Ervaringen met carnavalskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Reactie via eKomi.nl”

“Super! Al jaren heel tevreden! Deze week naar één persoon elke dag een kaart laten sturen! Ze zijn prachtig die fotokaarten! Top!”

Reactie via eKomi.nl

“Groet Trudy”

“Ik heb net mijn kaarten binnen gekregen. Super, wat zijn ze mooi! Ik ben er ontzettend blij mee. Ik ga ze nu gauw versturen en hoop op leuke reacties. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.”

Groet Trudy

“Gr. Frans”

“Wederom bedankt!!! Kaartje2go is een te gekke toko.”

Gr. Frans

“Frank (via Trustpilot.nl)”

“Na een afbestelling in januari nu 3 maanden later een nieuwe kaart besteld. Alles was nog bekend: tegoed, adressen etc. Vriendelijk en keurig aan de telefoon, service is geweldig!”

Frank (via Trustpilot.nl)

“Vriendelijke groet, Tineke”

“Bedankt voor de snelle levering van de kaarten. Het is een leuke vrolijke kaart geworden!”

Vriendelijke groet, Tineke

“Ellie”

“Dank voor de mooie uitvoering van mijn opdracht! Ook de correcte en snelle bezorging was prima! Ik kom zeker bij jullie terug.”

Ellie

“Leon en Evelyne”

“Hierbij laten wij even weten heel tevreden te zijn over onze eerste kaartenbestelling. Het was keurig verzorgd en heel snel binnen. Ga zo door!”

Leon en Evelyne

“Uit: Test KASSA 16 mei 2011”

“Deze kaartendienst heeft zijn zaken goed voor elkaar.”

Uit: Test KASSA 16 mei 2011

“Gr. Karin”

“Supergave service. Dit was een probeerkaartje van mij (goede actie trouwens), dus je zult mij vaker zien als klant. Ik deed het eerst namelijk bij een andere kaartenwinkel, maar ga jullie nu zeker vaker opzoeken!”

Gr. Karin

“Groetjes, Geria”

“Bij dezen wil ik jullie complimenteren met de uitstekende kwaliteit en service en de leuke mogelijkheden. Ik promoot jullie site dan ook bij al mijn vriendinnen en veel van hen zijn overgestapt van de concurrent naar jullie site!”

Groetjes, Geria

“D. Strikkeling”

“De kaartjes zijn in goede orde ontvangen en zien er prima uit, bedankt!”

D. Strikkeling

“Een hartelijke groet, Jan”

“Wat een service, jullie zijn bij ons, evenals bij de Consumentenbond, óók nummer een!!!”

Een hartelijke groet, Jan

“Groeten, Wil”

“Bedankt voor de goede service. Dit maak je tegenwoordig niet meer mee!”

Groeten, Wil

“Groetjes, Liesbeth”

“Deze vernieuwde site is alweer beter dan de vorige. Al is het even wennen! Ben heel blij met de mogelijkheden, zoals trema's, tilden etc. Ga zo door! Maak het echter niet te ingewikkeld.”

Groetjes, Liesbeth

“Groetjes Mat (op Trustpilot.nl)”

“Mijn eerste bestelling bij Kaartje2go was een succes. Ik kan iedereen aan bevelen hier je kaartjes te bestellen. Het was een goede keus. Woensdag besteld, donderdag in huis. Een dikke pluim voor Kaartje2go.”

Groetjes Mat (op Trustpilot.nl)

“Groetjes, Roelien”

“Ik heb afgelopen maandag kaartjes zelf ontworpen en besteld en de volgende dag (dinsdag) waren ze al in huis. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de prijs. Bedankt!”

Groetjes, Roelien

“Mariska (op Trustpilot.nl)”

“Gisteren besteld en vandaag al ontvangen! Vooral erg leuke kaders om mee te variëren en fijne mogelijkheden qua formaat van de kaart. Snel en mooi, ik ben er erg blij mee!”

Mariska (op Trustpilot.nl)

“Groetjes, Nathalie”

“Ik ben nu al enkele jaren klant en ik vind dat jullie een super snelle en zeer klantvriendelijke service verlenen die ik ten zeerste apprecieer! Alleen maar positieve dingen over jullie.”

Groetjes, Nathalie

“Alexandra”

“Dit is nu zo'n gevaarlijk verslavende site! Ik zoek steeds een excuus om voor iemand een kaartje te maken. En weet je wat 't ergste is? Iedereen (maar ikzelf ook) wordt er zo blij van. Verschrikkelijk!”

Alexandra

“Hartelijke groet, Margo”

“Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Kaartje2go. Per e-mail werd er persoonlijk en snel gereageerd. Met name het persoonlijke advies heb ik erg gewaardeerd!”

Hartelijke groet, Margo