Ervaringen met geboortekaartjes

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Sam (via Facebook)”

“Wat een geweldige site, we hebben ons geboortekaartje uitgezocht en de proefdruk snel ontvangen. Zo mooi! Als ons kindje straks geboren is, is het een kwestie van foto veranderen, bestellen en versturen.”

Sam (via Facebook)

“Vriendelijke groeten, Marjolein”

“Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie! En de geboortekaartjes ga ik zeker ook bestellen via Kaartje2go.nl. Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid. Velen zouden een voorbeeld aan jullie kunnen nemen.”

Vriendelijke groeten, Marjolein

“Suzanne”

“Van harte bedankt voor de enorm goede service bij de bestelling van onze geboortekaartjes. Wij zijn supertevreden over de kwaliteit van de kaartjes en de snelle levering.”

Suzanne

“Vriendelijke groet, Jose”

“Wat een goede en snelle service met ook nog eens een zeer tevredenstellend antwoord. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven, mijn complimenten en dank! Nu wachten op de geboorte (over 2 dagen 'uitgerekend') en dan ga ik ze bestellen.”

Vriendelijke groet, Jose

“op Zwangerschapspagina.nl”

“Ik ben ook heel tevreden over Kaartje2go! En ten opzichte van de andere sites de goedkoopste! Een vriendin heeft er ook het geboortekaartje laten maken. Totaal anders dan de onze, maar ook een supermooi kaartje!”

op Zwangerschapspagina.nl

“Op Zwangerschapspagina.nl”

“Wij hebben onze geboortekaartjes via Kaartje2go.nl. Superservice, mooie kwaliteit en niet duur. Succes!”

Op Zwangerschapspagina.nl

“Hartelijke groet, Marianne”

“Bij de geboorte van mijn dochter wilden we graag 30 geboortekaartjes bestellen. Bij de meeste sites kon dit helaas niet. Bij jullie wel! Hartelijk dank voor de mooie kaartjes en tot volgend jaar.”

Hartelijke groet, Marianne

“Hartelijk groet, Tiny”

“De positieve reacties op sites als babybytes.nl en zwangerschapspagina.nl zijn helemaal terecht. Jullie kaarten zijn de mooiste!”

Hartelijk groet, Tiny

“Uit: Babybytes.nl”

“Wij hebben de geboortekaartjes bij Kaartje2go besteld twee weken geleden. En ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ze zijn goed, en absoluut niet duur.”

Uit: Babybytes.nl

“Bambino, op babybytes.nl”

“Ik maak altijd kaartjes via Kaartje2go en ik vind ze mooi! Ik krijg ook altijd leuke reacties op de kaartjes.”

Bambino, op babybytes.nl

“Thnx, Joyce”

“De geboortekaarten zijn bezorgd met de pakketpost. Ze zien er geweldig uit!”

Thnx, Joyce

“Groet, Mike”

“Wij hebben de geboortekaarten binnengekregen en wij zijn zeer tevreden. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die jullie hebben verleend. Bedankt voor alles.”

Groet, Mike

“Mvg Marit”

“Hartelijk dank voor de geboortekaartjes van Marleen. Dit was de eerste keer voor mij bij Kaartje2go. Ik kwam bij jullie door de uitslag in de Consumentengids. Wij zijn supertevreden. Met onze kaartjes, met jullie prijzen en met jullie service!”

Mvg Marit

“Groet en vast tot nog eens, Sandra”

“De geboortekaartjes zijn ontvangen, ze zijn schitterend geworden! Morgen gaat de boel op de post. Bedankt voor jullie hulp en de extra aandacht.”

Groet en vast tot nog eens, Sandra

“Groeten, Bas”

“De geboortekaartjes zijn vandaag binnengekomen en zien er geweldig uit! Super! Er komt er ook eentje jullie kant op!”

Groeten, Bas

“Groeten, Miriam”

“De kaarten zijn verstuurd; de eerste reacties zijn erg enthousiast! Nogmaals hartelijk dank voor de superservice en tot het volgende kaartje.”

Groeten, Miriam

“Groetjes, Deborah”

“Ik heb de geboortekaartjes vanmiddag ontvangen! Ze zijn super geworden, zeker naar onze verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service en bezorging!”

Groetjes, Deborah

“Selien (via Facebook)”

“Zojuist heb ik mijn tweede kaartje besteld bij jullie, ik ben zeer benieuwd! De proefdruk was goed ontvangen, heel handig dat adresboekje en dat je het kaartje op kan slaan. Wel zo handig als manlief bij de geboorte alles even moet verzenden!”

Selien (via Facebook)

“angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)”

“Wij hebben ook onze geboortekaartjes besteld via Kaartje2go. Daarna hebben we nog vaak kaartjes via hen laten maken! Ook als ik een gewone kaart moet verzenden doe ik het 9 van de 10 keer via Kaartje2go!”

angel229 (op Zwangerschapspagina.nl)

“Met vriendelijke groet, Heleen”

“We hebben bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken en ze zijn heel erg leuk geworden. We zijn er zeker blij mee. Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Heleen