Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes bewaren

Het geboortekaartje van jullie kindje is een mooie tastbare herinnering aan de geboorte. Het is dan ook extra leuk om hier iets speciaals mee toe doen, zodat je het op een originele manier kunt bewaren voor jullie hummeltje. Dat kan op de volgende manieren:

  • Lijst het kaartje in
  • Maak er een poster van
  • Maak er een tegeltje van

Geboortekaartje inlijsten

Wil je het originele kaartje bewaren, zonder dat deze beschadigt of verkleurt? Dan is inlijsten een hele mooie optie. Bestel een extra geboortekaartje en kies het perfecte lijstje uit om het geboortekaartje in te lijsten. Zet het kunstwerkje vervolgens op een zichtbare plek, bijvoorbeeld op de babykamer. Zo kun je het nog vaak bewonderen.

Poster van geboortekaartje
Tegel van geboortekaartje

Poster van je geboortekaartje maken

Een alternatief voor het inlijsten van je geboortekaartje is er een geboorteposter van laten maken. Dat kan heel eenvoudig bij Kaartje2go. 

  • Ga naar ‘Jouw bestellingen’ in je account
  • Zoek het geboortekaartje op om er een poster van te maken.
  • Klik vervolgens onder ‘Meer opties’ 
  • Klik tot slot op ‘Bestel dit ontwerp op een poster of tegeltje’ en vervolgens op ‘Poster’.

De geboorteposter wordt gedrukt op papier met een luxe satijnglans. Dit zorgt ervoor dat de kleuren van het ontwerp mooi uitkomen en vanuit alle hoeken zichtbaar zijn, zonder dat je last hebt van lichtreflectie.

Tegeltje van je geboortekaartje maken

Een derde leuke optie is om van je geboortekaartje een tegeltje te laten maken. Met behulp van hitte worden de kleuren in het keramiek opgenomen. Zo kun je nog lange tijd van het ontwerp van jullie geboortekaartje genieten. Bij het keramische tegeltje wordt ook een haakje geleverd, zodat je het tegeltje eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur kunt hangen. Neerzetten kan natuurlijk ook. Een tegeltje bestel je op dezelfde manier als een poster maken.

Tip: Geef ook een geboortetegeltje cadeau aan opa’s en oma’s!

Geboortekaartje bewaren: welke optie kies jij?

Er zijn nog veel meer leuke dingen die je met het geboortekaartje kunt doen. Je kunt er een foto van maken voor in een fotoalbum, het kaartje in een mapje stoppen samen met alle geboortefelicitaties of het ontwerp van jullie kaartje laten drukken op een ander product. 

Hoe dan ook is het leuk om het geboortekaartje te bewaren zodat je het later nog eens kunt bekijken. Deze kostbare herinnering is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor jullie kleine spruit! Iets waar hij of zij je later dankbaar voor zal zijn.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.