Trouwen 20 september 2018

De 7 mooiste bruidssuites van Nederland

Na de mooiste dag van jullie leven zetten jullie de dag natuurlijk samen nog even voort! En hoe romantisch is het om daarvoor een bruidssuite te boeken? In een hotel ben je van alle gemakken voorzien en kun je de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Wij verzamelden de 7 mooiste bruidssuites van Nederland voor een romantische huwelijksnacht!

馃懓馃徑 Ook leuk om te lezen: 24x toffe locaties voor je bruidsshoot!

Bruidssuite Amsterdam Pulitzer

1. Bruidssuite in Nederland: Pulitzer Hotel Amsterdam

Wil jij je bruiloft in stijl afsluiten met een bruidssuite in Amsterdam? Boek dan de Pulitzer Suite bij het Pulitzer Hotel! Deze bruidssuite in Nederland is een eerbetoon aan alle geliefden; erg toepasselijk voor jullie huwelijksnacht dus. De suite is stijlvol en modern ingericht, met prachtige meubels, historische architectuur en een vrijstaand bad als eyecatcher van de kamer. Bekijk voor je boekt ook even de andere suites, want het Pulitzer Hotel heeft namelijk ook prachtige en luxe suites voor muziekfanaten, boekenliefhebbers en kunstkenners! Kijk voor meer informatie op pulitzeramsterdam.com.

Bruidssuite aan het strand Pier Suites

2. Bruidssuite aan het strand: De Pier Suites

Trouwen jullie in of rond Scheveningen en wil je jullie huwelijksnacht beleven aan het strand? Boek dan een bruidssuite aan zee in Nederland bij De Pier Suites! De Pier Suites is gevestigd op de pier van Scheveningen, die in 2016 helemaal vernieuwd is. Je hebt de beschikking over een luxe suite met onder andere een jacuzzi, een regendouche en gratis gebruik van de minibar! En met het uitzicht op de Noord-Zee wordt jullie huwelijksnacht vast onvergetelijk. Kijk voor meer informatie op piersuites.nl.

Bruidssuite met jacuzzi Hotel Groot Warnsborn

3. Bruidssuite met jacuzzi: Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Ben jij specifiek op zoek naar een bruidssuite met jacuzzi? Bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem kun je na je huwelijksdag samen ontspannen in de 2-persoons jacuzzi! De bruidssuite is gelegen in het koetshuis en is naast de jacuzzi ook voorzien van een aan het bos grenzend terras. Vergeet voor dit bijzondere moment trouwens niet om het bruidsarrangement te boeken. Hiermee krijg je een heerlijke fles champagne, ontbijt op bed en heb je tot 12 uur de beschikking over je kamer. Kijk voor meer informatie op grootwarnsborn.nl.

Hotel Mother Goose bruidssuite in Utrecht

4. Bruidssuite in Utrecht bij Mother Goose

Een sfeervolle bruidssuite in Nederland die ook karakter heeft vind je bij hotel Mother Goose in Utrecht. De Mother Goose suites zijn de statementkamers van het hotel! Met warme tinten, prachtige styling en een heerlijk bed krijg je dan ook echt een gevoel van thuiskomen. De meeste suites hebben daarbij een vrijstaand bad met uitzicht op de Dom! Zo beleef je Utrecht samen met je kersverse echtgenoot op een heel andere manier. Kijk voor meer informatie op mothergoosehotel.com.

Landgoed De Wilmersberg Junior Suite
Landgoed De Wilmersberg in Twente

5. Bruidssuite Landgoed De Wilmersberg in Twente

Even tot rust komen na je bruiloft doe je in de Junior Suite bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Deze suite is helemaal in stijl van het Rijksmuseum Twenthe; h茅t rijksmuseum van Enschede. Geniet samen van de whirlpool en het kingsizebed terwijl je jullie mooiste dag nog even helemaal herbeleeft! Kijk voor meer informatie op wilmersberg.nl.

De Gevangentorensuite bruidssuite

6. De Gevangentorensuite in Vlissingen

Als je op zoek bent naar een exclusieve bruidssuite op een prachtige plek, dan is de Gevangentorensuite vast iets voor jullie! De Gevangentoren is gevestigd aan de boulevard van Vlissingen en geeft vanuit jullie bed een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Het ontbijt is inbegrepen, net als de late check out van 12 uur! Kijk voor meer informatie op gevangentorensuite.nl.

馃寠 Ook leuk om te lezen: De mooiste trouwlocaties aan het water!

Hotel Prinsenhof Royal Suite in Groningen

7. Royal Suite bij Hotel Prinsenhof in Groningen

Trouwen jullie in het noorden van Nederland en wil je je huwelijksnacht doorbrengen in een sfeervol hotel? Kies dan voor de Royal Suite bij Hotel Prinsenhof in Groningen. In de Royal Suite geniet je als een echte prins in een kamer die van alle gemakken voorzien is, terwijl je uitzicht hebt op de Martinitoren of de Prinsentuin! Hotel Prinsenhof wordt daarbij door meerdere boekingssites beoordeeld als een van de beste locaties in Groningen. Kijk voor meer informatie op prinsenhof.nl.

Onvergetelijke huwelijksnacht in een bruidssuite

Met een van deze 7 bruidssuites beleven jullie de huwelijksnacht van je dromen! Wil je weten wat je nog meer moet organiseren voor je bruiloft? Bekijk dan onze bruiloft checklist. En als je bruiloft voorbij is bedank je je gasten natuurlijk met een leuk huwelijk bedankkaartje!

Ook interessant voor jou: