Ervaringen met doopkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Super!”

“De eerste keer hadden wij de geboortekaartjes besteld bij Kaartje2go, nou in 1 woord fantastisch! Precies zoals ik het wilde. Nu weer besteld maar dan voor de doop uitnodigingen en weer perfect! Ook de kwaliteit is top, zelfs met een fotokaart, en de prijs/levering is gewoon goed! Ik kom zeer zeker weer terug, voor mij geen ander meer! Echt een aanrader.”

Tamara (via Trustpilot.nl)

“1000x Complimenten”

“Waanzinnige, onverwachte superservice wat je in deze tijd niet meer verwacht, echt TOP!!! Wij hadden kaartjes ontvangen voor het aankomende doopfeest van onze dochter van 6 maanden oud, maar hier bleken 2 foutjes in te zitten. Na gebeld te hebben met een zéér vriendelijke dame van Kaartjes2go was er eigenlijk totaal tegen de verwachting in én zonder ook maar iets te hoeven bijbetalen heel snel en uiterst begripvol een oplossing gevonden en hadden wij de volgende dag al de nieuwe kaartjes in huis. 1000x complimenten naar jullie kant voor deze enorme service. Mocht ik in de toekomst ooit nog kaartjes nodig hebben voor onszelf of voor een kennis, zal ik jullie vast en zeker aanraden. Wat een SUPER service, nogmaals bedankt namens ons en vooral namens onze dochter!”

Ronald (via Trustpilot.nl)

“Prachtig”

“Ik heb alle doopkaarten goed ontvangen en ik vind ze prachtig, bedankt!”

Met vriendelijke groeten, Agnès

“Echt een aanrader”

“Bedankt voor de snelle en goede service, ik heb mijn kaarten vandaag ontvangen. Ze zijn heel leuk geworden! Dit is echt een aanrader.”

Groetjes, Monique

“Echt gaaf”

“Ik heb de kaarten om 13.30 uur ontvangen en ga ze nu op de post doen. Ze zijn echt gaaf geworden!!! Bedankt!! Tot de volgende keer.”

Saskia

“Heel tevreden”

“Dank voor uw reactie en wij hebben de doopkaarten ontvangen. We zijn heel erg tevreden met het resultaat!”

Met vriendelijke groet, Familie Sybesma

“Zien er goed uit!”

“De kaartjes hebben we ontvangen en we zijn erg tevreden, ze zien er erg goed uit. Bedankt!!!”

Groetjes, Michaela

“Uitstekende oplossing”

“Ik kan u mededelen dat wij vandaag beide orders hebben ontvangen. Gelukkig nog net op tijd. Bedankt voor de goede service en uitstekende oplossing!”

Met vriendelijke groet, Rianne

“Grootste dank”

“Wij ontvingen deze morgen jullie pakje met de kaartjes! Alles is oké en zeer goed afgewerkt. We kennen jullie nu dus en zullen niet nalaten mondelinge reclame te maken, die jullie verdienen! Met onze grootste dank.”

Gaby & Thierry

“Heel mooi geworden”

“Ik vind de kaartjes echt heel mooi geworden. Mooie heldere kleuren en prima kwaliteit papier! Complimenten! Ik zal in de toekomst zeker nog vaker van jullie gebruik gaan maken.”

Groetjes, Esther

“Heel mooi”

“We hebben de kaartjes donderdag in de bus gekregen. Het zijn hele mooie kaartjes.”

Mvg, Davy

“Bedankt”

“Bedankt voor de snelle levering en wat zijn ze mooi geworden!!”

Vr. groet, Ingrid

“Doopfeest dochtertje”

“Bij Kaartje2go.nl kun je je eigen kaartje ontwerpen en laten afdrukken! Heb ik ook gedaan voor het doopfeest van mijn dochtertje.”

Van: Babybytes.nl

“Top site”

“Ik vind jullie site en mogelijkheden toppie. Zodra ik de doopdatum weet van onze dochter, bestel ik de doopkaartjes. Ik ben zeer benieuwd naar het eindproduct!”

Groetjes, Angelique

“Extra leuk”

“We krijgen zoveel enthousiaste reacties op het doopkaartje van Anne. Dat maakt het doopfeest nu al extra leuk! Dank je wel!”

Groetjes, familie Salverda

“Doopkaartjes prachtig”

“De nominatie voor de Thuiswinkelawards is wat mij betreft helemaal terecht. Mijn doopkaartjes zijn prachtig geworden en ik had ze vandaag al in de bus.”

Met vriendelijke groet, G. Hurkens

“Ontzettend mooi”

“We hebben de kaarten binnen! Ze zijn ontzettend mooi geworden! Onze complimenten voor jullie service!!”

Groetjes, Tereska

“Goede kwaliteit”

“Wij hebben het geboortekaartje ook bij Kaartje2go besteld (ik heb het babykaartje zelf wat aangepast) Nu met het doopsel ga ik daar weer de kaartjes bestellen. Ze zijn mooi en van goede kwaliteit.”

Mama van Sanne op Babybytes.nl

“Beste getest”

“Kaartje2go, een van de grootste aanbieders van online doopkaartjes, is afgelopen week als beste getest door Vara’s Kassa. Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go behaalde de hoogste scores.”

Uit: doopkaarten.tipjes.nl

“Fantastisch”

“Weer prachtige doopkaartjes in de bus gekregen!! Elk kaartje is telkens weer fantastisch!!”

Mieke (via Facebook)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen