Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Ervaringen met communiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

Onze klanten geven ons hoge cijfers

Bekijk alle scores op Google >

Helemaal top

Bedankt voor de levering en maken van de superleuke uitnodigingen voor mijn communiefeest. Helemaal top!!!!!!! Wij maken reclame voor jullie.

Groetjes Finn

Fantastisch verlopen

Onlangs bestelling geplaatst voor afdrukken van communiekaarten, via uploaden van zelf gemaakte foto. Berichtgeving over status en afhandeling is fantastisch verlopen. Bestelling binnen 3 dagen ontvangen met goed resultaat. Hartelijk dank, super, heb meteen reclame gemaakt voor jullie site.

Groetjes Marjon

Uitstekende service

De bestelling is toegekomen en de kaartjes zien er prachtig uit! Bedankt voor de uitstekende service, u heeft er een tevreden klant bij!

Met vriendelijke groeten, Karen

Plaatje compleet

Ik wil jullie complimenteren voor het waarmaken wat jullie zeggen. Vele bedrijven schermen met termen als "beste service", " 100% tevredenheid garantie" , "niet goed geld terug" enz enz. Zo ook jullie maar dan zelfs met 101%. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in hoe organisaties omgaan met dit soort zaken en kan niets meer dan lof uitspreken over jullie methode. Binnen een half uur werd ik gebeld en was de oplossing al geboden. "Wij gaan uw kaartjes opnieuw versturen" tevens werd ik voorzien van tips over de opmaak zodat ik een volgende keer deze fout niet meer zou maken. Een dag na het telefoontje hadden we de kaartjes opnieuw binnen en naar volle tevredenheid. Het plaatje is compleet. Prettige site, service met een lach en een perfect eindresultaat. Jullie weten in ieder geval mij te overtuigen dat je als organisatie staat voor dat wat je belooft! Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet, Roy

Eigen creativiteit

Ik ben blij verrast ben met de snelle service en de goede kwaliteit van jullie kaarten. Ik heb een uitnodigingskaart gemaakt voor de communie van onze zoon en het resultaat is echt SUPER! Er wordt veel ruimte gegeven aan de eigen creativiteit en daardoor is de kaart echt persoonlijk geworden. Dit was mijn eerste kennismaking met jullie, maar jullie hebben er vanaf nu een vaste en tevreden klant bij!

Hartelijke groet, Helian

Goed en snel

Bij deze wil ik jullie een compliment geven voor het goede en snelle werk dat jullie geleverd hebben! De uitnodigingen voor de Eerste Communie van mijn zoon zijn heel mooi geworden! Bedankt en tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten, Susanne

Communiekaarten voor onze zoon

Ik ben blij verrast met de snelle service en de goede kwaliteit van jullie kaarten. Ik heb een uitnodigingskaart gemaakt voor de communie van onze zoon en het resultaat is echt SUPER! Er wordt veel ruimte gegeven aan de eigen creativiteit en daardoor is de kaart echt persoonlijk geworden. Dit was mijn eerste kennismaking met jullie, maar jullie hebben er vanaf nu een vaste en tevreden klant bij!

Hartelijke groet, Helian

Super super mooie kaarten

Vandaag de communie kaarten ontvangen voor mijn zoon Liam. Super super mooie kaarten. Bedankt Kaartje2go. zZeker voor herhaling vatbaar

Erika Ulens op Facebook

Hele mooie communiekaartjes

Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden, bedankt.

Groetjes Karin

Geweldig!

Net de uitnodigingskaartjes voor de 1e H. communie van onze dochter ontvangen. Ze zien er geweldig uit! Ook onze dochter was er heel blij mee. Bedankt voor de goede service.

Groeten, Natascha

Supermooie kaart

We hebben de uitnodigingen voor de communie vandaag binnen gekregen. Ze zijn echt supermooi, mijn zoontje vindt ze helemaal geweldig. Bedankt voor de supermooie kaarten en de geweldige, snelle service. We komen vast en zeker nog eens bij jullie terug. Nogmaals hartstikke bedankt.

Groetjes, Fam. Broods

Heel leuk geworden

De uitnodigingskaarten voor de communie van onze dochter zijn binnen en het is waar, ze zijn echt heel leuk geworden. Onze complimenten voor de snelle service en nog bedankt voor het terugbellen gisteren. Ik zal zeker nog eens gebruikmaken van jullie site.

Groetjes, Fam. Borghans

Mooie communiekaartje

Dank je wel Kaartje2go, voor het mooie kaartje voor de communie van mijn dochter. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.

Groetjes, Kelly en Silvia

Echt schitterend

We hebben vandaag de communiekaartjes ontvangen en ze zijn echt schitterend. Bedankt voor jullie snelle verwerking van onze opdracht en veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Henry en Anita

Zeer tevreden

Zoals beloofd zijn onze communie-uitnodigingen goed aangekomen. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We maken verder reclame voor jullie site! Groetjes en tot nog eens.

Els

Prachtige kwaliteit

Dank jullie wel voor het mooie communiekaartje voor mijn dochters eerste communie. Snelle service, makkelijk te maken en prachtige kwaliteit.

Vriendelijke groet, familie Eekers

Beste kwaliteit

De communiekaartjes zijn al binnen. Jullie kwaliteit is echt de beste, en Kaartje2go is ook nog eens heel voordelig! Ik heb jullie gevonden via vrienden in ons dorp.

Groetjes, J. Bosselaar

Dit maak je niet vaak mee

Vandaag hebben we opnieuw de communiekaartjes ontvangen, wat snel al! Ze zijn supermooi geworden. Heel erg bedankt hiervoor. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Er zaten zelfs weer enveloppen bij! Echt een hele goede service van Kaartje2go! Mocht ik nog eens kaartjes nodig hebben dan zal ik ze zeker bij Kaartje2go bestellen. Ook zal ik reclame voor jullie maken bij mijn familie, vrienden en bekenden.

Groetjes, Anne

Superbedankt

Superbedankt voor de snelle service! Vandaag heb ik de communiekaartjes al in de bus gekregen. Ik vind ze keimooi!! Dus: BEDANKT en tot een volgende keer.

M.v.g. Debby

Leukste kaartmaker

Bedankt voor het snel toesturen van de communiekaartjes! Jullie hebben echt de leukste kaartmaker en de mooiste kaarten. De communie van Michel wordt zeker een succes!

Met vriendelijke groet, Lenie

Mooie communiekaartjes

Bedankt voor de mooie communiekaartjes! Ik ben via een vriendin bij jullie terechtgekomen. Via Kaartje2go kan ik veel meer zelf bepalen dan bij andere en het is nog voordelig ook. Tot de kerst!

Groetjes, M. van Oorsel

Mooier dan zelfgemaakt

Eerst wilde ik zelf kaartjes maken, maar door tijdgebrek heb ik het toch maar via jullie geprobeerd. Dit omdat ik hoorde van een andere tevreden moeder die via jullie haar communiekaarten had besteld, dat ze de volgende dag al bezorgd waren. Toen zag ik op jullie website dat je diverse foto's kan uploaden en zo zelf een persoonlijke kaart kan maken. Het ziet eruit als een echte kaart. Dit is toch veel mooier dan een eigengemaakte kaart.

Lydia

Gewoon top

Super hoor, de communie-uitnodigingen, ze zijn erg mooi geworden. Bedankt en we zullen zeker in de toekomst weer gebruikmaken van jullie site! De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon top.

Mark

Via vrienden

De communiekaartjes zijn al binnen. Jullie kwaliteit is echt de beste en Kaartje2go is ook nog eens heel voordelig! Ik heb jullie gevonden via vrienden in ons dorp.

Groetjes, J. Bosselaar

Mooi communiekaartje

Dank jullie wel voor het mooie kaartje voor mijn dochters communie. Snelle service, makkelijk te maken en goede kwaliteit.

Groetjes, Kelly en Silvia

Communie

Ontzettend bedankt voor de communie-uitnodigingen en de service. En hebben we nog eens wat te vieren, dan zal ik weer kaartjes bij jullie bestellen. Ze zien er superleuk uit.

Groetjes, Jacqueline

Dik tevreden!

Ik heb vanmorgen de communiekaartjes ontvangen, en ik ben er dik tevreden over! Vriendelijk bedankt voor de goede service! Tot de volgende kaart.

Groetjes, Marianne

Trotse dochter

Bedankt voor het op tijd afleveren van de mooie communiekaarten. Ze zijn in goede orde ontvangen en onze dochter is er helemaal trots op.

Met vriendelijke groet, Brenda

Communiekaarten

Graag willen wij jullie nog even bedanken voor de geweldig mooie communiekaarten van onze dochter en zoon. Ze zien er echt geweldig uit en we krijgen heel veel positieve reacties. Nogmaals bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!!

Groetjes, Fam. Gelissen

Ongelooflijk

Ik ben direct weer aan de slag gegaan en het is me gelukt! Echt superbedankt voor jullie service, ik vind dit echt ongelooflijk. De snelle reactie op mijn mail en dat ik nieuwe communiekaarten mocht maken. Echt klasse!!! Waar maak je dit nog mee. Bedankt!

Groetjes Jolanda

Complimenten

Ik heb de uitnodigingskaarten voor de communie ontvangen. Supersnelle service en nette afhandeling. Mijn complimenten!!!

Met vriendelijke groet, Pascalle

Top!

Complimenten voor de communiekaartjes, we zijn heel erg tevreden. Top!!

Met vriendelijke groet, Linda

Communiekaarten

Ik heb vorige week kaartjes via jullie besteld voor de communie van mijn dochter. Ik wil even laten weten dat ik heel tevreden ben. Ik kreeg de tip via een vriendin om op jullie site te kijken en ik heb meteen gekeken. Het was heel makkelijk om te maken en wat een snelle service. Donderdagavond besteld en zaterdag lagen ze al op de mat, super!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en ik ga in de toekomst zeker nog vaker gebruiken van Kaartje2go. Bedankt!!

Groetjes, Monique

Buitengewoon

We hebben er de communie-uitnodigingen voor de viering van onze zoon laten drukken en het is werkelijk buitengewoon. We zijn zeer tevreden, niet in de laatste plaats vanwege de snelle levering. Aanrader!

Marion (via Facebook)

Tijdschrift

Ik kreeg gister de uitnodigingen voor communie van onze zoon binnen. We hadden een uitnodiging van een tijdschrift gemaakt. Wat is het mooi geworden!!!!! Echt super. Mijn zoon is er helemaal gelukkig mee en we gaan ze nu posten. Ik weet zeker dat we veel enthousiaste reacties krijgen! Bedankt dus voor de snelle afhandeling en het prachtige resultaat!

Bas

Professionele kaart

Net de communie uitnodiging van mijn dochter laten zien. Trots!!! De mooiste reactie was dat het net een professionele kaart was van een topfotograaf en dat zegt wel wat over de kwaliteit van jullie kaartjes. Ik ben er superblij mee!!!

Silke (via Facebook)

Happy dochter

Zondagavond heb ik hele leuke communie uitnodigingen voor mijn dochter gemaakt. Gister al in huis en helemaal top gelukt! Dochter helemaal happy, thanks!

Corina (via Facebook)

Stoer

Geweldig die mooie kaartjes! Ik ben zeer blij dat ik jullie site heb ontdekt. Meteen maar de uitnodigingen voor de communie gemaakt en besteld. Echt SUPER!! Zo ontzettend stoer! Bedankt!

Alberto-Natascha (via Facebook)

Super

Jullie zijn geweldig, ik heb zaterdag 2 sets communiekaarten ontvangen ze zijn SUPER!! Als wij weer een kaartje of kaarten te versturen hebben, doen we dat zeer zeker via jullie.

Groetjes, Virgine

Exact hetzelfde

De communiekaarten waren mooi. De gemaakte kaart is exact hetzelfde als wat ik zelf wilde maken. Ik heb gewoon de foto's snel en makkelijk kunnen uploaden, in 15 minuten waren de communiekaarten klaar. Normaal zou ik de diverse plaatjes op elkaar plakken. Maar eigenlijk is het resultaat via jullie nog mooier. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.

Lydia
Terug naar boven