Ervaringen met carnavalskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Richard”

“Vandaag heb ik mijn proefkaartje binnengekregen en de kaart is zo leuk en mooi. Wat een supersite, makkelijk, helemaal te personaliseren en dan wordt de kaart ook nog voor je gepost. Een dikke 10 en een welgemeende Facebook LIKE!”

Richard

“Henk”

“Ik heb voor de eerste maal gebruik gemaakt van jullie site. Ik was erg verbaasd over de mooie kwaliteit, dit was boven verwachting. Ook de levertijd was gigantisch snel. Ik doe niet aan Twitter/Facebook e.d. Maar ik zal jullie zeker aanbevelen.”

Henk

“Monique”

“Mijn man en ik zitten op een zeilboot en varen rond de wereld dus jullie service is een uitkomst voor ons! Mijn complimenten! Wij zijn heel blij met jullie. We sturen heel veel kaarten via jullie!! Een zeer tevreden klant!!!”

Monique

“Hartelijk groet, Sylvia”

“Ik vond het geweldig, de kaart was er de dag erna al! Het zag er heel mooi uit, ik ben er echt blij mee!!! Ik ben blij dat jullie alles er aan doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik denk dat ik vaker jullie site ga gebruiken.”

Hartelijk groet, Sylvia

“Renate”

“Ik wil jullie eigenlijk alleen maar een SUPERCOMPLIMENT geven. Ik bestel al jaren fotokaarten bij jullie en ik kan zeggen dat het me alleen nog maar supergoed bevallen is. Ga zo door en voor mij, tot de volgende kaart!!”

Renate

“Francis (via Facebook)”

“Dank je wel Kaartje2go! Aangezien ik in het buitenland woon, maakt dit een kaartje versturen wel erg makkelijk. Normaal duurt het 2 tot 3 weken voor het kaartje er is, dus ik ben helemaal blij.”

Francis (via Facebook)

“Rob (via Facebook)”

“Gisteren drie kaartjes van Kaartje2go binnen gekregen, zeer goede kwaliteit en superservice. Dit bedrijf is echt een aanrader!! TOP, TOP, TOP!”

Rob (via Facebook)

“Anita”

“Ik wil heel graag laten weten dat ik heel tevreden ben over de mooie kaartjes en de snelle levering! Als ik in de toekomst nog eens kaartjes nodig heb dan weet ik jullie te vinden!”

Anita

“Peter”

“Bedankt voor de mooie kaarten en vooral voor de service en snelheid. Ik raad iedereen jullie aan. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alles.”

Peter

“Bedankt, Ria”

“Het invoeren van mijn eigen handschrift is prima gelukt, niet moeilijk. Ik heb er meteen gebruik van gemaakt. Jullie hadden al de meeste mogelijkheden om je kaart te verfraaien, met dit erbij is Kaartje2go absoluut de beste kaartenmaker.”

Bedankt, Ria

“Ger”

“Ik ben uitermate tevreden met de kaarten die ik bij jullie heb besteld. Snel geleverd en prima, prima kwaliteit. Ik krijg er veel reacties op en vertel desgevraagd (maar gelukkig staat dat er ook op) dat Kaartje2go de leverancier is.”

Ger

“De hartelijke groeten van Chris en Wil”

“Wij willen jullie feliciteren met het behalen van de eerste plaats uit de test van Kassa. Ook wij zijn heel tevreden en hebben al heel wat kaartjes verstuurd met Kaartje2go. Ga zo door!”

De hartelijke groeten van Chris en Wil

“Vriendelijke groeten, Sarike”

“Bedankt voor de service. Jullie zijn schatten!!! Ik kan geen andere tekst bedenken.”

Vriendelijke groeten, Sarike

“Groeten Annie”

“We hebben de kaarten ontvangen en ze zijn heel mooi geworden. Bedankt voor de goede en snelle bezorging. Als ik weer kaarten wil laten maken, dan weet ik jullie te vinden. En natuurlijk gefeliciteerd met de eerste prijs bij de Consumentenbond!”

Groeten Annie

“Uit: Ciao Shopping”

“Gemak dient de vrouw, en er zijn tegenwoordig zoveel online kaartenservices. Kaartje2go vind ik de leukste en de beste online wenskaartensite. De Consumentenbond testte Kaartje2go als beste kaartenservice van twaalf online kaartenservices.”

Uit: Ciao Shopping

“Ria”

“Ik ben weggegaan bij een ander bedrijf omdat ik gek werd van de ingewikkeldheid van vormgeving. Wat ben ik blij dat ik jullie heb gevonden. Gewoon, foto invoegen, tekst en adres. Zaaaaalig!”

Ria

“Groetjes, Gerrie”

“Gefeliciteerd met jullie vernieuwde website. Wauw... ik had een paar uur geleden een kaart gemaakt en moest er nu nog een maken. Tot mijn verbazing is in de tussenliggende tijd de website gewijzigd. Dit werkt nog makkelijker. Chapeau!”

Groetjes, Gerrie

“Heidi”

“Geen vraag, maar een complimentje! Ik bestel weer een kaartje en zie dat er veel gewijzigd is. Nieuwe toepassingen zoals nieuwe kaart maken, styling, et cetera. De site is ook sneller geworden. Fijn, goede zet deze 'upgrading'.”

Heidi

“Groetjes, Anneke”

“Ik ben blij met de nieuwe website! Ik was er zo aan gewend en er zijn nu nog meer opties om mooie kaarten te maken! Goed werk!”

Groetjes, Anneke

“Mvg Marianne”

“Ik wil jullie even laten weten dat jullie een super aanbod aan kaarten hebben en dat het programma om ze te maken erg makkelijk, snel en gevarieerd is.”

Mvg Marianne