie kaartjes en tot volgend jaar.”

Hartelijke groet, Marianne

“Supermooie geboortekaartjes”

“Onze geboortekaartjes zijn supermooi geworden! Ze zijn netjes en op tijd bezorgd. Bedankt!”

Yvonne en Ronald

“Alles uit handen”

“Ik heb bij jullie mijn geboortekaartjes besteld door de vele positieve reacties op babybytes.nl. En terecht! Jullie nemen me alles uit handen. Eenvoudige website, je kan alles klaarzetten en het is ook nog vriendelijk geprijsd! De uitnodigingen voor de tweede verjaardag van mijn andere zoon bestel ik straks ook bij jullie!”

Laura

“Geweldig proefkaartje”

“Het proefkaartje zag er geweldig uit, nu wachten tot de kleine er is en dan volgt de totale bestelling! Fantastische site.”

Elvira

“Zeer tevreden”

“Ik ben zeer tevreden met mijn proefkaart. Ik ben rond begin oktober uitgerekend en bestel dan zeker de kaarten bij jullie.”

Groet Sabina

“Supermakkelijk”

“Wij hebben ons kaartje ook bij Kaartje2go besteld!! Het was super makkelijk! Ik kon de volgende dag met mijn luie kont op de bank blijven zitten en met de laptop zijn naam, geboortedatum etc. invullen. Ik had het de volgende ochtend al binnen!!! Super! (je kan op Kaartje2go van tevoren ook al je adressen invullen, dan betaal je ook gelijk voor je postzegels en dan heeft iedereen 'm de volgende dag in de bus!!) Superhandig, ik zou het zeker nog een keertje doen!”

Vick, moeder Sophie op Babybytes.nl

“Topkwaliteit”

“Na de geboorte van Lisa kon ik net voor 20:00u mijn geboortekaartjes nog bestellen. De volgende dag had ik ze al thuis. En zoals de proefkaart topkwaliteit. Snel en gemakkelijk. Jullie maken het waar!”

Groetjes, Martha

“De mooiste!”

“De positieve reacties op sites als babybytes.nl en zwangerschapspagina.nl zijn helemaal terecht. Jullie kaarten zijn de mooiste!”

Hartelijk groet, Tiny

“Perfecte service”

“Ik wilde jullie eigenlijk alleen bedanken voor de perfecte service. Mijn proefkaartjes altijd netjes binnen twee dagen ontvangen, ondanks het feit dat ik woonachtig ben in België. De betaling is altijd supermakkelijk, een ruime keuze aan leuke kaarten en makkelijk te personaliseren. Toen de baby eenmaal geboren was, was het zo gedaan. Nog even aanpassen op de laptop en de adressen snel invoeren zodat het lekker makkelijk door jullie verstuurd kan worden. En snel!! Veel succes verder met de website!!”

Elif

“Snel en uitgebreid”

“Wat geweldig om zó snel en zó uitgebreid antwoord te ontvangen van jullie!! Ik ga het gelijk proberen, super!! U wordt hartelijk bedankt en we hopen dat we binnen 15 weken van deze service gebruik mogen maken, als alles goed verloopt.”

Hartelijke groet, Andréa

“Verrast”

“Wat een uitgebreide (en duidelijke) reactie, ik was aangenaam verrast! Het tweede kaartje is vandaag gearriveerd en wel naar wens, dus heb ik meteen de rest besteld. Niet voor niets dat Kaartje2go als beste getest is!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Alles perfect”

“Ik wil laten blijken dat ik heel tevreden ben met uw service. Verleden week is mijn dochter bevallen van een dochter. We hadden alles al klaargemaakt en toen de baby geboren was, konden wij het gelijk verzenden. Alles is perfect gegaan!! Daarvoor erg veel dank!!”

Joop

“Erg tevreden”

“Wij hebben de geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld twee weken geleden. En ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ze zijn goed, en absoluut niet duur.”

Uit: Babybytes.nl

“Best getest”

“Kaartje2go, een van de grootste aanbieders van online geboortekaartjes, is afgelopen week als beste getest door Vara’s Kassa. Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go behaalde de hoogste scores.”

Uit: zwangerschapspagina.nl mei 2011

“Geweldige service”

“Ik heb zelf een geboortekaartje ontworpen en het 1e gratis exemplaar ontvangen. Het is heel mooi geworden, precies zoals ik in mijn hoofd had en het ziet er prachtig uit. Mooi papier, goede kleuren, netjes gevouwen. Wat een geweldige service dat je één kaartje van tevoren kunt bestellen. En dat je als de baby geboren is, de datum etc. nog kunt veranderen en de goede hoeveelheid kunt nabestellen.”

Groetjes, Katja

“Superkwaliteit”

“Ik heb mijn geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld. Standaardkaartjes die je zelf helemaal naar wens kunt maken. Goedkoop, binnen 24 uur bezorgd en een superkwaliteit! Geen extra kosten achteraf, zoals druk- en zetkosten. De prijs die je op je scherm krijgt is de prijs die je betaalt.”

Reactie van een klant (op Babybytes.nl)

“Heel tevreden”

“Wij hebben via Kaartje2go al twee keer de geboortekaartjes besteld, eentje met foto en die was supermooi gelukt! De andere ook. We hebben de verjaardagskaarten ook van Kaartje2go en die vielen bij iedereen goed in de smaak! Dus wij zijn er heel tevreden over! Je kan overigens ook zelf het formaat kiezen.”

Sanne, op Babybytes.nl

“Mooiste kaarten”

“Ik ben bij jullie gekomen via de positieve recensies op babybytes.nl en zwangerschapspagina.nl. Inderdaad de mooiste kaarten voor de mooiste prijs! Ik gebruik jullie nu ook voor verjaardagskaartjes en alle andere kaarten. Gemakkelijk en goed!”

Hartelijke groet, Mirjam

“Wat een service”

“Ik wil via deze weg graag aangeven dat wij heel fijn en goed geholpen zijn door jullie!! Wij hebben een mooi geboortekaartje gemaakt via jullie site. De kaarten werden de volgende dag keurig aangeleverd, maar toen zag ik dat ik er een foutje in had gemaakt. Ik heb een mail gestuurd en daarin uitgelegd wat er niet goed was. Een dag later heb ik ook nog even gebeld. Er werd mij verteld dat ze het probleem hadden bekeken en ook al hadden opgelost, zonder extra kosten! De kaarten zijn gratis opnieuw gedrukt, wat een service! Superbedankt!!”

Groetjes, Ellen

“Alle kaartjes”

“Voor de geboorte van mijn zoontje heb ik geboortekaartjes bij jullie gemaakt. Vanwege het handige adressenboekje en de verjaardagskalender stuur ik nu ook alle verjaardagskaartjes bij jullie. Mooie kaarten voor een mooie prijs! De VARA Kassa uitslag is dan ook geheel terecht. Ga zo door!”

Mvg M. Deedman

“Geweldig mooi”

“Vandaag de geboortekaartjes ontvangen van onze dochter. Ze zijn echt geweldig mooi geworden en de levering is supersnel!!”

Mvg Marco (via Facebook)

“Geweldige service”

“Geweldige service. Komen de afspraken keurig na. Mooie geboortekaarten. Ruimte genoeg voor eigen inbreng voor een persoonlijke kaart. Veel leuke reacties gehad op de geboortekaart. Zelfs door een fout van PostNL toch nog kosteloos een kaart mogen laten bezorgen. Snelle reactie van de klantenservice. Kortom helemaal top!”

Reactie via eKomi.nl

“Wat een topservice”

“Na het bestellen van onze geboortekaartjes op zondag hadden wij ze dinsdag vroeg al in huis. Netjes en goed ingepakt, supermooie kwaliteit en precies zoals we het ons hadden voorgesteld! Super!!!”

Linda (via Trustpilot.nl)

“Supertevreden”

“Van harte bedankt voor de enorm goede service bij de bestelling van onze geboortekaartjes. Wij zijn supertevreden over de kwaliteit van de kaartjes en de snelle levering.”

Suzanne

“Meer dan tevreden”

“We hebben het geboortekaartje van onze zoon bij Kaartje2go besteld en zijn meer dan tevreden. Je kunt voor een redelijke prijs onbeperkt proefkaartjes bestellen waarbij je ook direct ziet hoe jouw kaartje met jouw namen en gegevens eruit komt te zien. Bij de meeste bedrijven krijg je een standaard proefkaartje. Verder kun je kiezen uit een breed scala aan kaartjes en kun je ze naar eigen wens aanpassen. Wij hebben wat figuurtjes en een eigen foto toegevoegd. Zo krijg je toch een heel persoonlijk kaartje.”

Vanessa (via Trustpilot.nl)

“Heel tevreden”

“Mede naar aanleiding van de positieve reacties op Babybytes.nl en Zwangerschapspagina.nl mijn geboortekaartje bij jullie besteld. En inderdaad ook heel tevreden. Jullie hebben ontzettend veel keuze en vooral een mooie drukkwaliteit!”

M.v.g. Patricia

“Blij met proefkaart”

“De 4e van de maand hebben we een geboortekaartje ontworpen via de site, de 6e lag hij al op de mat. Ik ben er zó blij mee! Deze gaat het worden. Nu nog even wachten tot juli/augustus.”

Miriam (via Facebook)

“Positieve bijdrage”

“Ik wilde jullie even een groot compliment maken over de snelle service van zowel het proefkaartje als de bestelling die we daarna deden en de kwaliteit van de kaarten. We moesten alles i.v.m. vroeggeboorte op korte termijn regelen en daar hebben jullie zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen om ons heen.”

Met vriendelijke groet, Anneke

“Precies naar wens”

“Graag willen wij u bedanken voor de prachtige kaartjes, welke precies naar onze wens opnieuw zijn gedrukt en verzonden!! We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op de mooie geboortekaartjes en hebben dan ook heel trots de link van Kaartje2go aan andere aanstaande ouders binnen onze familie en vriendengroep doorgegeven. Nogmaals bedankt voor de fijne service en snelle bezorging.”

Nina

“Echt wel”

“Ik ben ook supertevreden! We hebben begin van de week een proefdruk van ons geboortekaartje gekregen en vandaag die van een duurdere concurrent. Die van Kaartje2go is steviger van papier en die van de concurrent had de letters doorgedrukt op de andere kant, dus overal zat inkt. En daar zouden we dan 80 euro extra voor betalen! Nou echt wel dat wij bij Kaartje2go gaan bestellen!”

Joyce89 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Erg tevreden”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Mooie kaartjes”

“Ook ons geboortekaartje kwam van Kaartje2go, daarna hebben we nog veel kaartjes daar besteld. Prima service, mooie kaartjes (ik heb zelf ook verschillende van Kaartje2go gekregen) en absoluut niet lelijk of scheef gedrukt. Ik vond ook een voordeel dat ze de helft goedkoper zijn dan andere websites. We hadden eerst zelf een kaartje met foto willen maken (zelf drukken), maar toen ik mijn man de prijs en de kwaliteit van Kaartje2go liet zien, was hij om. Dit hadden we zelf nooit kunnen evenaren! Ik zou zeggen, doen!!!”

Angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Een aanrader”

“Onze dochter is net geboren en wij hebben het geboortekaartje ook via Kaartje2go geregeld. Wij zijn erg tevreden! Niet duur, kwaliteit is goed, verzendservice prima, groot aanbod, makkelijk in gebruik etc. Ik vind het een aanrader!”

Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)

“Zoals we wilden”

“Wij hebben het geboortekaartje voor zoonlief ook bij Kaartje2go besteld en we zijn supertevreden! Mooie kwaliteit en precies zoals we wilden. Ook alle andere kaarten, zoals felicitatiekaarten, uitnodigingen etc. doe ik via Kaartje2go en ook daar ben ik heel tevreden over. Al bestel ik ze om 19:59 uur, de volgende dag worden ze bezorgd!”

Atravim (op Zwangerschapspagina.nl)

“Kan niet wachten”

“Super! We hebben echt een prachtig geboortekaartje uitgekozen en de proefdruk was al zo snel in huis! Nu kunnen we helemaal niet meer wachten tot de baby er is! :-)”

Sebasmelis (via Facebook)

“Bedankt!”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“Mooie kwaliteit”

“Wij wilden even laten weten dat we ontzettend tevreden waren over het geboortekaartje dat we via jullie site hebben besteld!! Om 17u hadden we de bestelling doorgegeven en de volgende dag kregen we het heel netjes verpakt thuis gestuurd. We konden ze zo in de enveloppe doen en direct weer op de post!! Heel netjes, heel snel, heel goedkoop en een hele mooie kwaliteit en kleuren. Bedankt!”

Fam. Gerrits

“Totaal geen spijt”

“Ter gelegenheid van de geboorte van mijn dochter hebben we uitgebreid gekeken naar sites voor geboortekaartjes. Kaartje2go won in eerste instantie puur door de enorm uitgebreide en leuke, frisse collectie cliparts (plaatjes) en de eenvoudige manier waarop eigen foto's toegevoegd kunnen worden. En, we hebben totaal geen spijt! We kregen van Kaartje2go erg snel reactie op onze vragen en de service was goed.”

Wouter (via Trustpilot.nl)

“Een voorbeeld”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“Top kaartjes”

“Ons geboortekaartje komt bij Kaartje2go vandaan. Geweldig veel keus, makkelijk aan je eigen wensen aan te passen, zeer gebruiksvriendelijk programma, supersnelle service en het kaartje ziet er heel goed uit op stevig papier. Ook het kaartje van een vriendin kwam er vandaan en dat zag er ook top uit.”

Reactie van een klant (via Babybytes.nl)

“Heel tevreden”

“Ik ben ook heel tevreden over Kaartje2go! En ten opzichte van de andere sites de goedkoopste! Een vriendin heeft er ook het geboortekaartje laten maken. Totaal anders dan de onze, maar ook een supermooi kaartje!”

op Zwangerschapspagina.nl

“Mooie kwaliteit”

“Wij hebben onze geboortekaartjes via Kaartje2go.nl. Superservice, mooie kwaliteit en niet duur. Succes!”

Op Zwangerschapspagina.nl

“Positief verbaasd”

“Nadat wij al eerder naar volle tevredenheid onze trouwkaarten hadden besteld bij Kaartje2go, hebben we ook de geboortekaartjes voor onze zoon via de site ontworpen en verstuurd. Helaas bleek de door ons gebruikte foto niet helemaal aan de verwachtingen te voldoen, waarna door Kaartje2go werd aangeboden om nieuwe kaarten te laten drukken met een nieuwe foto. De manier waarop door de klantenservice van Kaartje2go gehandeld is, heeft ons positief verbaasd en wij zullen dan ook zeker vaker kaarten blijven bestellen via deze site.”

Tamara

“Naar verwachting”

“We hebben onlangs onze geboorte kaartjes besteld bij jullie voor de geboorte van onze dochter en zusje. De kaarten zijn helemaal naar onze verwachting en hebben er erg veel reacties op gehad. Er is zelfs al iemand uit onze omgeving die nu in de laatste 5 weken van de zwangerschap nog veranderd is van geboortekaartje en het nu bij jullie gaat bestellen. Nogmaals bedankt en we zullen jullie echt aanraden!!!”

Groetjes, Patrick en Marloes

“Altijd mooi”

“Ik bestel al bijna 2 1/2 jaar mijn kaartjes bij Kaartje2go. Als ik eerder van deze site had gehoord dan had ik mijn geboortekaartjes zeker hier besteld. Al mijn vrienden, familie en kennissen vinden het allemaal heel erg leuk als ze van mij een kaartje krijgen die ik bij Kaartje2go heb gemaakt. Kaartje2go is niet duur, supersnel en altijd mooi.”

Groetjes Nathalie (via Facebook)

“Superservice”

“Ik wil jullie graag een compliment geven voor de superservice! Afgelopen november is onze zoon geboren op een vrijdagochtend. Vrijdagmiddag hebben we de geboortekaartjes besteld en zaterdagmorgen hadden we ze al in huis!! Die maandag daarop had iedereen al een geboortekaartje in de bus gekregen. Bedankt voor de service!”

Inge

“Wat een service”

“Wat een goede service. We hadden geboortekaartjes besteld en erg snel in huis. We zagen de kaartjes en alles zag er goed uit, maar een oplettende kraambezoeker attendeerde ons erop dat er een een grote fout in zat. In plaats van 2013, stond er op het kaartje 2012. De volgende dag gebeld en ondanks dat het onze fout was, sturen ze kosteloos nieuwe kaartjes met het juiste jaartal. Wat een service. Ontzettend bedankt.”

Familie Rodenburg

“Zeer tevreden”

“Wij wilden jullie nog heel hartelijk bedanken voor de goede en vooral snelle service!, Wij waren zeer tevreden over onze geboortekaartjes!! We zullen deze site zeker aan anderen adviseren. De kwaliteit-prijsverhouding is heel goed. Bedankt!”

Met vr. groeten, Eelco & Simone

“Extra blij verrast”

“Ik was al overtuigd van jullie geboortekaartjes door de positieve berichten op het forum van zwangerschapspagina.nl en babybytes. Ik zou mijn geboortekaartjes dus al bij jullie bestellen. Maar ik was extra blij verrast, omdat mijn man de kaarten om 19:15 bestelde, en we ze de volgende dag al ontvingen. Superkwaliteit en ook superservice Kaartje2go!”

Groetjes, Julia

“Zo mooi”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Complimenten”

“Graag wil ik jullie via deze weg zeer bedanken voor het leveren van de geboortekaartjes van mijn dochter. Ik vind jullie site en service meer dan jullie 101% tevredenheidsgarantie waard. De bezorging net na de kerstdagen was zeer kort, twee dagen na Kerst waren de kaartjes al in huis. Dat jullie dat allen zo snel voor elkaar hebben gekregen, mijn complimenten!!!!!”

Groetjes, Mark

“Erg snel”

“De kaartjes waren erg snel in huis en zijn inmiddels op de post. We wilden zelf nog een inlegvelletje toevoegen met een uitnodiging voor de babyborrel, dus we hebben er niet voor gekozen om de kaartjes door Kaartje2go te laten bezorgen. Iets wat ik met Kerst wel heb gedaan en erg makkelijk te doen is.”

Wouter (via Trustpilot.nl)

“Waardering”

“Bij dezen wil ik even mijn waardering uitspreken over Kaartje2go en uw klantgerichtheid. We hebben de geboortekaartjes van onze zoon bij Kaartje2go ontworpen en afgedrukt. Helaas hadden wij een foutje gemaakt in het ontwerp; na even gebeld te hebben met de klantenservice werd nog dezelfde dag het ontwerp aangepast en een nieuwe set kaarten kosteloos verstuurd. Kaartje2go overtreft de verwachtingen en levert echt 101% tevredenheidsgarantie, wat een service!”

Bas

“Een voorbeeld”

“Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie! En de geboortekaartjes ga ik zeker ook bestellen via Kaartje2go.nl. Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid. Velen zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen.”

Vriendelijke groeten, Marjolein

“Nu al zeker”

“Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie op mijn vraag. Ik ben helemaal enthousiast gemaakt door Kaartje2go. Wat een geweldige service, mooie kwaliteit en snelheid! Ik weet nu al zeker dat we de geboortekaartjes bij Kaartje2go gaan bestellen.”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Onwijs fan”

“Wij zijn onwijs fan van jullie! We hebben bij jullie de geboortekaartjes verstuurd en we kregen alleen maar hele enthousiaste reacties van de ontvangers :-). Ook de laatste weken voor de uitgerekende datum hebben we veel verjaardagskaartjes etc. gemaakt en klaargezet (ook voor na de uitgerekende datum, zodat we in de kraamtijd ook niemand zouden vergeten) want ja die zwangerschapsdementie hè... Op die manier ben ik niemand vergeten!”

Lianne (via Facebook)

“Kaartjes voor tweeling!”

“Ondertussen had ik al zoveel geboortekaartjes gezien en gemaakt. Ik vond het heel moeilijk om voor een tweeling een leuk kaartje te vinden. Bij jullie heb ik gewoon een kaartje uitgezocht voor een meisje, de binnenkant naar onze wensen aangepast en twee namen erin gezet. Bij de meeste sites kan dit niet. Ik ben erg blij. Nog een paar weekjes en dan kunnen we de bestelling helemaal afmaken. In ieder geval bedankt tot nu toe.”

Met vriendelijke groet, W. van Noort-Kuijt

“Kaartje2go verkoopt zichzelf”

“Mijn vriendin stuurde me een prachtig geboortekaartje van haar dochter. Achterop zag ik dat ze bij kaartje2go waren besteld. De geboortekaartjes van mijn tweeling heb ik bij jullie besteld. Ze zijn wederom van prachtige kwaliteit. Recent heeft mijn moeder haar eerste kaart bij jullie verstuurd. Kaartje2go verkoopt zichzelf met de kaarten dus!”

Met vriendelijke groet, Susan

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9617 beoordelingen