Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaarten 40 jaar getrouwd

Is een dierbaar stel 40 jaar getrouwd? Stuur ze een mooie felicitatiekaart voor hun robijnen huwelijk. Kies een moderne, klassieke of grappige kaart met ‘40 jaar getrouwd’ uit onze collectie en pas het ontwerp naar wens aan.

Kaarten met ‘40 jaar getrouwd’ voor een robijnen huwelijk

Het robijnen huwelijk verdient het om gevierd te worden. Feliciteer het echtpaar daarom met een mooie kaart en wens ze nog veel gezonde en gelukkige jaren toe. In onze collectie vind je klassieke en stijlvolle felicitatiekaarten, maar ook moderne en trendy exemplaren. Wist je bijvoorbeeld dat een kaart voor 40 jaar getrouwd flink wat humor kan bevatten? Kijk voor nog meer keuze tussen onze felicitatiekaarten met aanpasbare jaartallen. Tussen de honderden ontwerpen vind je vast een felicitatiekaart die perfect bij het echtpaar past.

Inspiratie voor een originele ‘40 jaar getrouwd’ felicitatie

Een felicitatiekaart voor een robijnen bruiloft is niet af zonder een mooie tekst. Maar wat zet je nou eigenlijk op zo’n kaart met 40 jaar getrouwd? Om je een handje te helpen, hebben we een aantal teksten voor een 40-jarig jubileum voor je verzameld. Je mag deze teksten ter inspiratie gebruiken, maar ook overnemen. In de felicitatiekaarten met ‘40 jaar getrouwd’ staat ook een voorbeeldtekst. Deze kan vervangen worden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Voor meer suggesties kun je klikken op ‘Vind een passende tekst’.

Felicitatiekaart met cadeau voor een robijnen huwelijk

Een cadeau maakt een felicitatiekaart met 40 jaar getrouwd nog leuker. Kies bijvoorbeeld voor luxe bonbons (altijd een goede keuze), een bos rozen of een cadeaubon voor een gezellig dagje uit. Liever het stel laten proosten op hun 40 jarig huwelijk? Bestel een fles cava en laat de bubbels samen met de felicitatiekaart bezorgen. Wil je je dierbaren écht iets speciaal geven? Lees dan ons blog over originele cadeaus voor een robijnen bruiloft.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.