Duurzame geboortekaartjes

Het is een thema waar de laatste jaren steeds meer over gesproken wordt. Hoe kunnen wij het milieu verbeteren en onze aarde goed doorgeven aan een volgende generatie? Wil jij net als Kaartje2go ook je steentje bijdragen aan het verduurzamen van onze samenleving? Kies dan voor onze duurzame geboortekaartjes.

Meer: bloemen | kraft | jungle | boom

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
 • Eenvoudig personaliseren

Onze geboortekaartjes worden CO2-neutraal geproduceerd. De papiersoort luxe recycled en de gerecyclede enveloppen helpen je nog een stapje verder. Bestel een gratis proefdruk en ontdek de mooi kwaliteit van onze kaartjes.  

Duurzame eco geboortekaartjes maken

Een duurzaam geboortekaartje is makkelijk en snel te maken. Wij leggen het in een aantal simpele stappen graag voor je uit.

 1. Kies het mooiste geboortekaartje uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
 2. Voeg leuke figuren en kaders toe om de kaart op te vrolijken.
 3. Schrijf een mooie tekst over de geboorte van jullie baby.
 4. Bestel de proefdruk of bestel direct je geboortekaartjes. Wij doen de rest!

Zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze klassieke, vintage en minimalistische geboortekaartjes. 

Gratis proefdruk

Het bestellen van een geboortekaartje is een speciaal moment in jullie leven. Dit maak je hooguit een paar keer mee. Je wilt er zeker van zijn dat jullie een geweldig eco geboortekaartje versturen naar jullie familie en vrienden. Kies er daarom voor om een gratis proefdruk te bestellen. Bekijk samen met je partner rustig of dit het ideale kaartje is voor jullie. Voelt het goed? Vul de adressen van je vrienden en familie in en klik op verzenden. Wij doen de rest! 

Groene tips: verzend de kaartjes naar je eigen adres en breng ze zoveel mogelijk zelf rond. Wees selectief met het aantal mensen wat een kaartje ontvangt. Ga voor enkele kaarten en geef als cadeautip mee dat familie en vrienden een goed (groen) doel kunnen steunen in plaats van een cadeau geven. 

Wat is er zo duurzaam aan onze geboortekaartjes?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom hebben we over meerdere zaken nagedacht om de wereld een betere plek te maken. We sommen het hieronder graag voor je op.

 • We werken met FSC-goedgekeurde papiersoorten. De kaartjes worden gedrukt in een CO2-neutrale drukkerij, waarbij CO2-uitstoot wordt gecompenseerd en papierverbruik tot een minimum is beperkt. 
 • De enveloppen natuurlijk en kraft, én de kartonnen verzendenveloppen en -doosjes zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Alle overige papieren enveloppen zijn gemaakt van papier met het FSC-keurmerk.
 • Onze kaartjes worden CO2-neutraal bezorgd, we werken samen met het Groene Post project van PostNL.
 • Ons kantoorpand maakt gebruik van groene stroom en we scheiden ons afval in papier, plastic en restafval. We gebruiken geen wegwerpservies en maar liefst 84% van de medewerkers komt lopend, met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk.

Wil je er nog meer over weten? Lees dan alles over de manieren waarop wij duurzaamheid toepassen. Succes met het maken van jouw duurzame geboortekaartjes! 

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen