Ervaringen met carnavalskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Reactie via eKomi.nl”

“Zeer klantvriendelijke site, heel veel soorten kaarten te kiezen en ook leuk en makkelijk om zelf een fotokaart te maken. Ik heb al heel vaak kaarten besteld en steeds een snelle en goede afhandeling van de bestelling. Alleen maar lof!”

Reactie via eKomi.nl

“Henk (via Webwinkelvergelijker.nl)”

“Erg eenvoudig en met gemak een kaartje maken en bestellen. Uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering voor betrekkelijk lage prijs.”

Henk (via Webwinkelvergelijker.nl)

“Groetjes van Jannie”

“Ik maak graag reclame voor jullie. Sterker nog, ik doe niet anders. Ik ben erg tevreden, vooral over de service. Jullie zullen nog vaak van mij horen en ook van onze vrienden die kaartjes via jullie sturen.”

Groetjes van Jannie

“Rein en Harma (via Facebook)”

“Een mooie kaart gemaakt voor mijn ouders. En met veel plezier is deze kaart ontvangen! Helemaal top!”

Rein en Harma (via Facebook)

“Annelies (via Facebook)”

“Heel veel keus bij Kaartje2go en lekker makkelijk om via je computer een kaart te sturen. Het 1e kaartje is helemaal gratis.”

Annelies (via Facebook)

“Nadine (via Trustpilot.nl)”

“Ik bestel veel kaartjes en ze zijn altijd goed van kwaliteit en op tijd verstuurd. Chapeau!”

Nadine (via Trustpilot.nl)

“Uit: Vara KASSA test (mei 2011)”

“Alle aanbieders hebben verschillende formaten in de aanbieding, maar er zijn verschillen. Kaartje2go biedt de meeste keuze.”

Uit: Vara KASSA test (mei 2011)

“Heel hartelijke groet, Hebe”

“Ontzettend bedankt voor deze supersnelle reactie en service! Ik heb onlangs uiteraard ook vol overtuiging voor jullie als beste webwinkel gekozen hoor. Ik kan weer rustig slapen en wens jullie alle succes.”

Heel hartelijke groet, Hebe

“M.v.g., Romy”

“Wauw, superbedankt! Jullie service is top! Ik zei het ook tegen mijn moeder en die maakt al heel veel ansichtkaarten bij jullie!”

M.v.g., Romy

“Groetjes, A. Postel”

“Ik vind het zo fijn dat ik ook op mijn Mac geen problemen ondervind om een kaartje te maken. Dat wilde ik nog even zeggen. Ik word vast een grootgebruiker van Kaartje2go!”

Groetjes, A. Postel

“Groetjes, H. Theunissen”

“Ik vind Kaartje2go een ideale site. Lekker snel, gemakkelijk en ik hoef niet meer naar de brievenbus. Mijn hele familie gebruikt Kaartje2go, we zijn gewoon heel tevreden over de superservice!”

Groetjes, H. Theunissen

“Groetjes, Pamela”

“Wat een geweldige site hebben jullie. Zo makkelijk om een kaartje in elkaar te zetten. Helemaal toppie.”

Groetjes, Pamela

“Uit: Consumentenbond Digitaalgids (nov. 2008)”

“Kaartje2go geeft mensen met een account korting. Met een account kunt u een adresboek aanleggen en kaarten opslaan om ze later nog een keer te kunnen gebruiken. Kaartje2go krijgt het hoogste testoordeel.”

Uit: Consumentenbond Digitaalgids (nov. 2008)

“Uit: Rabobank magazine 'Raakvlak'”

“Via Kaartje2go.nl kun je online zelf kaarten maken. Kaartje2go drukt de kaarten en brengt ze voor je naar de brievenbus. Met dit concept won Kaartje2go de ondernemingsplan-wedstrijd Utrechtste Start.”

Uit: Rabobank magazine 'Raakvlak'

“Groetjes Annelize”

“Mijn enige opmerking is dat jullie fantastische, mooie en leuke kaarten hebben. En een goed werkende machine, service is PRIMA. Zeer tevreden. Respect voor jullie, Kaartje2go!”

Groetjes Annelize

“Heidi”

“Geen vraag, maar een complimentje! Ik bestel weer een kaartje en zie dat er veel gewijzigd is. Nieuwe toepassingen zoals nieuwe kaart maken, styling, et cetera. De site is ook sneller geworden. Fijn, goede zet deze 'upgrading'.”

Heidi

“Jan (via Trustpilot.nl)”

“Kaartjes zelf samengesteld met een foto en tekst erbij geschreven. Ik was ontzettend tevreden met het resultaat. Zoals de titel al zegt: "Snel, gebruiksvriendelijk en mooi!". En tegen een redelijke prijs!”

Jan (via Trustpilot.nl)

“Groetjes, Nadja”

“Mag ik jullie een compliment geven over de service? Echt top! Ik ga gelijk mijn volgende kaartje bestellen. Ben erg benieuwd hoe die eruit ziet. Ontzettend bedankt!”

Groetjes, Nadja

“Met vr.groeten, Oscar”

“Evenals vorig jaar waren de kerstkaarten weer keurig netjes verzorgd, verpakt en op tijd afgeleverd; ik had me geen mooiere kaarten kunnen wensen. Tot de volgende keer maar weer! En ga zo door!!”

Met vr.groeten, Oscar

“Anneke (op Trustpilot)”

“Al vaak besteld, ook een keer een groot aantal. Ben zeer tevreden. Keuze genoeg en veel ruimte voor eigen creativiteit. Ik geef eigenlijk nooit een beoordeling, maar jullie verdienen deze!”

Anneke (op Trustpilot)