Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Vriendelijke groeten, Marjolein”

“Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie! En de geboortekaartjes ga ik zeker ook bestellen via Kaartje2go.nl. Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid. Velen zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen.”

Vriendelijke groeten, Marjolein

“Met vriendelijke groet, Mirjam”

“Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie op mijn vraag. Ik ben helemaal enthousiast gemaakt door Kaartje2go. Wat een geweldige service, mooie kwaliteit en snelheid! Ik weet nu al zeker dat we de geboortekaartjes bij Kaartje2go gaan bestellen.”

Met vriendelijke groet, Mirjam

“Linda (via Trustpilot.nl)”

“Na het bestellen van onze geboortekaartjes op zondag hadden wij ze dinsdag vroeg al in huis. Netjes en goed ingepakt, supermooie kwaliteit en precies zoals we het ons hadden voorgesteld! Super!!!”

Linda (via Trustpilot.nl)

“Suzanne”

“Van harte bedankt voor de enorm goede service bij de bestelling van onze geboortekaartjes. Wij zijn supertevreden over de kwaliteit van de kaartjes en de snelle levering.”

Suzanne

“Miriam (via Facebook)”

“De 4e van de maand hebben we een geboortekaartje ontworpen via de site, de 6e lag hij al op de mat. Ik ben er zó blij mee! Deze gaat het worden. Nu nog even wachten tot juli/augustus.”

Miriam (via Facebook)

“Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Hier ook erg tevreden over Kaartje2go. Wij hebben de geboortekaartjes en nu haar verjaardagskaarten weer hier besteld! Ik vind het een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Amytje (op Zwangerschapspagina.nl)

“Sebasmelis (via Facebook)”

“Super! We hebben echt een prachtig geboortekaartje uitgekozen en de proefdruk was al zo snel in huis! Nu kunnen we helemaal niet meer wachten tot de baby er is! :-)”

Sebasmelis (via Facebook)

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“Groet Sabina”

“Ik ben zeer tevreden met mijn proefkaart. Ik ben rond begin oktober uitgerekend en bestel dan zeker de kaarten bij jullie.”

Groet Sabina

“Met vriendelijke groet, Elisabeth”

“Naar aanleiding van positieve reacties op Babyforum heb ik mijn geboortekaartje bij jullie besteld. Jullie hebben veruit de meeste keuze! En ook veruit de leukste prijzen. Veel succes en tot volgend jaar, als mijn dochter een jaar wordt!”

Met vriendelijke groet, Elisabeth

“Mamita, Babybytes.nl”

“Ik heb ook geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld en ik was er heel tevreden over! Ik had zelf een proefdruk van het kaartje dat ik mooi vond besteld. Kaartje2go was stukken goedkoper en het kaartje is heel mooi geworden!”

Mamita, Babybytes.nl

“Groet, Mike”

“Wij hebben de geboortekaarten binnengekregen en wij zijn zeer tevreden. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die jullie hebben verleend. Bedankt voor alles.”

Groet, Mike

“Groetjes van Dana”

“Bedankt voor de supermooie geboortekaartjes! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!!!”

Groetjes van Dana

“Met vriendelijke groeten, M. de Loos”

“Ik heb zojuist de prachtige geboortekaarten ontvangen. Bedankt voor de fantastische service!”

Met vriendelijke groeten, M. de Loos

“Groetjes, Deborah”

“Ik heb de geboortekaartjes vanmiddag ontvangen! Ze zijn super geworden, zeker naar onze verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service en bezorging!”

Groetjes, Deborah

“Selien (via Facebook)”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“Groetjes, Tessa”

“Ik ben zeer tevreden. We hebben een proefkaart gemaakt voor ons geboortekaartje. Deze is mooi en naar wens, dus wij gaan in maart onze kaartjes bij jullie bestellen!”

Groetjes, Tessa

“Miranda (via Facebook)”

“Complimenten voor dit bedrijf. Ik ben kraamverzorgster en kom jullie goede service vaak tegen. Toppers!!”

Miranda (via Facebook)

“Jim en Suzan”

“De ontvangers van onze geboortekaartjes vonden het heel erg leuk dat we sluitzegels hadden gebruikt!”

Jim en Suzan