Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Geboortekaartjes meerling

Geboortekaartjes voor een meerling maken

Ben je zwanger van een tweeling of drieling of vierling, dan noemen we dit ook wel een meerling. Heb je moeite met het vinden van een leuk geboortekaartje voor een meerling? Zoek niet verder. Kaartje2go heeft de mooiste en grootste collectie meerling geboortekaartjes. Zit er niet tussen wat je zoekt, maak dan eenvoudig jouw eigen geboortekaartje met onze online kaartmaker. Zo kan jij een leuk, origineel babykaartje met je eigen foto maken.

Speciaal voor meerlingen vanaf 3 kinderen hebben wij een aantal leuke geboortekaartjes voor je verzameld.

Meerling geboortekaarten versturen

Maak bij Kaartje2go een gratis account aan en upload eenvoudig een adressenlijst. Wij kunnen de geboortekaarten dan rechtstreeks voor jou versturen, zodat jij je volledig kan richten op je kleine wondertjes. Natuurlijk kun je de kaartjes ook als pakketje thuis laten bezorgen. Je kan ze dan zelf versturen naar al jouw vrienden en familie die de nieuwgeboren drieling willen bewonderen.

Weet je niet wat je op je kaart moet zetten? Kijk dan eens bij onze teksten voor geboortekaartjes.

Wie je ook bent, er is altijd een geboortekaartje dat bij jou past. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze klassieke geboortekaartjes, hippe geboortekaartjes of kaarten in vintage en retro stijl.

Bekijk ook eens de baby checklist zodat jij je optimaal kan voorbereiden op de komst van je kleintjes.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10709 beoordelingen