Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Met vriendelijke groet, Mirjam”

“Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie op mijn vraag. Ik ben helemaal enthousiast gemaakt door Kaartje2go. Wat een geweldige service, mooie kwaliteit en snelheid! Ik weet nu al zeker dat we de geboortekaartjes bij Kaartje2go gaan bestellen.”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Linda (via Trustpilot.nl)”

“Na het bestellen van onze geboortekaartjes op zondag hadden wij ze dinsdag vroeg al in huis. Netjes en goed ingepakt, supermooie kwaliteit en precies zoals we het ons hadden voorgesteld! Super!!!”

Linda (via Trustpilot.nl)

“Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Onze dochter is net geboren en wij hebben het geboortekaartje ook via Kaartje2go geregeld. Wij zijn erg tevreden! Niet duur, kwaliteit is goed, verzendservice prima, groot aanbod, makkelijk in gebruik etc. Ik vind het een aanrader!”

Meisjesmama (op Zwangerschapspagina.nl)

“Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens”

“Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de supermooie geboortekaartjes die jullie hebben afgedrukt voor ons dochtertje! We zijn er erg blij mee en krijgen veel leuke reacties! Ga zo door met jullie site!”

Vriendelijke groeten, fam. te Bokkel-Goossens

“Elvira”

“Het proefkaartje zag er geweldig uit, nu wachten tot de kleine er is en dan volgt de totale bestelling! Fantastische site.”

Elvira

“Groet Sabina”

“Ik ben zeer tevreden met mijn proefkaart. Ik ben rond begin oktober uitgerekend en bestel dan zeker de kaarten bij jullie.”

Groet Sabina

“Hartelijk groet, Tiny”

“De positieve reacties op sites als babybytes.nl en zwangerschapspagina.nl zijn helemaal terecht. Jullie kaarten zijn de mooiste!”

Hartelijk groet, Tiny

“Uit: zwangerschapspagina.nl mei 2011”

“Kaartje2go, een van de grootste aanbieders van online geboortekaartjes, is afgelopen week als beste getest door Vara’s Kassa. Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go behaalde de hoogste scores.”

Uit: zwangerschapspagina.nl mei 2011

“Mama van Meetje, Babybytes.nl”

“Ik heb mijn geboortekaartje ook bij Kaartje2go gemaakt en besteld. Wij gaan ze daar nu weer bestellen, het scheelt bijna 100 euro met een ander bedrijf.”

Mama van Meetje, Babybytes.nl

“Groetjes Frans, Eline & Nils”

“Afgelopen dinsdag hadden we onze geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld, woensdagochtend waren ze er al. Erg goede service en superleuke kaartjes. We hebben al heel veel leuke reacties gehad van mensen. Absolute aanrader.”

Groetjes Frans, Eline & Nils

“Gr. Arnold en Sonja”

“Wij hebben de geboortekaarten ontvangen en we zijn zeer tevreden!!! Hartstikke bedankt voor de goede service!”

Gr. Arnold en Sonja

“Groetjes van Dana”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!!!”

Groetjes van Dana

“Met vriendelijke groet, Gaby”

“Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie geboortekaartjes! Ze zijn goed gelukt, het is helemaal naar onze wens gegaan. Hartstikke bedankt!”

Met vriendelijke groet, Gaby

“Groet, Monique”

“Wij hebben gisteren de kaartjes ontvangen. Ze zien er super uit, we zijn er blij mee. Bedankt voor de snelle, goede service. Wij weten voortaan waar we onze kaarten laten maken.”

Groet, Monique

“Angelica”

“Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. De kaartjes zien er piekfijn uit. Bedankt en tot een volgende keer!”

Angelica

“Groeten, Miriam”

“De kaarten zijn verstuurd; de eerste reacties zijn erg enthousiast! Nogmaals hartelijk dank voor de superservice en tot het volgende kaartje.”

Groeten, Miriam

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Hierbij geef ik even door dat ik zojuist de prachtige geboortekaarten heb ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Larissa259 (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Ik ben echt super tevreden over Kaartje2go, betaalbaar en prachtige kaartjes. We hebben meerdere proefdrukken besteld en vonden die van Kaartje2go het mooist!!”

Larissa259 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Met vriendelijke groet, Heleen”

“We hebben bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken en ze zijn heel erg leuk geworden. We zijn er zeker blij mee. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Heleen

“Miranda (via Facebook)”

“Complimenten voor dit bedrijf. Ik ben kraamverzorgster en kom jullie goede service vaak tegen. Toppers!!”

Miranda (via Facebook)