Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes dino

Rawr! Je bent bij onze dino geboortekaartjes beland. Pas hier goed op, want deze beestachtig leuke ontwerpen veroveren hart na hart. Net als jullie lieve kindje dat op komst is, waarmee we jullie van harte willen feliciteren! Bekijk de collectie en maak jullie eigen dino geboortekaartje.

Dino geboortekaartje 

Onze geboortekaartjes met dino illustratie zijn niet alleen stoer, maar ook nog eens heel schattig. Dit maakt ze geschikt voor zowel een jongen als een meisje. Ook het kleurgebruik speelt hierin een rol. Veel van onze geboortekaartjes met dinosaurus hebben groene accentkleuren met hier en daar een vleugje roze of blauw. Daarnaast hebben sommige ontwerpen:

🦕 Een tropische look & feel. Palmbomen met kokosnoten, reusachtige varens en prehistorische vogels geven het gevoel in de jungle of op een savanne beland te zijn.

🦕 Goud-, zilver-, koper- of holografischfolie. . Door het glimmende laagje op deze geboortekaartjes, vallen bepaalde elementen - zoals hartjes - extra op.

🦕 Ruimte voor een foto. De kleine dino ziet er misschien lief uit, maar er gaat niets boven een kiekje van jullie eigen kleine baby-saurus. Heb je er niet één, maar twee gekregen? We hebben ook dino geboortekaartjes voor een tweeling.

faq - Hoe maak ik mijn geboortekaartje dino extra cool-o-saurus? 

Jullie kleine dinobaby verdient natuurlijk het allerleukste geboortekaartje. Maar wist je dat je dit thema nog verder kunt doortrekken?

🦖 Met een bijpassende dino sluitzegel of decoratiesticker bijvoorbeeld.

🦖 Een kraft envelop past ook helemaal bij de prehistorische stijl van jullie kaartje. 

🦖 Geef je een kraamfeestje? Kies dan voor een inlegvel in dinokleuren of met een bijpassende illustratie!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.