Ervaringen met communiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Corina (via Facebook)”

“Zondagavond heb ik hele leuke communie uitnodigingen voor mijn dochter gemaakt. Gister al in huis en helemaal top gelukt! Dochter helemaal happy, thanks!”

Corina (via Facebook)

“Alberto-Natascha (via Facebook)”

“Geweldig die mooie kaartjes! Ik ben zeer blij dat ik jullie site heb ontdekt. Meteen maar de uitnodigingen voor de communie gemaakt en besteld. Echt SUPER!! Zo ontzettend stoer! Bedankt!”

Alberto-Natascha (via Facebook)

“Groetjes, Virgine”

“Jullie zijn geweldig, ik heb zaterdag 2 sets communiekaarten ontvangen ze zijn SUPER!! Als wij weer een kaartje of kaarten te versturen hebben, doen we dat zeer zeker via jullie.”

Groetjes, Virgine

“Met vriendelijke groet, Linda”

“Complimenten voor de communiekaartjes, we zijn heel erg tevreden. Top!!”

Met vriendelijke groet, Linda

“Met vriendelijke groet, Brenda”

“Bedankt voor het op tijd afleveren van de mooie communiekaarten. Ze zijn in goede orde ontvangen en onze dochter is er helemaal trots op.”

Met vriendelijke groet, Brenda

“Mark”

“Super hoor, de communie-uitnodigingen, ze zijn erg mooi geworden. Bedankt en we zullen zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site! De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon top.”

Mark

“Groetjes, J. Bosselaar”

“De communiekaartjes zijn al binnen. Jullie kwaliteit is echt de beste en Kaartje2go is ook nog eens heel voordelig! Ik heb jullie gevonden via vrienden in ons dorp.”

Groetjes, J. Bosselaar

“Groetjes, Kelly en Silvia”

“Dank jullie wel voor het mooie kaartje voor mijn dochters communie. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.”

Groetjes, Kelly en Silvia

“Groetjes, Jacqueline”

“Ontzettend bedankt voor de communie-uitnodigingen en de service. En hebben we nog eens wat te vieren, dan zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.”

Groetjes, Jacqueline

“Groetjes, Marianne”

“Ik heb vanmorgen de communiekaartjes ontvangen, en ik ben er dik tevreden over! Vriendelijk bedankt voor de goede service! Tot de volgende kaart.”

Groetjes, Marianne

“Groetjes, J. Bosselaar”

“De communiekaartjes zijn al binnen. Jullie kwaliteit is echt de beste, en Kaartje2go is ook nog eens heel voordelig! Ik heb jullie gevonden via vrienden in ons dorp.”

Groetjes, J. Bosselaar

“Vriendelijke groet, familie Eekers”

“Dank jullie wel voor het mooie communiekaartje voor mijn dochters eerste communie. Snelle service, makkelijk te maken en prachtige kwaliteit.”

Vriendelijke groet, familie Eekers

“Groetjes, Kelly en Silvia”

“Dank je wel Kaartje2go, voor het mooie kaartje voor de communie van mijn dochter. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.”

Groetjes, Kelly en Silvia

“Met vriendelijke groet, Henry en Anita”

“We hebben vandaag de communiekaartjes ontvangen en ze zijn echt schitterend. Bedankt voor jullie snelle verwerking van onze opdracht en veel succes in de toekomst.”

Met vriendelijke groet, Henry en Anita

“Els”

“Zoals beloofd zijn onze communie-uitnodigingen goed aangekomen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We maken verder reclame voor jullie site! Groetjes en tot nog eens.”

Els

“Groetjes Karin”

“Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden, bedankt.”

Groetjes Karin

“Erika Ulens op Facebook”

“Vandaag de communie kaarten ontvangen voor mijn zoon Liam. Super super mooie kaarten. Bedankt Kaartje2go. zZeker voor herhaling vatbaar”

Erika Ulens op Facebook

“Vriendelijke groeten, Susanne”

“Bij deze wil ik jullie een compliment geven voor het goede en snelle werk dat jullie geleverd hebben! De uitnodigingen voor de Eerste Communie van mijn zoon zijn heel mooi geworden! Bedankt en tot de volgende keer!”

Vriendelijke groeten, Susanne

“Met vriendelijke groeten, Karen”

“De bestelling is toegekomen en de kaartjes zien er prachtig uit! Bedankt voor de uitstekende service, u heeft er een tevreden klant bij!”

Met vriendelijke groeten, Karen

“Groetjes Finn”

“Bedankt voor de levering en maken van de superleuke uitnodigingen voor mijn communiefeest. Helemaal top!!!!!!! Wij maken reclame voor jullie.”

Groetjes Finn