Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Suzanne”

“Van harte bedankt voor de enorm goede service bij de bestelling van onze geboortekaartjes. Wij zijn supertevreden over de kwaliteit van de kaartjes en de snelle levering.”

Suzanne

“Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Onze dochter is net geboren en wij hebben het geboortekaartje ook via Kaartje2go geregeld. Wij zijn erg tevreden! Niet duur, kwaliteit is goed, verzendservice prima, groot aanbod, makkelijk in gebruik etc. Ik vind het een aanrader!”

Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)

“Sebasmelis (via Facebook)”

“Super! We hebben echt een prachtig geboortekaartje uitgekozen en de proefdruk was al zo snel in huis! Nu kunnen we helemaal niet meer wachten tot de baby er is! :-)”

Sebasmelis (via Facebook)

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“Groetjes Nathalie”

“Mijn geboortekaartje voor de tweeling is helemaal super! Ik kan bij jullie alles zelf bepalen. Teksten zelf plaatsen op de plek waar ik wil en een foto toevoegen. Jullie zijn inderdaad het meest gebruiksvriendelijk!”

Groetjes Nathalie

“Groet Sabina”

“Ik ben zeer tevreden met mijn proefkaart. Ik ben rond begin oktober uitgerekend en bestel dan zeker de kaarten bij jullie.”

Groet Sabina

“Groetjes, Martha”

“Na de geboorte van Lisa kon ik net voor 20:00u mijn geboortekaartjes nog bestellen. De volgende dag had ik ze al thuis. En zoals de proefkaart topkwaliteit. Snel en gemakkelijk. Jullie maken het waar!”

Groetjes, Martha

“Hartelijke groet, Andréa”

“Wat geweldig om zó snel en zó uitgebreid antwoord te ontvangen van jullie!! Ik ga het gelijk proberen, super!! U wordt hartelijk bedankt en we hopen dat we binnen 15 weken van deze service gebruik mogen maken, als alles goed verloopt.”

Hartelijke groet, Andréa

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Wat een uitgebreide (en duidelijke) reactie, ik was aangenaam verrast! Het tweede kaartje is vandaag gearriveerd en wel naar wens, dus heb ik meteen de rest besteld. Niet voor niets dat Kaartje2go als beste getest is!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Met vriendelijke groet, Elisabeth”

“Naar aanleiding van positieve reacties op Babyforum heb ik mijn geboortekaartje bij jullie besteld. Jullie hebben veruit de meeste keuze! En ook veruit de leukste prijzen. Veel succes en tot volgend jaar, als mijn dochter een jaar wordt!”

Met vriendelijke groet, Elisabeth

“Mama van Benthe, Babybytes.nl”

“Ja, wij hebben ook onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ontworpen!! Superservice, vandaag besteld voor 20:00 uur, morgen in huis! Doen!! Scheelt heel veel geld! Superkwaliteit trouwens.”

Mama van Benthe, Babybytes.nl

“Van: Babybytes.nl”

“Kaartje2go! Heel makkelijk, leuk en niet duur!!”

Van: Babybytes.nl

“Groetjes Frans, Eline & Nils”

“Afgelopen dinsdag hadden we onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld, woensdagochtend waren ze er al. Erg goede service en superleuke kaartjes. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van mensen. Absolute aanrader.”

Groetjes Frans, Eline & Nils

“Hartelijke groet, Tanja”

“Via mijn vriendin heb ik nu ook mijn geboortekaartjes bij jullie besteld. Zoveel keuze en toch makkelijk zelf aan te passen! Mijn vriend hoeft alleen de foto van ons kindje en de naam nog in te vullen. Ik ben benieuwd hoe de kaarten gaan worden!”

Hartelijke groet, Tanja

“Thnx, Joyce”

“De geboortekaarten zijn bezorgd met de pakketpost. Ze zien er geweldig uit!”

Thnx, Joyce

“Mvg Sara, Daan en ... Tom!”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! De uitslag van de Consumentenbond is helemaal terecht. Onze Tom staat er prachtig op. Veel succes met jullie kaartjessite.”

Mvg Sara, Daan en ... Tom!

“Mvg Timon”

“Bedankt voor uw reactie! Het pakketje geboortekaartjes is gisteren om 17:30 bij ons bezorgd. De kaartjes zien er fantastisch uit! Bedankt voor de service!”

Mvg Timon

“Met vriendelijke groet, Erica”

“Vanmiddag heb ik mijn geboortekaarten ontvangen. Ze zijn vandaag nog op de post gegaan, dus hopelijk hebben de mensen de kaart morgen. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de geboortekaartjes, echt geweldig!!! Bedankt voor de goede service.”

Met vriendelijke groet, Erica

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Hierbij geef ik even door dat ik zojuist de prachtige geboortekaarten heb ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Met vriendelijke groet, Heleen”

“We hebben bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken en ze zijn heel erg leuk geworden. We zijn er zeker blij mee. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Heleen