Ga naar de inhoudGa naar het filter

Duurzame geboortekaartjes

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de aarde een fijne plek is voor de volgende generatie? Juist bij de geboorte van een kindje is dit een mooie vraag om over na te denken, en een mooi moment om duurzame keuzes te maken. Om je hierbij te helpen bieden we je graag de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame geboortekaartjes.

Vergelijkbare stijlen: Minimalistisch, Natuurlijk, Neutraal/unisex, Bloemen, Botanisch

Duurzame geboortekaartjes maken

Bij Kaartje2go vinden we duurzaamheid heel belangrijk. Daarom komen alle kaarten, enveloppen en verpakkingen uit duurzaam beheerde bossen (alle karton- en papiermaterialen zijn voorzien van het FSC-keurmerk). Verder worden je geboortekaartjes CO2-neutraal gedrukt en ook de verzending is CO2-neutraal. Zo dragen we bij aan een groenere wereld. 

Natuurlijk moet je duurzame geboortekaartje ook mooi zijn. Daarom vind je bij ons een ruime collectie met prachtige geboortekaartjes. Perfect voor jullie zoon of dochter. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, waaronder hippe, vintage, stoere of lieve geboortekaartjes en nog veel meer (foliedruk geboortekaartjes zijn onze persoonlijke favoriet). 

Tip: Wil je snel zien of de naam van jullie kindje bij het geboortekaartje past? Gebruik onze handige namentool om jullie naam in één oogopslag op alle geboortekaartjes te zien.

Zelf een duurzaam geboortekaartje ontwerpen

Een duurzaam geboortekaartje maken is heel eenvoudig en ook nog eens erg leuk. Kies bijvoorbeeld een leuke kaart uit de collectie om deze in een paar stappen te personaliseren. Wil je het geboortekaartje liever helemaal zelf ontwerpen? Ook dat kan. Begin met een blanco kaart en maak zelf een origineel geboortekaartje in onze kaartmaker of upload je eigen foto voor een uniek geboortekaartje met foto.

Eco geboortekaartjes bestellen 

Proefdruk van je duurzame geboortekaartje

De geboorte van je kindje is een speciaal moment in je leven en het geboortekaartje voor je zoon of dochter maak je maar één keer. We begrijpen dat het geboortekaartje perfect moet zijn, voordat je het naar familie en vrienden stuurt. Bestel daarom van tevoren een gratis proefdruk van je eco geboortekaartje. Zo kun je samen met je partner rustig kijken of het kaartje in het echt net zo mooi is en eventueel nog aanpassingen doen. Voelt het goed en is alles naar wens? Bestel dan je geboortekaartjes en deel jullie kleine wonder met de wereld.

Duurzaamheid en andere voordelen van bestellen bij Kaartje2go

Wanneer je je duurzame geboortekaartjes bij Kaartje2go bestelt, profiteer je niet alleen van duurzaamheid. We hebben nog veel meer leuke voordelen voor je.

  • Keuze uit luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels.
  • Een leuke winactie voor gratis geboortekaartjes.
  • Gratis proefdruk van je ontwerp.
  • Meer korting als je meer bestelt.
  • Supersnelle verzending.

Geboortekaartjes milieuvriendelijk versturen

Ben je klaar met bestellen? Dan is het tijd om de geboortekaartjes te versturen. De makkelijkste manier voor jullie is om de kaarten rechtstreeks door ons te laten versturen. Het enige wat je hoeft te doen is de adresgegevens invullen en de verzenddatum kiezen. Wij doen de rest. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je geboortekaartjes nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze al de volgende dag op de deurmat.

Je kunt de kaartjes ook bij je thuis laten bezorgen. Handig als je er nog leuke extra’s bij wilt bestellen, zoals gekleurde enveloppen of geboorte sluitzegels. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je kaartjes nog duurzamer te versturen. Spring op de fiets (of laat je partner dat doen) en breng de kaarten zelf rond. Lekker groen! Gebruik onze handige adresverzoeker en laat familie en vrienden hun adres zelf invullen in jouw account. Verstuur je de kaarten zelf? Bestel dan onze prachtige adresstickers die je moeiteloos op de envelop kunt plakken.

Tip: Bekijk ook eens ons blog voor geboorte-inspiratie

Veelgestelde vragen over eco geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.