Ervaringen met carnavalskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Annemarie”

“Wat een geweldig systeem!! Maandag lekker "geknutseld" en nu het kaartje al binnen. Echt helemaal top! Precies volgens verwachting! Zal het zeker doorvertellen, dik tevreden dus!”

Annemarie

“Kathleen (via Webwinkelvergelijker.nl)”

“We zijn zeer opgetogen met de kwaliteit en de vlotte bestelling van het kaartje. We gaan zeker nog gebruikmaken van jullie diensten. Onze familie en vrienden zijn eveneens zeer enthousiast over het resultaat.”

Kathleen (via Webwinkelvergelijker.nl)

“Groetjes, Fam. de Jong”

“De kaarten zijn binnen. Allemaal bedankt voor de mooie kaarten en goede opdruk. Echt klasse! Het was de eerste keer, maar absoluut niet de laatste.”

Groetjes, Fam. de Jong

“Frannie (via Facebook)”

“Gelukkig hebben jullie wel kaartjes voor overgrootouders! Ik heb er dankbaar 3x gebruik van gemaakt!”

Frannie (via Facebook)

“Annefried (via Facebook)”

“Mijn eerste kennismaking met Kaartje2go is uitstekend. Prettige software om mee te werken. Voor HEEL veel HERHALING vatbaar.”

Annefried (via Facebook)

“Hartelijke groet en tot de volgende keer, Rietje”

“Heel hartelijk bedankt voor het wijzigen van de kaart. Wat geweldig dat het op deze manier kon! Ik verstuur al vrij lang kaarten via jullie bedrijf en moet zeggen dat het elke keer een feestje is als je complimenten van de ontvanger krijgt.”

Hartelijke groet en tot de volgende keer, Rietje

“Reactie via eKomi.nl”

“Altijd zijn de kaarten op tijd en ze zijn ook heel mooi. Goede service en af en toe een leuke korting, dat stel ik erg op prijs. Als er een keer iets is, dan wordt het meteen goed geregeld, toppie. Ik blijf daar mijn kaartjes bestellen.”

Reactie via eKomi.nl

“Groetjes, Maaike (via Facebook)”

“Eigenlijk gebruik ik voor al mijn kaartjes jullie service. De kaarten zijn supermooi en het is erg eenvoudig! Geweldig!!!”

Groetjes, Maaike (via Facebook)

“Reactie via eKomi.nl”

“Het is een fijne en makkelijke website! Het uploaden en maken van bijv. je eigen foto is een leuke bezigheid, mede door de vele opties die er aangeboden worden! Af en toe probeer ik een andere site, maar kom meteen weer bij jullie terug!”

Reactie via eKomi.nl

“Manuela”

“We zijn zeer tevreden over de kaarten en over de service. Ondanks dat er op de site staat dat je zelf verantwoordelijk was voor de tekst, stuurden jullie toch nieuwe kaarten. Echt PETJE AF. Dit mag ook wel even gezegd worden.”

Manuela

“Francis (via Facebook)”

“Dank je wel Kaartje2go! Aangezien ik in het buitenland woon, maakt dit een kaartje versturen wel erg makkelijk. Normaal duurt het 2 tot 3 weken voor het kaartje er is, dus ik ben helemaal blij.”

Francis (via Facebook)

“Thea”

“Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Het is precies zo geworden als ik gehoopt had. Ook de kwaliteit van kaart en envelop is erg goed. En dan natuurlijk de snelle afwerking. Dus ik zal jullie zeker bij anderen promoten.”

Thea

“Reactie via eKomi.nl”

“Super! Je kunt heel gemakkelijk je eigen kaart ontwerpen en versturen. Iedereen vindt het leuk om een echt kaartje te ontvangen. Kaartje2go helpt zelfs bij het onthouden van de verjaardagen. Zo kan ik attent blijven :-)”

Reactie via eKomi.nl

“Lineke (Canada)”

“I am sooooo pleased with your service. Monday night I placed my card order from Canada. And today I received a thank you note from Holland! Thank you very much!”

Lineke (Canada)

“Atie”

“Kaartje2go is TOP wat betreft communicatie!! Bovendien wordt het materiaal veel sneller afgeleverd dan bij een andere kaartenservice. Daar ben ik nu mee aan het touwtrekken. Dus ik weet met wie ik in het vervolg mee in zee ga.”

Atie

“Uit: KASSA kaartentest mei 2011”

“De toepassing om een eigen kaart te maken is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.”

Uit: KASSA kaartentest mei 2011

“Christina”

“Heb de kaartjes vandaag ontvangen. Ze zijn super!”

Christina

“Klaasje (op Trustpilot.nl)”

“Na al vele kaartjes verstuurd te hebben via Kaartje2go,"stiekem" eens de concullega uitgeprobeerd. Viel nogal tegen, de site van Kaartje2go is veel gebruiksvriendelijker, dus ik blijf fan!!”

Klaasje (op Trustpilot.nl)

“Met vriendelijke groet, Sanne”

“Wij zijn zeer tevreden over het tegeltje. Het voldoet aan onze verwachtingen; de kleuren zijn mooi en de lijnen zijn scherp. Wat ons betreft een product wat bij jullie in het assortiment mag blijven!”

Met vriendelijke groet, Sanne

“Liefs, Anneke”

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke kaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Supermooi. Ik ben groot fan van Kaartje2go, ik bewaar alle kaartjes die ik via jullie krijg. Inmiddels heb ik al 2 plakboeken vol.”

Liefs, Anneke